Catrice Travelight Story

‘Travel light’, daar heb ik gelukkig niet zoveel moeite mee. Wanneer ik op reis ga probeer ik alleen mee te nemen wat ik echt nodig heb en dat lukt aardig. Ook mijn handtas zit nooit propvol. Catrice Travelight Story is de nieuwe limited edition collectie voor de maand juli; is deze collectie leuk genoeg om er plek voor te maken in je koffer?

Het is een echte cruise collectie. Denk aan zeilbootjes, donkerblauw, de marine stijl, gouden ankers… Persoonlijk vind ik dat erg leuk. Op de verpakkingen zie je in een streepjes patroon een zeilboot en water terug. Ai ai captain!

Catrice stuurde mij deze producten op. Een groot oogschaduwpalette € 6,99, duo bronzer en blush € 4,99 en een lipstick € 4,99.

Wat een groot oogschaduwpalette! Zoiets doet Catrice niet vaak. Het is overduidelijk een naturel oogschaduwpalette, met veel zachte bruintinten.

1 – 2 – 3 – 4
5 – 6 – 7 – 8
9 – 10 – 11 – 12

1 – 2 – 3 – 4

5 – 6 – 7 – 8

9 – 10 – 11 – 12

Toen ik de eerste rij oogschaduws ging swatchen, raakte ik een beetje in de war. De oogschaduws zijn heel slecht gepigmenteerd, erg vaal en stroef. De tweede en derde rij oogschaduws zijn een stuk mooier, intenser en zachter. In de persinformatie kon ik niets vinden over verschillende texturen of finishes, wellicht zijn de eerste vier oogschaduws als topcoat bedoeld? Hmmm.

Ik pakte de meest intense kleuren uit het palette en maakte een ooglook. Helaas is het weer hetzelfde liedje als altijd met de Catrice oogschaduws. Alles is erg vlak, de kleuren spreken niet en ik krijg geen diepte gecreëerd. Wat super jammer! Ik was echt enthousiast over het palette toen ik hem voor het eerst vast had. Het had zo mooi kunnen zijn voor een goede prijs. Hopelijk de volgende keer…

Eye Shadow Palette € 6,99

De duo bronzer en blush in de kleur From Dusk Til Dawn ziet er heel zonnig en warm uit. Alsof de zeilboot voor een ondergaande zon vaart.

Blush – bronzer

Je zou het eerder andersom verwachten, maar in dit geval is de blush mat en heeft de bronzer (een subtiele) glans. Ik vind een beetje glans in bronzer vaak wel mooi, dan oogt het niet zo dof op de huid.

Foundation en poeder
Bronzer aangebracht
Blush aangebracht

De blush is best fel, dat blijkt best lastig te combineren. Mijn huid is al aardig rood en deze blush lijkt dat nog meer te activeren. De bronzer vind ik mooi. Blendt goed en is warm, maar niet te oranje.

Blush & Bronze € 4,99

Er zitten twee lipstickkleuren in de collectie, ik kreeg C01 Refreshed Red opgestuurd. Een intense, matte, rode kleur.

Mooie kleur! Pittig rood en goed mat.

De lipstick heeft een tintelend gevoel. Net aangebracht merk ik het nog niet zo, maar de tintelingen lijken met verloop van de tijd steeds sterker te worden. Hierdoor kunnen je lippen iets voller en groter lijken. Persoonlijk vind ik het gevoel niet vervelend, maar het is wel iets om rekening mee te houden.

De kleur vind ik mooi, de lipstick smeert makkelijk en dekt goed. Blijft ook goed zitten, tot vier uur lang. Fijn! Niets meer aan doen.

Cool & Matt Lipcolour € 4,99

Look met het oogschaduwpalette, de bronzer en blush duo en de lipstick.

De lipstick is mijn favoriet. Een beetje saai misschien, maar de kleur is goed, de textuur fijn en hij zit mooi en lang. Wat wil je nog meer? Erg jammer dat het oogschaduwpalette tegenvalt, ik was juist zo hoopvol toen ik hem nog niet geswatcht had.

Wat vind jij van de Catrice Travelight Story collectie?

Catrice Travelight Story is vanaf juli 2017 te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 27 juni 2017 | 27 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Susan op 27 juni 2017 06:53

Wow haha, dat oogschaduw palette lijkt wel van een of ander duur merk. Jammer dat de inhoud een beetje tegenvalt.

[Beantwoorden]


Door Britt op 27 juni 2017 07:11

Ik vind het zo jammer van de kwaliteit van de oogschaduw, het had zo mooi kunnen zijn! De lipstick daarentegen is wel prachtig!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 27 juni 2017 07:15

Je hebt er een mooie look mee gemaakt! Jammer dat het palette niet van supere kwaliteit is, hij ziet er zo mooi uit..!

