Lancome Matte Shaker

Ik had de Juicy Shaker van Lancome al eens voorbij zien komen. Schattige kleine flesjes in allerlei felle kleuren. Net mini cocktailshakers! En toen was daar ineens de Matte Shaker, die móest ik als groot fan van matte lipkleuren proberen! Is het een nieuwe favoriet, of kan Lancome het schudden?

Ze zijn echt zo klein! Ik vind de Matte Shakers heel schattig. Zo op een rijtje is het een extra vrolijk plaatje dankzij alle roze, rode en oranje kleuren.

De Lancome Matte Shaker belooft je lippen een felle en matte kleur te geven die aanvoelt als een tweede huid. Voor gebruik schud je de Matte Shaker en daarna breng je het product met de zachte applicator op je lippen aan. Lancome stuurde me deze zes Matte Shakers op ter review.

Lancome Matte Shaker € 25,00

Een klein beetje verrast toen ik de eerste Matte Shaker opendraaide, was ik wel. Ik had niet verwacht zo’n grote en korte sponsapplicator te zien te krijgen. Ik had iets aan een steeltje verwacht, maar eigenlijk is dit best logisch.

Het aanbrengen was wel even wennen. De applicator is zacht, maar ook groot. Vooral langs de liplijn vind ik dat onhandig, omdat ik niet precies (genoeg) kan werken.

186 Magic Orange – 189 Red’y In 5 – 272 Engery Peach
474 Kiss Me Chérie – 378 Pink Power – 379 Yummy Pink

186 Magic Orange

We beginnen met deze frisse kleur die Magic Orange heet. Hoewel ik het meer een grapefruit dan een sinaasappel vind, vind ik deze felle kleur wel heel mooi.

189 Red’y In 5

Ook deze sappige rode kleur springt van mijn lippen af. Prachtig!

272 Engery Peach

Maar een wat zachtere, haast nudekleurige perziktint is ook hartstikke welkom. Energy Peach brengt rust in mijn make-uplook.

474 Kiss Me Chérie

Zoet als een perzik is deze rode tint met roze accenten.

378 Pink Power

Heel koel en heel fel, Pink Power weet wat zijn kracht is.

379 Yummy Pink

En tot slot is er nog het zoete Yummy Pink. Zuurstok roze wat het glazuur van je tanden af laat barsten.

De swatches waren wat rommelig, maar op mijn lippen zitten de Matte Shakers gelukkig heel netjes op hun plaats. Alleen Yummy Pink trekt een beetje in de lijntjes, maar dat is dan ook de enige kleur die een beetje moeite heeft. Het aanbrengen blijft lastig, fan van de applicator ben ik niet.

De Matte Shakers trekken in je lippen. Vooral de roze tinten, die zijn bijna niet te verwijderen. Zélfs niet met olie remover. Energy Peach is de enige tint die geen afdruk achterlaat. Dat ze zo ‘stainen’ kan positief en negatief zijn. Ze blijven hierdoor gigantisch lang zitten, maar wanneer je de kleur zat bent zal het flink boenen worden.

Ik vind de Lancome Matte Shakers heel fijn dragen, je voelt ze bijna niet zitten. Het is inderdaad net een tweede huid, zoals het merk al beloofde. Wel vind ik het jammer dat de kleuren niet compleet mat zijn. Een andere naam had daardoor wellicht beter geweest.

Lancome is te koop bij de parfumerie.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 12 juli 2017 | 29 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 12 juli 2017 06:05

Dat ze niet geheel mat zijn viel mij meteen op, de naam past niet helemaal maar ik vind ze stuk voor stuk mooi. Wel vind ik ze voor zo’n klein formaat redelijk prijzig. Ik ga er binnenkort toch eens naar kijken.

[Beantwoorden]


Door Carina op 12 juli 2017 07:21

Ik vind ze superfijn maar de kleuren staan mij niet. Of ik heb al iets soortgelijks. Zo jammer! Als ze deze in een zachte oudroze tint zouden uitbrengen dan zou ik zo blij zijn!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juli 2017 om 08:17:

Zou heel goed kunnen dat dat nog komt! Wie weet eens in een LE collectie :)

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 12 juli 2017 07:43

Wat een vrolijke verpakkingen zeg! Heel cute inderdaad. Jammer dat ze zo in de lippen trekken en er weer lastig af te halen zijn. Dit houd me tegen om het te kopen, want dat lijkt me toch niet zo gezond voor mijn lippen.. :) Bedankt voor deze fijne review Vera! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juli 2017 om 08:17:

Bedankt voor het lezen!

[Beantwoorden]


Door femketje op 12 juli 2017 08:24

ik vind ze er wel cute uit zien :D mooie kleurtjes ook!

[Beantwoorden]


Door Syl op 12 juli 2017 08:31

Ik vind ze heel cute….maar ze lijken zo onhandig.
Voor een stained lipproduct zou ik eerder de liquid ink van NYX kopen… de donkere bruinrode kleur is erg mooi

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 12 juli 2017 10:25

Mat zijn ze inderdaad niet, dat is jammer! Alsnog vind ik de verpakking wel heel innovatief bedacht. Origineel! Engery Peach vind ik het mooiste, die zou ik zeker dragen.

