Lente foto’s #9

Ik vond mijn oude mobieltje (met sim-kaart!), had een super leuke fotoshoot, legde mijn zomerschoenen klaar, deed yoga en genoot eindelijk van wat beter weer. Dit was echt een fijne, leuke week!

Vrijdag werkte ik thuis, maar aan het einde van de middag reisden Jeffrey en ik af naar Arnhem. Mijn moeder was al aan het koken, we konden nog even lekker in de tuin zitten en ondertussen werd Juul geborsteld.

Thijs maakte als de fitboy die hij is gezonde no-bake koekjes met havermout en pindakaas. Die bleken niet. te. eten.

Zaterdagochtend werd ik wakker en zag ik dat papa een hele stapel dozen met oude camera’s en telefoons van mij naast mijn bed had neergezet. En zo kwam ik mijn allerleukste mooiste beste telefoon ooit weer tegen. Deze klaptelefoon met draaibare camera.

Ik kreeg hem na even opladen weer aan en er bleek zelfs nog een sim-kaartje in te zitten! Helaas wist ik de pincode niet meer. Ik hoop dat ik die nog ergens vind, want het lijkt me hilarisch oude SMSjes terug te lezen.

Bij Lidl kocht ik make-up voor een nieuwe video. Helaas was er niet zo heel veel keuze.

Na de Lidl ging ik met mijn moeder en Jeffrey de stad in. Ik had een zonnebril van Ray-Ban op het oog en bij 4D Optiek hebben ze een heel groot assortiment.

Gevonden!

Ik kocht het model General met goudkleurig montuur en glazen met blauw verloop. Vind hem zo gaaf, ben er super blij mee.

Jeffrey kookte voor ons allemaal rijst met kip in oestersaus. Juul hield ondertussen alles goed in de gaten.

Hij heeft een uur in de keuken gestaan om alles te maken, zo lief! En het was heerlijk. Rijst met kip in oestersaus is een van mijn favoriete gerechten.

Jeffrey ging na het eten weer naar huis omdat hij de volgende dag moest werken, mijn moeder en ik keken samen op de bank naar het songfestival en mijn vader zonderde zich af met zijn iPad en een glas wijn.

Zondag was het moederdag! Thijs moest werken, maar mijn vader wilde mij wel helpen met het maken van een ontbijtje.

Lekker weeeer!

Ondertussen spitte ik oude fotoalbums door opzoek naar een mooie foto van mama van mij. Ik vond deze en zette hem op instagram ❤️

Met Juul naar het bos!

We gingen wandelen over de Posbank, een prachtig gebied.

Juul helemaal bekaf, zo schattig.

Ik at nog bij mijn ouders en ging toen weer naar huis, want de volgende dag moest ik vroeg op voor een belangrijke fotoshoot!

De shoot vond plaats in Studio 13. Een super mooie, ruime en lichte studio.

Mijn haar werd gedaan door Floor Kleyne en ik zag gelijk weer allemaal dingen die ik wil kopen.

Deze krultang bijvoorbeeld! Is van het merk Ultron en gaf mijn haren een super mooie krul. Helaas kon ik nergens op de tang vinden hoeveel inch of centimeter hij precies is en online kwam ik er ook niet uit.

Mijn make-up en haren zaten mooi en ik kreeg een super mooie outfit aan (de rok is van & Other Stories). Zo gaat dat lang niet altijd bij shoots, dus ik was heel happy.

De setting voelde ook vertrouwd (ha) en de foto’s die ik terugzag maakten me heel blij. Ik keek best tegen deze dag op, maar het ging allemaal zo goed! Nog even wachten tot de herfst, dan kan ik het allemaal met jullie delen.

Modellen moeten goed eten ;) Na de shoot was ik bekaf en bestelde ik thuis sushi die ik in joggingbroek op de bank opat.

Ik sleepte mezelf van de bank af om mijn huid na zoveel make-up gedragen te hebben, te verzorgen en een maskertje aan te brengen. Ik koos voor het Charlotte Tilbury Goddess Skin Clay Mask.

Dat bleek een heel zacht en mild masker. Fijn!

