Dior Milky Dots Summer Look ’16

Dior_milky_dots_summer_2016_01

De collectie van Dior voor aankomende zomer is niet waterig als de zee, maar melkachtig als een milkshake. Milky Dots is een vrolijke collectie met frisse en zoete kleuren, met voor ieder wat wils. Wat kies jij in je milkshake, aardbei uit het oogschaduwpalette, of toch de chocolade uit de gezichtspoeder?

Dior_milky_dots_summer_2016_02

Dior_milky_dots_summer_2016_03

Milky Dots heet de collectie, maar echte stippen zie ik helaas alleen op de kartonnen doosjes van een aantal producten terugkomen. Ze zitten niet op de verpakkingen zelf, of zijn in de poeders gedrukt. Jammer, dat had ik toch wel verwacht, het had de collectie specialer gemaakt.

Wat ik wel heel tof vind, is dat er naast twee varianten van de 5 Couleurs oogschaduwpaletten, er nog een ander, derde oogschaduwpalette is. Het Backstage Pro Eye Reviver Palette ziet er prachtig uit.

⚪️ 5 Couleurs Polka Dots 536 Escapade € 61,50
⚪️ Backstage Pro Eye Reviver Palette 002 € € 60,50

⚪️ Diorskin Nude Air Glow 002 Fresh Light € 54,00

⚪️ Dior Addict Milky Tint 156 Milky Pastel € 37,00

Dior_milky_dots_summer_2016_04

Dior_milky_dots_summer_2016_05

Ik kreeg het 5 Couleurs Polka Dots oogschaduwpalette in Escapade opgestuurd. Een palette met roze, oranje en bruin. Glanzende oogschduws, inclusief een highlighter.

Dior_milky_dots_summer_2016_06

Dior_milky_dots_summer_2016_07

Dior_milky_dots_summer_2016_08

Dior_milky_dots_summer_2016_09

Hoewel de oogschaduws wat poederig zijn, is de pigmentatie die er vanaf komt goed. Het is een vrolijk kleurenpalet, met een koele highlighter, roze tint en warme oranje en bruine oogschaduws. Een zonnig en zoet geheel.

Dior_milky_dots_summer_2016_26

Dior_milky_dots_summer_2016_27

Het maken van de ooglook ging makkelijk. Dat geldt voor het aanbrengen van de kleuren, maar ook het blenden van de oogschaduws. Met uitzondering van de oranje tint, die wilde helaas niet zo goed pakken en is op mijn oogleden een stuk zachter en minder fel.

Ik vind het geen heel bijzonder oogschaduwpalette en hoewel het niks met de kwaliteit te maken heeft, mis ik toch ook een beetje de speciale print die ze in vrijwel elke collectie in de poeders zetten. Wil je een bijzonder en echt goed oogschaduwpalette zien, lees dan vooral nog even verder.

5 Couleurs Polka Dots 536 Escapade € 61,50

Dior_milky_dots_summer_2016_10

Dior_milky_dots_summer_2016_11

Het Backstage Pro Eye Reviver Palette is een oogschaduwpalette geïnspireerd op de catwalkshows. Een intens en chic palette. De vormgeving vind ik mooi, het glanzende deksel en het transparante kunststof: het heeft wel wat.

Dior_milky_dots_summer_2016_12

Dior_milky_dots_summer_2016_13

Er zitten vijf oogschaduws en een bruine gel eyeliner in het palette.

Dior_milky_dots_summer_2016_14

Dior_milky_dots_summer_2016_15

De oogschaduws zijn prachtig gepigmenteerd en hebben een zachte textuur die minder poederig is dan de oogschaduws uit het 5 Couleurs palette. Ik vind de kleuren erg mooi, ze zijn zo intens!

Dior_milky_dots_summer_2016_32

Dior_milky_dots_summer_2016_34

Voor deze ooglook heb ik eerst de matte witte tint over het hele ooglid aangebracht, omdat deze kleur als basis wordt aangegeven. Ik merkte helaas dat dit de pigmentatie niet ten goede komt. De oogschaduws zijn intenser wanneer je ze enkel op een transparante oogschaduwbasis aanbrengt. Nu vallen de kleuren een beetje weg, dat vind ik zonde.

