Zomer foto’s #3

Momenteel gaat het even niet zo heel lekker. Ik zit niet goed in mijn vel, ben angstig en had zaterdagavond sinds jaren weer een paniekaanval. Daardoor ben ik een beetje uit mijn doen. Toen ik dit artikel ging maken, begon ik me wel wat beter te voelen want ik heb toch zeker wel een fijne week achter de rug. Veel leuke dingen gedaan, familie gezien, ik kon weer aan de slag met reviews en dat maakte me blij. Toch wilde ik even benoemen hoe het nu gaat, mocht je het al op Twitter gelezen hebben of als je op een andere manier het gevoel hebt/had dat er iets niet helemaal klopt.

Vrijdagavond at ik alleen en besloot ik pasta te bestellen bij Eddy Spaghetti. Die naam, het tasje… Word er gelijk vrolijk van.

Ik koos voor de pasta pesto met groene asperges, walnoten en burrata. Dat smaakte erg goed, zeker voor herhaling vatbaar!

En ik keek New Girl, want er staan eindelijk nieuwe afleveringen op Netflix! Wat heb ik deze serie gemist.

Maria was zo lief de twee schilderingen die ze van me gemaakt had, op te sturen. Volg zeker even haar account op instagram, ik vind haar stijl prachtig!

Ik waagde me aan de panty’s van Falke. Heeeeeel voorzichtig deed ik de panty aan, maar een paar uur later had ik toch een ladder. Zucht. Ik ben te lomp voor mooie panty’s.

Zaterdagmiddag pakten Jeffrey en ik de trein naar Arnhem. Jeff is nog steeds geen fan van treinreizen zoals je kunt zien, haha.

Ik deed m’n nieuwe liquid lipstick van de In Love With The Koko collectie op, ik vind deze felle oranje kleur zo prachtig! Dit is Doll, mijn favoriet uit de set.

We aten bij mijn ouders, waar taco’s op het menu stonden. Dat werd natuurlijk een mega knoeiboel.

Na het eten mochten we de auto van mijn ouders lenen om naar Jill in Nijmegen te rijden. Ze vierde haar verjaardag en omdat ze zo’n grote Kerst fan is, kreeg ze natuurlijk een kerstkaart bij haar kadootje.

Ik moest een een foto maken toen we deze auto bij het stoplicht zagen staan. Die hond! ❤️

Ik vond het super leuk eindelijk het appartement van Jill en Milan te zien. Ze wonen echt heel mooi. In de woonkamer stond super veel eten klaar, waaronder meerdere heerlijk uitziende taarten. Maar de roze taart spande duidelijk de kroon.

Pip is de hond van Jill en Milan, een kleine druktemaker.

De roze taart werd aangesneden en we maakten nog even een foto met Jill, Mascha en Gregor om daarna weer naar huis te rijden. Dat was een hele gezellige avond!

Zondag hadden we weer een vol programma, want ’s middags was er een familie reünie/verjaardag waar we naartoe gingen. Maar eerst even ontbijten. Jeffrey in mijn roze badjas ?

Officieel was het de verjaardag van mijn tante Toet, die 75 geworden is (Hoi Toet! Ik weet dat je alles leest op de iPad!) maar eigenlijk was het ook een kleine reünie met bijna alle opa’s, oma’s, broers, zussen, nichtjes en neefjes in het Openluchtmuseum.

We waren met een flinke groep, maar gingen in kleinere groepjes het museum in. Ik was vooral met mijn (achter)nichtjes en (achter)neefjes. Hier gingen we met de tram het museum door.

Ik ben de oudste van de kleinkinderen (wat ik toch elke keer weer gek vind en me afvraag of het wel klopt), dus ik voel me vaak toch wel een klein beetje verantwoordelijk iedereen er zoveel mogelijk bij te betrekken.

Loes had de tijd van haar leven.

Ik heb heel weinig foto’s gemaakt, maar het was heel gezellig. Na de lunch gingen we nog met zijn allen op de foto, maar we moesten wel tegen de zon in kijken en dat was niet zo’n heel groot succes. Sowieso is zo’n foto een beetje stijf natuurlijk, maar wel leuk om te hebben voor ‘later’ ☺️

En toen gingen we weer naar huis!

