Gerard Cosmetics Lipstick

gerard_cosmetics_lipstick01

Met het merk Gerard Cosmetics was ik nog niet bekend. Oké, ik had het al wel eens voorbij zien komen op YouTube, meestal bij Shaaanxo, maar ik had er nog nooit wat van gereviewd. Daar is verandering in gekomen! Het merk is namelijk sinds kort te bestellen bij The Makeup Spot en zij stuurden me vier kleuren lipstick op.

gerard_cosmetics_lipstick02

gerard_cosmetics_lipstick03

De kogelvormige lipstick huls kom ik niet heel vaak tegen. MAC gebruikt ze, en als ik eerlijk ben vervloek ik ze wel een beetje. Ze zijn zo onhandig! Ik zet mijn lipsticks graag op de kop neer zodat ik de namen kan zien, maar dat gaat met deze vorm nogal lastig.

De lipstick hulzen van Gerard Cosmetics zijn niet alleen kogelvormig, maar ook nog eens glimmend goud. Persoonlijk vind ik dat een beetje kitsch en goedkoop aanvoelen, maar het valt wel op.

Gerard Cosmetics Lipstick € 19,00

gerard_cosmetics_lipstick04

gerard_cosmetics_lipstick05

Fire Engine – French Toast – London Fog

gerard_cosmetics_lipstick06

Sangria

Wat is er met de lipstick Sangria gebeurd? Er lijkt een laagje ijs op te zitten. Dat is het niet, maar wat het wel is weet ik niet… Gelukkig zie je er op de swatches niks van terug.

gerard_cosmetics_lipstick07

Fire Engine – French Toast – London Fog – Sangria

gerard_cosmetics_lipstick08

gerard_cosmetics_lipstick09

Fire Engine

Deze rode lipstick is mat en heeft een mooi, subtiel dekkend effect. Met aanbrengen voelt de lipstick stroef en zacht te gelijk. Dat is een prettige combinatie. Hij droogt niet uit, maar glijdt ook niet van mijn lippen af. Hij blijft daardoor lekker lang zitten. Met gemak een uur of vier.

gerard_cosmetics_lipstick10

gerard_cosmetics_lipstick11

French Toast

Deze bruintint is heel zacht en romig, en dekt perfect. Ik vind dit soort kleuren mooi, maar mat vind ik ze persoonlijk nog net wat mooier. French Toast smeert makkelijk uit en trekt niet in de lijntjes, maar de zachte textuur zorgt er wel voor dat deze lipstick minder lang blijft zitten. Twee tot drie uur gaat hij mee.

gerard_cosmetics_lipstick12

gerard_cosmetics_lipstick13

London Fog

Geen hele aantrekkelijke naam voor een lipstick: London Fog. Maar passend is het wel. Deze lipstick is namelijk grijs! Heel gaaf, hoewel hij bij de randjes niet zo mooi zit en je het rood van mijn lippen net nog wat te duidelijk ziet. London Fog voelt hetzelfde aan als French Toast en blijft even lang zitten.

gerard_cosmetics_lipstick14

gerard_cosmetics_lipstick15

Sangria

In de huls zag deze lipstick er al wat gek uit, maar in gebruik blijkt deze zwarte lipstick ook nog eens een totaal andere kleur te hebben. Hij is niet zwart, maar roze! De roze kleur is sprekend en voelt prettig aan. Sangria blijft ongeveer zo’n drie uur zitten.

gerard_cosmetics_lipstick16

Mijn eerste indruk van Gerard Cosmetics is goed! De lipsticks zijn niet goedkoop en de verpakking vind ik niet mooi, maar ze smeren wel heel makkelijk, zitten fijn en online zie ik dat er nog veel meer kleuren te koop zijn. Ik ga ze zeker in de gaten houden! Vooral de matte lipsticks, want mat vind ik mooi en de kwaliteit van de matte rode lipstick Fire Engine vind ik erg goed.Heb jij ervaring met de make-up van Gerard Cosmetics?

