MAC x Zac Posen

MAC_zac_posen_review01

MAC werkt regelmatig samen met modeontwerpers en voor deze winter heeft het merk de handen ineen geslagen met Zac Posen (die onder andere mooie tassen maakt). Samen creëerden ze een collectie met matte legergroene verpakkingen, waar ik drie producten van opgestuurd kreeg om te proberen.

MAC_zac_posen_review02

MAC_zac_posen_review03

Ik vind de verpakkingen erg mooi en stijlvol. De kleur is heel apart, zo is de lipstickhuls duidelijk donkergroen, maar lijken de andere verpakkingen wat blauwer. Ik ga je het Blush Duo in Haute Contour, de Fluidline Pen en Lipstick in Darling Clementine laten zien.

MAC x Zac Posen Powder Blush Duo Haute Contour € 27,50
MAC x Zac Posen Fluidline Pen Retro Black € 20,50
MAC x Zac Posen Lipstick Darling Clementine € 21,50

MAC_zac_posen_review05

MAC_zac_posen_review06

Het Blush Duo in Haute Contour heeft twee kleuren, een matte bruine poeder (bronzer) en glanzende roze poeder (blush). De strook met blush vind ik vrij smal, maar met een platte blushkwast past het gelukkig nog net.

De kleuren van het duo zijn vrij warm. De bronzer heeft duidelijk een warme ondertoon en dat geldt ook voor de blush in zachte koraatint met gouden glans.

MAC_zac_posen_review08

MAC_zac_posen_review09

Er komt nauwelijks poeder af van de bronzer en blush. Ik heb flink met mijn vinger over de poeders gewreven, maar beter dan dit werd het niet. Een waas bronzer, met daarnaast een vage roze glans blush.

MAC_zac_posen_review10

Na de slechte swatches lijkt het misschien zinloos het product op mijn gezicht uit te proberen, maar zoals je ziet is dat zeker niet waar. Op mijn gezicht komen de bronzer en blush eigenlijk hartstikke goed tot hun recht en vind ik ze mooi bij elkaar staan. Ze vormen een heel warm en glanzend geheel. Vooral de gouden gloed in de blush vind ik mooi!

Zoals je vorige week ook al in de review van de Lancome Spring Look kon lezen (zie het tweede oogschaduwpalette) zeggen swatches echt niet alles. Dit keer zie je het tegenovergestelde effect.

MAC x Zac Posen Powder Blush Duo Haute Contour € 27,50

MAC_zac_posen_review11

MAC_zac_posen_review12

De MAC Fluidlines zitten in een potje en breng je aan met een kwastje, maar de Fluidline Pen is eigenlijk gewoon een vloeibare eyeliner met een flexibele vilten stift. Zwart van kleur en met een matte finish.

MAC_zac_posen_review13

MAC_zac_posen_review14

Ik ben dol op dit soort eyeliners. Ze werken makkelijk en precies en deze van MAC is ook nog eens heel intens zwart. Perfect voor zowel een dun als een dik lijntje en ook een wing maken is geen probleem.

MAC_zac_posen_review15

MAC_zac_posen_review16

De eyeliner voelt soms wat stroef aan, maar is wel gelijk lekker zwart. Hij werkt heel precies, maar heeft soms wel een beetje moeite om de wing perfect strak te maken, dan lijkt hij toch wat te droog aan te voelen en glijdt hij niet makkelijk over mijn huid.

Hier heb ik de Fluidline Pen aangebracht over een laagje (gezichts)poeder op mijn oogleden en zo blijft hij de hele dag zitten.

MAC x Zac Posen Fluidline Pen Retro Black € 20,50

MAC_zac_posen_review17

MAC_zac_posen_review18

Darling Clementine is een knaloranje lipstick. Ik vind oranje lipstick te gek, zeker voor de zomer. In de legergroene huls met gouden details springt de felle mandarijnkleur er nog meer uit.

MAC_zac_posen_review20

MAC_zac_posen_review21

De textuur van de lipstick is super zacht en de kleur is bij de eerste aanraking gelijk al heel intens.

MAC_zac_posen_review22

MAC_zac_posen_review23

Wat een schitterende volle én felle oranje lipstick. Hij heeft een prachtige matte finish, voelt heerlijk comfortabel en zacht aan en blijft drie tot vier uur zitten. Ik vind hem erg mooi en goed bij de blush duo passen.

