Winter foto’s #2 (inclusief Oud & Nieuw!)

GELUKKIG NIEUWJAAR! Dit is mijn eerste blogpost in 2017 en die kan ik natuurlijk niet beginnen zonder jullie een heel gezond, gelukkig, liefde- en lipstickvol ’17 te wensen. Ik begin de eerste week van het nieuwe jaar uiteraard met een fotodagboek. Ik heb ontzettend veel zin in de komende 12 maanden, maar blik eerst nog even terug op de laatste week van het afgelopen jaar.

Ik zou bijna vergeten het laatste vakje van de The Body Shop adventskalender open te maken, maar dinsdag haalde ik het laatste product uit zijn doosje en was de kalender helemaal leeg.

Ik kreeg een lief kado van Favorees, een mega zachte deken en een fles wijn.

En van mijn webhost Exonet kreeg ik weer zoals elk jaar een zak oliebollen en appelbeignets. Heeeeerlijk!

Na het opnemen van de video, kon ik eindelijk mijn kado’s een plekje geven en in gebruik nemen. Voor de plantenbakken die ik van mijn moeder kreeg vond ik al snel een mooie plek bij het raam in de woonkamer.

En daarna dook ik gelijk de Intratuin in om plantjes te kopen.

Nog best lastig, maar uiteindelijk ging ik met twee planten én een gratis kerstster weer naar huis.

Jeffrey maakte voor het eerst ooit kaasfondue en dat smaakte goeeed.

Ik begin steeds handiger te worden in mijn haren krullen met een stijltang. De krullen blijven alleen niet heel lang/goed zitten, ondanks het gebruik van haarspray. Wie heeft er nog tips?

Weer eens lekker lunchen bij Bakers & Roasters.

Ik ruimde in de slaapkamer eens goed op en creëerde op mijn kaptafel een nieuw hoekje met mooie nieuwe producten om naar te kijken en te gebruiken. Kan daar echt van genieten, vind het zo mooi!

Ook hier ben ik blij mee ❤️

En m’n plantjes, zo leuk!

Jeffrey kreeg met Kerst onder andere van mijn moeder hele mooie diamantvormige glazen, waar ik ook gebruik van mag maken.

Woensdagavond gingen we met vrienden van Jeffrey naar de film en daarna bij mij eten. Heel gezellig, maar ik maakte bijna geen foto’s. Alleen van mijn deze, van mijn voeten op de lichtgevende trap in Pathé Arena.

Donderdagochtend maakte ik voor het eerst een look met het MAC Mariah Carey It’s Everyting oogschaduwpalette en oogschaduwkwast.

In de auto naar Den Haag! Ik had weer eens deze ring van Swarovski om, die ik een aantal jaar geleden van mijn ouders kreeg. Vind hem nog steeds erg mooi.

Aan het Spuiplein at ik een goddelijke oliebol. Ik heb het er de hele middag nog over gehad, zo lekker was ‘ie.

Even naar Lush. Helaas was er nog weinig sale, maar ik heb toch nog wat favoriete producten kunnen kopen.

Bij Karen Millen paste ik deze jas, die ik qua model en lengte echt super mooi vond, maar ik knapte af op de opgestikte zakken.

Ik blijf Den Haag een hele gezellige stad vinden. Jeffrey en ik dronken nog een kop koffie en gingen toen weer naar huis.

’s Avonds bleven Alwin en Saske een nachtje slapen omdat ze de volgende ochtend vroeg naar de show van Freek Vonk gingen. We kletsten alleen veel te lang en gingen toen veel te laat slapen.

Ik heb al een paar dagen een enorme pukkel op mijn kin en hij gaat maar niet weg. Het is nu een wondje geworden en ik krijg hem nauwelijks gecamoufleerd. Argh.

Nog even een goede foto van de plantenbakken en plantjes op instagram gezet. Ben er zo blij mee!

Vrijdagavond gingen Jeffrey en ik naar de film La La Land, die ik echt prachtig vond. Ik kan niet goed uitleggen waar de film over gaat, maar ga hem vooral ook zelf kijken. De dagen erna zat de film nog in mijn hoofd, vond hem echt heel erg mooi.