Woensdag merkte ik dat ik best last had van mijn lichaam en bedacht ik me dat ik best wat yoga oefeningen kon doen om losser te worden. Dat werkte verrassend goed! De volgende dag ben ik weer yoga gaan doen, gewoon zelf thuis en met een simpele YouTube video.

Het werd zulk lekker weer dat ik besloot mijn mooiste zomerschoenen uit hun dozen te halen en een plekje in mijn kledingkast te geven.

Woensdagmiddag ging ik aan de slag met een review van de ProvoCATRICE collectie.

’s Avonds at ik alleen en maakte ik een gerecht met pangasiusfilet, gegrilde groenten en zoete aardappelpuree. Best lekker!

Donderdag, pakketjestijd!

Een neon roze pasjes- en een paspoorthouder met marmerprint van ByLouLou. Super leuk!

’s Avonds had ik een massage geboekt. Ik werd super goed losgemaakt door mijn favoriete masseuse, die toevallig ook Vera heet.

Normaal haal ik mijn make-up eraf voordat ik gemasseerd word, maar dat vergat ik deze keer. Op wat uitgelopen mascara na, kon het er gelukkig nog best mee door.

Na de massage liep ik naar huis. Het was lekker weer en ik vind het vaak wel fijn even te wandelen na een massage.

Thuis keek ik de documentaire The True Cost. Echt een hele goede docu over fast fashion, die ik je van harte kan aanraden. Ik probeer steeds bewustere keuzes te maken wanneer ik kleding koop, maar ik blijf het lastig en frustrerend vinden dat er nog veel onduidelijk is. Gelukkig heeft deze docu me nog wel iets meer inzicht gegeven.

Hoe was jouw week? X


Lente foto’s #8
Lente foto’s #7
Lente foto’s #6

Twitter Facebook
Categorie: Lente/zomer/herfst/winter foto's | 22 mei 2017 | 39 reacties

Reacties

Door Femke op 22 mei 2017 06:21

Wat een heerlijke week heb je achter de rug. Mooie outfit kreeg je aan tijdens de shoot. Yoga wil ik ook eens gaan proberen, ben benieuwd of ik het wat vind.

[Beantwoorden]


Door Nicoleswereld op 22 mei 2017 06:34

Wat een heerlijke week achter de rug, je pasjes- paspoorthouder is zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 mei 2017 06:36

Ben benieuwd waar je fotoshoot voor was! En yay voor het lekkere weer. Ein-de-lijk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 mei 2017 om 10:04:

Zodra ik het kan delen, doe ik het! :)

[Beantwoorden]


Door Susan op 22 mei 2017 07:33

Aaah Vera je zag er zo mooi uit tijdens de fotoshoot. Echt práchtig! <3 Ben heel benieuwd naar het resultaat.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 mei 2017 om 10:04:

Dankjewel Susan! :)

[Beantwoorden]


Door Britt op 22 mei 2017 07:37

Je zag (en ziet er altijd trouwens) prachtig uit zeg! Wauw, je mag trots zijn op jezelf! Ziet eruit als een heerlijke week trouwens, misschien moet ik ook maar eens een massage gaan boeken, dat lijkt me heerlijk ontspannend werken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 mei 2017 om 10:05:

Lief, dankjewel! En zeker doen, die massage!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 22 mei 2017 08:06

Wat een gevuld verslag hihi, leuk om te zien! Die oude mobieltjes heb ik weg gedaan onder het mom van minimalisme haha!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 22 mei 2017 08:25

Yoga, wil ik ook al eeuwig aan beginnen. Vroeger deed ik het wel eens op de Wii hahaha. Leuke week weer, en de koekjes van je broer, ik ging stuk!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 22 mei 2017 09:05

Dat ziet er uit als een fijne week! Die sushi ziet er zo heerlijk uit! Krijg er gelijk trek in haha (ja om 9 uur ’s ochtends :o) Ook fijn dat je lekker een massage hebt geboekt. Zou ik eigenlijk ook eens moeten doen, ben bezig met afstuderen en merk dat m’n schouders best vast zitten nu.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 mei 2017 om 10:05:

Haha, sushi all day! Succes met afstuderen trouwens, die massage lijkt me geen overbodige luxe :)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 22 mei 2017 09:45

Ik ben benieuwd naar de foto’s van je fotoshoot! Die rok is echt super mooi en staat je ook erg leuk! :D Ik ben de laatste tijd ook thuis wat yoga oefeningen aan het doen, voelt daarna altijd zo heerlijk ontspannend! Geniet van je week Vera!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 22 mei 2017 10:12

Haha, leuk, zo’n oud mobieltje! Je ziet er echt mooi uit tijdens je shoot, wat een gave rok. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 mei 2017 om 10:24:

Dankjewel Marloes!