MAC x Zac Posen Lipstick Darling Clementine € 21,50

MAC_zac_posen_review04

Ik vind het knap dat een merk als MAC, wat zoveel collecties per jaar uitbrengt, toch telkens weer wat anders weet te verzinnen. De ene collectie is specialer dan de andere, maar niet één collectie is hetzelfde.

Ik ben benieuwd naar de andere producten die bij de samenwerking met Zac Posen horen, maar over de Blush Duo, Fluidline Pen en Lipstick die ik heb mogen proberen, ben ik zeker tevreden.

MAC x Zac Posen is vanaf 27 februari hier te bestellen.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 29 februari 2016 | 42 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Jana op 29 februari 2016 15:19

Het zijn mooie producten maar ze spreken mij niet zo heel erg aan. Ze staan jou wel heel goed!

[Beantwoorden]


Door Dilini op 29 februari 2016 15:19

Heel mooi! Ik vind de verpakking echt super classy en strak.. Ik hou daar wel van :)

[Beantwoorden]


Door Mylou op 29 februari 2016 15:23

Wat een mooie producten! Wel apart dat de swatches van het bronzer/blush duo niet veel soeps is, terwijl het op je gezicht juist erg mooi is. Meevallertje :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 29 februari 2016 15:24

Hele mooie producten, vooral het blush duo vind ik prachtig! Inderdaad erg leuk dat MAC zo veel nieuwe collecties uitbrengt per jaar.

[Beantwoorden]


Door Inaya op 29 februari 2016 15:25

Wat een mooie producten zeker die Duo Blush …

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 29 februari 2016 15:34

wat een prachtige lipkleur om te zien, wel gewaagd voor mij om te dragen persoonlijk. het staat jou overigens erg leuk. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 29 februari 2016 15:35

De eyeliner en het blush duo vind ik er wel mooi uitzien! De lipstick is niet echt mijn kleur, maar vind ik bij jou wel heel mooi staan!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 29 februari 2016 15:38

Ah wat een gave producten! De vormgeving vind ik niet zo, maar die lipstick. Wauw.

[Beantwoorden]


Door Bertine op 29 februari 2016 15:42

zo hee, die lipstick is echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Annora op 29 februari 2016 16:13

Mooie producten! Vind vooral de bronzer en blush heel mooi op je gezicht gek dat t zo’n verschil is met de swatches!

[Beantwoorden]


Door irene op 29 februari 2016 16:17

Ziet er heel mooi uit!! X

[Beantwoorden]


Door Isabella op 29 februari 2016 16:22

Vooral die lipstick vind ik erg mooi, nice products!

[Beantwoorden]


Door Romy op 29 februari 2016 16:28

Wauw, die lipstick ????

[Beantwoorden]


Door Eline | Simply Handwritten op 29 februari 2016 16:37

Ik vind de kleuren niet echt bij mij passen, maar de foto’s die je hebt gemaakt zijn weer eens prachtig! Complimenten :)

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 29 februari 2016 16:45

Fijn dat de bronzer/blush verassend mooi uitpakt op je wangen! Voor mij zal hij alsnog te licht zijn maar ik vind het effect erg geslaagd. De lipstick ziet er ook goed uit.
Leuke collectie!

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 29 februari 2016 16:49

Die bronzer vind ik ge-wel-dig! Hij geeft een heel mooi effect alleen wel jammer van het kleine stripje met blush, welke kwast gebruik jij voor de blush?

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 februari 2016 17:47

Ik vind de collectie Zac Posen echt heel erg mooi! De blush/bronzer ziet er zo pretty uit

[Beantwoorden]


Door Melissa op 29 februari 2016 18:42

De blushkleur vind ik vooral zeer mooi x

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 29 februari 2016 19:00

Echt super toffe producten, ze passen qua tinten ook helemaal in mijn straatje!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 29 februari 2016 19:27

De lipstick vind ik persoonlijk het mooist!

