Urban Decay Afterglow Highlighter Palette

Er is weer een nieuwe Limited Edition van Urban Decay uit en die is weer GEWELDIG. Voor de zomer is nu het Afterglow Highlighter Palette te koop, een beauty met vier glanzende poeders die je moeten voorzien van de allermooiste zomerse gloed. Zet je zonnebril maar vast op, want je gaat verblind worden.

Ik had het Afterglow Highlighter Palette al op instagram voorbij zien komen en ik sprong een gat in de lucht toen ik hem in mijn postvakje trof. Kijk nou alleen al naar die prachtige verpakking! Er zit een holografische glans op het doosje. Geweldig!

De vier highlighters in het palette zijn nieuw en nog niet eerder uitgebracht. Ik heb wel eerder een Afterglow highlighter gereviewd in de kleur Sin, die super mooi was. De highlighters uit dit palette zijn gebaseerd op dezelfde formule.

Urban Decay Afterglow Highlighter Palette € 39,00

Bliss – Peroxide – NSFW – Side Piece

De Afterglow highlighters hebben een boterzachte textuur en geven allemaal heel veel glans af. NSFW en Side Piece hebben ook nog aardig wat kleur. Op Peroxide na, heeft elke highlighter een warme ondertoon.

Bliss

Bliss is de meest basic, veelzijdige highlighter uit het palette. Hij doet me denken aan Sin, die ik vorig jaar testte en net ook noemde. Bliss heeft een hele lichte gele ondertoon, waardoor hij subtiel warm is. Dit is het soort highlighter die ik elke dag draag. De glans is heel mooi, helemaal niet grof, maar heel warm en vriendelijk.

Peroxide

Peroxide heeft een koele, roze gloed. De glans is erg fijn, wat hem best bijzonder maakt. Hij fonkelt zacht op mijn jukbeenderen, is niet te hard of te sterk aanwezig. Je kunt deze ook heel goed combineren met een van de andere highlighters uit het palette.

NSFW

Not Suitable For Work? Juist wel! NSFW heeft een gigantisch warme bronskleurige gloed met roze deeltjes. Erg bijzonder. Een super mooie glans, die ondanks dat hij best veel kleur heeft, zelfs op mijn huid niet vlekt of te fel afsteekt.

Side Piece

Tot slot is er Side Piece, die nog net even iets gouder (maar niet te) is dan NSFW. Wederom een beauty, die ook wel wat weg heeft van Bliss maar een stuk warmer en gouder is.

Ik had niet verwacht dat NSFW en Side Piece op mijn huid zouden staan. Omdat ze best veel kleur hebben en aardig donker zijn, had ik verwacht dat het niet zou passen bij mijn bleke teint. Ik was dus blij verrast toen bleek dat ze prachtig inblenden en samensmelten met mijn huid.

Ik vind het Urban Decay Afterglow Highlighter Palette geweldig, het is denk ik zelfs mijn favoriete highlighter palette tot nu toe. Alle vier de highlighters vind ik mooi staan en dat is volgens mij nog niet eerder gebeurd. Een topper!

Urban Decay is te koop bij geselecteerde ICI Paris XL filialen en hier* online.


Reacties

Door Susan op 11 juli 2017 07:15

Ik vind NSFW en Peroxide echt super mooi! Staan je ook erg goed.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 juli 2017 om 10:00:

Thanks!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 11 juli 2017 08:24

Wat een mooie highlighters! De gekleilurde gloed maakt het elke keer net wat anders, mooi zeg!

[Beantwoorden]


Door Willemse op 11 juli 2017 08:25

oeh wat een enthousiasme op de vroege ochtend haha
Daar word ik meteen vrolijk van, en hebberig bijna, wat ziet deze palette er prachtig uit.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 juli 2017 om 10:01:

:D

[Beantwoorden]


Door Syl op 11 juli 2017 08:33

Ik vind de roze highlighter erg mooi. Zijn ze ook los te koop?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 juli 2017 om 10:01:

Nee, vooralsnog alleen in dit palette.

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 12 juli 2017 om 13:36:

Pink shimmer van MUA lijkt er erg veel op!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 11 juli 2017 08:40

Echt een prachtig palette! De kleuren Peroxide en NSFW zijn echt mijn kleuren. De andere twee vind ik iets te licht. Ik ben inderdaad ook wel benieuwd of ze los te koop zijn!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 11 juli 2017 09:10

Oeh mooi, zeker niet verkeerd! Leuk dat UD nu ook met zo’n palette komt :).

[Beantwoorden]


Door Marie op 11 juli 2017 09:24

Wat een prachtige highlighters! Doet me een beetje denken aan de Anastasia Glowkits.

[Beantwoorden]


Door Loes op 11 juli 2017 10:37

Ik vind dit palette echt prachtig! Ik ben sowieso echt dol op de producten van Urban Decay, dus ik ben altijd blij als er weer nieuwe producten uit komen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 juli 2017 om 10:03:

Ik ook!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 11 juli 2017 11:01

Oh wauw die glans! Vooral die roze tint vind ik mooier dan verwacht!

[Beantwoorden]


Door Femke op 11 juli 2017 15:43

Oh wauw, ik snap wel dat jij een gat in de lucht sprong toen je dit palette ontving. Sowieso is de vormgeving al een plaatje en alle vier de highlighter staan je erg mooi. Fijne review!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 juli 2017 om 10:03:

Dankjewel Femke!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 11 juli 2017 18:44

Oh wow, ik vind ze prachtig! Vind de gouden tinten ook heel erg mooi om te zien én de verpakking ook.

[Beantwoorden]


Door Britt op 11 juli 2017 21:31

Wauw, ik word er helemaal blij van, prachtig!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 11 juli 2017 22:42

Wauw zoo mooi!! Waarom zijn alle Urban Decay paletten zo mooi?! Ik word altijd zo blij van alleen al de vormgeving dus ik begrijp helemaal hoe blij je was.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 juli 2017 om 10:04:

Heerlijk he! En er komen nog meer reviews aan…

[Beantwoorden]


Door femketje op 12 juli 2017 08:30

oehhh die is gorgeous :D

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 12 juli 2017 13:20

WAUW!! Wat een mooie highlighters allemaal! Ik vind het echt een prachtig palette en ze zijn stuk voor stuk echt prachtig! Ik wil deze nu ook <3 Mijn favoriet is trouwens Side piece, al kan ik eigenlijk niet zo goed kiezen, ze hebben allemaal wel wat haha!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 13 juli 2017 09:01

NSFW is wel ieyts wat ik elke dag zou kunnen gebruiken! Wat je zegt, al deze shades staan je prachtig en er is geen enkele die minder mooi is. Ik zag deze ook voorbij komen op Instagram bij grote accounts en ik werd direct verliefd op de mooie verpakking? Want wie wilt nou niet zo’n mooie palette in hun kast hebben. Iets wat er mooi uitziet en in een luxe verpakking is MOET ik hebben!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 14 juli 2017 18:55

Wauw, wat een mooi palette zeg <3 Alleen al om neer te leggen haha!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 juli 2017 20:29

Wauw ik vind ze allemaal erg mooi! Fijn ook dat ze in principe bij elk huid type passen.

[Beantwoorden]


Door Meike op 29 oktober 2017 20:29

Ik kan niet kiezen tussen de urban decay afterglow en de sleek cleopatra’s kiss!! :(

[Beantwoorden]