Gerard Cosmetics lipstick koop je hier.


Reacties

Door Femke op 6 januari 2016 06:07

Ik heb nog geen producten van Gerard Cosmetics gekocht. Ik heb ze al wel een aantal keer bijna in mijn winkelmandje gedaan. Omdat ze niet goedkoop zijn en ik ze dus niet kan swatchen heb ik dit dus nog niet gedaan. Ik vind ze wel prachtig. Fire Engine en Sangria vind ik erg mooi. Maar die gekke zwarte kleur!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 6 januari 2016 06:14

Wat bijzonder dat Sangria er zwart uitziet, maar felroze is. Over Gerard Cosmetics heb ik zulke wisselende verhalen gehoord waardoor ik voor dit geld liever MAC lipsticks koop.

[Beantwoorden]

lisa antwoordt op 8 januari 2016 om 19:33:

Ik vind ze zelf fijner dan mac en ik ben een macfan. Mensen vragen ook altijd welke maclipstick ik op heb als ik deze draag, dus zeker het proberen waard!

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 6 januari 2016 06:15

Persoonlijk vind ik de lipstick erg mooi. Ik moet wel zeggen dat ik al de kleuren heel mooi bij je vind staan!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 januari 2016 06:19

Ik ben vooral benieuwd naar hun liquid lipsticks. Ik heb vooral slechte verhalen gehoord over dit merk. Niet over hun producten, maar wel over hoe ze zaken doen. En die laatste lipstick Sangria, die ziet er eerder bedorven uit. Jammer dat dat een nieuwe lipstick is waarvoor je ook nog 19 euro moet betalen. :-(

[Beantwoorden]


Door Daphne op 6 januari 2016 06:37

Ik vind de lipsticks erg mooi! Wat zijn ze gaaf! Ik houd wel van zo’n aparte kleuren zoals London Fog!

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 6 januari 2016 06:38

Aaah, een review van dit nieuwe merk, ik was er al benieuwd naar! Ik vind Sangria een mooi kleur en geloof je op je woord dat het prima dingetjes zijn. Maar.. ik vind het ze ook niet mooi ogen qua uiterlijk (goedkoop en kitsch bijna!) en de kleuren en vooral ook de dekking spreken mij niet heel erg aan. De pigmentatie is niet verkeerd, maar de finish vind ik niet fantastisch. Gewoon net niet wellicht? Ik ga ze eens testen! Mooie foto’s Vera, zoals altijd.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 6 januari 2016 06:41

Ik vind ze allemaal wel gaaf! Ik kende het merk nog niet.

[Beantwoorden]


Door Amy op 6 januari 2016 06:55

Allereerst: wat heb je weer mooie foto’s gemaakt! Ik ken het merk Gerard nog niet en de verpakking van deze lipsticks spreekt me ook niet echt aan. Maar de kleuren vind ik best mooi eigenlijk, vooral Fire Engine! (Er staat trouwens een klein typfoutje op de eerste foto, een extra G.)

[Beantwoorden]


Door Anniek op 6 januari 2016 06:59

Huh?! Die zwarte is inderdaad gewoon knalroze, wat gek! Wel een heel tof kleurtje hoor, daar niet van :) De bruine tint vind ik je ook onwijs goed staan, net als de eerste kleur. Die grijze tint is wel heavy, maar ergens heeft ‘ie wel wat… Leuke review!

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 januari 2016 07:00

Superleuk review! Hele mooie kleurtjes!

