Urban Decay Summer 2016 | Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

urban_decay_summer_2016_01

Er is nog meer zomer! Reviewde ik gisteren al producten uit de Summer Look van Dior, zijn het dit keer producten van Urban Decay. Ik had het XX Vice Ltd Reloaded palette nog maar net dichtgeklapt, en er lagen alweer nieuwe producten klaar. Ik review de Naked Skin, Beached Bronzer en Afterglow Highlight.

urban_decay_summer_2016_03

urban_decay_summer_2016_02

Ondanks dat het weer vorige week nog niet echt meezat, kreeg ik bij het zien van de producten wel gelijk een zomers gevoel. Wat zien ze er vrolijk, maar toch ook mooi en stijlvol uit.

UD heeft met het opsturen van de producten rekening gehouden met mijn lichte huidskleur, ik heb de lichtste kleur foundation/perfector en bronzer gekregen. Nog iets waar ik blij van word!

Naked Skin – Light € 33,30
Beached Bronzer – Sun Kissed € 30,00
Afterglow Highlight – Sin € 30,00

urban_decay_summer_2016_04

urban_decay_summer_2016_05

Het is eigenlijk niet echt een foundation, de Naked Skin. Het is een product waardoor je geen foundation meer nodig zou moeten hebben. Er zit huidverzorging en een klein beetje kleur in, om je teint te egaliseren en oneffenheden te camoufleren. Dat klinkt als een BB Cream, maar dan met een andere naam. UD omschrijft het als een ‘Hybrid Complexion Perfector’.

urban_decay_summer_2016_06

Naked Skin zit in een tube met een pomp. Dat bleek wat verwarrend voor mij, want ik kneep de hele tijd in de tube, haha.

urban_decay_summer_2016_07

urban_decay_summer_2016_19

Light is toch wel aardig donker en ook nog eens heel geel, maar omdat Naked Skin zo subtiel dekt, valt het met de kleur toch best mee. Hij past alsnog niet bij mijn huidskleur, maar het is niet zo’n dramatische mismatch als ik had verwacht na het maken van de swatch.

Naked Skin is een perfect zomers product, wanneer je tijdens een warme dag geen zin hebt in dikke lagen foundation maar je huid wel iets wil egaliseren. De crème voelt comfortabel aan, maar voor mijn lichte en onrustige huid ben ik toch op zoek naar wat anders. Naked Skin bevat SPF 20 en is verkrijgbaar in totaal zes tinten.

Naked Skin € 33,30

urban_decay_summer_2016_08

urban_decay_summer_2016_09

De verpakking van de Beached Bronzer vind ik heel erg leuk. De foto van de palmbomen op de deksel en het roségoud: super zomers! Ik kreeg de Beached Bronzer in de kleur Sun Kissed opgestuurd, maar hij is ook verkrijgbaar in de kleur Bronzed, die donkerder is.

urban_decay_summer_2016_10

urban_decay_summer_2016_12

Sun Kissed heeft een warme ondertoon en een matte finish.

urban_decay_summer_2016_20

De textuur voelt zacht aan en verdeelt mooi egaal op mijn huid. Je kunt de Beached Bronzer gebruiken naast een koele(re) tint contouring poeder om warmte aan je gezicht te geven, maar je kunt hem ook net als ik alleen gebruiken als vervanger voor zowel blush als contour.

De bronzer zit heel mooi en geeft een warme gloed. Doordat de warme tint vrij diep is, vind ik hem niet onnatuurlijk oranje. Kijk wel uit waar je hem nog meer op je gezicht aanbrengt, wil je het natuurlijk houden. Ik heb hem bijvoorbeeld hier ook langs mijn neus aangebracht, maar dat doe ik de volgende keer niet meer.

Beached Bronzer € 30,00

urban_decay_summer_2016_13

urban_decay_summer_2016_14

De Afterglow Highlight zit in een glimmend doosje, ziet er ook erg stijlvol uit. Ik kreeg hem in de kleur Sin (champagne), maar deze highlighter is tevens verkrijgbaar in Fireball (perzik) en Aurora (lichtroze).

urban_decay_summer_2016_15

Mooi!

urban_decay_summer_2016_16

urban_decay_summer_2016_17

Wat een glans! Zo intens, echt prachtig. Hij doet me denken aan Mary-Lou Manizer van The Balm.

urban_decay_summer_2016_21

Ook de textuur van de Afterglow Highlighter is heel zacht en de glans blijft intens, ook op mijn gezicht. Hij knalt nog net niet van mijn jukbeenderen af. Een prachtig effect, precies waarop ik hoopte.

