Max & More Baked Eyeshadow Ombre Bronze

action_max_more_eyeshadow_baked_ombre_bronze01b

Omdat de make-up van Action me zo verrassend goed beviel, besloot ik nog eens iets uit te proberen. Een paletje met gebakken oogschaduws dit keer. Ik ben voor de Ombre Bronze uitvoering gegaan, de oogschaduws zien er prachtig uit en ik was maar € 1,29 kwijt. Ka-ching!

action_max_more_eyeshadow_baked_ombre_bronze02

action_max_more_eyeshadow_baked_ombre_bronze03

Gebakken oogschaduws zitten vaak in ronde paletjes en zijn zelf ook rond en bol gevormd. Ik vind het prima, zo herken ik gebakken oogschaduws vaak wel gelijk. Je kunt ze droog en vochtig gebruiken, maar ik gebruik oogschaduw vrijwel nooit nat omdat het niet lekker blendt. Nat zijn oogschaduws eigenlijk wel altijd intenser.

Max & More Baked Eyeshadow Ombre Bronze € 1,29

action_max_more_eyeshadow_baked_ombre_bronze04

action_max_more_eyeshadow_baked_ombre_bronze05

1 – 2
3 – 4

De swatches (droog gemaakt) zijn wel oké, maar ik had meer verwacht. De oogschaduws zien er in het paletje zo mooi uit, met verschillende finishes en kleuren. Op de swatches ogen ze helaas een stuk saaier.

action_max_more_eyeshadow_baked_ombre_bronze06

action_max_more_eyeshadow_baked_ombre_bronze07

Maar toen ik een ooglook ging maken en de oogschaduws op mijn oogleden met oogschaduwbasis aanbracht, viel de kwaliteit me toch mee. Alleen de eerste lichtroze oogschaduw pakte niet goed, maar de andere drie tinten wel. Heel spannend is de combinatie van de kleuren niet en blenden ging wat moeizaam, maar de intensiteit en het pigment zijn goed.

MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base
Lancome Grandiose Liner
Etos Sensitive Volume Mascara

action_max_more_eyeshadow_baked_ombre_bronze08

action_max_more_eyeshadow_baked_ombre_bronze09

Full-face met de ooglook

action_max_more_eyeshadow_baked_ombre_bronze10

Wat kun je verwachten voor € 1,29? Niet veel, zou je zeggen. Als ik naar de prijs kijk, vind ik de kwaliteit beter dan verwacht. De kleuren zijn niet heel spannend, maar de oogschaduws zijn nog best goed gepigmenteerd. Je kunt er een prima ooglook mee maken!

Max & More Baked Eyeshadow Ombre Bronze is te koop bij Action filialen.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 18 januari 2017 | 28 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Femke op 18 januari 2017 06:07

De swatches zagen er niet veelbelovend uit, maar de ooglook die je hebt gemaakt vind ik erg mooi. Jammer dat de lichtste kleur niet zo goed pakt. Ook al ging het blenden moeizaam, de look vind ik erg mooi geworden.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 januari 2017 06:34

Ik heb hier ook 1 of 2 paletjes van gehad. Ik gebruikte ze echt te weinig omdat ze maar weinig uniek waren en de kwaliteit wel ok. Dus die zijn alleen een keertje doorgegeven. Maar voor dat geld is het leuk om eens wat uit te proberen.

[Beantwoorden]


Door Ik (H) boeken. op 18 januari 2017 07:24

Nah. Deze ga ik ook skippen. Ik houd niet zo van zulk soort kwaliteit. Ik investeer dan liever in een Zoeva palette! (:

[Beantwoorden]


Door Susan op 18 januari 2017 08:05

Ik vind het niet heel erg tegenvallen, maar zal het zelf nooit kopen. Liever een mooier, iets duurder palette!

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 18 januari 2017 08:13

Het formaat lijkt me wel ontzettend handig, voor mee in je tas of mee op reis ofzo. Zou je daar misschien een artikel over willen maken? Palletjes die kwalitatief goed zijn en niet zo groot zijn maar dat je wel genoeg kleuren heb voor 1 (of meerdere) looks.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2017 om 11:48:

Oh goed idee! Schrijf ik op.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 18 januari 2017 08:19

Ik had er vroeger meerderen, maar ik ga toch liever voor wat duurder. Wel een handige review ;)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 18 januari 2017 08:22

Wauw, ik vind de ooglook mooier dan verwacht. Voor die prijs is de kwaliteit best prima. Zelf zou ik ze niet zo snel aanschaffen, maar voor meiden/vrouwen die net met make-up beginnen of niet veel te besteden hebben zijn deze paletten echt ideaal lijkt mij!

