Lente foto’s #11

Het was een met zonovergoten week. En ondanks dat ik ook gewoon aan het werk was, kreeg ik al echt een vakantiegevoel. Op mijn vrije dagen was ik lekker veel buiten, ik stond ’s ochtends moeiteloos op tijd op, at kilo’s fruit, barbecuede voor het eerst dit jaar en voelde me helemaal happy en chill!

Vrijdagmiddag pakte ik de trein naar mijn ouders om daar lekker af te koelen.

Ik mis het hebben van een tuin wanneer het zulk lekker weer is best wel. Lekker met Juul chillen in het gras.

En ’s avonds eten in de tuin. Mijn moeder maakte een frisse curry, die erg goed smaakte en bij het warme weer paste.

Goedemorgen, lekker warm!

Ik haalde de afgebladderde nagellak van drie maanden geleden van mijn teennagels en lakte ze daarna met dit zoete roze kleurtje van Essie.

’s Middags ging ik met mijn ouders Arnhem centrum in om ergens te lunchen. Mijn jurkje is van H&M Trend, tas van Valentino en schoenen van Zanotti.

We lunchten bij Het Hemelrijk, een gezellige binnentuin die overdekt wordt met bomen. Helaas was de lunch zelf niet zo’n succes. De kaas in mijn tosti was niet gesmolten (ook niet in de nieuwe tosti die ik kreeg toen ik dat aangaf). Tja… Ik kan totaal niet koken, maar zelfs ik krijg het voor elkaar de kaas in mijn tosti te smelten.

Weer bij mijn ouders thuis, werken achter de laptop met een groot glas water met munt en citroen. Maakt mijn moeder altijd voor me, vind ik zo lekker met warm weer.

Mijn ouders zijn thuis gigantisch aan het opruimen en daarom ging ik weer met mijn vader naar de stort om oude kasten en andere spullen vermorzeld te zien worden. Blijf het een naar beeld vinden.

Love aardbeien, vooral als ze zo lekker groot zijn.

Mooie bloemen ❤️

Voordat ik ’s avonds terug ging naar Amsterdam, bleef ik nog even barbecuen. De eerste keer dit jaar!

Zaterdagavond was ik weer thuis, net als Jeff die net klaar was met werken. Hij maakte voor ons allebei een lekkere cocktail.

En ondertussen keken we een documentaire over Ronnie Flex. Aanrader!

Pakketjes uitpakken: nieuwe mascara’s van L’Oréal. Zien er leuk uit!

En een geweldig pakket van Benefit, waar onder andere dit super leuke kussentje in zat.

Zondagmiddag reden Jeffrey en ik naar Blijburg.

Het was druk, toch vonden we nog een mooi plekje aan het water tussen het groen.

Jeffrey blies mijn tasje nog een beetje op.

Zonnebrandcrème mee: deze waterproof variant van Waterlover Sun Milk van Biotherm.

Het was zo warm! Ik vond het lekker om even het water in te gaan, maar ik ben niet iemand die uren op een handdoekje kan liggen. We bleven daarom niet heel lang, maar lang genoeg om even te ontspannen en af te koelen in het water.

Maandag had ik met een aantal andere YouTubers een afspraak in Hilversum.

Na die afspraak besloten we nog even na te praten op een terras. Ik was met Dylan, Marit (van het kanaal DylanHaegens), Alwin, Saske en Alexander en het was heel gezellig, maar ook heel nuttig. Het is zo goed om met andere YouTubers te praten en te horen hoe zij dingen aanpakken en elkaar advies te geven. Daar krijg ik ook echt energie van.

Terug uit Hilversum had Jeffrey Gnocchi met tomatensaus en courgette gemaakt, onwijs lekker.

Knotje in mijn haar, lekker slapen. Ik merk dat ik haar in mijn nek ’s nachts vaak toch net wat te warm vind, ondanks dat mijn haar veel korter is dan een paar jaar geleden.

Dinsdag had ik een lunchafspraak met Saske in Rotterdam! We spraken af bij Altijd In De Buurt.

Super gezellige sfeer en lekker eten. Hier wil ik vaker naartoe!

Sas zei na het maken van deze foto dat haar ogen klein worden wanneer ze lacht. Nu ik de foto zie moet ik best wel lachen, want ik kijk echt precies hetzelfde!

Ik ontdekte hoe super handig de Blotterazzi van Beauty Blender is.

En hoe lekker kersen nog steeds zijn.

Woensdag filmde ik de likes/dislikes video voor donderdag. Zoveel roségoud, zo mooi!

Ik maakte een foto om mijn highlighter vast te leggen. Had even niet door dat ik op het scherm achter me in fullscreen te zien was.