TIP: op de hoofdfoto staat gerard verkeerd getypt, misschien heb je het over het hoofd gezien en daarom zeg ik t even :)

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 6 januari 2016 07:08

Aah, wat apart dat die zwarte opeens knalroze blijkt te zijn. Overigens prachtige kleurtjes, allemaal. Ik vind die bruinige tint echt heel gaaf, staat je ook mooi!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 6 januari 2016 07:29

Hmm, ik wil eerlijk gezegd echt niet weten wat er op die lipstick zat. Is hij nog wel goed? en zou je dat wel op je lippen moeten hebben?
Ik vind die grijze lipstick wel een super gave kleurhebben, maar van dat gekke laagje op de lipstick knap ik helemaal af. Ik koop liever een goede MAC lipstick van dat geld!
Kusjes uit Zweden,
Esmee
van http://esmeesbeautylab.blogspot.nl/

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 6 januari 2016 07:59

Al een tijdje zit ik de kwijlen bij de lipsticks van Gerard Cosmetics, vooral de bruintinten spreken me heel erg aan :). Deze kleuren zijn niet helemaal mijn ding, maar ik moet zeggen dat Sangria me wel verrast heeft! Wat bijzonder dat er een totaal ander kleur tevoorschijn komt, dat is dan wel weer een leuk effect.

[Beantwoorden]


Door Andréa op 6 januari 2016 08:20

London Fog vind ik zo’n mooie kleur! Over Gerard Cosmetics heb ik wisselende verhalen gehoord. Hun zaken doen volgens mij niet op de beste manier. En dat sangria er zo raar uitziet vind ik ook niet bemoedigend eigenlijk. Ik wil London Fog heel graag maar op het moment houd ik de boot nog even af :p
x

[Beantwoorden]


Door Saskia op 6 januari 2016 08:31

Oh Sangria ziet er inderdaad een beetje vreemd uit. Gelukkig zie je daar niets van terug op de swatches! En wat grappig dat het gewoon een roze kleur blijkt te zijn, ik vind de kleur echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door Mjay op 6 januari 2016 08:33

London fog vind ik je heel mooi staan! Zo gek dat Sangria zwart lijkt in de huls? :-S Heb al een paar keer iets van het merk willen bestellen maar vind het net wat te duur omdat het toch een relatief nieuw merk is en het spreekt niet echt…

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 6 januari 2016 08:41

Wow die zwarte, wat apart haha! Ik vind ze persoonlijk wat aan de dure kant (zou dan toch eerder voor MAC gaan), maar op London Fog na vind ik de kleuren wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 6 januari 2016 08:45

Erg mooie lipsticks. Vind de tweede kleur erg mooi, zo ook de laatste kleur. Heel fris!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Svenja op 6 januari 2016 08:47

Ik lees steeds vaker over de lipsticks van dit merk. En eerlijk is eerlijk, ze zien er erg mooi uit! Vooral Sangria en Fire Engine springen er uit, die twee kleuren staan je echt heel goed!

[Beantwoorden]


Door Juliette - Tjuly op 6 januari 2016 08:49

Ik zit ook al een tijdje te twijfelen.. Ik vind er erg mooie producten tussen zitten, vooral de grijs en nude/bruin tinten.. :)

[Beantwoorden]


Door Iris op 6 januari 2016 08:55

wauw! die grijse kleur is tof! (love)

[Beantwoorden]


Door Anne op 6 januari 2016 08:59

London fog is echt een ontzettend mooie kleur! Ik denk dat ik hem zelf ook ga halen… Thx voor de tip :wave:

[Beantwoorden]


Door Elize| girlonthewhitebike op 6 januari 2016 09:12

Wat leuk! Ik ken dit merk helemaal niet! Ziet er leuk uit, vooral die zwarte lipstick is erg tof! Leuk dat hij op de lippen roze is!:)

[Beantwoorden]


Door Margot op 6 januari 2016 09:14

Wat grappig dat die laatste ineens roze blijkt te zijn!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 6 januari 2016 09:46

Het heeft me nog nooit echt getrokken, maar ik vind de kleuren zelf wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 6 januari 2016 09:46

Ik vind ze er wel gaaf uit zien! Wat een rare lipstick alleen die met dat ijzige laagje haha. Maar ik vind die uiteindelijk wel het mooiste qua kleur. De rest is niet mijn smaak. Ik blijf denk ik bij mijn vertrouwde MAC lipsticks ;-)

[Beantwoorden]