[Beantwoorden]


Door Loes op 12 juli 2017 10:26

Wat een mooie kleurtjes! Ik vind Magic Orange (ook al vind ik die meer naar koraal neigen) en Energy Peach het mooist. Ik vind de verpakking ook heel schattig trouwens.

[Beantwoorden]


Door Donna op 12 juli 2017 10:31

Wat zien ze er schattig uit! Vaak vind ik deze producten wel vrij prijzig… helemaal omdat ze zo ‘gimmicky’ zijn. De kleuren staan je prachtig, zoals altijd natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 12 juli 2017 10:45

Wat zijn ze ontzettend schattig zeg! Lijkt me ergens wel een stuk lastiger om aan te brengen. Voor mij doen vind ik ze wel nét iets te prijzig.

[Beantwoorden]


Door Kelsey op 12 juli 2017 10:49

Ik vind ze leuk! En zeker dat stainen is voor mij een plus. Maar ik vrees voor de houdbaarheid. Ik heb al een juicy shaker en die is al heel snel gaan stinken?? Echt een heel vies, zuur luchtje terwijl ik dat ding niet eens zo vaak heb gebruik. Mijn zusje had precies hetzelfde probleem..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juli 2017 om 08:18:

Oh bah, dat ga ik in de gaten houden.

[Beantwoorden]


Door priscilla op 12 juli 2017 11:13

Oh wat zien ze er leuk uit zeg en de kleuren bevallen me eigenlijk ook wel. Het aanbrengen lijkt mij ook wat onhandig, zeker gezien het kleine formaat. Maar mooi zijn ze wel!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 12 juli 2017 11:25

De naam klopt inderdaad niet helemaal maar ik vind de kleuren wel echt fantastisch!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 12 juli 2017 13:17

Energy Peach ziet er zoo mooi uit! Ik vind de verpakking ook helemaal geweldig haha. Jammer dat ze niet helemaal mat zijn, een andere naam had wel beter geweest. Toch zijn de kleuren erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Kim op 12 juli 2017 13:21

Wat een leuke lieve flesjes, maar die applicator lijkt mij echt helemaal niks. Ook jammer dat de kleuren niet heel mat zijn, had ik mooier gevonden.

[Beantwoorden]


Door marleen op 12 juli 2017 13:29

Ik wil energy peach! Ondanks dat ze niet mat zijn vind ik ze prachtig!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 12 juli 2017 16:02

Heb ze gisteren nog in mijn handen gehad en vond ze er erg mooi uitzien. Ik heb er al twee uit de vorige collectie en die geven echt een licht tintje aan je lippen, maar deze geven echt veel kleur. Erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Annika op 12 juli 2017 16:48

Ik vind de kleuren heel erg mooi, ze staan je ook allemaal prachtig. Ik vind ze wel heel prijzig voor een relatief klein product.

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 13 juli 2017 08:49

Waaauw Energy Peach vind ik echt super mooi! Dat is wel een kleur die ik elke dag zal gaan dragen. De andere zijn ook wel heel mooi maar zien er best fel uit, ik ben meer een liefhebber van subtiele neutrale tonen. Ik hou er wel van als de lipsticks beetje een tintje achter laten, super fijn wanneer je heel wild aan het eten bent en het niet elke keer hoeft bij te werken. Het matte effect is niet echt zichtbaar en met zulke lipproducten ben ik ook gewend dat ze heel erg shiny eruit zien, merkwaardig dat ze deze matte noemen.

[Beantwoorden]


Door Laura J op 13 juli 2017 13:33

Het concept vind ik leuk en ze staan je ook mooi, maar als je puur kijkt naar het resultaat… Dan zou ik ook kunnen denken dat het met satijnfinish/shiny lipsticks is gedaan die niet perse 25 euro kosten.
Fijne review, ik zou er alleen niet zoveel geld voor over hebben.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 13 juli 2017 14:52

Heel mooi en supercute maar vind ze te prijzig voor zoiets kleins….

[Beantwoorden]


Door Esra op 13 juli 2017 23:27

Vind het heel mooi! X

[Beantwoorden]


Door Danielle op 15 juli 2017 15:35

Ik vind ze heel mooi, prachtige kleuren!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 18 juli 2017 18:16

Je kan de shakers mat maken door na een kwartiertje ofzo even af te happen!

[Beantwoorden]


Door Janique op 30 juli 2017 20:55

Oehh wat een mooie kleuren! Ik ga snel eens shoppen haha

[Beantwoorden]


Door Auke op 31 juli 2017 16:28

Wauw, wat staan ze je allemaal geweldig! Altijd leuk om zo’n goede review te lezen, misschien geef ik ze wel eens een go

[Beantwoorden]


Door Manouk op 21 september 2017 16:48

Ik heb hem ook gekocht ! Hij is bij mij wel echt mat (veel matter dan op de foto’s). Ik ben verkocht ! Overigens gebruik ik wel een bijbehorende waterproof lipliner van Lancome er onder. Hij blijft bij mij nog mooier zitten en is er makkelijk met make-up remover af te halen.

[Beantwoorden]