KKW Beauty Creme Contour & Highlight Kit | Eerste Indruk

Het lukte me een paar weken geleden om als een van de eerste een KKW Beauty Creme Contour & Highlight Kit te bemachtigen. KKW Beauty is de nieuwe make-uplijn van Kim Kardashian West en ik wilde maar wat graag dit eerste product uit haar eigen lijn reviewen! Ik deel mijn eerlijke eerste indruk met je. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 13 juli 2017 | 17 reacties

Reacties

Door Susan op 13 juli 2017 08:24

Wat leuk dat je dit gaat reviewen Vera! En wat fijn dat je een eerlijke review heb gemaakt. Ik zou dit niet zo gauw kopen, ook vanwege alle kosten die er nog bij komen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juli 2017 om 11:59:

Dankjewel Susan!

[Beantwoorden]


Door Syl op 13 juli 2017 08:45

Een beetje pijnlijk als je uiteindelijk 80 euro betaalt voor een sample formaat highlighter/bronzer met een harde spons.
Ik denk dat zelf W7 dit beter kan.

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 13 juli 2017 08:51

Ik heb al meerdere reviews gelezen en swatches van deze producten. Ik ben opzich heel erg tevreden met de producten van de Kardashians maar dit vind ik beetje onnodige. Ik vind de items er best goedkoop uitzien voor wat je betaald en er zijn tig andere merken die met hetzelfde concept zijn gekomen voor een vriendelijke prijs. Daarnaast is het contouren en highlighten niet iets nieuws waardoor het me niet erg aanspreekt. Als je fan bent van de familie is het leuk om het te bestellen, ikzelf heb zowat alles van Kylie haar brand. Maar deze skip ik!

[Beantwoorden]


Door Loes op 13 juli 2017 10:01

Dit maakt jou zo goed: je haalt overal de nieuwste producten vandaan en riskeert zelfs douanekosten, puur zodat je ons op tijd alles kan laten zien. Echt mijn complimenten daarvoor! Ik vind het resultaat wel mooi, maar vind het het geld niet waard denk ik, zeker voor de hoeveelheid die je krijgt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juli 2017 om 11:59:

Dankjewel Loes!

[Beantwoorden]

Kelsey antwoordt op 16 juli 2017 om 12:17:

Ja! Dit vind ik ook zo leuk aan Vera. Taking one for the team, haha :)

[Beantwoorden]


Door nicoleswereld op 13 juli 2017 10:17

Wat een fijn review, ik zal dit product alleen niet zo snel gaan testen want vind de prijs behoorlijk duur.

[Beantwoorden]


Door femketje op 13 juli 2017 10:57

Ik skip deze zo hard als ik kan xD

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 13 juli 2017 19:53

Super dat je dit wilt reviewen, dat waardeer ik zo aan jou! Het product vind ik ronduit lelijk, vind de kleuren niet mooi en de uitstraling erg goedkoop.

Zou je ook eens minerale make up willen testen?

Ik ben helemaal om namelijk sinds ik dit ontdekt heb. Zoveel mooier en natuurlijker mét een perfecte dekking… Voor jouw rocacea zou het ook geweldig zijn.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 juli 2017 om 12:00:

Dankjewel Ingrid! En ik ga eens kijken naar Minerale make-up. Heb het jaren geleden wel gebruikt, maar kon toen weinig vinden in mijn lichte huidskleur.

[Beantwoorden]


Door Annika op 13 juli 2017 20:32

Ik vond het een geweldige review, maar contouren is (nog) niks voor mij. Heb ook niks met de Kardashians, dus ik sla het over.

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 juli 2017 01:01

OMG! Ze vragen wel heeeeel veel geld voor twee van die kleine stick plus overbodige tool. Voor 4 euro heb ik zo’n stick van Essence… Heb het idee dat die net zo goed werkt… Uitvegen vind ik met zo’n cream product ook fijner om met mn handen te doen.

[Beantwoorden]


Door Laura J op 14 juli 2017 11:47

Wat ontzettend tof dat je dit hebt gereviewed Vera! Heel leuk die afwisseling op je blog: dan weer een keer Essence producten, dan weer een keer iets nieuws uit Amerika.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 15 juli 2017 17:54

Wauw, wat een tegenvaller! Maar de verpakking vind ik dan weer wel mooi, haha! Ik ga hem toch even skippen =D

[Beantwoorden]


Door Tess op 23 juli 2017 19:02

Leuk vera! De enige reden waarom ik niet zo snel voor de Kardashians hun makeuplijn ga is vanwege hun overdreven publiciteit dat ze zo ”geweldig” zijn. Ben ze een beetje beu.

voor de rest vind ik dat de contoursticks erg goedkoop lijken maar wel erg mooi ogen. Ik dacht eerst dat je allemaal vlekken in je gezicht had, maar zodra de highlighter er opging leek het allemaal wel te kloppen.

[Beantwoorden]


Door Roos op 6 augustus 2017 21:46

Hoi hoi,

Probeer de catrice contour stick eens, dikke dupe!

[Beantwoorden]