Door La Dolce Evita op 6 januari 2016 09:50

Geinig zo’n zwarte lipstick die roze bleek te zijn. Doet mij denken aan een lipstick die mijn moeder vroeger had. Die was wit van kleur en werd roze bij het opbrengen. Eigenlijk vind ik alle 4 kleuren mooi!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 6 januari 2016 09:57

Wat apart dat Sangria er in de huls zo anders uitziet dan op de lippen! Ik vind Fire Engine ook wel een mooie kleur. Toch vraag ik mij af of ze voor de prijs vergelijkbaar zijn met bijv. MAC kwaliteit.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 6 januari 2016 10:18

Wat gaaf! Vooral Sangria vind ik erg tof!

[Beantwoorden]


Door Marijn op 6 januari 2016 10:21

Ik kende dit merk nog niet. Ik snap wel dat je de hulzen een beetje kitsch vind, maar verder lijken de lipsticks best prima! Vooral Sangria is apart zeg, Toen ik de foto met swatches zag, dacht ik echt van ‘huh waar is die dan?’ Maar roze dus, apart! :)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 6 januari 2016 10:23

Meid, wat staat de tint French Toast jou toch goed! Persoonlijk vind ik het ook de mooiste tint van deze vier pareltjes.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 6 januari 2016 10:28

Huh, die ene lipstick is wel gek, haha! Vind de grijstint wel heel tof. Ik snap persoonlijk de hype rondom Gerard Cosmetics niet helemaal, vind het er ongelofelijk goedkoop uitzien :no: Kwaliteit weegt natuurlijk zwaarder, maar toch…

[Beantwoorden]


Door Syl op 6 januari 2016 10:32

Misschien stom… maar voor een ‘onbekend’ merk vind ik ze aardig duur. Ik lees in de coments allemaal verhalen over slechte manier van zaken doen… dat ga ik toch nog eens nader onderzoeken. Ik heb geen zin in dezelfde praktijken als ‘Limecrime’ enkele jaren geleden.

[Beantwoorden]


Door Tina op 6 januari 2016 10:40

Haha ik dacht eerst dat Sangria een soort marble effectje over zich had ofzo, maar toen zag ik het van dichtbij.. Bijzonder wel dat hij gewoon roze blijkt te zijn.
Dat van die kogelvormige hulzen vind ik ook, ik zet lipsticks nl. ook graag op hun kop in m’n opberger.

[Beantwoorden]


Door Floortje op 6 januari 2016 11:00

Ik denk dat die witte waas een soort stolling is van de oliën die erin zitten en door het temperatuurverschil eerst uitzetten en dan stollen (of iets in die richting.) Gebeurt met mijn andere lipsticks wel vaker. :) Ik heb één lipstick van het merk, 1995, en hoewel ik de kleur fantastisch vind, pak ik hem zelden nog. De geur is chemisch, hij voelt chemisch aan en de verpakking voelt alsof hij makkelijk breekt. Bovendien was er een heel schandaal met de eigenaar die nare opmerkingen maakt over haar klanten, dus nee, ik brand m’n vingers hier niet meer aan. Veel te hoge prijs voor zo een goedkope lipsticks, al zijn de kleuren mooi.

[Beantwoorden]

Kyona antwoordt op 7 januari 2016 om 17:40:

Helemaal mee eens. Een eigenaar die haar klanten ‘lelijk’ noemt is niet iemand die je wilt steunen door haar producten te kopen. Daarnaast heb ik ook veel klachten over allergische reacties op de lipsticks gehoord..

[Beantwoorden]

Floortje antwoordt op 7 januari 2016 om 19:21:

Precies ja!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 6 januari 2016 11:10

Sangria is echt mooi, maar zo vreemd dat hij er zwart uitziet in de huls! French Toast is mijn favoriet, hij staat je echt supermooi! x

[Beantwoorden]


Door Minke op 6 januari 2016 11:14

Wow ze zijn wel duur voor hoe ze eruit zien.. Ik dacht eigenlijk dat het budget lipsticks waren, totdat je zei dat ze behoorlijk duur waren. Had even over de prijs heen gelezen haha. Maar deze skip ik denk ik…

[Beantwoorden]


Door Monika op 6 januari 2016 11:22

Leuke review, ik ben zelf nooit zo’n fan van echt roze tinten maar dat is een persoonlijke mening. Ik vind French Toast echt PRACHTIG bij je!

