Lente foto’s #13

Wat was dit een heerlijke week! Lekker weer, veel leuke dingen gedaan en leuke mensen gezien. Ik deed mijn eerste aankopen in de sale, Jeffrey’s ouders kwamen op bezoek en we gingen naar Rotterdam om te filmen met Alwin en Saske. Maar ook kwam mijn broertje nog even langs en was ik lekker veel video’s aan het opnemen. Nog meer weten en zien? Klik dan verder.

Dit zomerse pakketje van Dove kwam binnen, inclusief leuke patches.

Jeffrey kocht voor mij apfelkorn, vroeger (wat klink ik oud nu) was dat mijn vaste drankje tijdens uitgaan en ik had er wel weer eens zin in.

Zaterdag waren we allebei vrij en besloten we de stad in te gaan, aangezien de sale alweer was begonnen! Dit was niet in de sale: maar toch wel heel tof. Een LP van Drake, te koop bij Urban Outfitters.

Ik wist helemaal niet dat ze make-up van BH Cosmetics bij Urban Outfitters verkopen. Leuk!

Aan de Heiligeweg ontdekte ik een (nieuwe) winkel van STACH. Check al die stapels koeken! Ziet er mega lekker uit.

Make-up shoppen voor een nieuwe video… To be continued.

Mijn moeder had een jasje van H&M op het oog en ik beloofde voor haar te gaan kijken of ik hem kon vinden. Bij de tweede H&M was het raak en trof ik het jasje aan in haar maat. Of eigenlijk was het Jeffrey die hem zag hangen ;)

Deze foto is gemaakt in H&M Maison de Bonneterie. Zo’n mooie winkel.

Zondag werd het heerlijk warm en zonnig weer en kwamen Jeffrey’s ouders op bezoek! Ik krulde mijn haar en trok dit topje van H&M aan.

Jeffrey’s moeder gaf ons deze plantjes die ze zelf in ananassen had gedaan, super leuk en lief. Het was heel gezellig, we zijn nog even langs Jeffrey’s werk geweest en aan het einde van de middag gingen zijn ouders weer naar huis.

Daarna kropen Jeffrey en ik samen op de bank met pizza en How I Met Your Mother. We keken onder andere de aflevering waar Britney Spears een gastrol in speelt, love Britney!

Nog steeds zo blij met mijn grote spons.

En met mijn nieuwe top uit de Urban Outfitters sale. Hij glanst zo mooi en bijzonder.

Maandagmiddag belde Thijs dat hij samen met Bas naar Amsterdam wilde komen. Begin van de avond zaten ze gezellig bij mij met sushi op de bank.

Ze hadden eerst nog even geshopt samen, onder andere bij BALR.

Ik probeerde deze mix tussen aardbei en framboos en dat was best een succes. Lekker zoet.

Dinsdag was het tijd om de Wrong Handed Makeup Challenge te filmen. Hoe dat ging, zie je hier.

Bananen invriezen om een shake van te kunnen maken.

ZON! Zo blij met het lekkere weer en mijn fijne huis.

Ik zou ’s avonds eigenlijk naar de film Baby Driver gaan, maar was zo verzonken in het bewerken van mijn video dat ik me compleet vergiste in de tijd en de film moest overslaan. Ik baalde er flink van. Ik besloot verder te werken en toen ik klaar was in bed te duiken en een stukje van The Last Song op TV te kijken.

Slaap lekker!

Woensdag filmde ik voor de derde dag op rij een video, dit keer met een knallende ooglook.

De foto die je net zag maakte ik in een paskamer, want ik besloot eind van de middag nog even naar de Bijenkorf te gaan om te kijken of ze de kleding die online al uitverkocht was, nog wel in de winkel hing. En met succes!

Ik paste en kocht onder andere deze super mooie top van Ganni in de sale.

Ook shopte ik een paar nieuwe sneakers (die ik unboxte op Instagram stories) en ging daarna weer naar huis. Het was nog heerlijk weer en de zon ging langzaam onder. Ik ben dol op dit soort avonden!

Zo blij! Ik denk dat ik de kleding nog wel in een shoplog laat zien.

Donderdag was Jeffrey vrij en ’s middags zouden we naar Rotterdam gaan. Maar eerst ontbijten met een bananen shake! Twee bevroren bananen, melk, yoghurt, een eetlepel honing en wat kaneel… Klaar!

Van Primark ontving ik een pakket met Prism make-up. Helaas overleefde het palette helemaal links de rit niet en zaten alle producten onder de oogschaduw :(

Jeffrey en ik pakten de trein naar Rotterdam om bij Alwin en Saske voor hun YouTube kanaal een nieuwe SMAAKT ‘T? XL op te nemen. Maar we konden ook eindelijk Freek de kat ontmoeten! (die al aan de borrelnootjes had gelikt voordat we binnenkwamen).