Dat dit palette een euro goedkoper is dan de 5 Couleurs, ik snap het niet. Ik vind de kwaliteit van dit palette en de kleuren en finishes van de oogschaduws zichtbaar beter. Ook de gel eyeliner is intens, mooi mat en het kwastje wat erbij zit is wat klein, maar brengt de eyeliner toch prima aan. Een chique doosje met mooie naturelle tinten.

Backstage Pro Eye Reviver Palette 002 € € 60,50

Dior_milky_dots_summer_2016_16

Dior_milky_dots_summer_2016_17

De Nude poeders van Dior zien we steeds weer terug komen, maar wel elke keer in een net even andere vorm. Vorig jaar bijvoorbeeld met een prachtige tie dye print. Dit jaar is het een Nude Air Glow poeder geworden en heeft de poeder een natuurlijke, stralende gloed.

Dior_milky_dots_summer_2016_19

Dior_milky_dots_summer_2016_20

In zijn geheel geeft de poeder een warme oranje kleur af met een hele subtiele glans. De poeder voelt zacht aan, zeker niet droog.

Dior_milky_dots_summer_2016_28

Het is me niet helemaal duidelijk waarvoor de Nude Air Glow poeder precies bedoeld is, maar ik denk vooral voor wat meer kleur en een sun kissed effect op het hele gezicht. Omdat ik deze variant voor mijn huidskleur te donker vind, heb ik hem enkel op mijn jukbeenderen aangebracht.

De poeder brengt makkelijk aan. Persoonlijk vind ik hem voor mijn huidskleur te oranje, maar de warme gloed die er overheen zit bevalt me wel. Is je huidskleur niet zo bleek als die van mij, dan kan deze poeder je een zomerse warme kleur en gezonde gloed geven.

Diorskin Nude Air Glow 002 Fresh Light € 54,00

Dior_milky_dots_summer_2016_21

Dior_milky_dots_summer_2016_22

De Dior Addict Milky Tint is een nieuw lipproduct. Het lijkt op een gloss, maar dat is het niet. Dit lipproduct heeft geen glanzend, maar een melkerig effect in een zachte kleur en met dito gevoel. My milky tint brings all the boys to the yard…

Dior_milky_dots_summer_2016_23

Dior_milky_dots_summer_2016_24

Milky Pastel is een lichte perzikkleur, die met de zachte applicator makkelijk wordt aangebracht.

Dior_milky_dots_summer_2016_29

Dior_milky_dots_summer_2016_30

Het resultaat is heel subtiel. De Milky Tint voelt heel comfortabel aan. Lekker fris, zacht en hij hydrateert zelfs een beetje. Het is een prettig lipproduct met glans en een klein beetje kleur. Hij slijt wel snel, na een uur of twee moet hij bijgewerkt worden.

Wanneer je in de zomer geen zin hebt in een lipstick die je steeds moet bijwerken of lipgloss waar je haar aan blijft plakken, dan is dit wellicht een goede optie.

Dior Addict Milky Tint 156 Milky Pastel € 37,00

Dior_milky_dots_summer_2016_31

Full-face met 5 Couleurs, Nude Air en de Milky Tint

Dior_milky_dots_summer_2016_25

Ik heb het gevoel dat Dior meer uit de Milky Dots Summer Look had kunnen halen. De ‘dots’ zie ik bijvoorbeeld bijna nergens terugkomen. Jammer, want behalve dat het voor wat extra’s had gezorgd, had het de collectie ook meer één geheel gemaakt.

Mijn favoriete product uit de Dior Milky Dots Summer Look is overduidelijk het Backstage Pro Eye Reviver Palette. Een prachtig luxe palette van goede kwaliteit. En mocht je op vakantie gaan deze zomer, is hij ook prima mee te nemen.

De Dior Milky Dots Summer Look ’16 is vanaf 20 april te koop bij de parfumerie.


Reacties

Door Femke op 12 april 2016 06:06

Het eerste oogschaduw palette ging ik heel mooi qua kleur. Het lipproduct spreekt me ook wel aan. Liefs

[Beantwoorden]


Door Femke op 12 april 2016 06:24

Wat een mooie producten. Ik snap waarom je de poeder alleen op je jukbeenderen hebt aangebracht. Ik vind hem erg mooi, alleen jammer dat hij ietsje oranje uitvalt. Het tweede oogschaduwpalette vind ik erg mooi. Wat heb je weer mooie looks gemaakt en mooie foto’s :-).

