Makeup Obsession palette

Het betaalbare make-upmerk Makeup Obsession verkoopt verschillende lege paletten en losse oogschaduws, blushes en contour poeders die je erin kunt ‘klikken’. Je kunt zo zelf je eigen oogschaduw-, blush- of contourpalette samenstellen, of maak net zoals ik een mix daarvan. Ik laat je vandaag mijn ‘eigen’ Makeup Obsession palette zien.

Ik kreeg een leeg palette opgestuurd en mocht die vullen. De lege paletten zijn in verschillende uitvoeringen te koop, er zijn twee formaten en diverse kleuren van het palette. Het is geen magnetisch palette, zoals bijvoorbeeld het Z-palette die je kunt vullen met vrijwel alle merken. De Makeup Obsession paletten kun je enkel vullen met de Makeup Obsession make-up.

Makeup Obsession leeg palette (zwart) € 4,95

Makeup Obsession Contour Refill C102 Light € 3,95
Makeup Obsession Blush Refill B105 Honey € 3,95
Makeup Obsession Highlight Refill H101 Peach € 3,95

Makeup Obsession Eyeshadow Refill ES113 Daze € 2,95
Makeup Obsession Eyeshadow Refill ES110 Scene € 2,95
Makeup Obsession Eyeshadow Refill ES124 Copper € 2,95

Contour Light – Blush Honey – Highlight Peach
Eyeshadow Daze – Eyeshadow Scene – Eyeshadow Copper

En doordat er alleen Makeup Obsession make-up in past, ziet de vormgeving er heel strak uit. Je zou het palette zo compleet gekocht kunnen hebben. Het uitzoeken van alles online vond ik een heel leuk, maar ook lastig klusje om te doen. Alle kleuren goed uitzoeken zonder swatches te kunnen maken bleek aardig tricky.

Ik koos voor een vrij compleet palette met zowel contour, blush en highlighter als drie oogschaduwtinten voor een complete ooglook.

Contour Light – Blush Honey – Highlight Peach

Eyeshadow Daze – Eyeshadow Scene – Eyeshadow Copper

Ik koos voor de lichtste contour tint, Honey blush en Peach highlighter. Alle drie met een warme ondertoon. Hoewel Honey wel heel erg oranje oogt…

Qua oogschaduws wilde ik een lichte tint om mee te blenden, een zachte glanzende tint voor het bewegend ooglid en een donkere matte tint voor schaduw in de arcadeboog.

1. Niks
2. Contour Light aangebracht
3. Blush Honey aangebracht
4. Highlight Peach aangebracht

Ai… dit ziet er niet zo mooi uit. De contour poeder ziet er prachtig uit en lijkt precies de juiste kleur te hebben, maar de Honey blush is veel te oranje en de Peach highlighter heeft naar mijn smaak teveel kleur en te weinig glans. Jammer!

In de ooglook probeerde ik ook nog de Peacj highlighter te verwerken (zie de oranje vlek op mijn binnenste ooghoek), maar dat was niet zo’n succes. Net als de oogschaduws trouwens. Scene vond ik erg korrelig en kreeg met Copper moeilijk diepte in mijn arcadeboog.

Full-face. Vlekkerig en oranje.

De kleuren die ik uitkoos blijken niet zo goed bij elkaar te passen als ik had verwacht, maar ik vind ook de kwaliteit niet altijd even goed. Highlighter Peach heeft weinig glans, oogschaduw Scene is erg korrelig en oogschaduw Copper pakt slecht.

Ik begon zo enthousiast, maar ben nu toch wel aardig afgeknapt… Het concept vind ik heel tof, maar als de kwaliteit zo wisselend is wil ik toch wel graag alles eerst in de winkel kunnen proberen en swatchen.

Makeup Obsession bestel je hier* online.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 17 januari 2017 | 27 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Susan op 17 januari 2017 08:05

Oh wow, ik dacht ook dat het beter was dan dit! Wel super jammer dus, had er namelijk goede verhalen over gehoord en het concept sprak me ook aan. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 17 januari 2017 08:52

Ai dat is inderdaad qua kwaliteit niet heel erg best. Jammer, het palette zelf ziet er inderdaad wel mooi uit.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 17 januari 2017 09:12

He wat balen dat het tegenvalt, als je de foto’s van de producten bekijkt, dan ziet het er nog allemaal goed uit, jammer!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 17 januari 2017 09:17

Ik vind het ook altijd zo leuk om zelf paletten samen te stellen. Maar wat jammer om te lezen dat de kwaliteit zo tegenvalt. De blush en de highlighter vind ik inderdaad ook niet zo mooi, ik zie niet eens glans en dat is natuurlijk wel een must bij een highlighter! De oogschaduw vind ik er op de foto nog best mooi uitzien, jammer dat ‘ie alleen niet fijn in gebruik is.

