Winter foto’s #4

Het begin van mijn Londen shoptripje zag je vorige week al en er is donderdag ook een vlog van online verschenen, maar vandaag laat ik je foto’s van de andere dagen en de rest van mijn week in Nederland zien. Een fotoshoot, nieuwe producten om te testen en een koffiedate met Teske!

Londen dag twee! De week ervoor kocht ik in Nederland deze trenchcoat van Ted Baker, die ontzettend goed bevalt. Hij is lekker warm en ik vind hem prachtig staan.

Pret A Manger zit in Londen op zo’n beetje elke hoek. Een prima plek om ’s ochtends te ontbijten en koffie te halen.

Hallo Bond Street!

De Victoria’s Secret vond ik geweldig. Ze hadden zoveel!

We zijn twee uur binnen geweest en ik ging met twee roze tasjes naar huis. Zo blij mee!

Ondanks dat het al januari was, hing er nog een hele feestelijke sfeer in de stad. Heel gezellig.

’s Avonds aten we pizza’s bij Zizzi, waar we ieder zo’n pizzaroller bij de pizza kregen. Handig!

In Londen is het gebruikelijk dat je in restaurants fooi geeft van 12,5%, maar soms wordt de fooi automatisch al bijgerekend. Dat was even wennen en goed rekenen elke keer.

Terug in de hotelkamer, mijn moeder alvast wat foto’s appen van de gekochte spullen.

De derde dag ontbeten we bij een schattig Frans/Zweeds bakkerijtje.

We bezochten Harrod’s en Harvey Nichols en gingen daarna het park in. Er liepen veel eekhoorns in Hyde Park rond, die ook nog eens totaal niet schuw waren.

Jeffrey kreeg een Harrod’s kaart toen hij schoenen kocht. Daar hebben we in Nederland niks meer aan, maar toch leuk. En mochten we weer eens naar Londen gaan…

Jeffrey in ‘shoe heaven’.

Uiteraard onderdeel van shoe heaven: Louboutin.

Harrod’s was zo mooi verlicht!

’s Avonds gingen we even terug naar het hotel en aten we daarna in een klein restaurantje in de buurt een heerlijke poké bowl.

We hadden thuis een paar Brooklyn Nine-Nine afleveringen gedownload, die we ’s avonds in de hotelkamer konden kijken.

De laatste dag brak aan, we gingen weer naar huis. Gelukkig wel met een nieuwe NARS Laguna bronzer, want mijn huidige exemplaar was nu toch wel aardig op.

We checkten uit en gingen toen richting het vliegveld. De Uber die ons naar het vliegveld bracht, had een heel gaaf panorama dak.

Het was zo leuk in Londen en we voelden ons een beetje verdrietig dat we weer naar huis moesten :(

We hadden nog veel tijd op het vliegveld, maar gelukkig waren er veel leuke winkels in Heathrow en zo spotte ik ook Gucci make-up! Ik wilde een oogschaduwpalette kopen, maar helaas was die uitverkocht.

J’adore parfum met prachtige reisflacon.

En Cartier…

Ik blijf vliegen vervelend vinden, ookal is het maar een klein stukje. Toen we hoog in de lucht en boven de wolken vlogen, genoot ik toch van dit prachtige uitzicht.

Zondagavond waren we weer thuis. We pakten onze spullen uit en gingen toen lekker in bad.

De volgende ochtend vond ik het maar eens tijd worden de kerstboom leeg te halen en weg te brengen.

’s Middags had ik een fotoshoot voor een hele leuke campagne.

Mijn haren werden gekruld en ik werd opgemaakt. Hoewel ik het leuk vind om te zien hoe een ander mij opmaakt, is het toch altijd wel heel anders dan hoe ik het normaal doe en herken ik mezelf vaak niet terug.

Thijs was in Amsterdam en na de shoot nam hij Jeffrey en mij mee lunchen. Super lief!

Daarna moest hij bij mij thuis nog wel even aan het werk.

Er kwamen een heleboel pakketjes binnen, waaronder de DVD-box van The Big Bang Theory. Ik ben de serie een paar weken geleden gaan volgen op TV en ik vond het zo leuk dat ik besloot alle DVD’s te bestellen en bij seizoen 1 te beginnen.