[Beantwoorden]


Door Linda op 6 januari 2016 11:24

De laatste kleur heeft mij heel erg verrast! De hulzen vind ik opzich wel mooi, net als je kleuren. Ik ben enthausiast!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 6 januari 2016 11:35

Ik vins Sangria wel mooi! En ook lekker trouwens. ;-)

[Beantwoorden]

Heleen Schrijvershof antwoordt op 6 januari 2016 om 11:40:

:-P Amen!

[Beantwoorden]


Door Heleen Schrijvershof op 6 januari 2016 11:40

Die gedaanteverwisseling is leuk als je een cadeautje wilt geven aan iemand die nogal conservatief is ingesteld haha. Toen ik de swatches zag dacht ik dat je ‘m had omgewisseld. :-)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 6 januari 2016 11:47

Dit merk kende ik nog niet, maar ik vind ze er wel mooi. Wat gek trouwens dt Sangria roze is op de swatches, dat had ik niet verwacht! En ik ben een beetje verliefd op de kleur French Toast :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 januari 2016 11:52

Wauw ik had echt niet gedacht dat sangria deze kleur zou hebben! Frecn toast vind ik ook een mooie kleur. Zelf heb ik de lipstick 1995, echt een top kleurtje!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 6 januari 2016 12:11

Sangria vind ik zo vreemd, maar het staat je wel super goed dus dat maakt de rare kleur in de huls wel goed. Mijn lipstick staan trouwens ook op zijn kop, anders moet ik er te veel uithalen om de juiste te pakken :p
xx

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 6 januari 2016 12:19

Ik denk niet dat ik fog erg snel zou dragen :)

[Beantwoorden]


Door anna op 6 januari 2016 13:19

Wauw, Sangria is echt een prachtige tint! Ik vind die erg leuk. Trouwens, in de eerste foto staat ‘Gerargd’, ik denk dat dit ‘Gerard’ hoort te zijn? :p

[Beantwoorden]


Door Bodi op 6 januari 2016 13:29

Ik vind de kleuren erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 6 januari 2016 13:36

Die Sangria is super leuk :D Ik dacht eerst dat het een bijna zwarte kleur zou zijn, maar niets is minder waar! Hele leuke en mooie review :)

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 6 januari 2016 14:45

Ik zag ook dat ze de liquid lipsticks hebben, hell yeah!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 6 januari 2016 14:54

Ben inderdaad ook geen fan van de kogelvormige lipsticks. Bij MAC vind ik ze al vervelend, maar nog wel mooi. Deze vind ik er een beetje goedkoop uitzien.. Hoe stom ook, dat zal me al meer tegenhouden om het product te kopen.. ^^)

[Beantwoorden]


Door BeautyLife op 6 januari 2016 15:26

Ik heb nog nooit iets van dit merk gehoord, maar de kleuren zien er erg mooi uit! Vooral Sangria vind ik erg mooi uitpakken op de lippen! Eigenlijk vind ik hem in de huls al mooi, haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 6 januari 2016 16:09

De kleuren staan je goed :D . Ik vind het juist wel grappig dat Sangria zwart lijkt maar rood kleurt, alleen zou ik zelf nooit iets van dit merk aanschaffen aangezien het merk niet zo goed in de publiciteit heeft gestaan :lees: (voordat het gerard cosmetics heette heette het whitening lightening :p (youtubers betalen/contracten laten tekenen voor goede reviews (paar jaar terug stond yt vol met whitening lightening producten, maar geen enkele negatieve review – niet echt objectief dus) en iemand die wel iets negatiefs plaatste werd de grond in geboord :-( )

Maar, ik ben blij om te zien dat na al de jaren dat ik jou volg jij lekker eerlijk en oprecht blijft en dat waardeer ik echt; ik vind dat jij je blog erg goed runt en ik jouw mening vertrouw ^^ ; Ga zo door (love) (H)

[Beantwoorden]


Door Elaine | Heylaine op 6 januari 2016 16:10

Leuke review! Ik kende Gerard Cosmetics al een tijdje door de YouTube wereld. :)
Toch denk ik niet dat ik snel een product van dit merk zal aanschaffen, doordat de eigenares een blogger een keer de ‘ugliest person ever’ noemde.