Jeffrey kreeg nog zijn verjaardagskado, een enorme fles Licor 43.

We namen de video op die volgende week online komt en bleven daarna eten. Alwin maakte heerlijke enchiladas.

De tijd vloog voorbij, het was echt ontzettend gezellig ❤️ Helaas moesten we ’s avonds toch echt weer naar huis.

En toen was de week alweer voorbij!

Hoe was jouw week? X


Lente foto’s #12
Lente foto’s #11
Lente foto’s #10


Reacties

Door Femke op 19 juni 2017 06:36

Wat een leuke week en wat vliegt de tijd voorbij met al die leuke dingen. Grappig, ik droeg vroeger ook vaak apfelkorn, goede oude tijd :-).

[Beantwoorden]


Door Loes op 19 juni 2017 07:32

Je ziet er de laatste tijd zo goed uit: je kan echt zien dat je goed in je vel zit! Het gekrulde haar staat je ook heel goed! En ohhh ‘the Last Song’ die kijk ik altijd als ik zin heb in een huilfilm, haha.. Fijne week verder, veel gezelligheid!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2017 om 09:35:

Lief!! Dankjewel :D

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 19 juni 2017 08:28

Wat een heerlijke week heb je weer gehad zie ik! Door je blog van vorige week ben ik wel gaan kijken in de sale maar heb nog niet echt tijd gehad om iets te bestellen .. misschien dat ik eventjes wacht voor de mooie prijzen! De H&M op die locatie is inderdaad super mooi maar ook heel erg overzichtelijk. Het lijkt er altijd was netter en rustiger dan de andere H&M locaties in Amsterdam. Ik heb zelf ook het Primark pakketje ontvangen en gelukkig was alles bij mij nog heel! De Glitter Eye Cream is echt mijn favoriete item van het pakketje, daar ga ik zeker iets mee doen!

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 19 juni 2017 08:34

Wat een leuke week, supertof die top van Ganni! Ik ben heel erg benieuwd naar je shoplog, ik ben gek op zulke blogs. En wat een mooie ooglook draag je daar! Ik vind het heel leuk dat je altijd zoveel uitjes hebt, gezellig ook om spontaan sushi te eten. Mijn week was veel werken, maar deze week ben ik veel vrij en ga ik hospiteren! Malou x

[Beantwoorden]


Door Susan op 19 juni 2017 08:55

Hele leuke week! Ik ben heel benieuwd naar je shoplog.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 19 juni 2017 09:51

Wat een super leuke foto’s! Dat pakket van Dove ziet er echt te leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 19 juni 2017 10:04

The Last Song heb ik ook gezien, haha. Ondanks dat ik hem al tig keer heb gezien :p Ik vind jouw shoplogs altijd zo leuk om te kijken! Volgens mij heb je een hele fijne week gehad :)

[Beantwoorden]


Door Leah op 19 juni 2017 10:39

Dat ziet er uit als een heerlijke week. Zo creatief om die plantjes in een ananas te zetten. Meteen zo lekker tropisch. Fijne week gewenst!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2017 om 09:35:

Ja, lekker zomers! :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 19 juni 2017 11:30

BH Cosmetics bij urban outfitters? Even snel een kijkje gaan nemen dan maar.

[Beantwoorden]


Door Nicoleswereld op 19 juni 2017 11:40

Wat een leuke week! Dat deze week maar net zo mag worden

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 19 juni 2017 12:02

Wat een leuke en gezellige week. Mooie aankopen heb je gedaan bij de Bijenkorf!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2017 om 09:36:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Donna op 19 juni 2017 12:19

Die koeken! Wow, die winkel lijkt wel een hemel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 juni 2017 om 09:36:

I know!! Super leuk gedaan.

[Beantwoorden]


Door Veronique op 19 juni 2017 12:22

Leuke week!
Ik was ook te druk bezig en keek daardoor ook het laatste stukje van The last song. Heeerlijke film!

Fijne week Vera!

[Beantwoorden]


Door Es de Prinses op 19 juni 2017 15:37

BH bij Urban Outfitters, wat een fijne ontdekking!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 19 juni 2017 20:35

Wat een leuke foto’s heb je weer gemaakt, je bent zo’n mooie meid! :)

[Beantwoorden]


Door Yen op 20 juni 2017 12:36

Ik ben zo blij dat je een foto maakte van die pallete bij Urban outfitters want ik zoek die parfums al heel lang die daar op de achtergrond staan. Ik dacht dat ze alleen in amerika verkocht werden.??

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 20 juni 2017 16:35

Wat een heerlijke week weer! Die top van Ganni die je hebt geshopt is echt super leuk zeg! En ik ga die shake morgen ook eens maken, ben benieuwd.

[Beantwoorden]