[Beantwoorden]


Door Loes op 22 mei 2017 10:14

Je zag er echt prachtig uit in je fotoshoot outfit! Heel erg mooi die rok. En die foto van jou en je moeder is zo schattig!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 22 mei 2017 10:20

Wat een heerlijke week heb je weer gehad! Het zonnetje zorgt er wel echt goed voor dat onze huisdieren ongestoord gekamt kunnen worden. Mijn kat is dan zo rustig als ik dit doe in de tuin wanneer de zon schijnt! Ik zag bij Debbie ook al dezelfde geheime shoot, je rok ziet er echt prachtig uit! Ik denk dat ik misschien wel een idee heb waarvoor de shoot was omdat jullie dezelfde soort brand als kleding dragen, of zit ik nu helemaal verkeerd ;p Ik heb 2 jaar terug fanatiek yoga gedaan thuis op mijn kamer, ik moet dat echt weer gaan oppakken!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 22 mei 2017 11:12

Ben erg benieuwd naar het eindresultaat van de foto’s! :)

[Beantwoorden]


Door MiriamH op 22 mei 2017 13:04

Heerlijke foto’s weer om naar te kijken. Als je thuis yoga doet kan ik je de filmpjes van yoga with ardien aannraden. Ik doe al jaren thuis yoga met haar filmpjes en vind ze super!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 mei 2017 om 10:26:

Dat is toevallig al het kanaal wat ik gebruik!

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 22 mei 2017 13:14

Wow studio 13 ziet er echt prachtig uit zeg! En je rokje van & other stories is echt heel leuk zeg. Ik draag zelf veel zwart, dus ik zou die rok zo aan doen haha. :) Maar wat een fijne week, dat lijkt me heerlijk om op terug te kijken! Liefs

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 mei 2017 14:21

Gezellige week zo! Ik ben benieuwd naar die Lidl make-up video en hoe compleet je alles hebt kunnen vinden uiteindelijk. Erg mooie outfit voor die shoot trouwens, die rok is echt heel leuk! Over dat fast fashion, mijn vriendinnetje ‘kouwekleren’ blogt over haar zoektocht naar eerlijke kleding en er zijn nog wel meer bloggers te vinden die hierover bloggen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 mei 2017 om 10:26:

Dankjewel voor de tip Laura!

[Beantwoorden]

Judith antwoordt op 23 mei 2017 om 14:05:

Verbeter me als ik het verkeerd heb; maar vooral kleren van H&M en Primark zijn volgens mij niet helemaal eerlijk gemaakt. Sowieso goed om wat minder te kopen, en af en toe naar een tweedehands kledingwinkel te gaan.

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 23 mei 2017 om 14:23:

Bijna alle bekende merken zijn geloof ik niet eerlijk… Ook de dure merkkeding.. Het fijne weet ik ook niet, maar denk dat mijn kledingkast maar weinige eerlijke kleding heeft. Eerlijke kleding is ook duurder dan een H&Metje, maar dat komt omdat die geen goedkope productie processen gebruiken etc, maar niet vanwege de naam. De merken die mijn vriendinnetje wel eens noemt, zijn voor mij eigenlijk altijd wel ‘onbekend’. Tweedehands is sowieso goed inderdaad, dan geef je kleding een langer leven.
Zelf koop ik mijn kleding dus ook niet eerlijk moet ik zeggen, maar probeer er wel altijd zo lang mogelijk mee te doen en gooi het niet weg. Verkoop het of breng het naar een goed doel/de kringloopwinkel.
Als ik ernaar google, kom ik op een site terecht die zegt dat Tommy Hilfiger & Primark bijvoorbeeld een D scoren, H&M een C en een A = eerlijkst.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 22 mei 2017 14:34

Leuke foto’s om te zien. Die producten van Catrice zien er mooi luxe uit op de foto, ben benieuwd naar de review!

