Kylie Cosmetics In Love With The Koko Liquid Lip Collection

De eerste keer dat Kylie en Khloé voor Kylie Cosmetics samenwerkten, greep ik mis. Gelukkig kwam er een vervolg… en had ik beet! Ik ben stiekem al enige tijd een trouwe KUWTK kijker en Khloé is mijn favoriet. Haar stijl en humor vind ik het leukst en de kleuren die in haar speciale Liquid Lip Collection zitten, spraken me dan ook meteen aan.

De Kylie Cosmetics In Love With The Koko Liquid Lip Collection is super schattig vormgegeven. Je krijgt de collectie in een kartonnen doosje met glinsterende koperkleurige bedrukking en een glimmende binnenkant. Ook zit er een kaartje bij met een kort bericht van Khloé. Heel leuk gedaan!

In de collectie zit naast de Liquid Lip Collection, een palette met blush, bronzer en highlighter die je kunt bestellen in de webshop van Kylie Cosmetics.

Voor de Liquid Lip Collection betaalde ik $ 40,00 + $ 14,94 verzendkosten, wat in totaal neerkomt op $ 54,95. Omgerekend naar euro’s is dat ongeveer € 47,37. Helaas bleef het daar niet bij, want toen het pakketje in Nederland was moest ik ook nog eens iets meer dan € 20,00 douanekosten betalen. Uiteindelijk was ik dus meer dan € 67,00 kwijt… Pfffff. Dat weerhoudt me er wel van om nog eens bij Kylie Cosmetics te bestellen. Dit was namelijk al mijn tweede bestelling en de eerste keer had ik de extra kosten ook. En niet alleen de kosten vind ik vervelend, het pakketje ligt zo twee weken bij de douane en als het bezorgd wordt moet ik met gepast geld aan de deur kunnen betalen. Dat schiet allemaal niet op.

In de Liquid Lip Collection zitten drie matte vloeibare lipsticks én een gloss. De lipsticks hebben een fijne sponsapplicator, de gloss heeft applicator gemaakt van haartjes. Ik vraag me af waarom er niet gewoon voor een sponsapplicator gekozen is, dat vind ik veel logischer en fijner werken.

Bunny – Baby Girl – Doll – Sugar Plum

Bunny

Op mijn huidskleur is Bunny niet helemaal nude, maar net een tikkeltje donkerder. Persoonlijk vind ik dit soort kleuren nog veel mooier, omdat ze net wat meer spreken. Bunny is bruin, maar heeft ook wat paars in zich. Mooi!

Baby Girl

Een prachtige, gedempte koraaltint. Zomers, maar niet heel fel. Een hele bijzondere kleur, ik vind hem erg mooi en fris.

Doll

Wél heel fel is Doll. En dat blijf ik toch ook wel erg gaaf vinden hoor. Deze lipstick geeft bijna licht, zo intens en helder als ‘ie is.

Sugar Plum

Oja, dan was er ook nog een lipgloss… Ik was best wel benieuwd naar Sugar Plum, maar ik blijf lipgloss gewoon niet fijn vinden. Dan is het gelukkig ook niet zo erg dat deze gloss niet mooi dekt en in de lijntjes trekt. Over een liquid lipstick heen zie je dat gelukkig minder en kun je wat glans toevoegen.

Ik vind de kleuren van de matte liquid lipsticks prachtig! Wat dat betreft was deze kit een hele goede keuze voor mij. Ook ben te spreken over hoe de lipsticks aanbrengen en dekken. Ze zitten perfect! Mijn enige puntje van kritiek is dat ze wel vrij droog aanvoelen. Voor en na het dragen raad ik je dan ook aan een lip balsem te gebruiken om je lippen gehydrateerd te houden.

De lipsticks en gloss hebben een zoete vanillegeur. Die vind ik persoonlijk best wel heftig, maar gelukkig ruik ik het niet meer wanneer de lipsticks aangebracht en opgedroogd zijn. De gloss slijt bij mij in een uurtje, de lipsticks houden het tot drie uur vol en bijwerken is geen probleem. Niet slecht! Ik ben er blij mee.

Kylie Cosmetics is te koop in de officiële webshop. Kijk uit met fakes! Dit is momenteel het enige online verkooppunt.