Maandag besloot ik dit letterbord in mijn kantoor te zetten, nadat de zoveelste Orchidee was overleden. Ik wilde veracamilla.nl maken, maar er was een ‘l’ kwijt en dus besloot ik een ‘f’ naar een ‘l’ te knippen.

En in het weekend had ik nieuwe producten gekocht om te reviewen. Ik kon weer lekker aan de slag!

Dinsdag kreeg ik een appje van mijn nichtje Virginia, die vroeg of ik tijd had voor lunch. Virginia woont samen met haar ouders en broertje in Amerika, daarom zie ik hen niet heel vaak en wilde ik zeker tijd vrij maken om met ze te lunchen.

Ook mijn nichtje Daphne (die net als ik in Amsterdam woont) was erbij en het was heel gezellig om nog wat beter met elkaar te kletsen en te horen hoe het met iedereen gaat. Vind contact met familie zo belangrijk en leuk, maakt me heel happy.

De afgelopen weken heb ik meerdere pakketjes van NARS gekregen en ook deze week was het weer feest. Ik kreeg een prachtig groot boek en een setje van de nieuwe Powermatte Lip Pigments opgestuurd. Want er is heel goed nieuws, vanaf half september is NARS in Nederland verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam en Utrecht!

Woensdag filmde ik de Eerste Indruk review van de Sigma Lip Switches.

Editen met een bak watermeloen.

En ’s avonds maakte Jeffrey deze heerlijke frisse wraps met garnalen.

De Powermatte Lip Pigments zien er super goed uit, heel gepigmenteerd en egaal dekkend.

Ook kwamen er nieuwe producten van Urban Decay binnen. Ik kan weer lekker aan de slag met reviews!

Om alle swatches te verwijderen haalde ik deze reinigingsdoekjes tevoorschijn, die heel lekker naar watermeloen ruiken. Helaas zijn super droog, waardoor ze totaal niet werken en dus gelijk weer de prullenbak in konden.

Donderdagavond maakte ik een reeks reviews af. Lekker zo’n zomeravond met de laptop in bed. Raam op een kier, de zon die ondergaat. Daar geniet ik van.

Hoe was jouw week? X


Zomer foto’s #2
Zomer foto’s #1
Lente foto’s #13


Reacties

Door Femke op 10 juli 2017 06:07

Balen dat je niet lekker in je vel zit. Ik hoop dat je jezelf snel weer erg goed voelt. Ondanks dit klinkt het wel of je fijne dingen hebt gedaan. Veel familiedingen, dat vind ik ook altijd leuk. Die roze taart is geweldig!

[Beantwoorden]


Door Anna Lena op 10 juli 2017 07:45

Hopelijk voel je je weer snel lekker, Vera. Al zijn zo’n dipjes soms ook nodig om te merken hoe goed het anders gaat!
Fijne week <3

[Beantwoorden]

Syl antwoordt op 10 juli 2017 om 08:18:

Hier sluit ik mij bij aan.
Al voelt het tijdens die dip niet zo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2017 om 10:34:

Dankjewel Anna :)

[Beantwoorden]


Door Susan op 10 juli 2017 08:30

Wat balen dat je je niet zo goed voelt Vera. Ik hoop dat het gauw beter wordt <3 Ondanks je gevoel heb je inderdaad toch wel veel leuke dingen gedaan. Dat is alleen maar goed!

[Beantwoorden]


Door Isabelle op 10 juli 2017 08:55

Lieve Vera,

Wat jammer dat je je niet lekker voelt… Ik reageer eigenlijk heel zelfen tot nooit, maar ik volg je wel bijna dagelijks. Gisteren bij je unboxing was ik nog aan het denken wat voor een fijne/mooie je bent. Ik vind het zo mooi hoe jij jezelf naar voor brengt. Door jou durf ik meer mezelf ben en ben ik trotser op mijn figuur. Dank je wel daarvoor! Ik hoop dat je je snel terug wat beter voelt, want naar mijn gevoel verdien je dat… Heel veel liefs meid! Xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2017 om 10:34:

Dankjewel Isabelle, super lief ❤️

[Beantwoorden]


Door Leah op 10 juli 2017 09:06

Ondanks alles ziet het er toch uit als een fijne week. Altijd goed en fijn om contact te onderhouden met familie. Ik hoop dat je je snel weer wat beterder voelt. Liefs!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 10 juli 2017 09:10