[Beantwoorden]


Door femketje op 22 mei 2017 15:05

aaah nu heb ik zin in sushi :D

[Beantwoorden]


Door Claire op 22 mei 2017 17:12

Wat grappig van die telefoon! Nu heb ik ook de neiging om mijn oude collectie eventjes op te gaan speuren haha

[Beantwoorden]


Door Annika - Mrs. Marvelous op 22 mei 2017 17:28

Die telefoon heb ik ook gehad! Was één van de eerste cadeautjes die ik heb gehad van mijn (nu) man. Ik had hem in het roze en ik was er zo blij mee, helaas is hij gestolen, anders had ik hem waarschijnlijk nog wel gehad!

[Beantwoorden]


Door Nena op 22 mei 2017 21:43

Hoi Vera!
Superleuke week heb je gehad.
Mag ik vragen via welk kanaal je de yoga doet?
Ik vind maar niet m’n ding. Misschien is die van jou wel wat?! :)

xx

[Beantwoorden]


Door Vera op 22 mei 2017 22:06

Wat leuk dat je gezellig bij je ouders hebt gelogeerd en dat jullie zo’n hechte familie hebben.
Hele mooie foto’s, wat is je haar ook mooi gekruld, ik wacht geduldig af ;-)
Zelf bestel ik vaak Serendipity van Dressesonly (echt geen reclame o.i.d.!) Maar daar zie ik staan: in NL gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden en alle beetjes helpen.
En trouwens, wat een geweldige ‘oude’ foto van jou en je moeder. Echt prachtig, mag je trots op zijn

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 mei 2017 om 10:26:

Dankjewel voor de tip Vera! :)

[Beantwoorden]


Door Merel op 22 mei 2017 22:37

De True Cost heb ik laatst ook gekeken, wel een interessante docu he? Ik ben vanaf het begin van dit jaar al bezig met wat bewustere keuzes aan het maken wat betreft kleding. Leuke uitdaging vind ik wel!

[Beantwoorden]


Door mariëlle | Me-licious op 22 mei 2017 22:46

wauw je week klonk echt heerlijk! ik moet zeggen dat ik een stuk minder heb gedaan dan jij zo te lezen. Meer gewerkt … donderdag en vrijdag was ik vrij omdat mijn schoonzus donderdag haar hennafeest gaf en ik hier veel voor moest regelen! Jammer dat die fitkoekjes van Thijs niet lekker waren… maar in iedergeval goed geprobeerd! De rayban staat je prachtig super classy dat gouden montuur! Gelukkig is het deze week mooi weer dus kun je hem lekker veel dragen :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 mei 2017 08:33

Wauw, die rok staat je echt prachtig! Vaker dat soort modellen dragen!!

[Beantwoorden]


Door Emilie op 24 mei 2017 11:01

Spijtig dat de koekjes niet lekker waren. Wat een leuke zonnebril! Had zo’n blauwe overloop nog niet gezien… En die rok staat je prachtig! Benieuwd wat het eindresultaat zal zijn :)

[Beantwoorden]


Door anne op 24 mei 2017 23:08

Hoi Vera, toevallig dacht ik er net aan ook een massage te laten doen. Mag ik vragen waar jij je laat masseren? (ik woon ook in A’dam) Liefs, Anne

[Beantwoorden]


Door floortje op 27 mei 2017 11:49

Hi Vera,

Ik zag je eetfotootje en de gegrilde groentes zagen er heerlijk uit. Alleen die pangasiusvis. Misschien heb je die aflevering van keuringsdienst van waarde al gezien. Wilde je toch even deze link sturen over deze vis: https://www.vetvrij.com/documentaire-over-panga-filet-uit-frankrijk.html
Het is namelijk een beetje ‘ dubieuze’ vis.
Fijn weekend!

[Beantwoorden]


Door A op 28 mei 2017 09:45

Jeetje wat zie jij er goed uit zeg!! Mooi!! :)

[Beantwoorden]