Zomer foto’s #2

Ik ben alweer vergeten hoe het voelt om met dertig graden in bed te liggen wegsmelten, want afgelopen week leek het eerder herfst dan zomer. Ik vierde in Arnhem de verjaardag van mijn moeder, ging heeeel veel en goed sale shoppen en faalde in het opnemen van een video. Kijk mee!

Na het examenfeestje van mijn nichtje Loes op donderdag, reed ik ’s avonds met mijn ouders mee naar Arnhem. Vrijdag was mijn moeder jarig en daar wilde ik natuuurlijk bij zijn. Na het ontbijt liet ik ’s ochtends Juul uit in het bos, terwijl mijn vader een taart haalde bij de bakker.

Het veld stond vol met mais, het gras reikte hier en daar tot aan mijn knieeën en de zon scheen door de bomen. Lekker!

Koffie schuimtaart, jam! Na de koffie reed ik met mijn ouders naar Zwolle.

De birthday girl! In Zwolle op het terras.

We lunchten heel chique bij restaurant Poppe.

Allemaal kleine hapjes. Een viskroketje, soepje, etc. Erg lekker.

Na de lunch bezochten we Museum de Fundatie.

Vooral voor deze expositie, waar mijn ouders benieuwd naar waren.

Eind van de middag reden we terug in Arnhem en waren Jeffrey en Thijs inmiddels klaar met werken. Met zijn allen gingen we uit eten bij het pas geopende ’t Taphuys.

Mijn ouders zijn de enige die het leuk vinden als ik een foto maak.

Vooral Thijs heeft er geen zin in ?

Zaterdagochtend dronk ik met mijn moeder een Jeffrey een kop koffie in Roermond.

We hadden namelijk een tijdje geleden al afgesproken om met zijn drieën een dagje te gaan shoppen in de outlet en nu was het zo ver! ’s Ochtends reden we erheen, net voordat de drukte begon.

Er was ook nog eens sale, waardoor er extra veel goede deals waren. Bijvoorbeeld op deze prachtige tas van Mulberry.

Mama kocht nieuwe laarsjes bij Fred de la Bretonniere.

En lunchen deden we bij Wagamama, altijd een succes.

Het was ontzettend gezellig. We hebben het lekker rustig aan gedaan, lekker gegeten tussendoor en aan het einde van de middag gingen we weer naar huis. Heel erg leuk dat ik dit soort dingen met mijn vriend en moeder kan doen ❤️

Zaterdagavond waren Jeffrey en ik weer thuis in Amsterdam. We pakten onze spullen uit, ruimden alles op en Jeffrey besloot toen gelijk maar eens zijn kledingkast uit te zoeken. ‘Houden of niet?’

Zondag was Jeffrey aan het werk en ook ik ging aan de slag. Ik vind het best fijn om in de rust van het weekend te werken. ’s Avonds aten we wel samen en maakte Jeffrey nog een bananen shake als toetje.

Maandag startte ik mijn dag met het lezen van comments en met wat sappige stukken watermeloen als ontbijt.

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ’s middags ging ik wéér shoppen. Weer met mijn moeder, dit keer in Amsterdam. Met de sale ga ik losssss.

Dit prachtige jurkje van Calvin Klein Jeans ging mee naar huis.

En toen… kwam ik vast te zitten in een van de WC’s in de Bijenkorf. Die zijn vernieuwd en ik voelde toen ik de deur dichtdeed al dat het slot een beetje scheef zat. Toen ik er weer uitwilde, lukte dat niet. Ik bleef het maar proberen, draaien, duwen en trekken, maar het ging echt niet. Hoewel ik al jaren bang was dat dit een keer zou gebeuren, raakte ik gelukkig niet echt in paniek. Vooral omdat mijn moeder in de buurt was en die na een appje iemand kon halen om me uit de WC te bevrijden. Dat was gelukkig zo gepiept en na een paar minuten stond ik weer buiten. Pfoe.

Thuis na een dagje shoppen, lekker even een voetenbadje gemaakt.

Jeffrey kwam thuis van werk, zag het voetenbadje staan en besloot er ook maar gelijk gebruik van te maken.

Dinsdag begon Jeff later met werken en konden we lunchen samen. Hij maakte weer eens een heerlijke poké bowl.

Het was tijd voor een nieuwe flacon Chanel Chance Eau Tendre, wat al jaren een favoriet van me is (en ik zie het stof liggen, maar op de een of andere manier trekt dat kasje stof enorm aan).

’s Middags filmde ik de Eerste Indruk video van de Storybook Cosmetics kwasten en oogschaduwpalette.

Lookie!

’s Avonds bestelde ik Pho. Dat had ik nog niet eerder gegeten en ik was er heel benieuwd naar.

En ik moet toegeven: het smaakte goed! Lekker gevuld, maar door de bouillon niet te zwaar op de maag.

En aardbeien toe.

Na het eten wilde ik nog een video opnemen, maar hoe vaak ik het ook probeerde, het wilde niet lukken. Mijn make-up zat niet, mijn haar wilde niet… Het frustreerde me enorm.

