Benefit Dandelion, Sugarbomb, Hervana, Coralista & Rockateur blush

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur01

Ik ben al jaren nieuwsgierig naar de blushes van Benefit, maar ze reviewen kwam er steeds niet van. Vandaag breng ik daar verandering in en doe ik het gelijk goed, want ik review niet één, niet twee, maar vijf Benefit blushes! Dandelion, Sugarbomb, Hervana, Coralista en Rockateur.

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur02

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur03

Hoewel ik de verpakking niet superhandig vind, was Benefit wel het merk wat de vierkante kartonnen doosjes bedacht. Een aantal jaar geleden waren ze heel uniek. Ze voelen licht aan en zien er vrolijk uit. In elke blush zit naast de poeder, ook een kwastje die je al in deze review met de Hoola bronzer kon zien. Ook zit er aan de binnenkant van de deksel een klein spiegeltje.

Benefit Dandelion € 33,00
Benefit Sugarbomb € 33,00
Benefit Hervana € 33,00
Benefit Coralista € 33,00
Benefit Rockateur € 33,00

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur04

Ik had vorige week een lunch met een PR medewerkster van Benefit, die ik al langer ken. Zij had voor mij de blushes meegenomen. Heel toevallig, want ik wilde ze al zo lang eens proberen!

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur07

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur08

Dandelion

Dandelion is de lichtste kleur blush van de vijf. Benefit omschrijft het als een ‘brightening face powder’. De textuur is zacht, de kleur lichtroze, met glittertjes en een fijne glans. Het pigment van de poeder is subtiel, maar wel goed op te bouwen.

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur09

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur10

Ik begrijp dat Benefit Dandelion niet echt omschrijft als een blush, omdat het effect van de poeder zo subtiel is. Toch vind ik de poeder goed te gebruiken als blush, vanwege de lichtroze kleur. Ik zou Dandelion daarom niet over mijn hele gezicht aanbrengen, maar mijn jukbeenderen geeft hij een zachte blos met een mooie glans.

De beste keus voor… iedereen die een subtiel effect wil. Deze koele blush is bovendien makkelijk te combineren en ik denk daarom ook heel geschikt als eerste blush. Mocht je nog geen (of heel weinig) blush dragen en het eens willen proberen.

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur11

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur12

Sugarbomb

Sugarbomb blush is verdeeld in vier driehoeken met ieder een andere kleur. Ik zie perzik, oranje, roze en beige. Samen zorgen ze voor een glanzende warme tint die tussen goud en brons in zit. Van Sugarbomb komt aardig wat pigment af, maar de kleur van deze blush is ondanks dat subtiel.

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur13

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur14

Ik vind dat Sugarbomb ook een heel mooi subtiel effect geeft, maar op een hele andere manier dan Dandelion. De kleur van Sugarbomb blush is net zo zacht, maar het effect is warmer en glanzender.

De beste keus als… je een subtiele warme kleur blush zoekt met een mooie glans.

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur15

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur16

Hervana

De poeder van Hervana doet me denken aan een windmolen. In de ‘wieken’ zitten de kleuren lichtgeel, perzik, roze en paars. Hervana heeft vanwege het patroon in de poeder wel wat weg van Sugarbomb, alleen is de kleur blush heel anders. Koel en lichtroze.

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur17

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur18

Hervana is een goed gepigmenteerde blush, met een hele zachte glans. Ondanks die glans, heeft de blush wel soms nog de neiging wat poederig op mijn huid te liggen. Het effect van Hervana is dromerig en lief.

De beste keus als… je Dandelion al heel mooi vond, maar je opzoek bent naar iets meer pigment en een duidelijkere roze kleur.

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur19

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur20

Coralista

Coralista is heerlijk warm, zonnig en zomers. Toen ik het doosje van de blush openmaakte, dacht ik eigenlijk al meteen dat ik hem mooi zou gaan vinden. Ik ben dol op dit soort perzik-/koraaltinten.

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur21

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur22

Jaaa, hij is super mooi! Het is zonder twijfel mijn favoriet van de vijf. De kleur en glans.. wauw! De warme perziktint en intense gloed doen mijn huid stralen. Ik heb geen highlighter meer nodig.

