Zomer foto’s #1

Het was afgelopen week snikheet en dat kan maar één ding betekenen: de zomer is officieel begonnen! We hebben de langste dag van het jaar (21 juni) alweer achter de rug en het was super zomers en zonnig weer. Ik kocht twee prachtige nieuwe bikini’s, was zoveel mogelijk buiten – of binnen voor de ventilator – en probeerde ondertussen niet te smelten…

Huh, een pakketje van NARS? Ik kreeg producten opgestuurd omdat NARS binnenkort een comeback in Nederland maakt. Yesss!!!

Ook kwam mijn sale bestelling van de Bijenkorf binnen. Ik bestelde een aantal jurkjes, maar drie van de vier jurken stuurde ik terug. Waaronder deze: niet mijn ding.

Wel mijn ding: lekker op pad met m’n nieuwe sneakers!

Ik pakte aan het einde van de vrijdagmiddag de trein naar Arnhem. Eenmaal daar kon mijn moeder niet wachten om me de nieuwe ‘wolken’ wc rolhouder te laten zien. Die moest even op de foto.

Ik dropte mijn spullen, dronk nog wat met mijn ouders en reisde toen weer verder naar Nijmegen. Eindelijk Merel’s nieuwe huisje zien!

Op het station had Merel nog een fiets staan en samen fietsten we eerst naar restaurant Wally.

Een burgerrestaurant waar we allebei een klassieke hamburger bestelden.

En toen kon ik eindelijk haar nieuwe huis zien waar ze met twee vriendinnen woont. Het zag er echt heel gezellig uit en ook de buurt is leuk, maar toch maakt het me een beetje verdrietig dat Merel in Nijmegen woont omdat ik haar nu veel minder zie en zal gaan zien :(

Vrijdagavond sliep ik bij mijn ouders en zaterdagochtend begon ik de dag met Juul spelend in het gras.

In het gras liggen, ik hou ervan. Sinds ik in Amsterdam woon en geen ‘buiten’ heb, waardeer ik mijn ouders’ tuin pas echt.

’s Middags lunchten mama en ik in de binnentuin van Café Verheyden.

Nog even de stad in… De GSUS logoshirts zijn terug! Toen ik op de basisschool zat liep iedereen ermee.

’s Avonds besloten we naar de film te gaan. We hadden zin in een feelgood film en de keuze viel op Baywatch. Flauwe (soms nogal platte) humor, maar wel lekker zorgeloos.

Zondag was het vaderdag. Croissants in de oven en versgeperste jus maken.

Ik vroeg mijn vader wat hij op vaderdag wilde doen en hij wilde graag met ons in de tuin werken. Ik heb niet bepaald groene vingers, dus ik nam de taak van het maaien van het gras op me.

Zelfs onder de douche kreeg ik het groen nauwelijks van mijn voeten af, maar het gras zag er weer goed uit en ik vond het eigenlijk ook best lekker om even buiten bezig te zijn.

’s Avonds gingen we uiteten. De airco van de auto is stuk, waardoor ik met coupe windhoos weer uit de auto stapte.

We aten bij restaurant Garage Royal op de Veluwe op het voormalige defensieterrein, omgeven door nog veel leegstaande gebouwen. Hier heb ik een paar jaar geleden nog een Halloween feestje gehad. Creepy.

Het restaurant zag er super leuk uit en serveerde pizza’s en flammkuchen.

Heerlijk!

Omdat het zo ontzettend warm was, besloot ik maandag bij ASOS een aantal bikini’s te bestellen. Dinsdag kwam mijn bestelling binnen.

Ik bestelde drie bikini’s en twee daarvan zaten prachtig! Alleen deze moest ik helaas terugsturen omdat de cups niet goed pasten.

Deze twee bikini’s heb ik gehouden en ik ben er gigantisch blij mee. Ik hoopte ze al snel aan te kunnen, maar helaas was er afgelopen week nog geen tijd om naar het strand te gaan. Hopelijk snel!

Het was zoooo warm en ’s nachts koelde het maar nauwelijks af. Ik wist af en toe gewoon even niet meer waar ik het moest zoeken door de hitte. IJsblokjes voor de ventilator zorgden ervoor dat ik weer heel even helder kon nadenken. Heerlijk.

De video voor zondag probeerde ik eerst in mijn kantoor te filmen, maar dat ging helaas echt niet. Het zweet droop binnen de kortste keren over mijn gezicht. Gelukkig bleek het in de woonkamer beter uit te houden. Ik verplaatste mijn kaptafel, zette de camera neer en het lukte me een video te maken zonder ook maar een druppeltje zweet. Yes!

De look die ik maakte… prachtig.

Daarna languit op de bank met de nieuwe LINDA. en sushi. Een heel goed nummer weer, over verschillende soorten shaming.

Ik sprong een gat in de lucht toen ik zag dat mijn Storybook Cosmetics bestelling geleverd was. Ik had verwacht dat die nog wel even bij de douane zou blijven liggen, maar ik kreeg het sneller binnen dan verwacht. Hier komt snel een video over online!