Wat naar dat je je niet zo goed voelt, hopelijk gaat het snel beter! Je hebt inderdaad wel hele leuke dingen gedaan deze week. Wat ziet die roze taart bij Jill er mooi uit zeg!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 10 juli 2017 09:13

Ik hoop dat je door al onze reacties en stukje beter gaat voelen <3 don't forget dat je altijd jezelf op de eerste plek moet zetten no matter what! Het is daarom ook totaal niet erg als je een keertje een artikel mist, iedereen moet altijd even opladen (heb dat zelf ook even gedaan vorige week, no social media). Ik zie ieder geval dat je een hele fijne week heb gehad met weer zoals altijd lekker en met fijne mensen om je heen. Dat maakt mij ook wel blij als ik ernaar kijk. Ik ben zooooo blij dat Nars naar Nederland komt! Helaas hebben ze de laatste tijd nogal slechte aandacht gekregen omdat ze nu op de Aziatische markt gaan verkopen, wat betekend dat ze niet meer dierproefvrij zijn. Ik ben geen voorstander ervan maar zulke merken maken het toch lastig om niets meer van te gebruiken of te kopen. Nars is en blijft één van mijn favoriete brands! Je moet echt eens een kijkje nemen naar hun All Day Luminous Weightless Foundation, mijn favoriet.

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 10 juli 2017 09:19

Wat naar dat je niet goed in je vel zit! Ik herken wel een beetje wat je zegt, het is zo vervelend als je je gewoon niet goed voelt en angstig bent, daar heb ik zelf ook vaak last van. Ik hoop dat deze fijne week er een beetje verandering in heeft gebracht! Erg leuk dat je naar de verjaardag van Jill ging en allemaal familie zag. Dat is zo gezellig altijd! Mijn familie woont in Engeland dus ik ben ook altijd erg blij als ik hen zie. Toevallig dit weekend nog, wel voor de begrafenis van mijn oma helaas. Malou x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2017 om 10:35:

Engeland, dat maakt het dan ook extra bijzonder als je je ziet! Maar wat naar van je oma :( Sterkte ❤️

[Beantwoorden]


Door Donna op 10 juli 2017 09:24

Ik trek helaas ook altijd meteen ladders in panty’s. Zou er graag eentje van Wolford willen, maar daar ben ik niet zuinig genoeg voor. De roze taart zag er ook prachtig uit. Hopelijk heb je er toch allemaal nog een beetje van kunnen genieten.

[Beantwoorden]

Nicoleswereld antwoordt op 10 juli 2017 om 09:49:

Vervelend dat je niet lekker in je vel zit, hopelijk is dat gevoel snel weg. Maar ondanks dat ziet je weekje er wel gezellig uit!

[Beantwoorden]

Lidewij antwoordt op 10 juli 2017 om 11:51:

Ik kan je wel echt aanraden er een van Wolford te kopen! De dikkere deniers zijn echt superstevig en gaan bij mij al jaaaaaaren mee, terwijl ik wel zuinig ben maar toch ook altijd ladders had.

[Beantwoorden]


Door Layla op 10 juli 2017 09:46

Dag Vera,

Heb jij weleens je schildklierwaarden gecheckt? Toen bij mij mijn schildklier kwam opspelen kreeg ik ook ineens last van paniek- en angstaanvalletjes. En dit ging ook echt met ups and downs….ik had het iig niet onder controle. Wel merkte ik op dat het erger werd als ik me ergens heel druk om had gemaakt of stress had, dan had ik er weer weken last van, die aanvallen.

Veel sterkte xxx

[Beantwoorden]

Lien antwoordt op 10 juli 2017 om 10:37:

Hier kan ik mij enkel bij aansluiten.
Ik had vroeger nooit last van angst en paniek en vorig jaar was dit plots dagelijkse kost.
In augustus dan ontdekt dat mijn schildklier veel te snel werkte, en na bijna een jaar behandeling zijn deze aanvallen zo goed als helemaal weg.
Het kan geen kwaad om het even na te checken :)
Hopelijk voel je je snel terug wat beter Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2017 om 10:36:

Dankjewel allebei!