Reacties

Door Maaike op 4 juli 2017 06:36

Bunny is echt heel erg mooi. Staat je goed! Als je de douanekosten wilt vermijden moet je onder de 22 euro blijven met je bestelling (inclusief verzendkosten) dan heb je de kosten niet! Verder kun je de douanekosten altijd pinnen als je het pakket ophaalt bij een postnl afhaalpunt. Wel zo makkelijk!

[Beantwoorden]

Deborah antwoordt op 4 juli 2017 om 10:56:

Kleine toevoeging: dat is nog zonder verzendkosten! Deze worden alleen meegerekend als je over die €22 heen gaat (buiten de EU), dan betaal je idd over alles (items en verzendkosten) douanekosten. Heel raar systeem, maar officieel werkt het zo, handig om te weten als je eens teveel betaalt, ja kan terugvragen namelijk!

[Beantwoorden]


Door Femke op 4 juli 2017 06:54

Wauw, van deze collectie wist ik (nog) niks. Wat ziet de vormgeving er leuk uit én wat een mooie kleuren! De gloss is niet zo mijn ding, maar de lipsticks vind ik stuk voor stuk erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 4 juli 2017 07:17

Baby girl lijkt heel erg op quite the stand out van mac (een grote favoriet)

[Beantwoorden]


Door Fleut op 4 juli 2017 08:09

Wel heel erg prijzig voor iets dat nu ook weer niet heel bijzonder is… De geur, de kleuren, blijft allemaal niet heel lang zitten. Van Maybelline heb je prachtige matte lipsticks in mooie kleuren die bij mij ook nog eens de hele dag blijven zitten, comfortabel aanvoelen en niet stuk ruiken.

[Beantwoorden]


Door Britt op 4 juli 2017 08:13

Wat een mooie kleuren! Baby Girl staat je prachtig vind ik!

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 juli 2017 08:48

Ik vind Bunny het mooist! Die zou ik zelf ook dragen! De andere twee kleuren staan je ook prachtig hoor! Ze zijn alleen te oranje voor mij. Lipgloss heb ik trouwens ook niks mee.. dusss die negeer ik maar :p

[Beantwoorden]


Door Susan op 4 juli 2017 08:50

Oh ik was hier erg benieuwd naar! Vind Bunny het allermooist.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 4 juli 2017 09:43

Bunny en Doll vind ik beide echt super mooi en zou deze ook zo dragen! Jammer dat alles bij elkaar het zo duur was, stom eigenlijk want dat weerhoud je inderdaad om de volgende keer weer wat te bestellen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 juli 2017 om 09:25:

Ja, zo jammer!

[Beantwoorden]


Door Milou op 4 juli 2017 10:15

Als je echt douanekosten wil voorkomen kan je je pakketje naar shipito sturen en daar een lage waarde op de doos laten zetten ?
Xx

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 4 juli 2017 10:16

Ik vind de Koko collecties ook echt super. Doll is hier mijn favo kleurtje, ik hou van zulke tinten in de zomer :) Wel jammer van de hoge kosten die erbij komen, dat weerhoudt me er steeds van om iets te kopen. Ik wil wel graag eens een velvet lipstick proberen, die formule zou heel fijn zijn.

[Beantwoorden]


Door Loes op 4 juli 2017 10:20

Ik vind het een mooie lijn! Zeker Doll vind ik echt prachtig. De kleuren staan je goed!

[Beantwoorden]


Door Liset op 4 juli 2017 10:39

De verpakking is prachtig! Dat hebben ze echt goed gedaan. Voor mij zitten er niet echt kleuren tussen die er voor mij uitspringen, maar die verpakking – wauw – daar ben ik echt van onder de indruk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 juli 2017 om 09:26:

Ik hoop ook echt dat de roségouden print niet van de tubes afslijt!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 4 juli 2017 10:45

Wat een gedoe zeg met die douanekosten, snap wel dat je daar niet blij van wordt. Ik vind de kleuren wel echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 juli 2017 11:15

Ik vind ze er echt prachtig uitzien, van verpakking tot kleur. Ik vind het wel altijd jammer bij liquid lipsticks dat natuurlijke kleuren zoals die roze tint toch nog steeds vrij heftig ogen omdat ze zo matte zijn en zo gepigmenteerd. Maar dat is natuurlijk personal preference. Wel echt stom dat ze zo lastig te verkrijgen zijn en met die douane kosten. Echt een gedoe!