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 6 januari 2016 16:12

Wauw wat een ontzettend mooi kleuren! Ze staan jou heel goed Vera!

[Beantwoorden]


Door Elise op 6 januari 2016 19:09

Gerard cosmetics.. Vorig jaar ook eens 4 lipsticks van gekocht.
De lipsticks zelf zijn wel goed maar de prijs-kwaliteit is wel minder.
4 lipsticks – 19$ per stuk – verzendkosten erbij en daarbij nog eens invoerrechten erbij.

Eens ontvangen bleken de hulzen uit elkaar te gaan en zag 1 lipstickhuls er echt niet uit.
Heb ze een mail verstuurd en dan toch nog 1 nieuwe opgestuurd gekregen.

[Beantwoorden]

iris antwoordt op 3 april 2016 om 10:38:

Hoeveel invoerrechten of iets had je moeten betalen als je dat nog weet?
Xx

[Beantwoorden]


Door Romy op 6 januari 2016 19:35

Ziet er mooi uit! Ik ga maar eens kijken of deze dierproefvrij zijn :)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 6 januari 2016 19:40

Op beautybay is dit merk vele malen goedkoper!

[Beantwoorden]


Door Sara op 6 januari 2016 19:46

Mooie review heb je er weer van gemaakt. Ik vind de lipsticks allemaal mooi. Bijzonder ook van het zwarte kleurtje dat verandert in een rode kleur. Ik ben nog even terug gaan scrollen toen ik je laatste lipswatch zag. Toen dacht ik: huh? Er waren toch twee zwarte lipsticks. Ze staan je stuk voor stuk prachtig. Ik vind de prijs alleen wel echt aan de hoge kant, helaas!

[Beantwoorden]


Door Layla op 6 januari 2016 20:17

Sangria lijkt mij erg mooi. De huls is indd erg apart maar op je huis heel mooi. Doet mij denken aan Arabische lippenstift. die zijn op je huid een andere kleur dan de huls zelf.

[Beantwoorden]


Door Kiki op 6 januari 2016 20:27

Wauw, London Fog staat je prachtig! Zoiets zou je vaker moeten dragen!

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 6 januari 2016 20:41

Prachtige lipsticks, ze staan je erg goed!

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 6 januari 2016 22:42

Jammer dat de verpakking tegen valt, mag natuurlijk wel iets meer zijn voor die prijs. Maar de lipsticks zelf zien er wel heel erg mooi uit. :)

[Beantwoorden]


Door Vivian op 7 januari 2016 06:12

Wow, Sangria is echt mijn favoriet! Jammer dat ze alleen online te koop zijn. Maar goed, komt wel vaker voor. Leuk artikel. Ik ben net zelf met een blog begonnen en lees altijd de jouwe voor inspiratie! De beste wensen nog en lekker zo door gaan in 2016!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 7 januari 2016 07:18

De kleuren vind ik zelf erg mooi, maar de huls totaal niet. Dat is voor mij al een reden om ze niet te kopen, en voor die prijs ga ik sowieso liever voor MAC x

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 7 januari 2016 08:17

De tweede en de laatste kleur zijn zo mooi en ook erg bijzonder!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 7 januari 2016 12:12

Ik kende dit merk nog helemaal niet, maar ik vind de lipsticks er goed uitzien!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 7 januari 2016 12:22

