‘Would You Rather?’ met Jill

Woensdag konden jullie al in haar make-uptasje kijken en vandaag is het dan ook tijd voor de video die Jill en ik samen voor mijn YouTube kanaal opnamen. We doen de Would You Rather? TAG en kiezen tussen lastige dilemma’s die jullie ons voorschotelden via Twitter. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 15 november 2015 | 19 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Marlotte op 15 november 2015 07:41

Ah, deze tag blijft gewoon leuk om te zien! Wat leuk dat jullie samen een video hebben opgenomen. Lastige dilemma’s komen er in voor; ik zou ook voor nooit meer goed slapen gaan. Nooit meer lachen is echt heel heftig!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 15 november 2015 09:04

Haha, wat een leuke tag! En wat is Jill ook leuk :). Het lijkt me best lastig kiezen tussen al die vragen, pittig hoor.

[Beantwoorden]


Door Femke op 15 november 2015 09:08

Ik vind dit zo’n leuke tag, zelf heb ik hem ook al eens gedaan maar jullie hebben de vragen natuurlijk via Twitter laten stellen en daarom leuke dillema’s gekregen :-)! Leuke baan en arm, daar kies ik ook zeker voor.. Het niet naar je zin hebben met je baan maar veel geld is echt niet leuk. Nooit meer lachen of nooit meer lekker slapen, jeetje wat moet je dan kiezen! Als ik nooit lekker slaap ben ik zo moe dat ik niet meer lekker kan lachen. Maar ook ik kies dan voor nooit meer lekker slapen. Kerst of Sinterklaas, kerst!!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 15 november 2015 09:23

Wat een leuke tag, Vera. Wat is Jill toch een leuke meid!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 november 2015 09:44

Dit is zo een leuke video! De video van jou en Jill samen op haar kanaal is ook echt heel leuk.

[Beantwoorden]


Door Merel | mooimerel.nl op 15 november 2015 11:59

Haha wat een leuke tag! En Jill is echt een leuke meid :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 15 november 2015 12:04

Ahh wat een leuke video! Gezellig hoe jullie ook lekker met elkaar kletsen

[Beantwoorden]


Door Sammie Vries *klik voor blog* op 15 november 2015 13:05

Heeee meiden wat is dit een leuke video. Soms zitten er echt lastige dilemma’s tussen. Je zou eens moeten kijken naar dilemma op dinsdag! Haha

[Beantwoorden]


Door Esmee op 15 november 2015 13:18

Leuke video, hahaha the struggle is real!
kusjes uit Zweden <3
http://esmeesbeautylab.blogspot.nl/

[Beantwoorden]


Door Teddy op 15 november 2015 13:22

Wat een leuke video, sommige vragen zijn echt lastig om te kiezen zeg!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 november 2015 13:51

Leuke video! Er zitten een paar pittige tussen haha.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 15 november 2015 14:24

Ik vind het zo’n leuke tag, ik heb zelf ook meegedaan met jullie! :p

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 15 november 2015 14:28

Ah super leuke video! Blijft een leuke tag dit, er zitten inderdaad wel een aantal pittige dilemma’s tussen hoor! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 15 november 2015 14:28

Geslaagde video’s! En het zijn wel echt dilemma’s haha.

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 15 november 2015 14:35

Super leuk dat jullie samen deze video opgenomen hebben :D
Ik zou echt niet zonder lachen kunnen, denk dat ik dan enorm depri zou worden xD Wel echt pittige dilamma’s zeg!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 15 november 2015 15:51

Gezellige video meiden! Haha, er zitten echt grappige vragen tussen. Nooit meer je huis uit mogen of voor altijd naakt rondlopen? Ik zou dat laatste nooit durven dus dan maar altijd in huis blijven. Verder zou ik ook liever een leuke job hebben en minder inkomen. Je job moet je echt gelukkig maken vind ik. En met dieren kunnen praten lijkt me écht leuk!

[Beantwoorden]


Door Natascha op 15 november 2015 16:55

:D zo grappig, ook die van boodschappen doen zonder BH :D Ben ik altijd jaloers op als andere dames dat kunnen. Ik kan dat echt niet :D Maar lekker in een jogging boodschappen doen is echt leuk. Al ben ik ook wel dat soort persoon die zelden zonder nette kleding buiten komt :D Maar in huis hang ik dan wel als een zwerver op de bank :D

[Beantwoorden]


Door ikstavoorjeklaar op 15 november 2015 19:08

leuke video! tip, misschien kan je je ISO ietsje hoger zetten tijdens het filmen wanneer het donker is =)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 21 november 2015 12:58

Wat hebben jullie dat leuk gedaan in de video :) Jill volg ik nog niet zo heel lang maar vind haar wel ontzettend leuk en jou vind ik ook heel leuk, al lang haha. Super leuk meiden!

[Beantwoorden]