Woensdag was Jeffrey vrij en gingen we de stad in om kado’s te kopen voor mijn moeder, die vrijdag 55 werd.

Nog even wandelen door het Vondelpark.

En toen was het alweer donderdag. Ik bewerkte de video voor zondag en pakte eind van de middag de trein naar Utrecht, voor het examen/verjaardagsfeest van mijn nichtje Loes. Utrecht is toch ook een mooie stad.

I ❤️ pastasalade, zeker met zulk warm weer.

Loes had super veel mensen uitgenodigd. Vrienden, klasgenoten en familie. Het was heel gezellig, vooral met mijn nichtjes is het altijd zo leuk. Maakt me echt blij.

Ik kan niet geloven dat mijn kleine nichtje alweer 18 jaar is en geslaagd is voor het VWO ❤️ Ik ben super trots en wil dan ook graag afsluiten met deze foto van ons. Tot volgende week!

Hoe was jouw week? X


Lente foto’s #13
Lente foto’s #12
Lente foto’s #11


Reacties

Door Bianca Schrijft op 26 juni 2017 06:54

Wat een heerlijke week heb je gehad en wat zie je er lekker ontspannen en relaxt uit! Helemaal super. De Gsus truitjes en ’t shirts zijn echt gaaf, leuk dat ze er weer zijn. Hier was het een redelijke gewone week, niet veel bijzonders.

[Beantwoorden]


Door Carina op 26 juni 2017 07:10

NARS komt terug? Yay! Leukleukleuk!! Hihi :)

[Beantwoorden]


Door Susan op 26 juni 2017 07:16

Oooeh ik ben benieuwd naar de video over de Storybook cosmetics! Zin in!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juni 2017 om 10:26:

IK OOK! Ga er vandaag mee aan de slag :D

[Beantwoorden]


Door Mieke op 26 juni 2017 08:18

NARS terug in Nederland? OMG vreugdedansje!
Elke buitenlandtrip kom ik terug met NARS producten, waanzinnig als dat weer hier verkrijgbaar gaat zijn WOEHOE

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juni 2017 om 10:25:

YES! I KNOW!!!

[Beantwoorden]


Door Femke op 26 juni 2017 08:36

Wat een heerlijke week en wat een fijne afsluiting, Mooie foto met je nichtje en wat fijn dat ze geslaagd is. Hmmm sushi, morgen ga ik dat weer lekker eten!

[Beantwoorden]


Door Leah op 26 juni 2017 09:16

Je bestelde bikini’s zijn prachtig. Ik hoop dat je er deze zomer veel plezier aan zult beleven.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juni 2017 om 10:28:

Dankjewel! Hoop het ook :)

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 26 juni 2017 09:38

Wat een heerlijke week was dat he! Ik moest wel even wennen aan de warmte en een geschikte outfit zoeken was nog knap lastig als je moet werken. Ik zag inderdaad dat NARS weer terug komt naar Nederland! Het is al een tijdje beschikbaar in de EU landen via de Europese webshop, maar het is natuurlijk veel fijner als wij deze gewoon fysiek in de winkel kunnen halen. Voorheen moest ik altijd NARS inslaan als ik in Londen was ;p

[Beantwoorden]


Door Melissa op 26 juni 2017 10:04

Leuke zomerse foto’s! Als je een foto plaatst met je nichtje Loes moet ik altijd denken aan een Flikken Maastricht aflevering waar zij in speelde ;) had toen gelezen dat het je nichtje was! Fijn dat ze geslaagd is in ieder geval!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juni 2017 om 10:29:

Ja, deed ze zo goed toen! :D

[Beantwoorden]


Door nicoleswereld op 26 juni 2017 10:17

Heerlijk weekje! Ik ben ontzettend benieuwd naar de producten van NARS

[Beantwoorden]


Door Donna op 26 juni 2017 10:35

Jaaaa! Nars! Ook vond ik dat jurkje je toch heel erg goed staan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juni 2017 om 10:25:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Liset op 26 juni 2017 11:03

Wat een leuke week! Die bikini’s zijn echt heel tof, vooral dat ze een beetje highwaisted zijn. Weet je toevallig nog hoe het model van de bikini’s heet? Dan ga ik ze even opzoeken!

[Beantwoorden]


Door Loes op 26 juni 2017 11:06

Wat een lekker weekje! Vind de bikini’s die je gekocht hebt heel tof. Wel jammer dat die ene met dat mesh niet goed zat, want juist die vond ik ‘echt Vera’! En jaaa Nars, dit maakt me zo blij. Ze komen in de Hudson’s Bay filialen toch?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juni 2017 om 10:30:

Ik ook, gelukkig heb ik twee andere bikini’s die wel top zitten. En wat betreft NARS, heb ook ergens gehoord dat het in de Bijenkorf verkocht zou worden, maar Hudon’s Bay klinkt misschien wel logischer… Ik ben benieuwd.