Afterglow Highlight € 30,00

urban_decay_summer_2016_22

Voor – Na

urban_decay_summer_2016_23

Met Beached Bronzer in Sun Kissed & Afterglow Highlight in Sin

urban_decay_summer_2016_18

Ik blijf het zeggen: wat ben ik blij dat Urban Decay weer verkrijgbaar is in Nederland. Want zijn dit weer waanzinnige producten! Zo knap vormgegeven, zo mooi en zo intens. Zachte texturen, diepe bronzers en heftig glanzende highlights.

Naked Skin is helaas niet voor mij weggelegd, maar de Beached Bronzer in Sun Kissed en de Afterglow Highlight belanden allebei in mijn eigen make-upcollectie.

De Urban Decay Summer 2016 producten zijn vanaf half april te koop bij Ici Paris XL.


Reacties

Door Femke op 13 april 2016 06:12

De ‘BB cream’ vind ik niet zo geweldig, deze weet me niet te overtuigen. De bronzer vind ik wel mooi, maar vooral de highlighter steelt de show. Deze is mooi zeg, wauw :-)!

[Beantwoorden]


Door Femke op 13 april 2016 06:24

De producten zien er super fijn uit. Vooral de verpakking vind ik heel leuk. Super mooie highlighter.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 13 april 2016 06:25

De highlighter vind ik echt prachtig. Ik heb al een afterglow blush waar ik gek op ben, maar deze is ook heel mooi. Ik ga zeker nog de andere kleuren bekijken.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 april 2016 06:31

Als ze dat Naked Skin product in mijn kleur hebben dan lijkt me dat wel wat. In de zomer vind ik gezichtsmake up altijd lastig. Ik merk het de laatste paar dagen al dat ik veel meer glim terwijl ik niet eens een hele vette huid heb. Dus dat zou voor mij ideaal zijn.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 13 april 2016 06:32

De highlighter is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Susan | susanblogt.nl op 13 april 2016 06:58

De verpakkingen zijn prachtig, maar eigenlijk vind ik qua producten alleen de highlighter mooi… Erg jammer!
Liefs, Susan

[Beantwoorden]


Door Liset op 13 april 2016 07:11

De bronzen ziet er prachtig uit, net zoals de highlighter. Die laatste heet echt een geweldige glow zeg!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 13 april 2016 07:25

Oh wauw, de highlighter is echt heel mooi! De rest van de producten spreken me wat minder aan. Maar fijne review!

[Beantwoorden]


Door Amy op 13 april 2016 07:34

De Naked Skin (BB cream) spreekt me niet enorm aan, maar de highlighter.. wauw! Die knalt van mijn scherm af, wat een beauty!

[Beantwoorden]


Door Eline op 13 april 2016 07:59

Wat een prachtige highlighter! Lekker veel shimmer op een goede manier

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 13 april 2016 08:06

Die Beached Bronzer en de highlighter. (love) In katzwijm ben ik.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 13 april 2016 08:41

Waauw, de highlighter! Hij is echt prachtig, ik moet hem ook hebben =D

[Beantwoorden]


Door juliette - tjuly.nl op 13 april 2016 09:04

Stiekem vind ik de Naked Skin erg interessant, omdat ik niet echt van hele dekkende producten houd. De highlighter is zonder twijfel echt prachtig! Ben ook heel nieuwsgierig naar Fireball!

[Beantwoorden]


Door Wies op 13 april 2016 09:18

Jaaa deze collectie is zo mooi! Ik ben ook heel blij met alles. Ik vind het zo fijn dat ze bij UD rekening houden met je huidskleur, ik heb echt alles ontvangen in de kleur die ik wilde hebben. Ik vind Sin echt een plaatje. Hij is een tikkeltje lichter en meer shimmery dan Mary Loumanizet. Jammer dat de one and done niet helemaal voor jou is, ik heb ook wel eens gelezen dat mensen hem onder hun foundation gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 13 april 2016 09:28

Wat een prachtige verpakkingen zeg!

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 13 april 2016 09:37

Wauw prachtig collectie, zeker de verpakking van de Beached Bronzer die vind ik heel leuk. Zeker waanzinnig.

[Beantwoorden]


Door Bernice op 13 april 2016 10:03

Heerlijk al die zomerse producten :) Ik word er helemaal gelukkig van, vooral van de bronzer!

[Beantwoorden]


Door Minke op 13 april 2016 10:14

Die highlight is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 13 april 2016 10:20

Wauw wat een mooie verpakkingen inderdaad. Vooral de highligher vind ik erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 13 april 2016 10:25

Jaa die bronzer en highlighter, prachtig! Die ga ik zeker bekijken in de winkel. Die tropische printjes ook, laat de zomer maar komen <3

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 april 2016 10:30

Die After Glow moet ik hebben! Wat issie mooi <3

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 13 april 2016 10:51

Mooie collectie! Ik vind de bronzer en highlighter wel heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 13 april 2016 10:58

Wat ziet ’t er allemaal weer mooi uit. Ik hoop de producten binnenkort ook te ontdekken.

