Lente foto’s #12

Het was een relaxte te week, die toch snel voorbij ging. Misschien kwam het door Pinksteren, misschien ook niet. Maar deze week voelde anders dan anders, dat is zeker. Ik zag mijn nichtjes weer, had mijn ouders op bezoek deed de dagelijkse dingetjes. Kijk mee!

Vrijdag ging ik nog even naar Kruidvat voordat ik begon met filmen van mijn 10 low-budget favorieten video. Ik bekeek bij Essence de oogschaduws, maar werd droevig van de overspray op een aantal van de oogschaduwtinten. Altijd swatchen voordat je iets koopt! Want er zitten wel echt mooie tinten in de collectie.

Het heeft even geduurd, maar we hebben een strijkplank! Jeffrey draagt naar zijn werk vaak overhemden en die moeten gestreken worden. De strijkbout was er al, maar nu ook de plank. Kan hij weer kreukelvrij naar zijn werk en kan ik ook dat ene bloesje dat ik heb weer lekker gaan dragen zonder kreukels, haha.

Zaterdag was ik alleen thuis en deed ik het de hele dag rustig aan. Ik gooide de ramen open om het wat te laten afkoelen in huis en kroop lekker met mijn laptop in bed om de laatste hand aan een aantal reviews te leggen.

Ook besloot ik een viertal oogschaduwpaletjes van Dior te gaan reviewen. Ik zette alles op de foto en maakte een look met het eerste paletje.

Niet verkeerd! De review komt binnenkort online.

Aan het einde van de middag besloot ik nog even naar de supermarkt te lopen om wat boodschappen te doen en verse artikelen in huis te halen. Brood, maar vooral ook veel fruit.

Jeffrey werkte tot laat en daarom besloot ik om de tijd te doden eens een livestream op Instagram te proberen. Helaas kwamen daar vooral veel vieze kerels op af. Na wat aanpassingen aan mijn account kon ik live gaan zonder ongewenste kijkers en dat was gelukkig super gezellig.

Voor het slapengaan keek ik de film Trainwreck met Amy Schumer. Zó grappig. Heerlijke film.

Zondag, koffietijd met mijn ouders! Die kwamen weer eens op bezoek.

Met zijn drieën gingen we de stad in. Dit was mijn outfit, super relaxed en toch leuk! Ik word eindelijk wat beter in het uitzoeken van mijn eigen outfits zonder de hulp van Jeffrey. Schoenen zijn van Givenchy, panty is van Hema, rokje van Wolford, donkergroene top van Forever 21, spijkerjas van Tommy Hilfiger en tas van Dior.

Tussen de middag lunchten we bij café Het Paleis.

En ’s avonds aten we bij het Lloyd Hotel. (het lijkt nu alsof we de hele dag aan het eten waren en eigenlijk was dat ook wel zo).

Op zondagavond was Jeffrey weer thuis en keken we samen naar One Love Manchester. Wat was dat indrukwekkend, prachtig gedaan.

Maandag maakten we het huis schoon en er is geen betere manier om van al dat gepoets bij te komen dan met een stuk watermeloen ❤️

Aan het einde van de middag stapte ik in de trein naar Utrecht, waar ik in het huis van mijn tantes en nichtje Loes met mijn andere nichtjes ging barbecuen.

Het was even zoeken naar een barbecue, maar uiteindelijk wisten we er twee te ‘creëren’ en zorgde Loes voor de worstjes en burgers.

Hahaha ❤️

Maar het grootste succes was de chocolade fontein! De grote schalen met aardbeien en spekkies gingen binnen no-time op.

Nog even gezellig de vuurkorf aan.

En toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Het idee voor de barbecue ontstond vrij spontaan en ik vond het super leuk dat het lukte om het last minute te organiseren. Dit jaar zie ik mijn nichtjes lekker veel en dat maakte me heel blij.

Dinsdag ging ik aan de slag met alweer het laatste Dior oogschaduwpaletje. Eentje met enkel matte tinten.

Mijn grootste verslaving in de zomer: wilde perziken. Mega lekker.

Na het testen van de nieuwe make-upsponsjes maakte ik ze gelijk schoon. Ik word nog steeds blij als ik de enorme Real Techniques Miracle Face + Body Sponge zie.

Woensdagavond gingen Jeffrey eindelijk weer eens samen sporten! Samen is het toch wel een stuk gezelliger dan alleen.

Ik kreeg een super leuke sample bij mijn Givenchy sponsje van twee oogschaduws. Fancy!

En mijn FeelUnique bestelling kwam binnen, met onder andere twee nieuwe flesjes Estée Lauder Double Wear foundation. Kan ik er weer even tegenaan!

Hoe was jouw week? X


Lente foto’s #11
Lente foto’s #10
Lente foto’s #9


Reacties

Door Susan op 12 juni 2017 06:26

Leuke foto’s Vera! Ik vind wilde perzikken ook heerlijk. Moet ik echt weer eens kopen!

[Beantwoorden]


Door Bianca Schrijfnt op 12 juni 2017 07:06

Hele mooie foto’s, ik moet zelf ook maar weer eens wilde perziken halen. Ik heb ze ooit wel eerder gegeten, maar ze zijn gewoon vergeten geraakt. De week was bij mij niet bepaald noemenswaardig, maar die horen er ook tussen te zitten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juni 2017 om 09:18:

Love wilde perziken!