Op de laatste dag van 2016 wilde ik nog heel graag mijn lipsticks uitzoeken. Flink de bezem er doorheen halen.

Dat lukte niet heel goed, ik kon toch maar weinig wegdoen. Toch is er weer iets meer ruimte én ik heb de lade eronder vrij gemaakt voor vloeibare lipsticks. Die draag ik ook steeds meer en nu hebben ook die ruimte.

Note to self: volgend jaar de oliebollen online bestellen. Hoef ik niet weer driekwartier in de rij te staan.

Jeffrey en ik vierden dit jaar oud & nieuw bij Alwin en Saske thuis in Rotterdam. Heel erg fijn, relaxed en gezellig. Ik maakte me dit jaar voor het eerst sinds jaren eens niet zo druk om de jaarwisseling en daar was ik best wel blij mee.

Alwin en Saske maakten zoveel lekker hapjes, de nacho’s met guacamole waren mijn favoriet.

Mijn NYE look!

Helaas was het ontzettend mistig waardoor we niet veel van het vuurwerk konden zien.

Maar toch was het echt super gezellig en vloog de tijd voorbij. Oud & nieuw was aardig perfect ❤️

We staken sterretjes aan, dronken nog wat champagne en rond vier uur rolde ik mijn bed weer in. Ik hoop dat jij ook een fijne jaarwisseling hebt gehad en zin hebt in het nieuwe jaar.

Hoe was jouw week? X


Winter foto’s #1
Herfst foto’s #13
Herfst foto’s #12

Twitter Facebook
Categorie: Lente/zomer/herfst/winter foto's | 2 januari 2017 | 43 reacties

Reacties

Door Femke op 2 januari 2017 06:43

Klinkt als een heerlijke week. Ahhh al die rijen voor oliebollen inderdaad haha. Ik haal eigenlijk nooit oliebollen maar heb met oudjaarsdag bij verschillende bakkers flinke rijen gezien. Ik vind je plantenbakken trouwens echt heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Susan op 2 januari 2017 07:39

Heeel gelukkig nieuwjaar gewenst! Gelukkig maakt mijn moeder altijd oliebollen voor ons, hoeven we niet in de rij te staan haha!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 2 januari 2017 08:00

Een heel gelukkig nieuwjaar toegewenst Vera! Ga vooral zo door, ik geniet nog elke dag van al je artikelen en filmpjes :) Over het krullen, prep jij je haar van te voren? Trucje van Mascha, werkt bij mij fantastisch, voor het stijlen dan, want krullen heb ik van mijzelf haha ;)

[Beantwoorden]

Mariska antwoordt op 2 januari 2017 om 12:41:

Mee eens, preppen werkt goed! Ook voor het krullen. Idd geleerd van Mascha. Ze heeft er een video over gemaakt. Veel mousse erin en dan eerst recht föhnen met een föhn met opzetstuk. Daarna krullen. Ik spray zelf haarlak gelijk na het krullen, dan afkoelen en daarna uitborstelen. Eerst deed ik het na het afkoelen, maar dan gaan ze er bij mij sneller uit. Ik las ook ergens dat sommige haarlakken er juist voor zorgen dat ze er sneller uitgaan. Zou je ook nog eens naar kunnen kijken. Ik vind de volume mousse van Aussie en hun haarlak echt top.

[Beantwoorden]


Door priscilla op 2 januari 2017 08:08

Wat een gave platenbakken zeg! Ik had mijn ouders dit jaar op pad gestuurd om oliebollen te halen. Ze stonden om 7 uur in de ochtend al klaar, maar gelukkig was er geen rij. Happy New Year Vera! <3

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 2 januari 2017 08:12

Ziet eruit als een gezellige week! Wat heb je leuke plantenpotten van je moeder gekregen, ze passen precies in je interieur. Dit jaar heb ik de oliebollen overgeslagen, ik had er geen zin in, haha. In plaats daarvan hebben we ’s avonds zelf pizza’s gebakken met de kinderen, pannenkoeken gemaakt en gegourmet. Gezellig! En ja, het was hier ook behoorlijk mistig. Lijkt wel of het ieder jaar zo is!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 januari 2017 om 10:53:

Ook heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 januari 2017 08:43

Wij maken de oliebollen ouderwets zelf, hoeven we ook niet in de rij te staan. Ik wens je een heel gelukkig nieuwjaar en mogen er heel veel leuke en mooie dingen gebeuren.

