4 x Dior 5 Couleurs Eyeshadow Palette

De chique 5 Couleurs oogschaduwpaletten van Dior zijn vernieuwd. Nieuwe kleurcombinaties, een net iets andere (frissere) vormgeving en meer pigment. Ik kreeg vier paletjes opgestuurd, met glanzend, glitterende en matte oogschaduws. Bruin, taupe, olijfgroen en zilver. Ik maakte vier reviews en vier ooglooks.

277 Defy – 567 Adore
657 Expose – 757 Dream

Dit zijn de vier paletjes die ik van Dior opgestuurd kreeg om te proberen. Ik ben niet altijd fan geweest van de Dior oogschaduws en ik was daarom heel benieuwd of deze vernieuwing ook echt een verbetering zou zijn.

Dior 5 Couleurs Eyeshadow Palette € 60,50

Dior 5 Couleurs Eyeshadow Palette 277 Defy

In dit paletje zitten vrij klassieke blauwe tinten. Hier kun je heel goed een smokey eye mee maken. Toch zijn de oogschaduws wel een beetje anders, want de zilveren en metallic blauwe oogschaduw zijn beladen met glitter.

De pigmentatie is erg goed, maar wat me vooral ook opvalt is hoe ontzettend zacht de textuur aanvoelt. Zelfs de glitteroogschaduws zijn totaal niet stroef, maar boterzacht.

MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base
Kat Von D Tattoo Liner – review
L’Oréal Miss Baby Roll Mascara

Ik hoop dat ik je niet verblind heb met de intense glitter en glans van de oogschaduws. Wauw! Wat zijn ze móói. Vooral de metallic blauwe en zilveren tint, die ik heb aangebracht op het bewegend ooglid (de zilveren tint zit in het midden). Ik heb van fall-out geen last gehad en de oogschaduws zijn in gebruik net zo zacht en intens als tijdens het swatchen.

Ofra Liquid Lipstick Nude Potion – review

Dior 5 Couleurs Eyeshadow Palette 567 Adore

De verschillende kleuren en finishes in palet Adore vind ik prachtig. Een glanzende highlighter en champagne oogschaduw, maar ook intens glitterend zilver en goud en tot slot een chocoladebruin met een bijzondere satijnen gloed.

Ook deze oogschaduws hebben veel pigment en glijden over mijn huid heen.

MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base
L’Oréal Miss Baby Roll Mascara

Wat een glitterssss! De tinten zijn vrij neutraal, maar dankzij de glitters krijgt de ooglook nog wat extra ‘oempfh’. Je kunt er niet omheen. Persoonlijk vind ik het mooi, vooral ook omdat de glitters niet te grof zijn. Maar het is wel iets om rekening mee te houden, draag je liever wat zachtere en subtieler glanzende ooglooks. Dan kun je Adore misschien beter laten liggen.

Ofra Liquid Lipstick Charmed – review

Dior 5 Couleurs Eyeshadow Palette 657 Expose

De kleuren in palet Expose vind ik ook erg mooi. Ze zijn heel warm en glowy en doen me denken aan de natuur. En check die gloed van de laatste oogschaduw! Prachtig. Ook het pigment is weer heel sterk.

MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base
Kat Von D Tattoo Liner – review
L’Oréal Miss Baby Roll Mascara

De ooglook die ik maakte is erg warm en glanzend. Ik mis nog wel wat diepte omdat de goud- en groentinten toch wat dichtbij elkaar liggen. Het geheel is heel harmonieus en de kleuren vind ik mooi, maar in het vervolg ga ik de donkerbruine oogschaduw wat meer aanzetten. Ook dit is een mooi palet met goede kwaliteit oogschaduws.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Androgyny – review

Dior 5 Couleurs Eyeshadow Palette 757 Dream

In het laatste oogschaduwpalet zitten enkel matte kleuren. Momenteel ben ik dol op matte oogschaduws, dus was ik ook heel benieuwd naar palet Dream. De tinten zijn wisselend koel en warm, ook dat sprak me aan want dat mix ik graag. De oogschaduws zijn wederom heel goed gepigmenteerd, totaal niet korrelig en heel zacht.

MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base
Kat Von D Tattoo Liner – review
L’Oréal Miss Baby Roll Mascara

Het is zo belangrijk dat matte oogschaduws niet te stroef zijn (iets wat helaas toch vaak voorkomt), omdat ze anders niet goed blenden, waardoor je harde lijnen en strepen blijft zien. Ik ben heel blij dat Dior dat begrepen heeft en dat de oogschaduws heel zacht zijn en goed blenden. Love it!

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Sagittarius – review

Ik ben verliefd op de nieuwe oogschaduws van Dior. Ik ben weggeblazen door de kwaliteit en de prachtige combinaties van de kleuren en finishes. De pigmentatie is keer op keer fantastisch, net als de boterzachte textuur die bij geen enkele oogschaduw ontbreekt. Ik ben heel blij dat de kwaliteit zo consistent is, waardoor je geen consessies hoeft te doen. Een ooglook maken is zo elke keer weer een feestje.

De nieuwe Dior 5 Couleurs Eyeshadow Paletten zijn nu te koop bij de parfumerie en hier* online.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 14 juni 2017 | 35 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 14 juni 2017 06:06

Wat heb je een prachtige ooglooks gemaakt en wat een mooie paletten! Het eerste palette is niet zo mijn ding, de andere drie vind ik mooi. Vooral palette Adore springt er voor mij uit, die zou ik zo aanschaffen :-).

[Beantwoorden]


Door Syl op 14 juni 2017 07:10

Vooral dream vind ik prachtig. Ik vind matte oogschaduw toch mooier dan glans op de ogen.
Ik heb in de winkel al een aantal keer voor dit palette gekeken, maar ik vind het toch een hoop geld.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 juni 2017 07:45

Erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Amy op 14 juni 2017 07:51

Wat een mooie paletjes! De eerste zou voor mij veel te koel zijn, maar wel heel mooi van kwaliteit zo te zien. Adore is mijn favoriet.

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 14 juni 2017 08:01

Geweldige paletjes! Ik moet ze snel is in het echt gaan bekijken.

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 14 juni 2017 08:04

Wauw prachtige looks!
Mooie en zeer goed gepigmenteerde kleuren.

Xoxo

[Beantwoorden]


Door Liset op 14 juni 2017 08:25

Wat fijn dat ze allemaal een goede kleurafgifte hebben. Ik moet zeggen dat ik Dream wel erg mooi vind! Het lijkt wel een combinatie te zijn tussen taupe, bruin en paars. Erg mooi!

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 juni 2017 08:30

ik vind zelf de laatste wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Elize op 14 juni 2017 08:32

Wat een mooie palletjes! Gebruik je trouwens nog steeds het kruidvat wimperserum? Ik gebruik het nu zelf een aantal weken en ook ik merk écht verschil! Ik weet alleen niet hoelang ik ermee door moet gaan, haha :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2017 om 09:20:

Ja, ik gebruik het nog een paar keer per week om het effect te onderhouden :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 14 juni 2017 08:48

Adore en Expose deden mijn hart meteen sneller kloppen, wow, die zijn zooo mooi ❤️

[Beantwoorden]


Door Mar op 14 juni 2017 08:52

Wow die laatste is prachtig! Fijne uitgebreide review ook!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2017 om 09:20:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Elza op 14 juni 2017 09:42

Mooi hoor. Maar volgens mij kun je voor € 60,– echt wel iets kopen met een betere prijs / kwaliteit verhouding. Zelfde kwaliteit en goedkoper, meer oogschaduws van goede kwaliteit en dezelfde prijs (of goedkoper). Ik bedoel maar. Je betaalt voor de naam. De winstmarges op cosmetica zijn bij drogisterij make up al 80%. Kun je nagaan hoe Dior hier binnenloopt.