Zo’n laagje heb ik op een jaren oude MAC lipstick gehad en andere oude lipsticks. En naar mijn idee was het een soort schimmel. Of dat dit het is weet ik niet, maar het ziet er wel een beetje bedorven uit. Verder zijn het wel prachtige kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Kathelijne op 7 januari 2016 12:47

Ik heb een vraag???? Je blogpost komen altijd om 6 uur online, maar sta je dan altijd om voor zes uur op of doe je het anders? :hmm:

[Beantwoorden]

Manon Koolmees antwoordt op 8 januari 2016 om 21:32:

Je kan je artikelen gewoon inplannen! Dan komen ze automatisch online op het tijdstip wat je hebt aangegeven, anders zou het wel erg vervelend zijn om elke ochtend om 06:00 uit je bed te gaan haha.

[Beantwoorden]


Door priscilla op 7 januari 2016 15:20

Hmm, ik weet niet zo goed wat ik er van vind. Ze zien er leuk uit, maar ik vind ze niet heel speciaal. Voor die €19 euro koop ik dan liever een MAC lipstick, hihi.

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 7 januari 2016 18:06

Mooie kleurtjes zijn dit! Die laatste is wel bijzonder, vreemd dat hij zo donker lijkt te zijn en dan toch roze is.

[Beantwoorden]


Door Linda op 7 januari 2016 19:59

Leuk om dit merk ook op een Nederlandse blog tegen te komen. Ik heb zelf drie lippenstiften van GC. Ik vind ze wel ok, niet de prijs waard! De verpakking vind ik heel goed koop en als je naar de lippenstiften zelf kijkt zie je vaak een randje zitten, alsof de mal van de lippenstift niet goed was ( als je snapt wat ik bedoel) Dat vind ikzelf ook goedkoop overkomen. Nu ben ik klaar met klagen :) Als je ze volgt op Instagram zie je dat ze vaak acties hebben. Bijvoorbeeld 3 lippenstiften naar keuze voor €25,- Incl. verzendkosten. De lippenstiften komen uit Zweden geloof ik, beetje vreemd maar ok. En hun klantenservice is echt geweldig!! Mocht je een probleem hebben, ze doen echt alles voor je! -x-

[Beantwoorden]


Door Lauren op 7 januari 2016 23:15

Wat is French toast mooooi! Is er toevallig geen Hema kleurtje dat hier wat weg van heeft? Zit aan een heeeeel krap make-up budget na de feestdagen :lol:

[Beantwoorden]


Door Henriette op 7 januari 2016 23:17

Ik snap nog steeds die hype omtrent matte lipsticks niet, vind ze gewoon niet mooi, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak!
De eerste en laatste kleur staan je het mooiste.

[Beantwoorden]


Door Tionne van Halder op 8 januari 2016 19:55

Huh?! Sangria is op de foto hartstikke donker! Haha.. maar op je lippen wel prachtig.. ik zou French Toast zeker kopen (love)

[Beantwoorden]


Door Manon Koolmees op 8 januari 2016 21:30

Toen ik de titel las dacht ik heel even dat Gerard Joling met een make-up lijn was uitgekomen hahaha. :lol: Mooie kleuren wel, al denk ik dat ik toch liever voor die prijs voor een mac lipstick ga!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 januari 2016 om 10:33:

Hahaha :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 januari 2016 22:04

Mooie maar ook erg unieke kleuren!

[Beantwoorden]


[…] liet je een paar dagen geleden al de ‘gewone’ lipsticks van Gerard Cosmetics zien en hoewel ik dol ben op lipstick, was ik toch wel het meest benieuwd naar […]


Door Mariska op 9 januari 2016 17:22

Ah wat een mooie kleuren allemaal! Die grijze vind ik wel heel erg speciaal eigenlijk. Hij is uitdagend maar staat ook niet heel raar :)

[Beantwoorden]


Door Engelina op 11 januari 2016 12:57

Wat vreemd dat de zwarte stick roze blijkt te zijn .
French toast staat je trouwens fantastisch!

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 9 februari 2016 19:57

Oh WAUW die zijn echt prachtig

[Beantwoorden]