Woensdag stond ik optijd op, trok mijn blouse weer aan, deed mijn make-up en gaf het filmen weer een kans. En gelukkig met succes!

Jeffrey was zo lief voor me, dat terwijl ik aan het filmen was hij een heerlijke lunch maakte.

Hij maakte scones! Mega lief en zooo lekker. Dat beurde me weer helemaal op.

’s Middags haalden we mijn bestelling van Kylie Cosmetics op bij het postkantoor. €20 douanekosten, maar ik heb het eindelijk binnen!

Doe nog maar een koppie koffie dan.

Een bericht gedeeld door Vera Camilla (@veracamilla) op

Nog even koffie drinken in de stad.

❤️

Donderdag ging de video met Harry Potter make-upkwasten en oogschaduwpalette online en ik besloot toen toch maar eens via Pottermore de Sorting hat test te doen om te kijken bij welke afdeling ik ingedeeld zou worden. Ik had het al een beetje verwacht, dat werd Huffelpuf!

’s Avonds nam Jeffrey uit zijn werk de verse sushi van Albert Heijn mee. Dat smaakte best oké! Niet droog, alleen vielen de rolls hier en daar wat uit elkaar. Maar de smaak was prima.

Hoe was jouw week? X


Zomer foto’s #1
Lente foto’s #13
Lente foto’s #12


Reacties

Door Willemse op 3 juli 2017 07:13

Lekker z’on weekje met veel shoppen….
Gezellige week weer hoor

[Beantwoorden]


Door Bianca Schrijft op 3 juli 2017 07:16

Wat een heerlijke week wat het weer bij je. Je blouse voor de video is echt super! Mijn week was wel relaxt. De eerste voorbereidingen voor de vakantie volgende week, dus lekker shoppen. Een nieuwe geek gear box ontvangen en zondag de opnames van de unboxing gemaakt en vandaag al live. Als liep weer eens een keer op rolletjes. Heerlijk.
Fijn week. xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2017 om 09:44:

Fijn! Klinkt goed! :)

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 juli 2017 07:24

Ziet eruit als een heerlijke week! Nog gefeliciteerd met je moeder. Ze heeft vast een fijne verjaardag gehad. Ik herken dat winkelen wel hoor, iedere keer zie ik weer sale in andere winkels en moet ik toch écht even kijken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2017 om 09:45:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Eline op 3 juli 2017 07:26

Die schuimtaart ziet er echt super lekker uit! Dat eet ik echt alleen maar op verjaardagen maar nu zou ik wel een stukje lusten haha. Fijne week!

[Beantwoorden]


Door Femke op 3 juli 2017 08:00

Wat heb jij een heerlijke week achter de rug. De foto’s zien er leuk uit enne die foto van de koffie is gaaf. Balen als je zo’n dag hebt dat het allemaal ff niet wil lukken, maar gelukkig is het de volgende dag goed gekomen :-)! Mijn week was geweldig, afgelopen week heb ik twee keer een trouwfeest gehad (wij hebben twee verschillende achtergronden), waarbij wij afgelopen zaterdag officieel getrouwd zijn :-)!

[Beantwoorden]

Marie antwoordt op 3 juli 2017 om 15:49:

Gefeliciteerd!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2017 om 09:45:

Ohhhhh waaauw! Gefeliciteerd Femke! ❤️

[Beantwoorden]


Door Susan op 3 juli 2017 08:24

Oh wat een heerlijke week! Ik hoop dat er een sale shoplog komt?:D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2017 om 09:46:

Ik twijfel nog een beetje, maar misschien dat ik eind deze maand een shoplog film.

[Beantwoorden]


Door Leah op 3 juli 2017 08:37

Arghh dat van die wc, wat vervelend!! Ik ben ook vaak bang dat me dat eens gaat gebeuren en dat ik dan nèt met mobiel niet bij me had.

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 3 juli 2017 09:02

Lekker weekje heb je weer gehad! Ik ben van de week ook eindelijk even in de sale gaan kijken maar helaas niet veel kunnen vinden. Grotendeels had ik al online besteld maar in de winkels had ik echt moeite om iets leuks te vinden. Misschien lag het ook aan dat ik met vriendinnen was, als ik alleen ben kan ik echt een uur lang in een winkel rondhangen om iets te kunnen vinden.

[Beantwoorden]


Door msevairene op 3 juli 2017 09:33

Wat een knappe mama heb jij ! Ik heb helaas nog geen tijd gehad om te soldenshoppen. Hopelijk scoor ik dit weekend wat !

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 3 juli 2017 10:41

Dat kleedje van Calvin Klein Jeans: wow, zo stijlvol!
Zeer goed gekozen!
Ik kijk graag naar kleding maar durf dat allemaal niet te dragen.

[Beantwoorden]


Door Donna op 3 juli 2017 10:52

T Taphuys is zo leuk! Die zit ook in Tilburg. Ik vind je doorzichtige topje van de Zara ook echt prachtig! Die stond ook op mijn wishlist.