[Beantwoorden]


Door Femke op 27 juni 2017 07:40

Jammer dat het palette je weer tegenvalt, dit zijn namelijk wel mijn kleuren. De lipstick vind ik mooi, toch zou ik hem niet zo snel nemen door het tintelende gevoel.. De blush vind ik toch wel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Laurie op 27 juni 2017 08:16

De verpakking is mooi, maar de inhoud valt jammer genoeg tegen. Ik zou deze producten niet kopen…

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 27 juni 2017 08:36

Jammer dat de kwaliteit van het oogschaduwpalette tegenvalt. Ik vind de lipstick wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 27 juni 2017 08:56

Super jammer dat de eyeshadow palette niet werkte zoals je had gehoopt! Op het eerste gezicht vond ik de palette er heel mooi uit zien met lekkere neutrale kleuren die je elke dag kan gebruiken. Ik zag al bij de swatches dat de kleuren uiteindelijk niet zo spannend meer leken zoals in de palette .. en het zag er zo veelbelovend uit! De blush vind ik niet zo bijzonder, de bronzer lijkt voor mij wat te goud en de blush vind ik nog wel leuk om te gebruiken. De lipstick is ook weer niet zo heel speciaal. Wat ook jammer is, is dat de collectie in zijn geheel er niet speciaal uitzien. Je verwacht vaak van Catrice leuke verpakkingen of nieuwe producten maar hier is dat een beetje weggelaten.

[Beantwoorden]


Door Willemse op 27 juni 2017 09:09

Travelicht en dan komen z met z’on groot palette…jammer dat de kleuren zo flets zijn want hij ziet er zo mooi uit.
De blush met bronzer vind ik ook prachtig , maar heb er al veel te veel van liggen.
Niet zo erg om deze collectie aan mij voorbij te laten gaan…

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 27 juni 2017 09:26

Ai wat jammer van het palette..

[Beantwoorden]


Door marleen op 27 juni 2017 10:15

Qua verpakkingen? Catrice is going places! Dat is de reden waarom ik essence vaak laat liggen, het Bart Smit gehalte.
Jammer dat dan de oogschaduw een beetje crappy is…

Blush vind ik wél echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Loes op 27 juni 2017 10:18

Ik vind de producten er echt prachtig uitzien, zeker het oogschaduwpalette! Wel een beetje jammer dat het tegenvalt.. Het had zo mooi kunnen zijn! De lipstick vind ik het mooist denk ik.

[Beantwoorden]


Door N op 27 juni 2017 10:26

Vind het totaalplaatje wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Donna op 27 juni 2017 11:17

Wat jammer van dat oogschaduw palette! Het zag er zo veelbelovend uit. De lipstick ziet er wel prachtig uit, maar ik weet niet of ik dat tintelende gevoel fijn vind…

[Beantwoorden]


Door Elke op 27 juni 2017 12:42

Jammer van het oogschaduw palette! Want die verpakking er van is enorm mooi om ergens uit te stallen…

[Beantwoorden]


Door Edith-Sofia op 27 juni 2017 13:23

Wat jammer dat het palette zo tegenvalt! Hij zag er juist zo mooi uit!

[Beantwoorden]


Door femketje op 27 juni 2017 13:39

Ik ben nog niet echt onder de indruk door dit palette!

[Beantwoorden]


Door Annika op 27 juni 2017 15:16

De lipstick ziet er wel heel erg mooi uit, de rest laat ik liggen.

[Beantwoorden]


Door Silke op 27 juni 2017 16:50

Ooh ik vind het blush/bronzer duo er super mooi uitzien! Ik vind het alleen lastig dat het geen 2 aparte pans zijn… ?

[Beantwoorden]


Door Laura op 27 juni 2017 17:22

Dat oogschaduw palette leek me ook echt heel mooi, toch jammer dat de kleuren niet genoeg van elkaar verschillen voor een look met diepte erin. Fijn dat je deze kon reviewen, dan kan ik ze in ieder geval overslaan! Die blush en bronzer zijn voor mij sowieso veel te warm/oranje. Rode lipstick heb ik al genoeg..

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 27 juni 2017 19:09

Wauw, de producten zien er van buiten echt geweldig uit! Jammer dat het niet allemaal geweldig is qua werking :(

[Beantwoorden]


Door Mariska op 27 juni 2017 23:06

De lipstick vind ik toch wel echt het mooiste van allemaal, prachtig vind ik die. Palette ziet er ook leuk uit, jammer dat de kleuren niet goed overkomen.

[Beantwoorden]


Door Linda op 28 juni 2017 09:55

Die lippenstift is prachtig! Van de oogschaduw paletten verwacht ik al tijden niets meer. Zo jammer want die zien er vaak prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Anna op 28 juni 2017 21:37

Ik vind de lipstick echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 29 juni 2017 18:00

De verpakkingen zijn ZO mooi! Jammer dat het oogschaduwpalette tegenvalt =(

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 1 juli 2017 10:43

Ik vind de lipstick zo ontzettend mooi! De verpakkingen trouwens ook. Jammer wel dat het oogschaduwpalette zo tegenvalt, had echt iets heel moois kunnen zijn.

[Beantwoorden]


Door Engelina op 3 juli 2017 14:05

Ik vind de collectie persoonlijk een beetje saai & eentonig. De vormgeving is erg leuk maar de kleuren liggen mij niet.

[Beantwoorden]


Door Romy op 13 juli 2017 19:20

Oehhh, mooie producten!!

[Beantwoorden]