[Beantwoorden]


Door assiepoes op 2 januari 2017 09:09

Gezellige week.
Wat betreft je haar, probeer eens wax spray van RedKen, nadat je je haren hebt gekruld. Wellicht geeft het je net dat beetje meer stugheid.

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 2 januari 2017 09:13

Zelf heb ik al krullend haar en probeer er alles aan te doen om ze zo lang mogelijk stijl te houden. Ik kan je dus moeilijk helpen met je krullen aha :)
Ik wens je trouwens een prachtig en leuk 2017! <3

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 januari 2017 09:33

Gelukkig nieuwjaar! Gelukkig heb ik ook niet in de rij hoeven staan voor oliebollen, wij kregen de heerlijke oliebollen van mijn vader

[Beantwoorden]


Door Femke op 2 januari 2017 10:05

De plantjes in die plantenbakken vind ik echt heel erg mooi! Komt er in 2017 een nieuwe make-up stash video hihi? Vind het altijd leuk om naar te kijken bij jou. Nog een heel gelukkig nieuwjaar en mogen nog meer wensen van je uitkomen. X

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 2 januari 2017 10:12

Aaah, leuke foto’s weer. Hopelijk is die pukkel snel te bestrijden, haha! De beste wensen voor 2017 Vera!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 januari 2017 10:12

Je plantjes zijn echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 2 januari 2017 10:30

Jij ook een gelukkig nieuwjaar! Zo te zien was je laatste week van 2016 een fijne! Wat zag je er ook mooi uit met Oud & Nieuw!

[Beantwoorden]


Door Amy op 2 januari 2017 10:34

Gelukkig nieuwjaar Vera! Dat het maar een prachtig jaar mag worden voor je! Je oud&nieuw klinkt als een hele gezellige avond, ook al was er weinig van het vuurwerk te zien. Avonden met vrienden zijn altijd +1!

[Beantwoorden]


Door Denise op 2 januari 2017 10:59

De beste wensen voor 2017 Vera! Je jaarwisseling zag er in ieder geval heel gezellig uit <3

[Beantwoorden]


Door Kelly op 2 januari 2017 11:41

Gelukkig nieuwjaar! Ik wilde laatst ook mijn lipstick collectie halveren, maar meer als twee tot drie lipsticks heb ik niet weg kunnen doen.

[Beantwoorden]


Door Alex op 2 januari 2017 12:38

Een heel gelukkige nieuw jaar ! Mogen al je wensen uitkimen in 2017

[Beantwoorden]


Door Zoeve op 2 januari 2017 13:19

Wat een heerlijke foto’s om te zien! <3 En die 'plantenhouders' zijn echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 2 januari 2017 13:26

Leuke foto’s! <3 Allereerst een gelukkig nieuwjaar!
Over de stijltang en krullen, probeer eens de iso beauty stijltang, of zoek het op! De krullen die je daarmee maakt zijn ten eerste super mooi, en blijven zelfs de dag erna nog zitten. Mijn kapper gebruikt hem soms ook bij mij.

xxx

[Beantwoorden]


Door Anna Gerrie op 2 januari 2017 13:44

Wat een heerlijke week! Ik vind je bloempotten echt heel tof. Ik moet ook nodig mijn make-up collectie gaan uitdunnen.