[Beantwoorden]


Door Anne op 13 april 2016 11:07

Mooie producten. Ik vind ook dat je huid er mooi uitziet ^^)

[Beantwoorden]


Door Denise op 13 april 2016 11:22

Wat een prachtige verpakkingen, wauw! De producten zelf zien er ook weer super pretty uit <3

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 13 april 2016 11:49

Ik vind de palmbomen ZO leuk haha, vooral de bronzer en highlighter vind ik leuk!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 13 april 2016 11:57

De highlighter en de bronzer zien er wel heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 april 2016 11:58

De highlighter en de bronzer vind ik prachtig! Alleen de verpakkingen al wauw. De perfector overtuigd mij niet helemaal maar kan denk ik in de zomer wel fijn zijn, omdat hij zo luchtig is.

[Beantwoorden]


Door inaya op 13 april 2016 12:37

Die highlighter is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Tine op 13 april 2016 13:04

Oeh die highlighter is echt super mooi, hé! De bronzer valt me ook goed mee precies, ik had hem meer oranje verwacht. De Naked skin is niks voor mij, als ie voor jou al te donker is, dan is ie dat voor mij zeker! Goede review!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 13 april 2016 15:14

Vooral de higlighter vind ik enorm ooi!

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 13 april 2016 15:16

Even mijn drool opdweilen door de highlighter… :O

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 13 april 2016 15:42

Wat mooie foto’s heb je weer getrokken!
Naked skin heeft me niet zo overtuigt. Voor mij mag hij ietsjes meer dekken. De andere producten klinken top!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 13 april 2016 16:29

De bronzer en de highlighter zien er heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Floortje op 13 april 2016 17:06

De highlighter ziet er mooi uit! Urban Decay miste die nog in zijn assortiment, toch? Fijn dat ze ze nu wel hebben!

Trouwens, je wenkbrauwen zien er prachtig uit! :D

[Beantwoorden]


Door Alysha op 13 april 2016 20:24

Wat een prachtige producten! De highlighter heeft dezelfde verpakking als de blushes, waar ik er zelf een van heb, en dat vind ik zo praktisch werken!
Trouwens, wel een tip voor het maken van gezichtsfoto’s: misschien moet je er eens op letten om extra bij je neusvleugel af te poederen. Wat eventueel ook kan is het naast je neus ‘baken’. De neusvleugels zijn van die plekken waar de meesten vaak geen aandacht aan besteden, maar daar kan het juist vaak wat gaan glimmen en kan de foundation(+concealer) ophopen, waardoor het lijkt alsof je een hele vettige huid hebt. Zelf heb ik daar ook wel eens last van, dus daar poeder ik altijd extra af. Misschien helpt het ^^

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 13 april 2016 22:03

Helaas als het voor jou te donker is, is het voor mij waarschijnlijk ook te donker. Ik vind de verpakking wel erg mooi ditmaal hoor. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door helemaalmooi op 13 april 2016 22:15

Fijne blog!
nemen jullie eens een kijkje op de mijne?
https://helemaalmooiblog.wordpress.com/

[Beantwoorden]


Door Saraya op 13 april 2016 22:23

Wauw de Bronzer en de highlighter is zo mooi!!
X

[Beantwoorden]


Door anna op 14 april 2016 07:59

De highlighter vind ik prachtig! De andere twee producten zijn het wat mij betreft net niet…

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 14 april 2016 10:11

Vooral Sin vind ik zoo prachtig. Ik heb de Urban Decay Shadow Box en hier zit hij ook in. Maar ik ga deze full-size ook aanschaffen zodat ik die uit het palette kan gebruiken voor de binnenste ooghoek en het wenkbrauwbot en deze full-size voor de jukbeenderen!

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 14 april 2016 15:39

wauw de producten zijn prachtig en de foundation past heel erg mooi bij jouw huid! toppertje dus en de highlighter vind ik ook schitterend!

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 14 april 2016 18:45

Wauw, de highlighter en bronzer zien er echt prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 15 april 2016 14:43

De highlighter doet me een beetje denke naan ‘whisper of gilt’ van MAC. Al lijkt deze van UD toch net nog iets gouder.

[Beantwoorden]


Door Irina op 17 april 2016 09:50

WAUW de bronzer en highlighter zien er prachtig uit zeg!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 17 april 2016 13:06

De bronzer lijkt mij heel erg top!

[Beantwoorden]


[…] 2016 reviewde ik al een Beached bronzer van Urban Decay, met gave palmbomenprint op de verpakking. En Beached is terug! Met een hele collectie zelfs, waar […]