Benefit Dandelion Twinkle

Vorig jaar reviewde ik alle blushes die Benefit op dat moment in het assortiment had en sindsdien ben ik hooked aan de leuke poeders in vierkante kartonnen doosjes. De blushes, maar ook de bronzers (Hoola Lite!) en hoort de nieuwe highlighter daar ook bij? Dandelion Twinkle is een glanzende nudekleurige poeder die ik maar wat graag wilde reviewn.

Dandelion Twinkle zit in een glanzend roségouden doosje. Daar alleen al gaat mijn hart sneller van kloppen. Het ziet er zo fancy, maar toch ook schattig uit! Dit is Benefit’s eerste echte (poeder)highlighter. Eindelijk! Dat heeft best lang geduurd. Was het ’t wachten waard?

Benefit Dandelion Twinkle € 34,34

De poeder is net als de verpakking rosékleurig, maar met het swatchen pakt hij toch wat lichter en nudekleuriger uit dan verwacht. Het is een frisse, lichte highlighter.

De textuur van de poeder voelt ultra zacht en extreem fijn aan. Totaal niet poederachtig, echt heel bijzonder. Ik heb nog nooit zoiets gevoeld.

Voor – Na

De highlighter zit prachtig. Doordat de poeder erg fijngemalen is, is de glans ontzettend intens en totaal niet grof. De highlighter light natuurlijk op mijn huid en glanst fantastisch. Oh, en hij ruikt ook heel lekker! Ik kan de geur niet omschrijven, maar het geeft de highlighter wel nog echt iets extra’s.

Ik heb het gevoel dat de foto’s niet goed genoeg laten zien hoe mooi de highlighter is. Hij is namelijk écht heel erg mooi. De glans knalt van mijn jukbeenderen af. De kleur vind ik ook heel mooi, ik vind dat hij in het echt nog iets champagnekleuriger is dan op de foto’s lijkt. Je kunt hem nog heel goed met een blush combineren, of draag hem net als ik op de foto’s hierboven met enkel wat bronzer.

Het was het wachten waard, Benefit Dandelion Twinkle laat mijn huid stralen en mijn ogen twinkelen.

Benefit is te koop bij Douglas winkels en hier* online.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 13 juni 2017 | 34 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Femke op 13 juni 2017 06:11

Ohhhhh deze wil ik hebben. Wat ziet deze highlighter er mooi uit! De verpakking, de poeder, de swatch en op je gezicht: prachtig!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 juni 2017 07:07

Deze is zo mooi! Ik vind het ook fijn dat ie wat subtieler te dragen is, maar dat je hem ook goed op kan bouwen voor wat meer glans. Echt een super fijne highlight voor everyday.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2017 om 09:25:

Helemaal mee eens!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 13 juni 2017 07:18

Wat een mooie highlighter. Ik kende deze helemaal niet!

[Beantwoorden]


Door Susan op 13 juni 2017 07:19

Heeel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 13 juni 2017 07:28

Wauw wat is hij mooi zeg!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 13 juni 2017 07:33

Ik houd van champagne-kleurige highlighters! Ze kleuren goed bij mijn neutrale (denk ik) ondertoon. Het valt me namelijk op dat te gele make-up me niet staat, maar te koele ook niet echt. Alles wat ertussen zit is goed. Probleempje: ik heb al zoooveel highlighters. ?

[Beantwoorden]


Door Emma op 13 juni 2017 07:59

Is deze heel anders dan mary-lou van the balm? Vind hem wel mooi maar…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2017 om 09:25:

Hij is iets minder warm en heeft een fijnere glans.

[Beantwoorden]

emma antwoordt op 20 juni 2017 om 23:14:

Super laat maar bedankt voor de reply!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 13 juni 2017 09:27

Ik heb zelf de Hoola Bronzer en ben er super blij ermee. Soms word ik wel eens bijna verleid om 1 van de blushes of highlighters te halen maar ik heb al zoveeeel makeup! De highlighter zit in een super leuke verpakking, ook fijn dat er een kleine brush erbij zit voor als je op reis gaat. Ik vind de kleur er heel mooi en zal vast op elke huidskleur passen.

[Beantwoorden]


Door Liset op 13 juni 2017 09:44

Hij ziet er inderdaad erg mooi uit! Dat hij een iets warme tint heeft, maakt hem perfect. Ik hou daar wel van!

[Beantwoorden]


Door Loes op 13 juni 2017 10:04

Oh wauw, wat een mooie highlighter zeg! Ik moet echt eens wat meer van Benefit gaan proberen, de producten die ik heb vind ik namelijk super fijn.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 13 juni 2017 10:17

Wauw, wat een prachtig ding! Die MOET ik gewoon proberen <3

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 13 juni 2017 10:23

Mooi product! Lijkt me zo’n highlighter die iedereen wel goed staat dankzij de neutrale ondertoon

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2017 om 09:26:

Denk ik ook!

[Beantwoorden]


Door Frederique op 13 juni 2017 10:48

Ohh ze zijn zó mooi! Ik heb laatst de Galifornia gekocht, ruikt heerlijk en hij is zó mooi! Ik had al de Rockateur en dat is echt mijn favoriet (als de overspray eraf is dan, want anders is hij heel metallic). Ik vind ze superfijn en op een of andere manier vind ik het papieren doosje ook super goed werken, je propt zo je kwast erin :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juni 2017 om 09:27:

Zo mee eens! Gebruik Rockateur en Galifornia ook super veel.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 juni 2017 11:35

Oh my lord! Wat is ‘ie mooi zeg. De glans is echt prachtig. En als jij zegt dat hij in het echt nog mooier is, dan wil ik hem al helemaal hebben haha. Wat een prachtige glans.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 13 juni 2017 12:23

Mooie verpakking inderdaad. De highlighter is wel wat subtiel, maar wel mooi voor de dagelijkse look.

[Beantwoorden]


Door Christel op 13 juni 2017 14:14

Mooi!! Net als je lipkleur, welke is dat?

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 13 juni 2017 14:20

Ik vind hem zooo mooi!! <3 De naam vind ik trouwens ook echt geweldig haha. Ik wil 'm ook! Hij gaat op mijn wishlist <3

[Beantwoorden]


Door Eveline op 13 juni 2017 15:16

Hij is echt mooi en de verpakking ook staat je goed

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 13 juni 2017 16:44

Wauw! Deze moet ik echt hebben!!

[Beantwoorden]


Door sarah op 13 juni 2017 18:34

Door Melissa op 13 juni 2017 19:11

Hele mooie highlighter! Toch vind ik bijna 35 euro net wat te duur, ik vind ‘m daar niet bijzonder genoeg voor. Maar mooi is ‘ie zeker!

[Beantwoorden]


Door Syl op 13 juni 2017 20:00

Hij is erg mooi, alleen de kartonnen verpakking houdt me tegen.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 juni 2017 20:38

Oh wauw deze staat nu echt op mijn wishlist! Prachtig!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 13 juni 2017 20:52

Mooie highlighter, maar welke lipstick draag je? Wat een geweldig mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 14 juni 2017 12:20

Ik vind hem heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Britt op 16 juni 2017 14:36

Wat is deze prachtig zeg, wauw!

[Beantwoorden]


Door Lieke op 17 juni 2017 10:01

Waaahh! Die moet ik hebben! Deze highlighter hadden ze al in het Cheek Parade palet moeten doen ipv de kwast die ik toch nooit gebruik, haha.

[Beantwoorden]