Urban Decay Beached Eyeshadow Palette

In 2016 reviewde ik al een Beached bronzer van Urban Decay, met gave palmbomenprint op de verpakking. En Beached is terug! Met een hele collectie zelfs, waar onder andere een zomes oogschaduwpalette in zit. Het Urban Decay Beached Eyeshadow Palette is limited edition en bevat 8 nieuwe oogschaduws in bloedhete én ijskoude tinten.

De verpakking vind ik super tof. Zomerser kan niet! Als ik naar de palmbomen kijk waan ik me heel even in een tropisch oord… Het palette opent in de lengte, net even wat anders dan normaal. Binnenin zit een grote spiegels en de oogschaduws, waarvan 1 mat en 7 glanzend zijn.

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette € 38,95

Salt – Blaze – Heatwave – Daybreak
16th ST. – Double Dip – Plunge – Wedge

Wat een geweldige tinten! Ik ben dol op de combinatie van warme bronskleuren en koel blauw. De oogschaduws voelen enigszins vettig aan, maar ik merk dat de poeders ook wat kruimelig zijn. Dat zie je ook wel op de swatches, de oogschaduws brengen vrij dik aan.

Too Faced Shadow Insurance

Salt op het wenkbrauwbot
Blaze in de binnenste ooghoek
Daybreak geblend in de arcadeboog
Double Dip Bewegend ooglid
Heatwave outer v

Diorshow On Stage Liner
Essence Lash Princess Mascara

Charlotte Tilbury lipstick Kim K.W. – review

De oogschaduws zijn mooi, maar ook rommelig. Vooral de glanzende tinten zijn vettig, maar ook korrelig en klonterig. Ze pakken daarom toch wat lastig en veroorzaken veel fall-out. Ik mis een fijnere poeder en textuur. Het voelt zo wat goedkoop aan.

Wat ik ook jammer vind is dat er in dit mooie palette maar één matte oogschaduw zit. Ik had er minstens twee (maar liever drie) gezien. Voor net wat meer variatie, om echt een killer van een ooglook te kunnen maken. Nu is het palette leuk, maar geweldig is het niet.

Urban Decay Beached Eyeshadow Palette is hier * te koop.


Reacties

Door Macblogster op 3 juli 2018 07:38

Ik vind de kleurcombinaties erg mooi. Vooral de blauwe kleur. Love it. Ik had zelf nog niet gezien dat er weinig matte kleuren in zitten. Jammer, persoonlijk vind ik het vervelend om met meerdere paletten te moeten werken. Aan de andere kant, als je liever alleen glans hebt en looks maakt met 1 kleur, is het perfect. Vooral als je gek bent op warme kleuren.

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 juli 2018 08:10

jammer van de korreligheid en fallout :( UD is mijn favoriete oogschaduw merk maar dit palette skip ik!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 juli 2018 08:44

Ik vond de fall out ook echt een tegenvaller, zo jammer!

[Beantwoorden]


Door Yara op 3 juli 2018 09:53

Ik kwam deze bij de Ici Paris tegen, zo’n mooi palette! Je hebt er echt een prachtige look mee gemaakt. (:
Liefs,
Yara

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 3 juli 2018 10:07

Wat jammer van de fall-out, want de kleuren zijn wel echt heel gaaf <3

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 3 juli 2018 10:08

Wat een mooie look heb je ermee gemaakt! Jammer van de fall-out, dat vind ik echt wel een nadeel.

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 3 juli 2018 10:50

Jammer te lezen dat het tegenvalt, want het ziet er in ieder geval prachtig uit.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 3 juli 2018 19:01

Fijne review! Ik was al benieuwd naar dit palette. Zo jammer dat er nog zo weinig geblogd word de laatste tijd.. Blij dat jij iig nog wat echte blogposts plaatst!!

Liefs,
Melissa

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 3 juli 2018 20:12

Ik kan zien dat je je best hebt gedaan maar dat dit door de textuur niet echt gelukt is, haha. ;) Jammer, maar ik zou dan eerder voor een van de ‘I heart make-up’ paletten gaan.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 4 juli 2018 10:21

Jammer dat de kwaliteit wat tegenvalt. De kleuren zien er wel intens uit en ik vind ze ook erg mooi. Ik zou ze allemaal dragen, op de blauwe tinten na :).

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 4 juli 2018 19:53

Wat jammer dsy er maar 1 matte kleur in zit. En überhaupt dat het palette tegenvalt door de fallout en korreligheid. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Eline op 15 juli 2018 13:15

Wat zonde dat het palette niet zo fijn is als je wel zou verwachten voor die prijs! Het had zo mooi kunnen zijn…

Die Charlotte Tilbury lipstick staat je trouwens wel prachtig Vera!

Liefs,
Eline

[Beantwoorden]


Door Yara op 16 juli 2018 13:13

Ik vind dit echt een prachtig palette & een hele mooie look die je ermee gecreëerd hebt!
Liefs,
Yara

[Beantwoorden]


Door Emke op 5 augustus 2018 19:15

Wauw, prachtig!

[Beantwoorden]


Door Carla op 10 september 2018 14:53

Hoi Vera, ben je gestopt met reviews maken op je website?
Ik mis ze!
Groetjes,
Carla

[Beantwoorden]