Likes/dislikes december ’15

Ook bij het nieuwe jaar horen de likes/dislikes video’s! Ik begin met de likes/dislikes van december, de laatste van 2015. Mert Essence en Miss Sporty, maar ook The Balm en Make-Up Studio. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 7 januari 2016 | 31 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Femke op 7 januari 2016 07:40

Ahhh ja, die blush van de kerst van Yves Rocher. Die oversprays zijn zo jammer :-(! Dat palette van The Balm staat op mijn wishlist, die gaat er dit jaar zeker komen :-)!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 7 januari 2016 08:15

Die oogschaduw van essence klinkt echt goed! Ook die lipsticks spreken me wel aan!

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 7 januari 2016 08:24

Aah, ik moet nog steeds naar de winkel om die Essence lipsticks in het echt te spotten. Hopelijk zit er wat voor me tussen! Ik vind dat palette van the Balm zo gaaf, die onthoud ik!

[Beantwoorden]


Door Anne op 7 januari 2016 08:46

Die lipsticks van make-up studio zien er echt goed uit, vooral de matt zwarte. Heb je hier toevallig een artikel al over geschreven? Als hebbik die gemist :O

[Beantwoorden]

rolijah antwoordt op 7 januari 2016 om 10:18:

ja dat heeft ze

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 7 januari 2016 om 10:37:

Dankjewel (;

[Beantwoorden]


Door Margot op 7 januari 2016 08:55

Oversprays zouden verboden moeten worden! Zo zonde!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 7 januari 2016 08:55

De Yves Rocher blush heb ik ook en ik vond het zo jammer dat er een overspray overheen zat. Hij zag er namelijk zo mooi uit! De eyeliner ga ik onthouden, die klinkt erg goed. Leuke video weer!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 januari 2016 08:56

Mooie likes & dislikes. En ja hoe merken het nog steeds bedenken dat oversprays ‘nodig’ zijn snap ik ook niet. Helaas kwam ik erachter dat er ook een paletje is van Essence waarvan 1 oogschaduw een overspray heeft. Het All about Nudes palette van de laatste assortimentswisseling is dat!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 7 januari 2016 08:57

Een hele leuke video!! Met een paar hele mooie pareltjes. Dat palette van theBalm vind ik echt heel mooi1

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 7 januari 2016 09:40

Die overspray bij Yves Rocher snap ik ook niet, zo jammer dat dat nog steeds gebeurd en soms ook nog eens bij vrij dure merken ook. Het palette van The Manizer sisters ziet er goed uit, alleen heb ik Mary-Lou Manizer al dus ik denk dat ik alleen Cindy er nog los bij ga kopen :)

[Beantwoorden]


Door Amy op 7 januari 2016 09:50

Jammer dat ze die mooie kerst collectie van Essence hier niet hadden.. Ik heb niks ervan kunnen vinden! Vond de hightlighter echt prachtig en dat is iets wat al super lang op mijn lijstje staat.. Balen! Leuke video weer!

[Beantwoorden]


Door Tina op 7 januari 2016 10:23

Ik was zo blij dat ik de lipsticks en het paarse lakje van de Essence collectie heb kunnen bemachtigen in België want niet veel later was alles leeggeroofd haha! Met dat palette van theBalm ben ik ook heel tevreden, heel handig om ze zo alle drie te kunnen uittesten.
Die H&M eyeliner ga ik zeker weten ook halen!

[Beantwoorden]


Door La Dolce Evita op 7 januari 2016 11:06

Fijn dat je gewoon doorgaat met de likes/dislikes video’s. Ik kijk ze graag zodat je dan niet gauw een miskoop doet. Als de oogschaduws van Miss Sporty niet eens op jouw huid tevoorschijn komen dan hoef ik het al helemaal niet te proberen :-P

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 7 januari 2016 11:17

Ik vind dit echt een van de leukste video’s die je maakt! Die lipsticks van make-up studio zijn wel echt gaaf hoor!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 januari 2016 11:46

Super leuke video weer! Die highlighter van Essence is inderdaad erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 7 januari 2016 11:59

Deze video blijft leuk om te zien! Die highlighter van Essence ziet er heel mooi uit. Nu heb ik toch een beetje spijt dat ik hem niet heb gekocht. Die blush / highlighter van Yves Rocher ziet er op het eerste zicht prachtig uit, maar zoals je zegt valt de pigmentatie erg tegen. Hopelijk brengen ze volgend jaar een betere uit!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 7 januari 2016 12:15

Die Merry Berry highlighter is eeeeecht wel supermooi met die sterretjes, pretty. Daar kan Yves Rocher nog van leren ;-) Die donkere lipsticks zijn echt mooi, jij staat daar echt goed mee! Zelf kom ik daar niet echt mee weg vind ik.

[Beantwoorden]


Door Bianca Schrijft op 7 januari 2016 13:34

Van de essence producten vind ik de prijskwaliteit altijd zo fantastisch. (H)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 7 januari 2016 14:49

Wat een fijne favorieten en enorm jammer van de miss sporty oogschaduws…

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 januari 2016 16:27

Jammer van die overspray van de blush bij Yves rocher . je hebt verder hele fijne favoriete!

[Beantwoorden]


Door Syl op 7 januari 2016 17:27

Ik heb zelf de Cindy loumanizer van de Balm. Product is wel mooi, maar de verpakkingen vind ik echt niet mooi.

[Beantwoorden]


Door Romy op 7 januari 2016 17:33

Die highlighter van Essence had ik nog wel graag willen hebben :)

[Beantwoorden]


Door Marloes - GLAMOURMOES op 7 januari 2016 17:54

Tof dat je hier in 2016 ook mee doorgaat. Ik vind deze video’s altijd heel leuk om te zien. Veel mooie likes dit keer dus dat is wel positief!

[Beantwoorden]


Door suus op 7 januari 2016 18:37

Je haar zit zo mooi de laatste tijd! Ik vraag me alleen af waarom je altijd ‘palette’ zegt, in het Nederlands (zie woordenlijst.org) is het palet(je).

[Beantwoorden]


Door Esther op 7 januari 2016 21:31

Top video weer! Vind de like/dislikes altijd erg handig :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 januari 2016 21:45

die highlighter van essence is zo pretteh :D

[Beantwoorden]


Door Marie op 7 januari 2016 23:15

Hi Vera,
Ik vind deze rubriek erg leuk. Alleen de laatste tijd vind ik het wel jammer dat ik door het lezen van je blog, de producten die je hier behandeld allemaal al ken. Ik zou het dus veel leuker vinden om producten te zien die ik nog niet ‘ken’ van je blog.
Groetjes!

[Beantwoorden]


Door Beauty Treasures op 8 januari 2016 17:50

Ik heb online al heel veel gelezen over de highlighter van Yves Rocher dat eigenlijk niet meer dan een transparant poeder is. Jammer, een gemiste kans. Want het poeder zag er in eerste instantie prachtig uit.

[Beantwoorden]


Door anna op 12 januari 2016 10:57

Wat weer een leuke video! Die eyeliner lijkt me heel erg fijn, die wil ik wel eens proberen. Jammer van de blush van Yves Rocher :(

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 9 februari 2016 19:55

Leuke video Vera!

[Beantwoorden]