[Beantwoorden]


Door Emilie op 4 juli 2017 12:04

Ik vind Doll een leuk kleurtje. En wat een leuke verpakking! Wel spijtig dat ze wat droog aanvoelen…

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 4 juli 2017 12:21

Die zoete vanillegeur zegt me niets. Verder vind ik de kleuren wel mooi – afgezien van de gloss –, maar zo’n bedrag heb ik er niet voor over. Wel fijn dat je ze probleemloos kan bijwerken. Dat is vaak een dingetje bij liquid lipsticks…

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 4 juli 2017 13:17

Bunny en Doll vind ik prachtige kleurtjes! De verpakkingen zien er ook heel mooi uit. Alleen jammer dat je met douanekosten te maken krijgt. Dat maakt de producten wel erg duur. Echt jammer, want anders had ik wel willen bestellen, maar ik vind dat gedoe met die extra kosten wel zo irritant dat het mij tegenhoud haha.

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 juli 2017 13:35

Oeh de kleur bunny is prachtig!

[Beantwoorden]


Door Simone op 4 juli 2017 16:04

Hoi Vera!
Heb je Doll en Baby Girl niet omgedraaid? Volgens mij is Doll de meer oranje kleur en die noem jij Baby Girl. Misschien heb ik het mis hoor, maar dan kan je het eventueel nog even controleren. :)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 4 juli 2017 18:26

Wauw ik vind ze echt heel mooi. Ik weet alleen niet of ik het risico bij de douane durf te riskeren. Prachtige kleuren.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 4 juli 2017 19:33

Ik vind de verpakking én de kleuren echt prachtig, wauw!!

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 4 juli 2017 20:01

Wauw ik ben een beetje verliefd geworden op Bunny! Wat een prachtige kleur!

[Beantwoorden]


Door Donna op 5 juli 2017 09:28

Ik ben ook al weken aan het tobben of ik niet toch iets bij Kylie zal gaan bestellen, maar ik had al zo’n idee dat je extra douane kosten zou moeten betalen. Dan wordt het toch wel een duur grapje inderdaad… Ik lees ook veel dat de liquid lipsticks erg droog zijn. Ze staan je echter wel prachtig!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 5 juli 2017 11:20

Douanekosten is altijd een gedoe :( daarom was/is Shipito zo handig, gebruikte dat zelf mega veel, maar daar zijn de verzendkosten dan weer van verhoogd. Dus tegenwoordig zijn groepsorders dan de goedkoopste manier.

Wel echt een set om verliefd op te worden! Zo mooie kleuren en verpakking <3

[Beantwoorden]


Door Kiara op 6 juli 2017 08:53

Heb je niet Doll en Baby Girl door elkaar gehaald? Want op de instagram van KylieCosmetics zijn de kleuren precies andersom?

[Beantwoorden]


Door Gwenn op 7 juli 2017 00:48

Die extra kosten zijn dus de reden dat ik altijd samen bestel met een vriendinnetje! Op die manier deel je de kosten, en dan valt het allemaal wel mee! Vaak kom je dan ook boven het bedrag voor de gratis verzending, wat dus ook weer kosten bespaard!

[Beantwoorden]


Door Aicha op 7 juli 2017 20:16

Die kosten. Herkenbaar. Ik heb al eerder wat uit Amerika besteld (geen makeup tho) en had nooit douanekosten of inklaringskosten. Totdat ik de zomercollectie kocht van JS. €52,75. ? Gotta love the costs of it.

Verder leuke review en weer goeie foto’s, Vera! :)

[Beantwoorden]