De beste keus als… je net als ik dol bent op perzikkleurige blushes met veel glans.

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur23

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur24

Rockateur

Rockateur vond ik van alle vijf de blushes meteen het meest indrukwekkend. Wat een gave print! Helaas is de glans die je onder en boven ziet een overspray. Daaronder zit dezelfde kleur als in het midden bij het woord ‘Rock’. Een donkere beigetint met glans.

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur25

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur26

De textuur van Rockateur is bijzonder. Super zacht, niet poederig en heel makkelijk en mooi te blenden. En misschien ben ik gek, maar hij lijkt ook nog eens heel lekker te ruiken. Qua effect vind ik hem veel weg hebben van Sugarbomb, maar Rocktateur is iets minder oranje.

De beste keus als… je een makkelijk te combineren blush zoekt, die heel natuurlijk op de huid ligt.

benefit_blush_dandelion_sugarbomb_hervana_coralista_rockateur06

Ik vind het fijn dat de blushes van Benefit makkelijk op te bouwen zijn in kleur. Ze zijn niet gelijk heel heftig en intens, maar wil je een intenser effect, dan is dat zeker te bereiken. Je hoeft je daarom ook geen zorgen te maken dat je teveel zal aanbrengen, want de blushes zijn goed te doseren. Kwalitatief vind ik ze erg sterk, want ze blijven ook nog eens heel goed zitten.

Alle Benefit blushes zijn goed draagbaar, maar ik vind het jammer dat sommige blushes op elkaar lijken. Maar zoek je een mooie en goed te combineren kleur blush, dan kun je bij Benefit zeker terecht. Mijn favorieten zijn Coralista, Rockateur en Sugarbomb.

Benefit is in Nederland exclusief te koop bij Douglas. De blushes bestel je hier*.


Reacties

Door Maaike op 1 maart 2016 06:16

Benefit blushes zijn zo fijn! Zo jammer dat Dandelion zo moeilijk los verkrijgbaar is. Dat was jaren lang een van mijn favoriete blushes. Gelukkig stoppen ze hem vaak ook in paletten die rond de kerst uit komen. Dus zo ben ik er nog wel aan gekomen. Coralista is verder een van mijn all time favorites. Hervana is mijn minst favoriete blush van Benefit: het poederige vind ik het net niet en op mijn huid zie je die minder goed dan Dandelion.

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 1 maart 2016 om 11:46:

Hi, hij is gewoon goed verkrijgbaar op de douglas site ^^)

[Beantwoorden]


Door Femke op 1 maart 2016 06:16

Ik hou van blushes die op zijn te bouwen in kleur. Wat dat betreft lijken deze blushes mij dan ook heel erg fijn. Ik vind alle vijf de blushes mooi zeg!

[Beantwoorden]

aude antwoordt op 2 maart 2016 om 20:15:

mooi he

[Beantwoorden]


Door MamaOnderneemt op 1 maart 2016 06:24

Wat een vrolijke verpakkingen en prints. Het is juist fijn dat een kleur zo subtiel is. Dan kun je de blush misschien in meerdere lagen aanbrengen als je wat meer kleur wilt. Dat vind ik altijd beter dan dat het gelijk too much is.

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 1 maart 2016 06:40

Wat een supertoffe verpakkingen! De blushes zelf vind ik ook erg mooi :) Coralista is mijn favoriet

[Beantwoorden]


Door Anniek op 1 maart 2016 07:00

De verpakkingen zijn inderdaad niet super praktisch, maar die kleuren: zó mooi! Ze zijn allemaal zo te zien best wel natuurlijk en zacht aan te brengen, ze staan je echt prachtig. Leuke variëteit aan kleuren ook, I like!

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 1 maart 2016 07:03

Ah, ik vind ze stuk voor stuk prachtig. De verpakkingen zijn, zoals altijd eigenlijk, weer geweldig, maar de binnenkant is ook echt een feestje om naar te kijken!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 1 maart 2016 07:12

Leuk die blushes! Ik hou echt enorm van een mooie kleur op je wangen.