’s Avonds maakte Jeffrey Duitse biefstuik met broccoli, rijst en een saus met champignons. Hij probeerde veel nieuwe gerechten uit deze week en ook dit gerecht was een succes.

Vrijwel elke dag dat ik afgelopen week een panty droeg, maakte ik er ook één stuk. Zucht.

Donderdag was Jeffrey vrij en hielp hij me met het maken van een aantal foto’s, ’s middags gingen we even naar buiten om wat te wandelen en een drankje te drinken. Ik had die middag na vijf weken wachten eindelijk gehoord dat de uitslag van mijn uitstrijkje met PAP1 helemaal goed was, dus ik was ook erg blij en voelde na weken zorgen maken een enorme last van mijn schouders vallen.

Ik denk dat ik in de zomer nog het meest blij word van al het lekkere fruit dat weer in de winkels ligt. Ik sluit mijn wekelijkse foto dagboek dan ook af met een foto van aardbeien, haha.

Hoe was jouw week? X


Lente foto’s #10
Lente foto’s #9
Lente foto’s #8


Reacties

Door Susan op 5 juni 2017 07:57

Wat een leuke foto’s! Die highlighter is echt prachtig, wauw. Mijn week was druk! Veel gestudeerd voor mijn tentamens en ik heb hem afgesloten met allerlei drukte vanwege het artikel op mijn blog gisteren. Wel allemaal super leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2017 om 11:07:

Thanks Susan! en hopelijk zijn je tentamens goed gegaan.

[Beantwoorden]


Door Laura | I scream beauty op 5 juni 2017 08:01

Wauw, die highlighter! Erg mooi! Wat fijn dat de uitslag goed was, kan me voorstellen dat dat heel spannend is!

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 5 juni 2017 09:28

Wat fijn dat de uitslag goed was Vera! Moet echt een opluchting zijn. Ik heb een keer taart gegeten bij Het Hemelrijk, de taart was lekker maar het is wel een beetje oubollig zeg… En hoe krijg je het voor elkaar om de kaas niet te laten smelten, hahah?! Lekker dat je weer naar het strand bent geweest, je badpak is zo mooi!! En wederom heeeeerlijk eten, haha! Malou x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2017 om 11:07:

Thanks Malou! :)

[Beantwoorden]


Door Elise op 5 juni 2017 09:44

Ziet eruit als een heerlijke week Vera! Een tip voor de panty’s: ik heb een aantal panty’s van de Hema en die gaan dus echt nooit stuk! Ik denk dat ik ze wel al een halfjaar heb en ze zijn nog steeds helemaal heel (en ja ze gaan uiteraard ook in de wasmachine tussendoor :). Helaas hebben ze het assortiment helemaal aangepast, dus ik moet eerlijk zeggen dat ik niet helemaal zeker weet hoe de nieuwe panty’s zijn, maar ik heb de ‘supporting’ panty’s ergens tussen de 20 en de 40 denier.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2017 om 11:09:

Mijn panty’s zijn ook van Hema, heb wel het idee dat de ene makkelijker kapot gaat dan de ander. Sowieso als het weinig denier is, maar ook het soort panty. Ben nog even aan het uitzoeken welke mij wel overleven ;)

[Beantwoorden]

Quinte antwoordt op 6 juni 2017 om 21:37:

Die panty’s; same! Ik kan een panty echt maar 1 dag dragen en dan kan ik m alweer weggooien.. heb inderdaad ook die van de hema! Ik kreeg van mijn aardrijkskunde docente en nog iemand anders de tip om eens op http://www.oroblu.nl te kijken. Schijnen hele goede panty’s te hebben die niet zo snel stuk gaan, ietsjes duurder, maar dan heb je ook wat!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 5 juni 2017 09:49

Leuke week weer! En hier merk ik ook dat ik veel meer fruit eet, heerlijk toch? En de drama met de panty’s, laat me niet beginnen…(zucht).

[Beantwoorden]


Door Fie, hola-nova op 5 juni 2017 09:53

Oh, superleuke foto’s! Die waarop Jeffrey je tasje extra opblaast vind ik wel grappig :p die roze/lila tas is supermooi trouwens!

[Beantwoorden]


Door Jildou op 5 juni 2017 10:37

Fijn om te zien hoe happy je bent! ?

[Beantwoorden]


Door Jolijn op 5 juni 2017 11:17

Mijn panty tip: de panty’s van Orublu (italiaans merk), koop ze wel vrij groot want ze vallen klein, maar ze zijn van hele goede kwaliteit en de band is wat breder waardoor hij niet in de buik/heupen snijdt. Ze gaan echt lang mee, dus ze zijn de prijs zeker waard!