[Beantwoorden]


Door Rachel op 2 januari 2017 14:35

Wat een heerlijke week heb je gehad zeg, food.. doet het altijd goed haha, en lush.. zo balen dat ik het heb moeten missen, nog een tof en gezond (+liefdevol) 2017! X

[Beantwoorden]


Door hillybillybeauty op 2 januari 2017 15:06

Die oliebollenkraam in Den Haag heeft echt de lekkerste van de stad! Ik ben er dinsdag nog geweest. Je zag er prachtig uit met NYE! De beste wensen voor 2017.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 januari 2017 om 10:22:

Ik zag dat ze een 8,5 hebben gekregen in de oliebollen test! Goede vondst ;D

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 2 januari 2017 15:43

Je haar is supermooi als je het zo krult met de stijltang!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 2 januari 2017 16:11

Wat een heerlijke foto’s! Gelukkig nieuwjaar Vera x

[Beantwoorden]


Door Sennett op 2 januari 2017 17:19

Misschien houdt je het haar dat gekruld moet worden net iets te kort om de tang? Ik merk dat als ik het korter dan 10 tellen vasthou het sneller frizzy wordt of uitzakt. Ik gebruik zelf gouwe-oude L’oreal Elnett haarlak. Voor mij de allerbeste, houdt de krul lang mooi en maakt niet zwaar. De krullen zijn de volgende dag nog mooi. En wat ik merk is dat het krullen beter lukt op ‘vies’ haar, dus haar wat niet net gewassen is.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 januari 2017 om 10:23:

Dank voor de tips! :) Dat wat je zegt over ‘vies’ haar, dat heb ik inderdaad ook wel ervaren.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 2 januari 2017 18:20

Wat een prachtige foto van je interieur! De plantenstandaards zijn mooi maar de lamp steelt stiekem de show haha. Gelukkig nieuwjaar Vera!

[Beantwoorden]


Door Manon op 2 januari 2017 18:45

Wat een leuke foto’s weer!
Gelukkig nieuwjaar Vera!

[Beantwoorden]


Door Merel op 2 januari 2017 19:54

Ik denk eerlijk gezegd dat je je haren kapot geblondeerd hebben en het daarom niet blijft zitten. Met jouw haren is er anders niet echt een reden voor waarom het niet blijft zitten.

[Beantwoorden]


Door Liza op 2 januari 2017 20:25

Wauw die glazen zijn supermooi! Ik wil wel weten waar ze die vandaan heeft! leuke post weer :D

[Beantwoorden]


Door Sara op 2 januari 2017 20:33

OMG! DIE OORBELLEEENN MOET IK HEBBEEENN ???????????? mag ik vragen waar je die hebt gehaald? Prachtige NYE look! Happy new year Vera ????

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 januari 2017 om 10:24:

Die zijn van Céline, afgelopen zomer in de sale gekocht in Parijs…

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 2 januari 2017 21:57

Eerst en vooral: voor jou ook een gelukkig 2017! Wat een gezellige foto’s allemaal! Ik vind je ring van Swarovski heel mooi. En die oliebol ziet er heerlijk uit, yummy :p

[Beantwoorden]


Door Emilie op 2 januari 2017 22:07

Wat een fijne week! Fijn nieuwjaar! Wat ziet die oliebol er lekker uit :) En wat een leuk glas!

[Beantwoorden]


Door Sera op 3 januari 2017 22:24

Beste wensen allemaal!
Ik begon me rond 22:00 klaar te maken voor een feestje met vriendinnen om 01:00, maar viel rond half 12 in slaap haha! Lag lekker te slapen tijdens de jaarwisseling en werd pas rond kwart voor 1 wakker gemaakt, faal.

[Beantwoorden]


Door anna op 4 januari 2017 11:17

Wat een hoop leuke foto’s! Je NYE look was echt super mooi. Ik ben ook dol op oliebollen, gelukkig hebben we er nog een paar thuis haha!

[Beantwoorden]


Door DailyDaphne.nl op 4 januari 2017 14:59

Gelukkig nieuw jaar lieve Vera! Wat zag je er mooi uit! En die pukkel… Heeel herkenbaar en net altijd als je er juist op je best uit wil zien. Ohja, wat een leuk glas. Liefs, Daphne♡

[Beantwoorden]


Door Ester op 4 januari 2017 22:50

Leuke foto’s! Dat gekrulde haar staat je erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Kim op 9 januari 2017 19:41

Hi Vera! Wat een leuke foto’s allemaal :)! Kun je mij vertellen waar je moeder de planten standaarden heeft gekocht? Echt prachtig en zouden perfect in m’n huisje staan :)) alvast bedankt! X Kim

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2017 om 11:25:

Ze zijn van Ferm Living!

[Beantwoorden]