[Beantwoorden]


Door Bianca Schrijft op 1 maart 2016 07:31

Wat een leuke verpakkingen en ook mooie zachte tinten als ik het zo zie. De prijs is voor mij wel even te hoog, helaas.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 1 maart 2016 07:40

Wat een prachtige producten met een mooie glans!

[Beantwoorden]


Door Demi op 1 maart 2016 08:13

Wow, ze zien er zo mooi uit. Helaas wel wat aan de dure kant voor me.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 1 maart 2016 08:37

Ik vind ze inderdaad ook wel allemaal een beetje op elkaar lijken, maar goed de verpakking is natuurlijk wel heel verschillend, zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Eva op 1 maart 2016 08:38

Oeh coralista vind ik erg mooi! Dit is denk ook een blush die je op mijn getinte huid ook goed ziet. Ik hou wel van een sterke blush!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 1 maart 2016 08:52

Ik heb zelf tot nu toe alleen nog Dandelion en ik denk dat ik daar binnenkort pan in ga raken haha, want ik heb hem al heel veel gebruikt :P Eigenlijk zou ik de vier andere kleuren ook nog wel graag willen hebben, maar Coralista staat voor nu even bovenaan mijn lijstje denk ik.

[Beantwoorden]


Door EminasLifestyle op 1 maart 2016 08:57

De doosjes zijn alleen al schattig!!

[Beantwoorden]


Door Irina op 1 maart 2016 09:19

Wauw ik vind de laatste twee echt heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 1 maart 2016 09:40

Wauw, vooral Coralista vind ik echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Minka op 1 maart 2016 09:45

Nee je bent niet gek! Ik heb rockateur ook en deze ruikt lekker! Hoola! bronzer heb ik en deze ruikt weer niet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2016 om 10:13:

Gelukkig! (A)

[Beantwoorden]

Tamara antwoordt op 1 maart 2016 om 11:06:

Ik vind m niet zo lekker ruiken..

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 1 maart 2016 09:51

Wat leuk dat je 5 blushes probeert haha! Mijn eigen keuze gaat uit naar coralista, echt een onwijs mooie kleur.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 1 maart 2016 09:57

Ik vind ze allemaal mooi! Coralista en Rockateur zijn mijn favorieten.

[Beantwoorden]


Door Ilse op 1 maart 2016 10:00

Toffe doosjes! Vooral die Rockateur en Hervana vind ik leuk. :-)

[Beantwoorden]


Door Amy op 1 maart 2016 10:05

Ik vind de verpakkingen van Benefit altijd zo leuk! Heb zelf de Hoola Bronzer en wat is die toch mooi <3 Van deze blushes vind ik Coralista en Hervana het mooist. Vooral Coralista komt absoluut op mijn wishlist ;)

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 1 maart 2016 10:18

Die zou je toch alleen al willen kopen voor hoe de doosjes er uit zien? Zo tof en ‘anders’!

[Beantwoorden]


Door LA DOLCE EVITA op 1 maart 2016 10:22

Het lijkt alsof er meer kleur van ROCKATEUR af komt dan de rest van de kleuren maar misschien komt dat door de overspray.

[Beantwoorden]


Door Layla op 1 maart 2016 10:38

De verpakkingen vind ik niet zo mooi. Plastic transparante verpakkingen vind ik veel mooier. Maar het ziet er wel goed uit

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 1 maart 2016 10:44

Ik vind de verpakking van het product altijd erg leuk en de kwaliteit vaak ook. Jammer dat de kleuren op elkaar lijken naar jouw mening.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 1 maart 2016 11:05

Mijn favoriet is rockateur! Ik heb m donderdag voor m’n verjaardag gekocht van de douglas bonnen die ik had gekregen.

[Beantwoorden]


Door Elisa op 1 maart 2016 11:11

Benefit lijkt me een prachtig subtiele kleur, maar mijn favoriet is Coralista <3 ik hou van zulke peach tinten!

