10 x de beste low-budget make-up in 1 look

Het heeft even geduurd, maar vandaag geef ik je weer een update van de 10 low-budget producten die ik momenteel het beste vind. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 4 juni 2017 | 9 reacties

Reacties

Door Varenka W op 4 juni 2017 10:17

Zou je je mening een keer kunnen geven over één van (of alle drie) de W7 Dynamite highlighting powder? Big Bang, Super Nova en Exploion. Er zit ook een vrij donkere tussen , zo apart omdat deze iets taupe/lavendel kleurigs heeft. Ik wil graag weten hoe je deze kunt combineren en zowiezo weten wat je er van vind. Ze zijn mega glanzend en gepigmenteerd.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 juni 2017 om 09:56:

Ik ga kijken of ik ze kan vinden!

[Beantwoorden]


Door femketje op 4 juni 2017 10:22

die catrice mascara moet ik echt eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Kayla op 4 juni 2017 10:40

Mooie producten heb je uitgekozen! Ik ben heel benieuwd naar de highlighter van W7 en de mascara van Catrice. Jouw wimpers zien er prachtig uit na gebruik van deze mascara. De lipsticks van Essence heb ik zelf ook en die zijn zeker heel fijn, inderdaad een top budget product!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 juni 2017 om 09:56:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Barbie op 4 juni 2017 12:23

ooooh die highlighter heeft mijn hart gestolen

[Beantwoorden]


Door Sarah op 4 juni 2017 17:15

Die contour palette van MuR gebruik ik zelf ook wel eens. Die palette van essence…ik wist niet eens dat je dat had van essence zo een palette om zelf samen te stellen. Super leuk!

[Beantwoorden]


Door Ilona op 6 juni 2017 20:59

Hele leuke video! Ik ben zelf erg fan van de Sleek Matte Me liquid lipsticks. Ik heb er drie kleurtjes van en gebruik ze bijna dagelijks omdat ze zo goed blijven zitten!
Ik ben door jou nu erg benieuwd naar de highlighter van w7.

[Beantwoorden]


Door Rianne op 29 juni 2017 23:32

Dit vind ik echt weer een hele leuke video van je!
Ik heb ook al zo veel catrice wenkbrauw poeders versleten, omdat ik die ooit bij jou in een video zag. Zo heb ik al heel veel make up op jouw aanraden gekocht. Ik ben echt blij met je tips en je bent gezellig om naar te kijken :)

[Beantwoorden]