Maybelline Master Blush Color & Highlighting Kit

Merken als Maybelline op instagram volgen, is eigenlijk helemaal niet goed voor me. Ik word constant geconfronteerd met producten waar ik hebberig van word, maar die (nog lang) niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Ik dacht dat de Maybelline Master Blush Color & Highlighting Kit ook zo’n product was, maar wat blijkt: die is hier al gewoon te koop!

Ik ben dol op dit soort paletjes en deze van Maybelline ziet er ook wel erg mooi uit. In het palette zit één highlighter, met daarnaast drie kleuren blush. De Master Blush is eenvoudig verpakt, met de kleuren blush en de vrolijke aztec print die de aandacht trekken.

Maybelline Master Blush Color & Highlighting Kit € 15,99

Highlighter – Blush 1 – Blush 2 – Blush 3

De highlighter heeft een warme glans en een subtiele perzikkleur. De eerste blush is ook warm, lichtglanzend en heeft een koraaltint. De andere twee blushes zijn daarentegen duidelijk koel. Barbieroze en framboos. Ook zijn deze twee tinten allebei mat.

highlighter

De textuur van de highlighter is erg poederig. Er komen veel korrels vrij wanneer ik met een kwast over de poeder strijk, ook al doe ik het nog zo voorzichtig mogelijk.

Geswatcht had de highlighter een duidelijke warme ondertoon en perzikkleur, maar op mijn gezicht aangebracht zie ik een hele neutrale glans. Dat maakt hem makkelijker te combineren, vooral ook met de koele tinten uit het palette.

Blush 1

De eerste blush is een warme perziktint met een subtiele gloed. Erg mooi vind ik deze, dit is mijn persoonlijke favoriet! Op de full-face foto lijkt de blush misschien wat heftig, maar dat is omdat ik hem wat sterker moest aanzetten om op de close-up goed zichtbaar te zijn.

Blush 2

De tweede blush is een koele roze barbie tint. Compleet mat, wat hem perfect maakt om te combineren met de highlighter uit het palette.

Blush 3

De derde en tevens laatste blush is nog wat dieper van kleur, erg mooi. Perfect als je huidteint donkerder is, maar je kunt hem bijvoorbeeld ook combineren met de tweede blush en er schaduw mee creëren.

Blush 1 met de highlighter

De highlighter kun je heel goed combineren met blush 2 en 3 die volledig mat zijn, maar ook bij blush 1 (waar al wat glans in zit) staat hij mooi en zorgt hij voor nog meer glans.

Oja: de lipstik die ik op alle foto’s draag is Kim K.W. van Charlotte Tilbury.

De blushes zijn erg gepigmenteerd, breng ze daarom heel voorzichtig en/of met een stippling brush aan. Ik vind de kleurkeuze die Maybelline gemaakt heeft erg goed. Je kunt verschillende kanten met dit palette op en de highlighter past bij alle drie de blushes.

Ik vind het palette van Maybelline een hele goede zet en hoop stiekem om meer variaties. Misschien ook wel een mooie contour variant? Wie weet. Ik houd de instagram pagina in ieder geval maar weer goed in de gaten…

Maybelline is te koop bij de drogist, de Master Blush Kit is nu hier* in de aanbieding.


Reacties

Door Femke op 20 juni 2017 06:27

Ik vind de vormgeving van het palette simpel maar mooi. De pigmentatie van alle producten is een stuk beter dan ik had verwacht en ik vind ze eigenlijk allemaal mooi staan. Wat een leuk palette!

[Beantwoorden]


Door Liset op 20 juni 2017 08:32

Hij ziet er ontzettend mooi uit! Ik snap wel dat je hier hebberig van wordt :). Zelf vind ik de tweede kleur (de koraaltint) in het palette het mooiste. Die zou ik absoluut dragen.

[Beantwoorden]


Door Susan op 20 juni 2017 08:40

Leuk palette zeg! Vind de laatste kleur heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Leah op 20 juni 2017 08:46

De pigmentatie ziet er goed uit, beter dan ik had verwacht zelfs. Voor mijzelf vind ik de tinten wat heftig, maar wel tof dat ze zulke kleuren uitbrengen!

[Beantwoorden]


Door Roksana op 20 juni 2017 09:36

Ik ben hier (in België) ook al het bronzer palette tegengekomen, zou je deze misschien ook willen reviewen? Ben namelijk zeer benieuwd! Het blush palette is voor mij helaas iets ‘te roze’. Ik hou zelf namelijk meer van blush in een bruin kleurtje, daarom dat ik zo benieuwd ben naar het bronzer palette haha! Leuke review.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2017 om 13:02:

Oeh! Ik ga er naar opzoek :)

[Beantwoorden]


Door Donna op 20 juni 2017 10:29

Hij zou ook goed kunnen werken als oogschaduw palletje! De kleuren zijn voor mij denk ik net iets te gepigmenteerd.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juni 2017 om 13:02:

Zeker!

[Beantwoorden]


Door Loes op 20 juni 2017 11:23

De kleuren zijn mooi! Maar wel echt super gepigmenteerd, wat me een beetje lastig lijkt om mee te werken. Misschien aanbrengen met een stippling brush!

[Beantwoorden]

Nina | Kek Jekkie antwoordt op 20 juni 2017 om 14:14:

Ik vind de vormgeving en de kleurtjes heel mooi, alleen staan dit soort kleuren mij niet zo enorm goed, helaas. Jou staan ze wel enorm goed!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 20 juni 2017 16:29

De highlighter en de eerste blush, die perzikkleurige vind ik echt allebei heel erg mooi! Ziet eruit als een goed gepigmenteerd kitje. Ben benieuwd of er nog meer varianten gaan uitkomen, zou leuk zijn!

[Beantwoorden]


Door Mjay op 20 juni 2017 17:30

Ja ik had deze hier al in de drogisterij zien liggen! Twijfel alleen heel erg of ik hem zou kopen… Zou het eerder doen voor de vormgeving dan voor de kleurtjes :)

[Beantwoorden]


Door Es de Prinses op 20 juni 2017 21:13

Wat een goede zet van Maybeline! Echt een geslaagd palettetje

[Beantwoorden]


Door Iris op 20 juni 2017 23:50

Er is nog een variatie: een bronzer palette! Die vond ik er persoonlijk zelf ook heel mooi uitzien ?

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 21 juni 2017 08:37

Ik zag het palette inderdaad al liggen bij Kruidvat. Mooie kleuren en fijn dat ze goed gepigmenteerd zijn.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 21 juni 2017 12:23

Best wel mooi setje! Vind het patroontje erin ook wel tof :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 21 juni 2017 21:33

Een tip; het bronzer palette zag ik bij kruidvat liggen deze week en bij de etos zag ik toen ook de welbekende instant age rewind concealer op een display staan waar op stond: ‘it’s back! Our most popular concealer!’ ?

[Beantwoorden]


Door Britt op 25 augustus 2017 20:37

Wat zijn je wenkbrauwen hier mooi!

[Beantwoorden]