Door Tio op 16 augustus 2017 16:58

EEn vanillegeur aan de lipstick vind ik wel prettig alhoewel sommigen liever een geurloze lipstick hebben. Een vanillegeur aan de lipstick is weer eens wat nieuws. De hema heeft lipsticks met zo”n ouderwetse geur van die ze vroeger ook hadden. De lippenstiften van vroeger hadden meer de geur van rozen. Een lekkere geur beinvloedt je gemoedstoestand en waren ook lippenstiften die hadden zo”n onnatuurlijke chemische geur. Ik ben ook eens een Drogisterij uitgestuurd of zeg maar uitgetrapt omdat ze dachten dat ik verkeerde bedoelingen had. De drogist stond te praten met iemand die bij mij op school gezeten had en die beaamde het zelfde dan wat de Drogist in de winkel zei. Ze had zich zeer ouderwets opgemaakt in de stijl van de jaren tachtig. In die stijl was ze opgemaakt. Ik kwam daar een kijkje nemen en werd er uitgestuurd zonder reden. Ik heb er ooit ook een lipstickpalet gekocht die was niet zo erg bijzonder. Nu zijn er meer make up ketens zoals Douglas en Ici paris Trekpleister en Etos en Kruidvat. De zelfstandige drogisterijen en parfumerieen zijn er steeds minder van. Vroeger dan kregen ze weer een nieuwe collectie binnen van het seizoen en dan kreeg je een telefonische uitnodiging om je op te laten maken met de nieuwste kleuren van Dior. Als je daar was geweest op je op te laten maken met de nieuwste kleuren van Dior dan zag je er ook wel fantastisch uit. Je dacht zo zou ik het nooit kunnen. Je zag er dan grote posters in de etalage, en in de winkel met Y.S.L. en Jill Sander. Vroeger hadden ze andere budget merken zoals Theatre en invite en Miss helen Pupa dat was een Italiaans budget merk en verder was er Mary Quant uit Engeland. De parfum die ik had was van Fidji en Charley, Karl Lagerfeld en kreeg een zakdoekje met een parfummonstertje van Miss Dior, en Diorella en Diorissimo. De edities van Pour vous madame waren toen kleiner dan nu. Daar stond dan van alles in over make up en parfums en eau de toilette. Vooral de omschrijving die er bij stond vond ik heel leuk en romantisch. Het sprak tot je verbeelding. Ik heb ook eens Poison van Dior geprobeerd maar daar werd ik duizelig van. Moedre had alleen maar eau de cologne en dat lege flesje heb ik vaak moeten vullen bij de plaatselijke Drogsterij alhier. dan hadden ze zo”n grote fles met pompflacon in de winkel en dan vulden ze dat lege flesje eau de cologne weer bij. Als zo”n flesje nu weer leeg is dan moet je weer een nieuwe kopen maar vroeger liet je dat bijvullen bij de Drogisterij en D.A. drogisterij en de Hema had ook zo”n grote fles in de winkel met zo”n pompflacon waar je je eau de cologneflesje weer kon laten vullen als dat leeg was. Boldoot, en 4711 uit Koln. Het merk Boldoot bestaat niet meer. Er is nog wel eau de cologne van 4711 te koop en er zijn ook zakdoekjes van en er is ook zeep en badschuim van. Vooral die badschuim van 4711 vond ik heel fris en dan vooral in de zomer. Er zat iets van citroen in en pepermunt waardoor dat verfriste op hete dagen. Mijn moeder vond het een weldaad om een zakdoekje met eau de cologne te hebben en onder de neus te doen om op te snuiven. Mijn moeder was bijna een 4711 eau de cologne addict. Op een keer heb ik eens een fles gekocht van 800 milliliter en dat was de grootste fles die er was van 4711 en die is ook nog eens op gekomen binnen een paar jaar. Er zijn heel wat flesjes Boldoot eau de cologne en 4711 en eau de cologne door heen gegaan. .

[Beantwoorden]


Door Tio op 16 augustus 2017 17:18

Ik ben achter geraakt in de kennis van make up van wat er nu allemaal is. Vroeger was ik up to date en had alles wat nieuw was maar op eens heb ik het gelaten voor wat het was. Vroeger had ik vrij veel op dat gebied. Catrice en Essence Maybelline en L”oreal. Vroeger had je nog zelfstandige parfumerieen en drogisten maar nu zijn het ketens geworden die door het hele land gevestigd zijn. Je kunt ook nog eens online kopen wat ook handig is. Ik vind die doffe lipstick ook erg mooi in een donkere kleur. Vroeger deed je er poeder overheen om een doffer effect te krijgen. Ik vind het prachtig opgemaakt, en heel verfijnd ook. Als je het goed onder de knie hebt dat opmaken dan kan het uitgroeien tot een soort hobby of liefhebberij van iets wat je graag doet. ik kon er vroeger lang naar kijken van wat ik had aan blushers oogschaduw en oogschaduwdozen met al die kleuren, en palletten. Ik zou de draad wel willen oppakken na al die tijd dat ik me er niet mee heb bezig gehouden. Vroeger had je bijvoorbeeld geen primers en de make up en blusherkwasten waren van Shiseido of Theatre maar dat merk is er niet meer. .

[Beantwoorden]


Door Yvet op 13 januari 2018 20:13

Prachtige kleuren! Ik ben helemaal weg van kylie’s lipkits! Mag ik vragen hoelang het duurde voordat het paket uiteindelijk bij jou bezorgd werd?

[Beantwoorden]