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 17 januari 2017 09:23

Ik vind je oogschaduwlook heel mooi, maar het is wel lastig als het zo moeilijk werkt. Het geheel is inderdaad wel érg oranje, rare kleur ook voor een blush! Het concept is inderdaad erg tof, dus jammer dat de kwaliteit je tegen valt. Malou x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 17 januari 2017 09:43

Ik vind hem ook wat tegenvallen, jammer van de oranje ondertoon. Vind ik altijd zo’n bummer! De vormgeving zag er namelijk oprecht goed uit voor een budgetmerk :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2017 om 10:53:

Ja, i know! Misschien dat andere poeders van dit merk beter zijn.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 17 januari 2017 09:49

Ik heb er ook een samen gesteld and I love it!! Jammer dat dit idd niet zo mooi uitpakt.. iets too geordie shore! Hoop dat het ooit in de winkel komt om te swatchen :)

[Beantwoorden]


Door Irina op 17 januari 2017 10:04

Jammer dat het zo tegen valt! Ik was er juist wel erg benieuwd naar.

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 17 januari 2017 10:10

Deed me meteen aan Jeffree Star Cosmetics denken door die sterretjes! Balen dat deze zo tegenvallen… Duidelijke en vooral eerlijke review!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2017 om 10:53:

Ah, dat is het inderdaad! Het kwam me al bekend voor.

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 17 januari 2017 10:19

Wat jammer dat het tegenvalt, het ziet er inderdaad ook naar uit dat het lastig is met de kleuren. Nee aan mij laat ik dit voorbij gaan. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 januari 2017 10:20

Ah jammer dat de kwaliteit niet zo goed is! Ik vind het trouwens ook een beetje te oranje inderdaad

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 17 januari 2017 10:37

Aw, da’s jammer, ik vond de kleuren er zo mooi uizien in de pan.

[Beantwoorden]


Door Nancy op 17 januari 2017 10:51

Het palette ziet er inderdaad veelbelovend uit, jammer dat hij dan toch tegenvalt. Wel goed om te weten!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 17 januari 2017 11:08

Het idee vind ik er erg leuk uit zien, maar jammer dat het resultaat niet zo mooi is. Onlangs heb ik zitten twijfelen om het ook aan te schaffen, ik ben eerlijk gezegd blij dat ik dat niet gedaan heb.

[Beantwoorden]


Door Anna op 17 januari 2017 11:25

Wat ontzettend jammer dat het niet de juiste kleuren zijn en dat de kwaliteit zo wisselend is!

[Beantwoorden]


Door hillybillybeauty op 17 januari 2017 11:28

Op het uiterlijk zou ik ook afgaan, super schattig met die sterretjes. Maar zo jammer als het dan zo tegenvalt. Zonde!

[Beantwoorden]


Door Julie op 17 januari 2017 14:10

Wel fijn om een eerlijke review te lezen Vera! Die blush is zeker te oranje en de highlighter heeft inderdaad niet echt veel glans. Ik vind enkel de glanzende oogschaduw kleur Scene wel heel mooi! :-)

[Beantwoorden]


Door Tania op 17 januari 2017 14:30

Wat jammer dat ze zo tegenvallen.

[Beantwoorden]


Door Britt op 17 januari 2017 16:16

Ik heb zelf ook een aantal losse pans van dit merk, maar ik was er best positief over, apart dat het allemaal zo verschillend is!

[Beantwoorden]


Door Eef op 17 januari 2017 16:49

In het pallette ziet t er mooi uit jammer dat alleen scene goed uitvalt

[Beantwoorden]


Door Dineke op 17 januari 2017 17:39

Wat super jammer dat de kwaliteit zo tegenvalt! De kleuren lijken zo in het palette wel echt prachtig bij elkaar!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 januari 2017 18:03

Ik had nog nooit van dit merk gehoord. Ondanks dat je er niet echt enthousiast over bent, vind ik het op de foto best leuk lijken. In de webshop zag ik ook best veel kleuren die me heel mooi leken. Ik denk dat ik ze toch wil proberen, misschien valt het allemaal wel mee. :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 17 januari 2017 19:10

ik hoor hier veel goeds over :D

[Beantwoorden]


Door Mieke | mieksmind op 17 januari 2017 21:35

Ik zag dit ook bij Lotte en bij haar zag alles er super mooi uit, wellicht heeft ze net de goede kleuren voor haar huid gekozen. Toen was ik super enthousiast. Nu wat minder. Maar inmiddels wel heel wat mooie kleuren gezien!

[Beantwoorden]


Door Amina op 18 januari 2017 00:05

Ahhh wat jammer! Het palette ziet er wel echt heel stunning uit met die sterren. In ieder geval ken ik het merk Makeup Obsession nu ;-)

xoxo

[Beantwoorden]