[Beantwoorden]


Door Liset op 3 juli 2017 11:02

Ah wat heerlijk om te winkelen tijdens de sale hè? Nou ja, online shoppen gaat me makkelijker af tijdens de uitverkoop, maar zelf heb ik toch ook wat in de winkel kunnen scoren :). Mag ik vragen hoe ‘groot’ de sale van Mulberry is? Wat betaal je bijvoorbeeld normaal voor die mooie, burgundy tas die op de foto staat en wat kost hij nu met korting? Kan ik een inschatting maken of het de moeite waard is om heen te gaan, aangezien ik niet in de buurt woon :). En wat ziet die make-up van Storybook er gaaf uit zeg, ik ga straks je video even terugkijken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2017 om 09:47:

De tas op de foto is het kleinere model van de twee die er zijn gemaakt, maar persoonlijk vind ik deze qua maat perfect en de grotere te groot. Vraagprijs was iets van €1900 en nu was hij in de outlet en met sale €629.

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 juli 2017 11:07

Lekker weekje hoor! Ik was een nachtje weg in hotel vlakbij Rosada, dus daar zijn wij ook nog even heen geweest. Ik heb alleen Nikes en een sjaal gekocht. Bataviastad vind ik ook echt geweldig. Ben alleen nog nooit in Roermond geweest, die schijnt wel het vetst en grootst te zijn! Wat een heerlijk eten komt er ook voorbij zeg! Lekker zo’n man die eten voor je maakt ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2017 om 09:48:

Ja, daar ben ik ook heeeel blij mee! Gelukkig vindt Jeffrey het leuk om te koken.

[Beantwoorden]


Door Loes op 3 juli 2017 11:15

Wat een heerlijke week! Volgens mij heb je echt genoten met je lieve familie om je heen. Je ziet er trouwens beeldschoon uit in dat topje van Zara, staat je super mooi! En die foto van je moeder met het glas bubbels vind ik ook heel leuk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2017 om 09:48:

Dankjewel Loes!

[Beantwoorden]


Door Denise op 3 juli 2017 12:23

Wat een fijne week! Ik vind jouw mama zo’n mooie vrouw :-)

[Beantwoorden]


Door Danique op 3 juli 2017 13:48

Wat leuk dat je samen met Jeffrey en je moeder bent gaan shoppen! Je hebt zo te zien een hele fijne week gehad, op naar nog een leuke week!

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 juli 2017 15:00

Ik zou echt in paniek raken als een wc deur niet meer open zou gaan ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2017 om 09:49:

Hielp echt heel erg dat mijn moeder er was, was het zo opgelost.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 3 juli 2017 16:24

Wat een fijne week! Wat lief dat Jeffrey lekkere lunch voor je maakte!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 3 juli 2017 16:30

Dat jurkje van Calvin Klein is onwijs mooi zeg! En wat schrikken dat je vastzat in de wc! Gelukkig was je moeder dichtbij en was je er snel weer uit. Wat een heerlijk week heb je gehad zeg, gezellig! Chanel Chance Eau Tendre is trouwens ook een van mijn favoriete geuren, hij is zooo lekker! Toevallig heb ik hem nu ook op. Fijne week deze week <3

[Beantwoorden]


Door Marjoleine op 3 juli 2017 17:45

Awww Jeffrey is volgens mij echt de liefste vriend die je je kunt wensen. Wat eng dat je in de wc van de Bijenkorf opgesloten zat, inderdaad ook echt mijn grootste nachtmerrie. Stel je voor dat er geen telefoons waren, dan had je misschien wel uren vastgezeten, hahaha.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 3 juli 2017 19:40

Ik word altijd zo rustig van jouw foto’s. Jij bent de enige blog waar ik nog regelmatig een kijkje op neem omdat ik deze artikelen zo leuk vind om te lezen. Elke keer als ik je foto’s met onderschrift lees, denk ik ah fijn, alles komt goed. Het maakt me op een of andere manier helemaal zen :)
(behalve het stukje waarin je vast zat op de wc haha)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 juli 2017 om 09:49:

Lief, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Merel op 4 juli 2017 11:41

Ik vind je bloementop echt heel erg mooi! Wat fijn dat je een leuke dag met je vriend en moeder hebt gehad. Niet alle jongens staan open voor een dagje shoppen ;)

[Beantwoorden]


Door Mila op 4 juli 2017 14:56

Wat een superleuke week! Dat jurkje van Calvin Klein staat je heel mooi. Ook leuk om te zien dat je bij me broer ze werk (Poppe) hebt geluncht!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 6 juli 2017 16:51

Ziet er uit als een heerlijke week….afgezien van het toilet tafereel hihihi. ♡

[Beantwoorden]


Door M op 8 juli 2017 22:41

Ik blijf je blog trouw volgen! Iedereen stopt ermee maar ik vind het lezen ook zo leuk in plaats van alleen maar het kijken.
Love it
Xx

[Beantwoorden]