MAC Eye Brows Fling

Het is al jaren de stille partner van mijn Catrice Eyebrow Set: MAC Eye Brows Fling. Een flinterdun, heel intens en zacht potlood in de voor mij perfecte kleur. Hij maakt mijn wenkbrauwen af, tekent haartjes en kale plekjes bij en is voor mij absoluut onmisbaar. Hoogtijd voor een review!

Toen ik hem weer eens opnieuw kocht, besloot ik er dit keer een review over te schrijven. Lang geleden was het nog een dislike in een likes/dislikes video omdat het potlood zo snel opging, maar sinds ik hem gebruik samen met de Catrice Eyebrow Set is dit potlood van MAC gestransformeerd naar een absolute dikke like.

MAC Eye Brows Fling € 17,50

Het potlood is heel dun en draai je steeds verder uit de verpakking wanneer je hem gebruikt. Draai niet te ver, want dan breekt de punt af. Fling is de perfecte kleur voor blondines. Niet te warm en niet te koel. Precies goed!

Voor
Wenkbrauwen ingekleurd met de Catrice Eyebrow Set
Wenkbrauwen afgemaakt met MAC Eye Brows Fling

Full-face met de Catrice Eyebrow Set en MAC Eye Brows Fling

Ik teken mijn wenkbrauwen eerst bij met de Catrice eyebrow Set. Ik zet de grote lijnen en kleur in. Toch mis ik vaak net iets meer power, omdat wenkbrauwpoeder zo zacht is lukt het me vaak niet strakke lijnen te zetten. Dat is wanneer ik Fling pak. Hij maakt mijn wenkbrauwen helemaal af.

In het begin gebruikte ik Eye Brows Fling (wat is het toch een gekke naam met enkel Eye Brows, waarom geen Eye Brow Pencil?) om mijn wenkbrauwen helemaal mee in te kleuren. Dat zag er ook mooi uit, maar het potlood ging ontzettend snel op. Dat werd me een beetje te gek. Uiteindelijk is het me gelukt om handig te worden in het gebruik van wenkbrauwpoeder en gebruik ik het potlood ernaast. Een super fijne combinatie waar ik heel blij mee ben!

MAC is te koop bij de MAC Pro Stores, Counters en hier* online.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 28 juni 2017 | 28 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Elles op 28 juni 2017 06:43

On fleeek! Echt zo’n product om de puntjes mee op de i te zetten. It looks very nice. Je krijgt er ook niet van die harde lijnen door, dat heb ik altijd met potloodjes. En die krijg ik ook maar niet weg.
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Femke op 28 juni 2017 06:58

Wat een goede tip. Graag dat een dislike kan veranderen in een like hè, ik heb dat soms ook met producten. Ik vind je wenkbrauwen er met alle de set van Catrice al geweldig uit zien, maar de totale look als je hem afmaakt met dit MAC potlood is heel mooi. Top!

[Beantwoorden]


Door Laurie op 28 juni 2017 08:08

Super tip! Ik werk altijd omgekeerd… Eerst met wenkbrouwpotlood en dan poeder. Nooit aan gedacht om andersom te werken, maar op jouw manier gebruik je inderdaad minder potlood. Ik probeer het voortaan ook zo!

[Beantwoorden]


Door Mar op 28 juni 2017 08:12

Ziet er goed uit! Handige tip ook om ze zo beide te gebruiken. En die foto van je hele gezicht, wow prachtig!

[Beantwoorden]


Door Britt op 28 juni 2017 08:25

Wauw, het resultaat is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Susan op 28 juni 2017 08:27

Wat een mooie foto’s Vera! Vooral die laatste <3 Vind het effect ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 28 juni 2017 09:10

Toevallig heb ik net vorige week advies gekregen van een MUA van MAC. Hij verkocht mij dit potlood, maar dan in een dikkere variant. Heel fijn vind ik hem! Moet wel zeggen dat de punt na 1 keer plat wordt, dat maakt het wel iets lastiger om binnen de lijntjes te blijven, maar dat los ik op met een wattenstaafje. Ik was eerst helemaal fan van het Catrice eyebrowkitje, maar hebben ze de kleur en het kwastje veranderd ofzo? Ben er nu niet meer zo blij mee. Merk echt verschil nu ik het dikke potlood van MAC gebruik.