[Beantwoorden]


Door Natascha op 1 maart 2016 11:18

Wat een leuke review Vera! Ik vind Coralista de mooiste uit deze collectie. Hij doet me denken aan een van mijn favoriete blushes van Milani, namelijk Luminoso. Die zou je echt eens moeten proberen!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 1 maart 2016 11:30

Wat een prachtige blushes! Een blush van Benefit staat al een tijdje op mijn wishlist…

[Beantwoorden]


Door Kiki op 1 maart 2016 11:39

Coralista is m’n favoriet van de vijf, maar wat hebben ze allemaal een prachtige glans!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 maart 2016 11:46

Echt heel erg leuk dat je er nu 5 tegelijk reviewd! Ik vind ze allemaal echt prachtig en ze zien er ook zo perfect uit op de huid. Ik vraag me wel altijd af hoe je dat doet met meerdere blush swatches (op je gezicht dan). Verdeel je dit over de dagen of breng je gewoon een nieuw laagje foundation aan elke keer?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2016 om 13:33:

Ik heb dit in één dag gedaan. Inderdaad steeds aanbrengen, eraf halen, foundation en poeder opnieuw aanbrengen etc.

[Beantwoorden]


Door Andréa op 1 maart 2016 11:48

Dandelion vind ik heel mooi, en Rockateur ook! Superleuke en originele post weer :)
x

[Beantwoorden]


Door Inaya op 1 maart 2016 12:02

Coralista is supermooi… echt de moeite (love)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 1 maart 2016 12:42

Mooie blushes zijn het, zelf heb ik Coralista!

[Beantwoorden]


Door Pauline op 1 maart 2016 13:11

Ik vind de blushes ook vrij prijzig, maar zo’n 4 jaar geleden heb ik toch maar een blush (Coralista) gekocht – en ik gebruik diezelfde nog steeds. Nagenoeg iedere dag, en hij lijkt maar niet op te raken! Het klinkt heel gek, maar als je gewoon een schone kwast gebruikt en hem goed opbergt kan hij prima zo lang mee gaan, en dan valt de prijs stiekem best mee (love)

[Beantwoorden]


Door Femke op 1 maart 2016 13:30

Hoi lieve Vera,

Mooie reviews ! Even een vraagje,
waar heb je dat leuke shirtje vandaan ben namelijk al heel lang opzoek naar zo een shirtje. (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2016 om 13:32:

Bershka :ja:

[Beantwoorden]

Femke antwoordt op 1 maart 2016 om 13:33:

Dankjewel <3

[Beantwoorden]


Door xAmber op 1 maart 2016 13:39

Ik heb zelf coralista en rockateur. Ben er erg blij mee en rockateur ruikt inderdaad! De andere blushes trekken mij niet zo.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 maart 2016 13:45

Coralista heb ik eens in de winkel geprobeerd en hij is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door AL op 1 maart 2016 14:23

Leuke review! Dandelion is mijn favorite blush, een mooie natuurlijke kleur op mijn witte snoetje. Ik gebruik hem ook wel eens over mijn gehele gezicht als ik een beetje grauw ben, fleurt de boel gelijk op. Maar hier zitten zeker een paar blushes tussen die ik wel eens zou willen proberen!

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 1 maart 2016 14:27

Wat super goed deze review, ik ben ook al heel lang benieuwd naar deze blushes!

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 maart 2016 14:44

Ik hou echt van Rockateur en Sugarbomb, mijn twee favorieten! Fijn om ze zo eens allemaal naast elkaar te zien!

[Beantwoorden]


Door Margje op 1 maart 2016 14:54

Wow! Wat zijn deze mooi! Ik vind ze wel wat duur, maar de verpakking ziet er goed uit. Ook is het pigment mooi en ze passen bij elke huidskleur. Ik vind ze geweldig

[Beantwoorden]


Door Minke op 1 maart 2016 14:59

Echt super mooie blushes!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 1 maart 2016 15:13

Ik vind rockateur zo mooi met dat printje, maar echt om te dragen zou ik voor Coralista gaan , wat een mooie glans geeft die :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 maart 2016 16:33

De blushes van Benefit zijn zo prachtig! Ik ben heel blij dat ik tijdens de feestdagen het palette heb gekocht met 4 blushes en de hoola bronzer. Scheelt me heel wat geld en is altijd handig om alles bij elkaar te hebben. hoewel…. deze doosjes zijn ook wel erg schattig!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 1 maart 2016 16:39