[Beantwoorden]


Door Anne op 26 juni 2017 11:41

Ondanks dat je hem niet gehouden hebt wil ik nog even zeggen: wat staat het jurkje van de Bijenkorf je onwijs goed!! Een leuke week en ben heel benieuwd naar de nieuwe review (ook van Nars uiteraard!! :) :))

[Beantwoorden]


Door Laura op 26 juni 2017 12:31

Lekkere week hoor! Het was inderdaad echt zo warm! Ik was dinsdag naar mijn ouders voor vaderdag, op zondag moest ik werken. Ook lekker de hele dag in de tuin gezeten. Ik mis ook wel het hebben van een eigen tuin! Ik heb niet eens een balkonnetje :( Alleen een gezamelijk dakterras daar ga ik niet zo snel zitten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juni 2017 om 10:30:

Ik heb niet eens een gezamenlijk dakterras :( Maar ik snap je hoor, gelukkig kan ik wel naar mijn ouders toe en daar lekker door het gras rollen.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 juni 2017 13:59

Wat een leuke bikini’s! Jammer dat je die met de stippen terug moest sturen, die is ook écht leuk. Nog gefeliciteerd met je moeder en nichtje :)

[Beantwoorden]


Door marleen op 26 juni 2017 14:12

Hahaha wow, GSus! Dat is lekker retro! Ik vind het nog steeds leuke kleding trouwens!

En ik vind je dat jurkje trouwens echt erg leuk staan! :) Maar je moet je er ook lekker in voelen natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Pien op 26 juni 2017 15:03

Dit is zo leuk! Ik word helemaal blij als ik jou mooie foto’s zie en je schrijft zo goed!
Ik kijk nu al uit naar een shoplog van die prachtige kleren en je bikini’s!!
Lieve Vera geniet nog lekker:)

[Beantwoorden]


Door femketje op 26 juni 2017 15:36

Die wc rol houder is eigenlijk wel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Judith op 26 juni 2017 16:15

Net als Nars weer terug komt naar Nederland besluiten ze niet mee dierproefvrij te zijn ?. Balen weer..

[Beantwoorden]

Kris antwoordt op 26 juni 2017 om 20:17:

Dat was ook mijn reactie, zo zonde dat zo’n mooi merk zo’n grote stap achteruit zet. Hopelijk bedenken ze zich nog

[Beantwoorden]


Door Marie op 26 juni 2017 18:47

Heey Vera, superleuke week heb je gehad zo te zien? waar heeft je moeder die wolkenwcrolhouder gekocht? Ik vind hem perfect voor in mn huis :D

[Beantwoorden]


Door Nina | Kek Jekkie op 26 juni 2017 19:03

Wat een leuke week weer! En wat ben ik altijd jaloers op het lekkere eten in jouw weekoverzichten, hahaha. Zo lekker altijd!

[Beantwoorden]


Door Britt op 26 juni 2017 19:12

Wat leuk! Je bikini’s zijn zo mooi, ik weet zeker dat ze je prachtig zullen staan! Ook leuk zo’n vaderdag! Lekker gezellig :)

[Beantwoorden]


Door Denise op 26 juni 2017 19:16

Vera,

Wat een leuke week. Ben alleen benieuwd welke lipstick je gebruikte, met een bril en perzik-shirt aan. op het moment dat jullie naar je moeders verjaardag gingen. Best leuk dat Nars weer terug komt.

Thanks!

Met vriendelijke groet,

Denise

[Beantwoorden]


Door Nanda op 26 juni 2017 19:28

Jammer dat je dat jurkje niet gehouden hebt, staat je fantastisch! Komt je figuur zo goed in uit!
En nu ik dit lees is het weer helaas iets minder, dus hopelijk komen die warme dagen snel weer terug :)

[Beantwoorden]


Door Annika op 26 juni 2017 19:56

Mij was het de afgelopen week wat te warm.

Fijn dat Nars terugkomt, ik ben heel benieuwd waar en wanneer!

[Beantwoorden]


Door Manon op 26 juni 2017 20:21

Je hebt een fijne week gehad.

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 26 juni 2017 20:53

De nieuwe Linda ligt hier nog op mij te wachten! Restaurant ziet er onwijs gezellig uit, wat een lekker eten. Ik heb nog nooit iets bij Asos bested. Ga toch snel eens een kijkje nemen op de website. Volgens mij hebben ze best veel leuke spullen

[Beantwoorden]


Door Lieke op 26 juni 2017 22:14

YAYYYYY!!! NARS!! Tell me when and where!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juni 2017 om 10:25:

Ik weet verder nog niets, maar heb 11 juli een event dus daarna weet ik hopelijk alles!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 27 juni 2017 10:00

Zoo top dat NARS een comeback maakt!!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 28 juni 2017 15:02

Waaaah Nars komt terug!? YES! Niet meer wachten tot er ooit eens iemand naar een ander land gaat om wat mee te nemen voor me. Zit die rode bikini trouwens goed? Ben er echt verliefd op!

[Beantwoorden]


Door Jessie op 28 juni 2017 19:19

Hoi Vera! Waar heb jij je gouden armband vandaan die je draagt op je ” in het gras liggen” foto? Of weet iemand anders waar ik deze kan kopen ? Kusjes!!

[Beantwoorden]