Ook bestelde ik back-ups van mijn favoriete liquid lipsticks van Ofra. Die waren in de sale!

Dinsdag reviewde ik de MAC Retromatte Liquid Lipcolours met een appeltje erbij.

Voor het eerst m’n nieuwe NARS bronzer gebruiken: blijft toch een bijzonder momentje.

Jeffrey maakte weer heerlijke broodjes voor de lunch.

’s Middags kwam dit toffe pakketje van Charlotte Tilbury binnen. Dit merk maakt er elke keer weer werk van!

’s Avonds kookte ik weer eens pasta met roomkaas, ham, broccoli en champignons.

Editen van de vlog, zo leuk om te doen en om alles weer terug te zien.

Woensdag filmde ik de shoplog en ging ik daarna koffie drinken met Teske. Hoe schattig is haar rugzak?!

Het was onwijs gezellig, we hadden alweer te lang niet bijgepraat.

Ik kreeg een prachtig pakket van The Body Shop opgestuurd, met daarin alle vloeibare lipkleuren. Ik kan niet wachten om die te proberen!

Ik voel me zo’n slechte volwassene wanneer ik pas ga koken als ik al honger heb en daardoor al kokende druiven en rijstwafels eet, omdat ik zo erg sta te shaken.

Maar m’n rijstgerecht lukte gelukkig wel goed. Ik at en keek ondertussen voor de laatste keer de Londen vlog na. En zo vloog de week alweer voorbij!

Hoe was jouw week? X


Winter foto’s #3
Winter foto’s #2
Winter foto’s #1


Reacties

Door Femke op 16 januari 2017 06:14

Wat een heerlijke week. Ik heb je Londen vlog nog niet gezien, die kijk ik deze week even terug. Londen is zo leuk, dus ik snap wel dat je een beetje verdrietig was om weg te gaan. Het klinkt verder wel alsof je een erg fijne week hebt gehad.

[Beantwoorden]


Door Britt op 16 januari 2017 07:14

Ik vind jouw photo diary’s altijd zo leuk! Ik word er helemaal happy van. Londen is nog een plek waar ik graag nog een keer terug heen ga, prachtige stad.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2017 om 09:50:

Dankjewel Britt! ❤️

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 16 januari 2017 08:15

Yeah wat een vrolijke foto’s! En wat een schattige rugtas. One love!

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 16 januari 2017 08:27

I love London, het is zo’n fijne stad! Die lichtjes waren er natuurlijk ook in december toen ik er was en ik werd er zo ontzettend blij van. Teske’s rugzak is zo leuk! Ik ben heel benieuwd naar je campagne ook! Malou x

[Beantwoorden]


Door Lot op 16 januari 2017 08:30

Leuke foto’s! Ik ben gek op Londen.
Moest stiekem wel een beetje lachen om de foto van Jeffrey, goed dat je erbij hebt gezet wat er op het bordje stond want op de foto staat er iets anders haha!
Fijne week! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2017 om 09:50:

Hahahaha omg!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 16 januari 2017 08:41

Wat is Londen toch een prachtige stad! Zo fijn om naar al die mooie foto’s te kijken! Vooral Harrod’s ziet er nu te mooi uit. En wauw, ik ben helemaal verliefd op je mooie Ted Baker jas Vera, hele goede aanwinst!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 16 januari 2017 09:14

Ik zou ook zo graag nog een keer naar London toe gaan. Heerlijk er even tussenuit! Ik ga zo gelijk je shoplog kijken, ben erg benieuwd wat je gekocht hebt :)

[Beantwoorden]


Door Susan op 16 januari 2017 09:21

Zulke leuke foto’s allemaal! Zo’n Pokebowl wil ik ook echt een keer gaan eten, jammer dat dat hier in de buurt niet zit.. Lijkt me echt heel lekker!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 16 januari 2017 09:49

Wat een heerlijke dagen in London! Ik zou zelf nog zo graag eens naar Selfridge willen gaan. De historie van dat pand, prachtig! Je nieuwe jas vind ik echt heel tof, die zou ik ook zo dragen :).

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 16 januari 2017 09:57

Wat een super leuke foto’s! Ik heb ook echt genoten van je Londen Vlog. Precies een jaar geleden was ik ook in Londen en de stad blijft gewoon echt fantastisch!! Ik vond destijds Selfridge en Liberty echt fantastisch en de VS was inderdaad echt een prachtige winkel!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 16 januari 2017 12:13

Ik vond je londen vlog echt heel leuk!