[Beantwoorden]


Door Vera op 29 februari 2016 19:35

Mooie producten maar geen wow factor voor mij helaas. Niet iedereen kan iedere collectie ook top vinden natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Hanne op 29 februari 2016 19:39

Weer een super leuke en nuttige review, bedankt Vera!
Ik vroeg me enkel af of de blush-bronzer qua kleur lijkt op de blush-bronzer die MAC een aantal jaar terug met Rihanna uitbracht? Deze is al sindsdien mijn favo blush, maar hij begint op te raken en ik wil graag een waardige vervanger vinden :D De blush-bronzer van de Ellie Goulding collectie een paar weken/maanden terug was jammer genoeg niet hetzelfde :(

[Beantwoorden]


Door Cristy op 29 februari 2016 19:45

Wat een prachtige producten! Ik was helemaal verbaasd toen ik het effect zag van de blush en de bronzer op je gezicht na de swatches. Erg mooi! De lipstick is niet helemaal mijn smaak, maar hij staat je wel goed. X

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 februari 2016 19:54

geweldige lipstick!

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 29 februari 2016 20:15

Nu ik er bij stil sta denk ik wel van wow MAC brengt echt vaak collecties uit en krijgt het telkens voor elkaar om met mooie items voor de dag te komen. Knap! Ik vind deze blush duo mooi, maar niet dat ik denk JA die MOET ik hebben. Het ziet er wel echt goed uit, alle drie!

[Beantwoorden]


Door Irina op 29 februari 2016 20:16

Ik vind de lipkleur heel erg tof, maar zou hem zelf niet dragen dus ik laat de collectie aan me voorbij gaan!

[Beantwoorden]


Door femke op 29 februari 2016 20:42

Ik ben zeker een fan van de lipstick! De huls vind ik echt super mooi en een hele leuke kleur. Liefs

[Beantwoorden]


Door Sara op 29 februari 2016 20:49

Sow, de blush-bronzer duo valt op het gezicht inderdaad echt veel mooier uit dan de swatches doen vermoeden. En de lipstick, w-o-w wat een geweldige kleur voor jou! Ik denk dat ik er uit zou zijn als een dracula met mijn donkere haar, lichte huid en dan een oranje lipstick. Maar bij jou staat hij echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Natascha op 29 februari 2016 20:53

De lipstick staat je ontzettend mooi Vera. Ik vind dit ook het mooiste product uit je review. :-)

[Beantwoorden]


Door Emma op 29 februari 2016 20:54

Mooie producten! Ik ken Zac Posen vooral van de prachtige jurken waarin Dita Von Teese regelmatig in verschijnt en deze lijn producten past ook goed bij haar. :love:

[Beantwoorden]


Door Amy op 29 februari 2016 21:23

De lippenstift staat je heel moooi! :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 februari 2016 22:29

De lipstick staat je prachtig. Echt een hele toffe kleur :-)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 29 februari 2016 23:55

Ik keek best wel uit naar deze collectie omdat ik de verpakkingen zo mooi vond haha. Maar helaas valt het me allemaal een beetje tegen. Behalve de lipstick, die vind ik wel echt fantastisch qua kleur!

[Beantwoorden]


Door Stephanie Werlotte op 29 februari 2016 23:57

Wauw <3 Die lipstick staat jou zo mooi!! :ja:

[Beantwoorden]


Door Andréa op 1 maart 2016 08:12

de lipstick staat je echt super mooi! :wow:

[Beantwoorden]


Door Esther op 1 maart 2016 09:42

Oooeehh ik was zo benieuwd naar t bronzer/blush product. Jammer dat ie niet zo gepigmenteerd is!!! Huilen, had m graag willen halen.
De lippenstift staat je overigens super goed!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 maart 2016 13:39

De lipstick staat je echt super! Het bronzer/bush duo vind ik ook mooi, ik denk dat dit wel kleurtjes zijn voor elke dag.

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 1 maart 2016 19:46

Hm.. Ik ben helaas niet zo’n fan van deze collectie. Maar buiten mijn eigen mening om, vind ik dat de lipstick erg mooi bij je staat!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 maart 2016 16:23

Over het algemeen vind ik deze collectie eigenlijk helemaal niet zo heel spannend. De lipstick vind ik je wel ongelofelijk goed staan!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 3 maart 2016 18:49

De lipkleur staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 5 maart 2016 22:15

Voor mij zou die lipstick wss iets te oranje zijn, vrees ik

[Beantwoorden]


Door Wendy op 16 maart 2016 01:06

Darling Clementine staat je supergoed. Lijkt dit kleur een beetje op Lady danger van MAC?
Xje

[Beantwoorden]