[Beantwoorden]


Door Maaike op 12 april 2016 06:30

Dat tweede oogschaduwpalette is echt heel erg mooi zeg! Ik geloof echter wel dat deze niet per se limited is. Er is in ieder geval een vergelijkbaar palette wat Dior altijd verkoopt. Maar ik weet niet of de kleuren daarvan hetzelfde zijn.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 12 april 2016 07:12

Ik vind het Backstage Pro Eye Regiver Palette er prachtig uitzien, maar de rest valt een beetje tegen. De Glowing Gardens collectie vond ik werkelijk fantastisch dus ik had nu stiekem op iets meer gehoopt.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 12 april 2016 07:26

Voor die prijzen werkelijk helemaal niets bijzonders. Ik denk dat je met merken als Catrice of Max Factor veel spannender looks kunt maken!

[Beantwoorden]


Door Amy op 12 april 2016 07:38

Ik vind de collectie er erg mooi uitzien, maar denk dat je gelijk hebt als je zegt dat er wat meer uitgehaald had kunnen worden. Je krijgt nu niet de indruk dat je met een speciale collectie van doen hebt. Voor mij is het lipproduct favoriet!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 12 april 2016 08:01

Dit blijven toch mijn lievelingstinten. Maar die knaken. Wow.

[Beantwoorden]


Door Laura J op 12 april 2016 08:18

Voor die prijzen vind ik de producten niet zo bijzonder en zien ze er kwalitatief ook niet spectaculair goed uit.
Het lipproduct vind ik wel leuk, maar er zijn goedkopere vergelijkbare producten denk ik dus dan zou ik er persoonlijk niet zoveel geld aan uitgeven.
Wel een goede review weer!

[Beantwoorden]


Door Juliette - Tjuly op 12 april 2016 08:35

Ik vind het een mooie collectie zoals altijd… Maar toch niet zo bijzonder…..

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 12 april 2016 08:56

Ik vind eerlijk gezegd de palettes behoorlijk tegenvallen. Voor zo’n prijs hoop ik wel op een goede pigmentatie! Maar de bronzer vind ik mooi!

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 12 april 2016 09:15

Wat een prachtige verschijning weer deze collectie, zeker om te kwijlen. Het enige wat ik niet vaak zal gebruik is waarschijnlijk lipgloss. Jammer dat de oranje tinten niet zo goed pakken op je oogleden. Maar alleen door het uiterlijk zal ik al kopen.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 12 april 2016 09:16

Hmmm.. ik vind dit niet echt een hele verrassende look van Dior! Ik vond dan de Springlook veel leuker!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 12 april 2016 09:29

Wat een leuke, lieve collectie! Ik ben echt weer fan van de verpakkingen, maar echt onder de indruk van de kleurkeuze en kwaliteit ben ik ook niet. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Ilona op 12 april 2016 09:31

Allemaal zo mooi maar zo duur :O :love:

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 12 april 2016 10:05

Vind het een mooie collectie om te zien, maar ik snap jou zeker wel dat het niet speciaal of verbonden is helaas. Ook weet ik niet of de kleuren voor mij persoonlijk wat zijn daar moet ik even over na denken. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 12 april 2016 10:06

Het Backstage palette is duidelijk mijn favoriet van alle producten! De gloss vind ik je ook erg mooi staan, gewoon lekker natuurlijk. De collectie is leuk, maar naar mijn smaak een tikkeltje te duur :).

[Beantwoorden]


Door Minke op 12 april 2016 10:37

Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik vind dit niet zo’n zomerse producten eigenlijk.. Maar dat tweede oogschaduwpalette ziet er wel erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 12 april 2016 10:39

Om een of andere reden spreekt Dior me niet echt aan. Geef mij maar Too Faced, Urban Decay, Hourglass of Charlotte Tilbury.

[Beantwoorden]


Door Linda op 12 april 2016 11:15

Dior weet mij iedere keer weer te verbazen, wat is het weer een prachtige collectie om te zien!