[Beantwoorden]


Door Femke op 12 juni 2017 07:27

Wat een heerlijke week heb je achter de rug. Watermeloen is samen met aardbeien echt favoriet hier. Leuk dat je een spontane bbq met je nichtjes hebt gehad.

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 12 juni 2017 08:35

Wat een heerlijke week heb je weer achter de rug! Ik word altijd blij als ik al je eten en snacks zie, dan ga ik gelijk nadenken over wanneer ik weer naar Amsterdam ga en wat ik daar allemaal kan eten. De RT sponges zijn al jaren lang mijn favoriete makeup sponges, betaalbaar en werken even goed als de wat duurdere Beautyblender. Ik ben sinds kort ook aan het sporten gegaan na jaren uitstellen (ik meen het, jarenn) en ik ben zo blij dat ik een gym buddy heb die mij motiveert tijdens het sporten. Anders was ik allang al gestopt ;p

[Beantwoorden]


Door Marloes op 12 juni 2017 09:21

Fijne week! Ik koop ook al twee weken perziken, haha. Toevallig gister ook mijn RT sponsje schoongemaakt, ik stel dat altijd te lang uit.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 12 juni 2017 09:33

Wat een super leuke foto’s, leuk ook zo met je nichtjes! Oh en ik ben ook echt dol op watermeloen en wilde perzikken!

[Beantwoorden]


Door Danique op 12 juni 2017 10:08

Wat een leuke nichtjes heb je! Die chocoladefondue ziet er echt heerlijk uit <3.

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 12 juni 2017 10:10

Oh zo leuk die barbecue met de chocoladefontein! Zulke dingen vind ik altijd geweldig en ik ben ook gek op wilde perziken. Leuk dat je ouders op bezoek kwamen en wat gingen jullie heerlijk eten! Ik ben benieuwd naar de oogschaduwpaletjes, de look ziet er mooi uit. Malou x

[Beantwoorden]


Door Mariska op 12 juni 2017 10:17

Leuke foto’s! Die bbq ziet er heerlijk uit zeg! En al dat fruit. Ik heb nog nooit wilde perziken gegeten, zou ik eens moeten doen :o een hele fijne week!

[Beantwoorden]


Door Loes op 12 juni 2017 10:18

Op die selfie met het diorpaletje zie je er echt prachtig uit! En jaaa wilde perziken, ik ben er ook dol op. Super leuk trouwens dat je je nichtjes zo vaak ziet!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juni 2017 om 09:18:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Donna op 12 juni 2017 11:52

Ik vind je schoenen van Givenchy zo leuk! Prachtige outfit had je daar aan.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juni 2017 om 09:19:

Dankjewel Donna!

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 12 juni 2017 11:55

Toffe foto’s! Knappe selfie met het Dior palette! Ahh, die flamingomok! ♥

[Beantwoorden]


Door Mariëlle | Me-licious op 12 juni 2017 12:07

Ziet eruit als een heerlijke week. Wat een schattig make-up tasje. En wat een leuke/gezellige familie heb je! Ben erg benieuwd naar de Dior oogschaduwpallets.

[Beantwoorden]


Door femketje op 12 juni 2017 12:16

haha ik denk dat het bij ons ook een jaar of 7 aan samenwonen heeft geduurd voordat wij een strijkplank hadden :’)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juni 2017 om 09:19:

haha :D

[Beantwoorden]


Door Sarah op 12 juni 2017 13:59

Die look die je hebt gemaakt met het Dior palletje is super mooi!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 12 juni 2017 17:57

Leuke week heb je gehad! Watermeloen heb ik al lang niet meer op, maar vind ik ook heerlijk met warm weer. Ik ben benieuwd naar de paletjes van Dior!

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 juni 2017 19:44

Weer een heleboel leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Emilie op 12 juni 2017 20:11

Wat stom van die overlay’s bij Essence. Maar ben wel benieuwd naar je review van Dior! Je look ziet er in ieder geval al mooi uit! Wat een leuke flamingo-tas heb je! xx

[Beantwoorden]


Door Sabine op 12 juni 2017 20:12

Zo benieuwd naar de matte shadows van de nieuwe Dior doosjes! Ik heb deze al een tijd op het oog, maar twijfel steeds, haha.

[Beantwoorden]


Door Roos op 12 juni 2017 20:12

Wat een lieve nichtjes heb je! Ziet er super gezellig uit :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 juni 2017 21:13

Wat een super mooie foto van je bij die Dior look! Ik ga zo even die sponsjes video bekijken! Had hem al voorbij zien komen, maar nog niet de tijd voor gehad. Ik keek toevallig ook mee bij je Livestream toen je het ook had over al die vieze kerels. Echt ernstig. Get a life! (die kerels hè).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juni 2017 om 09:20:

Ja stom he, gelukkig ging het de tweede keer goed.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 13 juni 2017 11:27

Wat een superleuke foto’s, en je straalt echt! <3

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 14 juni 2017 18:03

Heerlijke foto’s. Ik vind de donkere look met het Dior palette echt prachtig en de simpele outfit die je droeg toen je met je ouders naar de stad ging is ook heel tof.

[Beantwoorden]