[Beantwoorden]


Door Loes op 5 juni 2017 11:45

Ik word ook zo vrolijk van al dat zomerfruit! Vind het echt heerlijk. En die panty, oeps! Ik heb ook nogal de neiging mijn panty snel te slopen.. Niet handig.

[Beantwoorden]


Door Emilie op 5 juni 2017 11:58

Wat een mooie roze handtas! En bij ons was gisteren de eerste barbecue, mjammie

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2017 om 11:09:

Dankje!

[Beantwoorden]


Door Femke op 5 juni 2017 12:06

Wat een heerlijke week heb je achter de rug. Al die foto’s met dat lekkere eten, hmmmmm. Zomerfruit is favoriet hier, vooral aardbeien en watermeloen. Die laatste dan wel graag van de Turkse of Marokkaanse winkeltjes, want die zijn super sappig en mega zoet :-).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2017 om 11:09:

Oh goede tip! Ook maar eens proberen.

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 juni 2017 12:07

leuke teenslippers :D

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 5 juni 2017 12:17

Wat onwijs fijn dat je uitslag helemaal goed was!! Snap dat er dan veel zorgen van je schouders vallen. Wat een heerlijke lente (eigenlijk wel zomerse) foto’s! En die bloemen zijn zo mooi <3

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 5 juni 2017 12:17

Superleuke, happy foto’s! Juul is zo cute! <3

[Beantwoorden]


Door Roos op 5 juni 2017 12:31

Wat een prachtige foto van jou met die paarse tas! Je straalt helemaal :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2017 om 11:10:

Dankjewel Roos ❤️

[Beantwoorden]

Anna Lena antwoordt op 6 juni 2017 om 14:04:

Joh, die tas is ZO mooi! Vanwaar komt ie?

[Beantwoorden]


Door Felicia op 5 juni 2017 13:48

Haha zo herkenbaar met die panty’s! Kan iemand niet een lijn uitbrengen met exemplaren die eens niet zo snel stuk gaan xD

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 5 juni 2017 14:04

Wat fijn dat je uitslag goed was! Dat is een hele zorg minder. Mooie highlighter trouwens!

[Beantwoorden]


Door Leanne op 5 juni 2017 14:26

Wat een heerlijke week had je. Helaas bestond mijn week volledig uit school en heb ik geen enkel moment kunnen genieten van het heerlijke weer :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2017 om 11:11:

Ah shit, hopelijk komt dat nog in de komende weken/zomer!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 5 juni 2017 17:11

Wat fijn dat de uitslag goed was van het uitstrijkje, kan me best voorstellen dat er dan een last van je schouders afvalt.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 5 juni 2017 19:01

Wat een heerlijke week heb je weer achter de rug gehad! Het was inderdaad heeeerlijk jurkjes en badpak weer toen je de foto’s maakte. Ik vond die ene foto erg leuk dat je zo met je haar rond zwiept like nobody cares! Ook je badpak foto op Instagram vond ik heeel gaaf. Het verbaast me altijd hoeveel lekker eten er voorbij komt op jou week overzicht, ik krijg er zo’n trek door. Ennn ik zie heeel veel diverse handtassen van jou voorbij komen, super leuk om ze af en toe eens goed te kunnen zien.

[Beantwoorden]


Door Never Mind op 5 juni 2017 20:02

Wat een mooie foto’s! Heel fijn om te horen dat je uitstrijkje goed was! Wat een opluchting zeg! Bij het zien van de foto’s heb je echt de afgelopen week goed samengevat zeg. Voor mij was het ook echt zo’n chill, leuk lenteweekje :)

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 6 juni 2017 04:02

Leuk dagboek weer! :) Misschien een rare vraag maar waarom moest je gaan voor een uitstrijkje? Ik dacht dat dat alleen voor vrouwen vanaf de 30 was.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2017 om 11:11:

Ik had last van bloedingen, dus dat heb ik even laten checken.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 6 juni 2017 10:43

Wat een leuke foto’s! Ik maak ook altijd al mijn panty’s stuk! :)

[Beantwoorden]


Door Meryem op 6 juni 2017 12:02

ga je een revieuw doen van de nieuwe mascara’s van L’Oréal, ik ben benieuwd naar het borsteltje. want lijkt die op Miss manga

[Beantwoorden]


Door Teddy op 6 juni 2017 16:20

Wat heb je genoten van het weer! Ik ook ;)

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 8 juni 2017 12:05

Leuke zomerse fotos! Wat fijn dat je uitslag goed was, wachten op zo’n uitslag duurt altijd zóó lang.

[Beantwoorden]