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 12 april 2016 11:18

Ik vind het zo jammer dat Dior niet iets heel erg speciaal doet. Heb het al van meerdere mensen gehoord dat de oogschaduws niet altijd even gepigmenteerd zijn en da’s best jammer !

[Beantwoorden]


Door Demi op 12 april 2016 12:11

Niet echt speciaal, deze collectie.. Ik vind de palettes wel heel erg mooi! Fijn artikel!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 april 2016 12:21

De collectie ziet er prachtig uit, toch heb ik bij de inhoud niet echt zoiets van wauw. De poeder vind ik net iets te oranje.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 12 april 2016 15:08

De kwaliteit zit in elk geval goed zo te zien, maar toch vind ik het een vrij basic en brave collectie voor een zomercollectie, doet me meer aan de lente denken.

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 12 april 2016 16:08

Mijn favoriet uit deze collectie is zeker het Backstage Pro Eye Reviver Palette. Wauw wat mooi, en qua formaat mega handig om mee te nemen. Ziet er chique en strak uit i love it!

[Beantwoorden]


Door Kim van 't Hof op 12 april 2016 16:28

Ik vind vooral het eerste pallete heel erg mooi. De kleuren en de combinatie vind ik zo mooi! Ik zou er heel blij mee zijn als ik dat pallets heb. alleen wel een beetje duur voor mij :-(

[Beantwoorden]


Door Rachel op 12 april 2016 16:41

wauw het tweede oogschaduw palette en de bronzer zijn prachtig just love it!

[Beantwoorden]


Door DisneyChicks.nl op 12 april 2016 18:11

Zoals altijd weer prachtig ogende, luxe producten. Vooral de oogschaduw paletten zien er fantastisch uit!

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 12 april 2016 18:33

Oh god! Wat zien er me dat mooie producten uit!

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 april 2016 19:04

ik vind het niet heel speciaal,maar die poeder ziet er goed uit

[Beantwoorden]


Door femketje op 12 april 2016 19:14

prachtige producten :D

[Beantwoorden]


Door Britt op 12 april 2016 20:30

Ik vind deze collectie echt drie keer niks. Pigmentatie is helaas slecht. Valt een beetje tegen van Dior.

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 12 april 2016 20:52

Hi Vera,
Goed review zeg. Vind het altijd zo fijn om van jou reviews te lezen.
Je maakt mooie foto’s, mooie looks, mooie artikels.
Ga zo door!

[Beantwoorden]


Door Floor op 12 april 2016 21:05

Mooie producten! Al gehoord van de selena gomez mac lipstick lijkt een cranberrykleurtje!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 12 april 2016 21:26

Ik zie mezelf wel wat looks maken met die oogschaduwpmalettes: heel mooi

[Beantwoorden]


Door Sara op 12 april 2016 21:40

Ik word niet warm van deze producten. Wat jammer, want deze collectie had zeker wat spannender gekund ja!

[Beantwoorden]


Door Merel op 12 april 2016 22:54

Wat een mooie producten! Persoonlijk vind ik de poeder je juist heel goed staan op de manier waarop je hem hebt aangebracht ^^)

[Beantwoorden]


[…] « var isiPad = navigator.userAgent.match(/iPad/i) != null; var isiPhone = navigator.userAgent.match(/iPhone/i) != null; if(isiPad == false && isiPhone == false){ document.getElementById('prev-post').style.position = "fixed"; document.getElementById('prev-post').style.top = "152px"; document.getElementById('next-post').style.position = "fixed"; document.getElementById('next-post').style.top = "152px"; } […]


Door Elsbet | La Vie Pure op 13 april 2016 15:47

Vooral de oogkleuren vind ik best vernieuwend!!

[Beantwoorden]


Door Saraya op 13 april 2016 22:26

Ik vind deze collectie niet zo spannend, terwijl ik een grote Dior fan ben!
Nee ik ga er niets van kopen :).
X

[Beantwoorden]


Door Mieke op 14 april 2016 09:30

Oeh, het Escapade palette is mooi zeg! Lekker zomers, ik hou ervan. Je foto’s zijn ook weer super mooi!

[Beantwoorden]