[Beantwoorden]


Door Anna Lena op 14 juni 2017 10:02

Wat staat die blauwe oogschaduw uit het eerste paletje je goéd, joh!! Moet je echt vaker dragen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2017 om 09:20:

Dankjewel Anna!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 14 juni 2017 10:12

Het pigment vind ik verrassend mooi! De laatste twee paletten uit je review vind ik toch wel echt het mooist. Ook fijn dat je bij ieder palette een look hebt gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Loes op 14 juni 2017 11:06

Wat een mooie paletjes! Ik vind dat ‘Defy’ je ogen het meest laat spreken. Maar de rest ziet er ook heel erg mooi uit.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2017 om 09:19:

Thanks Loes!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 14 juni 2017 11:16

Wauw! Dit klinkt wel echt fantastisch!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 14 juni 2017 12:21

Ik vind vooral de eerste en derde heel erg mooi, ook bij jou vind ik ze het mooiste staan.

[Beantwoorden]


Door Donna op 14 juni 2017 13:29

Ik vind het pigment van Dior vaak tegenvallen, maar daar lijkt hier helemaal geen sprake van. Prachtig!

[Beantwoorden]


Door Faat op 14 juni 2017 14:02

Ik zat dus te denken he, door je prachtige kleur ogen denk ik dat bruin haar je zo mooi zou staan! Je zou echt een killer brunette zijn door je lichte ogen (L).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2017 om 09:17:

Lief! Vorig jaar heb ik mijn haar aardig donker gehad, maar persoonlijk vond ik het me toch niet zo staan. Maakte me een beetje ‘saai’ ofzo.

[Beantwoorden]


Door Rianne op 14 juni 2017 15:15

wat een mooie oogschaduws! helaas iets boven mijn budget ;)

[Beantwoorden]


Door Florentine op 14 juni 2017 17:47

Mooie foto’s heb je gemaakt en mooie looks!!! Staat je onwijs mooi. Ik houd enorm van Dior oogschaduws <3
Wat moet het veel werk geweest zijn om ze allemaal te fotograferen én er looks mee te maken. Leuk artikel!:-)
Veel liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2017 om 09:16:

Thanks Florentine! En ja, dat was heel leuk :D

[Beantwoorden]


Door Deborah op 14 juni 2017 17:49

Erg mooi, vooral de laatste look!

[Beantwoorden]


Door Barbie op 14 juni 2017 19:30

Ziet er schitterend uit maar €60 voor zo’n klein doosje vind ik toch wel prijzig…

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 juni 2017 23:21

Dior oogschaduw palettes zijn zo onwijs fijn. Ik heb met kerst mijn eerste gekregen van m’n lieftallige vriendje en ik ben nu helemaal verkocht. Deze vier zijn ook zo onwijs mooi! Ik krijg zin om er eentje te gaan kopen!

[Beantwoorden]


Door Susan op 15 juni 2017 06:33

Oh wauw, wat prachtig allemaal! Staat je echt super!!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 15 juni 2017 09:01

Waaauw, thats all I can say! Ik vind echt iedere palette zo mooi ogen, alleen de smokey blue/zwart vind ik zelf niet zo zo omdat ik die niet snel zal gebruiken. Het ziet er echt super creamy uit op je swatches, aan de hand van je foto’s zou ik al heel snel er 1 willen aanschaffen. Door je week overzicht was ik al super benieuwd naar de Dior palettes dus ben blij dat ik deze review niet hebt gemist! Zelf vind ik Adore de mooiste! <3

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 15 juni 2017 11:41

De look met het blauwige palette staat je echt onwijs mooi! Ik vind alle palettes trouwens er erg mooi uitzien en de kwaliteit ziet er ook top uit! Fijne review :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 16 juni 2017 00:38

Mooie doosjes, het eerste doosje staat je echt wauw! Die look viel me al bij je weekoverzicht! Voor mezelf zou het eerste doosje vloeken bij mij ogen, de rest vind ik wel erg mooi ook!

[Beantwoorden]


Door Lucinde op 21 juni 2017 10:52

Lieve Vera,

Wat volg ik je toch enorm graag en ik heb veel waardering voor je inzet en prachtige resultaten die je neerzet. Zojuist heb ik Expose besteld via de link.
Dankje voor je inspiratie!

[Beantwoorden]