[Beantwoorden]


Door anna op 16 januari 2017 12:16

Wat een fijne week! Ik vond je vlog echt heel leuk om te zien. Die eekhoorntjes zijn ook zo lief, toen ik in Londen was zag ik ze ook <3

[Beantwoorden]


Door Nancy op 16 januari 2017 12:48

Wauw, dat bhtopje ziet er echt mooi uit op de paspop! Kon mij in de vlog niet echt een voorstelling ervan maken, maar love it!

[Beantwoorden]


Door A op 16 januari 2017 14:35

Hoi Vera,
Leuk artikel alweer :)
Vraagje,doe je ook iets aan goede doelen oid? Want ik vind t belangrijk om ook aan onze naasten te denken rondom al het uiterlijke zegmaar. Het zou kunnen dat je dat al doet hoor, het is ook geen verwijt of een soort van aanval. Ik vraag me dat oprecht af :) Er zijn velen die ellende leven,geen geld hebben,geen voedsel, in oorlog en in trauma’s leven. En ik vind t ook een voorrecht dat ik steeds kan shoppen en doen, maar tegelijk gun ik dat iedereeen en sta ik er bij stil, dat het hier niet alleen om draait en dat dit echt een luxe is (vind ik dan). Verder sta ik er natuurlijk niet alleen bij stil, maar draag ikzelf ook bij aan de maatschappij wat dat betreft.
Ben erg benieuwd Vera :)

[Beantwoorden]

liesel antwoordt op 16 januari 2017 om 14:45:

Dat is wel een heel persoonlijke vraag, vind ik eigenlijk nogal onbeleefd…

[Beantwoorden]

A antwoordt op 16 januari 2017 om 16:04:

Waarom is het onbeleefd als ik vraag of ze ook aan goede doelen doet? Er zijn heel veel bedrijven die aan goede doelen doen hoor. Zelfs Vidafone en ga zo maar door. Dat heet gewoon algemeen maatschappelijk verantwoord. Dat is echt doodnormaal hoor. Ik vind t eerder raar dat je er onbekend mee bent en het onbeleefd vindt, maar goed.
Daarnaast was t ook niet onbeleefd bedoeld. Want ik volg Vera allang en vind haar een heel leuk mens en ze lijkt me ook een lief mens ook, die zeker aan anderen denkt, vandaar dat ik benieuwd was. Want ik denk dat ze dat ook wel doet.

[Beantwoorden]


Door Marije op 16 januari 2017 15:02

Haha, ik moest zo hard lachen om die foto van Jeffrey in ‘(s)Hoe heaven’! Erg mooie foto’s Vera! :)

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 16 januari 2017 17:24

Die eekhoorn is zo cute! Prachtige foto’s, wat een luxe producten heb je allemaal op de foto gezet =D

[Beantwoorden]


Door An op 16 januari 2017 19:48

Wat een heerlijke weekje heb je achter de rug! Londen ziet er echt prachtig uit, ik was vorige maand daar ook! Helaas is mijn vriend niet zo’n fan van mijn makeup obsessie dus ik kon niet zoveel makeup items daar halen (noooo, bye SUQQU en Shu Uemura..).

[Beantwoorden]


Door Mariska op 16 januari 2017 20:23

Oh wat een leuke foto’s weer en een heel mooi pakket van The Body Shop!

[Beantwoorden]


Door Denise op 16 januari 2017 20:25

Wat een heerlijke week heb je gehad! Die jas staat je echt fantastisch <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2017 om 09:50:

Dankjewel Denise ❤️

[Beantwoorden]


Door Manon op 16 januari 2017 23:20

Leuke foto’s weer! Ik wil ook graag naar London

[Beantwoorden]


Door Pim op 17 januari 2017 00:07

Ik vind de vraag omtrent de goede doelen inderdaad erg direct, maar kan de herkomst ervan wel voorstellen. De foto’s gaan echt altijd over materialistische zaken zoals dure kleding, uiteten en uitjes. Er is zoveel meer in het leven en vast ook in dat van Vera. Ik zou het leuk vinden om daar ook eens iets over te lezen of te zien.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 januari 2017 om 09:41:

Ik hou dat soort zaken expres privé omdat ik niet schenk aan goede doelen zodat jullie weten dat ik dat heus echt wel doe. Dat zou ik ook compleet verkeerd vinden en aanvoelen.