[Beantwoorden]


Door Iris op 28 juni 2017 10:23

Wauw! Welke lipstick draag je hier? :)

[Beantwoorden]

Marleen antwoordt op 27 juli 2017 om 04:17:

Nahhh… Dat zit ik net te denken … Zo mooi! Het hele plaatje is sowieso prachtig!

[Beantwoorden]


Door msevairene op 28 juni 2017 11:03

Je wenkbrauwen zien er echt ALTIJD geweldig uit ! Ik ga ook eens loeren bij MAC naar dit potlood.

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 juni 2017 11:08

Gorgeous! ♡ love de full face look btw :3

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 28 juni 2017 11:55

Ik kan niet zonder een wenkbrauw pen! Wat ziet deze er super fijn uit, ik hou ervan als de tip klein is zodat je makkelijk de wenkies kan shapen. Wat ik wel minder vind aan een kleine tip is dat je ze moeilijk kan vullen, vaak maag ik gebruik van streepjes die ik daarna uitborstel. Het gebruik van wenkbrauw poeder ben ik later pas gaan doen, wat scheelt dat tijd! De pen zelf is redelijk betaalbaar maar als die snel op gaat ook weer een dure grap. Kan je misschien vertellen of deze een soort dupe is van de ABH brow wiz? Ik gebruik zelf nu eentje van Charlotte Tilbury maar die is ook niet echt goedkoop ;p

[Beantwoorden]


Door Mariska op 28 juni 2017 12:05

Volgens mij kende ik deze nog niet, maar het ziet er heel mooi uit! De prijs vind ik op zich ook wel meevallen :)

[Beantwoorden]


Door Nicoleswereld op 28 juni 2017 13:01

Wat een mooi resultaat!

[Beantwoorden]


Door Sooph Pammler op 28 juni 2017 13:19

Prachtig!!! Ik vind de lipstick vooral zo mooi. Welke heb je op?
Xxx

[Beantwoorden]


Door Lianne op 28 juni 2017 15:33

Ik heb hem zelf ook altijd, nog nooit zo’n goed wenkbrauw potlood gehad! Idd jammer dat hij snel op gaat.

[Beantwoorden]


Door Loes op 28 juni 2017 15:44

Mooi zo die foto’s met die weerspiegeling! Het resultaat is ook mooi. Ik gebruik nog steeds een wenkbrauwpotloodje van Hema. Ik heb vrij dikke wenkbrauwen van mezelf, dus zo’n basic potloodje werkt prima.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juni 2017 om 09:15:

De potloodjes van Hema zijn ook top! :)

[Beantwoorden]


Door Donna op 28 juni 2017 15:53

Wauw, ziet er goed uit! De kleurmatch is ook echt perfect. Ik doe eigenlijk nooit iets met mijn wenkbrauwen… Ben altijd bang dat ik er dan zo leeg uit zie als ik het een keertje niet doe, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juni 2017 om 09:15:

Als je er eenmaal aan begint is er inderdaad geen weg meer terug ;D

[Beantwoorden]


Door Annika op 28 juni 2017 16:51

Staat je goed! Goed idee om eerst een poeder te gebruiken en daarna een potlood om het af te maken. Die potloden zijn al best prijzig en ze gaan heel snel op. Ik ben op het moment fan van de Dip Brow van Anastasia.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 28 juni 2017 18:44

Ff serieus….hoe knap ben jij op die foto waar je hele gezicht op staat!!! Prach-tig! Niet normaal mooie foto

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juni 2017 om 09:15:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door S op 28 juni 2017 19:03

Heel fijn potloodje, heb hem sinds kort ook ontdekt!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 28 juni 2017 21:45

Jaaaa, deze heb ik ook maar dan in de kleur ‘Lingering’. Die is wat koeler. Deze kleur is volgens mij wat warmer en zou ik ook wel kunnen hebben, vermoed ik. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juni 2017 om 09:15:

Lingering is volgens mij ook wat donkerder!

[Beantwoorden]


Door Gabriela op 28 juni 2017 22:22

Wauw! Welke lipstick draag je hier?

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 29 juni 2017 17:55

Wauw, Vera, supermooi alweer! Ik ben echt supergrote fan van je wenkbrauwen, die zijn altijd zo on fleek! <3

[Beantwoorden]