Ik heb wel de hoola van hun in gebruik die erg fijn is, ik denk dat ik toch ook is de blush ga kopen om deze te proberen. En inderdaad de verpakking is zo vrolijk. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door willemijn op 1 maart 2016 17:20

super mooie blushes, maar ik ga liever voor een goedkope van catrice. ook fijn dat je er bij zet ‘beste keus als’

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2016 om 18:11:

Thanks! ^^)

[Beantwoorden]


Door Dorien op 1 maart 2016 17:49

Rockateur lijkt me geweldig :love: Wat ziet je huid er trouwens mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 1 maart 2016 19:34

Waaw één voor één prachtige producten! Mijn blog is https://adaygoesbyunnoticed.wordpress.com/, neem gerust een kijkje en volg me als je wilt :)

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 1 maart 2016 19:50

Wauw, prachtige blushes! Ik vind de verpakkingen alleen al erg schattig. Vooral Rockateur spreekt me erg aan.

[Beantwoorden]


Door Saraya op 1 maart 2016 20:05

Prachtige blushes, ik vind de doosjes ook niet zo handig in gebruik :)
X

[Beantwoorden]


Door Liza op 1 maart 2016 20:27

Hoi Vera,
Zou je een review willen schrijven over je nieuwe zwarte Chloe tas?
Ben erg benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Sara op 1 maart 2016 20:51

Alleen de verpakkingen zien er al geweldig uit. Daar word je toch gewoon hebberig van? Ik vind de blushes echt prachtig. Coralista en Rockateur steken er wat mij betreft wel bovenuit!

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 maart 2016 21:26

geweldig mooie blushes :D

[Beantwoorden]


Door Tasha op 2 maart 2016 04:31

Prachtig!! Zou je er aub bij kunnen zetten welke soort kwast je gebruikt? Zou enorm helpen! X

[Beantwoorden]

Tasha antwoordt op 2 maart 2016 om 04:33:

Dze nieuwe model van je haar staat je trouwens echt heel leuk! Ook qua kleur! Je gezicht heeft iets “softs” nu. Erg mooi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 maart 2016 om 17:31:

Dankjewel! ^^) Ik heb dit keer de kwastjes die bij de blushes zaten gebruikt.

[Beantwoorden]


Door Lyly op 2 maart 2016 08:17

Deze zijn zo mooi, ik kan niet wachten tot het palette uitkomt met de blushes en de Hoola bronzer :love:

[Beantwoorden]


Door Marloes op 2 maart 2016 10:14

Wat zijn ze mooi zeg! Mijn favoriete blush van Benefit is nog steeds Bella Bamba. Helaas is ie nu op! Dus snel maar eens een nieuwe aanschaffen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 maart 2016 om 17:32:

Ojee… Die maken ze niet meer :(

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 2 maart 2016 14:15

De tweede, vierde en de laatste vind ik echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 2 maart 2016 14:57

Goeie review, maar de blushes zelf blazen me niet omver. Het is gewoon mijn ding niet, ik vind de verpakking echt niets en de kleur zijn niet echt uniek, maar wel gewoon oké.
xx

[Beantwoorden]


Door aude op 2 maart 2016 20:15

heel mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Suz op 4 maart 2016 11:35

Door beautifulday4makeup op 5 maart 2016 21:26

Dandelion zou ik zo zelf gebruiken; ERg mooi

[Beantwoorden]


[…] ik het wat kaal vond, heb ik hier nog wat blush (Benefit Coralista) en lipstick (Essence 2 in 1 Lipstick & Liner 01 Invisible Kiss) aangebracht. Ik vind het […]


[…] kocht ik mijn eerste product van Benefit. Door de review van Vera werd ik helemaal enthousiast. Wat zag de Coralista Blush er prachtig uit! Een zachte kleur met een […]


[…] Nars Laguna bronzer Urban Decay Afterglow Highlight Sin – review Benefit Blush Coralista – review […]


Door Anna op 31 augustus 2016 19:39

Hoi Vera!

Zou je eens de nabla producten willen uittesten? Nabla is een italiaans vegan en cruelty-free make up merk. Het is ook aantrekkelijk geprijsd. Ik kan nergens in het engels of nederlands een review zien over Nabla, dus vandaar.

Groetjes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 september 2016 om 15:00:

Ik ga op onderzoek uit, dank voor je tip!

[Beantwoorden]