[Beantwoorden]

pauline antwoordt op 18 januari 2017 om 13:15:

exact dit! ik vind dit zo’n mooi antwoord vera, schenken aan goede doelen of je inzetten voor een organisatie doe je niet voor jezelf of voor de mensen rondom je, maar omdat je oprecht wil helpen en de organisatie wilt steunen. Sommige mensen hebben dan een beetje een ‘kijk mij’ mentaliteit en willen toegejuicht worden omdat ze iets steunen, maar dan zit je denkwijze compleet fout: je doneert dan niet omdat je werkelijk om minderbedeelden geeft maar puur om je eigen ego te strelen.

[Beantwoorden]

A antwoordt op 19 januari 2017 om 08:28:

Ja precies,daar kan ik me ook in vinden. Zeker wel. Soms komt het idd ook nep over van sommigen die t wel doen. Dan is dat alleen maar oprecht van jou.

Bij Serena zag ik namelijk ook een paar x een artikel van make a wish en dat ze een moeder gingen verrassen met sieraden enzo,die afwisseling vond ik leuk en zag ik ook de warme kant van haar. Al komt zo sowieso heel warm over. Ging me ook om dat soort dingen/artikelen. Maar zoals ik al eerder aangaf,jy lijkt me sowieso een lief en aardig persoon, dus daar lag t helemaal niet aan. Thanks voor je antwoord iig :)

[Beantwoorden]


Door Fie, hola-nova op 17 januari 2017 01:01

Prachtige foto’s! En wauw, die liquid lipsticks van The Body Shop…

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 17 januari 2017 07:11

Heel erg leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 januari 2017 10:08

Wat een hoop leuke foto’s zeg! Die foto van Jeffrey in shoe heaven is echt te schattig haha.

[Beantwoorden]


Door Liza op 17 januari 2017 10:37

Die dat van Alexander wang vind ik nog steeds zo geweldig! Staat hoog op mijn lijstje!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 17 januari 2017 10:46

Super leuke diary weer! Moest wel echt lachen om die foto van Jeffrey bij (s)Hoe Haven, hihih. Oopsie.

[Beantwoorden]


Door Julia op 17 januari 2017 11:11

Hoi Vera,
Je shoplog zag er zo leuk uit! Mijn man en ik willen in de zomer ook naar Londen. Zouden eerst naar Parijs gaan maar wat je allemaal liet zien. Ben ik zelf heel benieuwd geworden.

[Beantwoorden]


Door Ester op 17 januari 2017 18:44

Dat van die 12.5 procent fooi in Londen is gewoon niet waar! Britten geven vergelijkbare hoeveelheid fooi als Nederlanders laten het soms zelfs gewoon zitten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2017 om 10:54:

Het stond 9 van de 10 keer wel op de bon, dus dan ga ik er vanuit dat het klopt.

[Beantwoorden]


Door Ikstavoorjeklaar op 17 januari 2017 19:29

Jeffrey en Thijs lijken net broers =D. Leuke foto’s Vera!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 18 januari 2017 23:51

Wat ziet jullie eten er altijd superlekker uit! De pasta met brocolli heb ik even gescreenshot omdat ik die ook wel gaan maken :). Als je eens geen inspiratie hebt kun je er altijd nog een kookvideo bij tussendoor gooien, lijkt me ook heel leuk om te zien!

Fijn dat jullie zo van Londen genoten hebben!

[Beantwoorden]


Door hanne op 20 januari 2017 15:45

ik ben zoon fan van je!!!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 22 januari 2017 19:34

Ik vind je nieuwe jas van Ted Baker echt prachtig. Ik heb er ook mee in de hand gestaan, in een bordeauxkleur, maar heb hem niet gekocht omdat ik hem een beetje te chique vond voor mij. In plaats daarvan heb ik een mooi jurkje gekocht maar nu ik de jas zo zie heb ik toch een beetje spijt. Hij is echt heel mooi.

[Beantwoorden]


Door heidi op 24 januari 2017 21:19

Wat super mooie foto’s .

[Beantwoorden]