[Beantwoorden]


Door Jeapiebel op 18 januari 2017 08:47

Voor dit bedrag moet je ook geen verwachting hebben vind ik, wel voor gezelligheid. Ik vind dat ze het voor de prijs best goed hebben gedaan. Je hebt er ook een mooie look van gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Irina op 18 januari 2017 09:03

Wat een leuk palette is het voor die prijs zeg!

[Beantwoorden]


Door Nancy op 18 januari 2017 09:45

Ik vind het leuk dat je ook gewoon budget make-up probeert. Ik zag jou altijd als iemand met een grote liefde voor high end producten! Mooie look heb je gemaakt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2017 om 11:47:

Ik gebruik ook zeker budget, ik mix het :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 18 januari 2017 10:41

Wauw, ik vind vooral de look die je hebt gemaakt heel erg mooi! Een top prijs/kwaliteit verhouding en voor €1,29 is het het proberen zeker waard!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 18 januari 2017 11:06

Ik vind jouw coltrui leuk! Waar komt die vandaan?

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 18 januari 2017 11:17

Leuk dat je ook make up van Action reviewd
Ik heb een paar producten die ik echt ontzettend fijn vind zoals de highlighters en de contour/blush/highlight palette
Op het moment gebruik ik ook het eyeshadow palette met 24 kleuren voor minder dan €2,- en die zijn enorm goed gepigmenteerd.
Niet alles is enorm goed te noemen, maar zelfs de high end producten bevatten missers.
De verpakking is misschien wat minder bij Action maar de uitwerking is vaak erg goed.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 18 januari 2017 12:15

Voor die prijs vind ik hem er inderdaad goed uitzien!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 januari 2017 14:39

Voor de prijs vind ik het resultaat best prima, ik zou het alleen niet kopen. Dan geef ik toch liever iets meer uit.

[Beantwoorden]


Door Tania op 18 januari 2017 14:42

Ziet er zeker goed uit voor die prijs

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 januari 2017 14:52

Ik vind het palette er heel schattig uitzien en ik vind de ooglook die jer ermee maakte ook erg leuk, maar ik ga persoonlijk liever voor een iets duurder palette met oogschaduws van een betere kwaliteit! :-)

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 januari 2017 17:46

Nadat ik de swatch gezien had leek die me echt niks, maar op je ogen is die erg mooi

[Beantwoorden]


Door Ester op 18 januari 2017 18:07

Mooie kleurtjes en ziet er zeker niet verkeerd uit! Klopt het trouwens dat je iets roze/paarsigs in je haar hebt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2017 om 11:47:

Klopt, komt door de droogshampoo (iets te lang laten zitten).

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 januari 2017 18:34

Ik vind het geen speciale kleurtjes, maar wel heel leuk voor de prijs! :)

[Beantwoorden]


Door Anneee op 18 januari 2017 22:03

Komt de review over catrice/essence poeder nog online die je lippenstift mat maakt? :) heel erg benieuwd of dat echt goed werkt of dat het ook gewoon te vervangen is met normaal poeder.

Kus,
Anne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 januari 2017 om 11:46:

Ik heb de nieuwe producten nog niet gezien, dus ik wacht nog even af!

[Beantwoorden]


Door Jonna@burgertrutjesNL op 19 januari 2017 06:56

Valt nog wel mee gezien de prijs. Houd het zelf lekker bij mijn Urban Decay palette. Lijkt maar niet op te gaan.

[Beantwoorden]


Door Britt op 19 januari 2017 07:13

Op de ogen vind ik het nog best een mooi effect geven! Ik denk niet dat ik hem zelf ga halen, maar voor beginnelingen of wanneer je niet zoveel kwijt wilt zijn zou dit perfect zijn!

[Beantwoorden]


Door Geke op 19 januari 2017 10:39

Ik heb een stuk of 10 van deze paletjes, en de kleur die jij nu geswatcht hebt, vind ik eerlijk gezegd een van de slechtere. Ik heb 3 favorieten: 424 Nude, 430 Belle, en 471 Brown & Beige. Deze hebben mooie kleuren waarvan je sommige ook kan gebruiken als highlighter, de pigmenten zijn goed, en vooral Belle heeft hele mooie kleurglans. Misschien kun je deze nummers dan ook nog eens proberen?

[Beantwoorden]