[Beantwoorden]


Door femketje op 10 juli 2017 10:31

die roze taart <3

[Beantwoorden]


Door Loes op 10 juli 2017 10:41

Lieve Vera, pas goed op jezelf! Erg vervelend dat het even niet zo goed gaat, dus neem je tijd en rust. Deze week zag er in ieder geval heel gezellig uit weer! Vind die schilderingen van je echt prachtig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2017 om 10:36:

Dankjewel Loes :)

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 10 juli 2017 11:09

Die tekeningen van Maria vind ik zo ontzettend mooi! Ben haar een tijdje geleden gaan volgen en word vrolijk van haar account ^^ Nu heb ik ook zin in watermeloen

[Beantwoorden]


Door Danique op 10 juli 2017 11:18

Wat vervelend om te lezen dat je niet zo goed in je vel zit. Zo te lezen heb je wel een erg leuke week achter de rug!

[Beantwoorden]


Door Lara op 10 juli 2017 12:28

Lieve Vera,
Ik hoop dat je je snel weer beter voelt!
Zo te zien heb je wel een leuke week achter de rug, ik wens je voor nu ook een fijne week toe! Xxx

[Beantwoorden]


Door Laura op 10 juli 2017 13:53

Wat rot dat je niet lekker in je vel zit, hoop dat je er weer snel bovenop komt! Die schilderijen zijn echt fantastisch mooi! Wat een coole stijl zeg! Heel erg leuk zo’n uitje tijdens de verjaardag van je tante! Zoveel neefjes en nichtjes joh! Ik heb alleen maar drie neefjes totaal. Hoop dat je toch nog van je leuke week hebt kunnen genieten! Ziet er wel erg gezellig uit!

[Beantwoorden]


Door Emilie op 10 juli 2017 14:30

Hopelijk voel je je gauw beter! Wat ziet die taart er lekker uit!

[Beantwoorden]


Door Lin op 10 juli 2017 18:07

Kusje omdat je je rot voelt x

[Beantwoorden]


Door Marjoleine op 10 juli 2017 18:58

Wat ben je toch een topper Vera! Vind het heel knap dat je openhartig schrijft en praat over je angststoornis. Ook dat je eerlijk zegt dat het nu even niet zo goed gaat tegenover (vast heel veel) lezers vind ik echt heel knap. Sterkte X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2017 om 10:37:

Dankjewel Marjoleine ❤️

[Beantwoorden]


Door Vera op 10 juli 2017 20:34

Ziet eruit als een heerlijk weekje en wat is de hond van Jill een schatje! Die schilderingen van jou zijn prachtig, wow!
Maar wat vervelend dat je niet goed in je vel zit, ik hoop echt dat je je snel weer wat beter voelt.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 10 juli 2017 22:13

Hopelijk voel je je snel weer beter, is niks als je je niet zo goed voelt. Ik had ook last van een down gevoel en ook wel eens eenzaam. Op aanraden ben ik toen aan Vitamine D begonnen (gewoon te koop bij de drogist), maar het helpt me wel. Ik voel mezelf gewoon blijer en beter in mijn vel. Misschien kun je het proberen, werkt het niet, werkt het niet. En ik vind die tekeningen van jou zo mooi gemaakt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2017 om 10:37:

Dankjewel voor de tip Mariska!

[Beantwoorden]


Door Laura J op 11 juli 2017 12:24

Ik blijf het top vinden dat je hier gewoon laat weten als het minder met je gaat. Het is gewoon zoals het is. Ik waardeer dat het niet allemaal verborgen hoeft te blijven voor ons als lezers.
Die schilderijen zijn supermooi trouwens! En ik denk niet dat je te lomp bent voor panty’s; het zijn gewoon ondingen die snel stukgaan

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 juli 2017 om 10:04:

Dankjewel Laura ❤️

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 11 juli 2017 21:40

Mooie foto’s! En die nieuwe tas! WoW! Probeer je energie uit
mooie dingen te halen, te sporten ik hoop dat je snel weer
beter in je vel zit.

[Beantwoorden]


Door anna op 12 juli 2017 12:07

Wat vervelend om te lezen dat het nu wat minder met je gaat, maar dat hoort erbij. Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt en ondanks dat toch kunt genieten! Die schilderingen van Maria zien er echt prachtig uit, wauw! <3

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 12 juli 2017 15:56

Wat ontzettend balen dat het nu even niet zo lekker gaat :( Hopelijk gaat het snel weer wat beter! <3
Eddy Spaghetti haha wat een leuke naam! En wat een vrolijk tasje ook. Nu heb ik trouwens ook mega zin in watermeloen en kan ik niet wachten totdat Nars in Nederland te koop is!

[Beantwoorden]