London LOVE | Mee met Vera

De laatste vlog is alweer even geleden, maar vandaag heb ik een extra lange vlog van Londen! Ik ben vorige week een paar dagen met Jeffrey naar Londen geweest, waar we vooral hebben geshopt. Het was onwijs leuk en de vlog is lekker lang, dus ga er goed voor zitten. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 12 januari 2017 | 28 reacties

Reacties

Door jonna@burgertrutjes op 12 januari 2017 07:36

Wat een romantiek! En heerlijk dat je samen zo lang kunt shoppen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2017 om 09:04:

Ja, daar heb ik wel echt geluk mee :D

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 12 januari 2017 07:45

Heel erg leuk om te zien. Samen shoppen, dat wil mijn vriend dus totaal niet.

[Beantwoorden]


Door CherietteCamilla op 12 januari 2017 09:31

Super leuke vlog! Alsof ik ook even in Londen was ????

[Beantwoorden]


Door femketje op 12 januari 2017 09:32

dat “simpele” gucci shop tasje is al zo super pretty :D

[Beantwoorden]


Door Ashley op 12 januari 2017 10:22

Jullie zijn zo leuk! En Jef wat heb je een goede stijl WoW!

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 12 januari 2017 10:34

Jaaa wat leuk! Ik ga vanavond gelijk kijken. <3 En wat kijken jullie verliefd naar elkaar op de thumbnail. Lief!!

[Beantwoorden]


Door Bala op 12 januari 2017 10:36

Leuke vlog! Welk hotel zat je?

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 januari 2017 10:57

Wat een leuke trip, nu heb ik ook zin om nog eens naar Londen te gaan! De schoenen vind ik echt bij Jeffrey passen, ben benieuwd hoe hij ze zal combineren. Daarnaast ben ik ook benieuwd naar jouw shoplog.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2017 om 09:06:

Hij heeft ze al aan gehad met een zwarte bikerjeans en leren jasje, stond echt heel tof! Mijn shoplog komt zondag :)

[Beantwoorden]


Door V Willemse op 12 januari 2017 11:21

Oh Vera wat een super leuke vlog, heb zo genoten…..
Jullie zijn ook z’on ontzettend leuk stel om naar te kijken.
Ik heb wel 3X wat te knabbelen gepakt want toen al dat lekkers voorbij kwam kreeg ik meteen trek hahaha
Mooie stad, mooie mensen en lekker eten, ik heb me prima vemaakt ;-P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2017 om 09:06:

Lief! Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Kim op 12 januari 2017 13:05

Wat een leuke vlog! Jeffrey zn schoenen zijn inderdaad erg uitgesproken maar ieder zn ding toch? Volgens mij hebben jullie sowieso wel een dure smaak ;)

[Beantwoorden]


Door Nancy op 12 januari 2017 13:08

Na dit te zien wil ik ook naar Londen!

[Beantwoorden]


Door Fie op 12 januari 2017 13:36

Ohh wauw, wat een leuke vlog! Ik wil ook graag nog eens naar Londen..

[Beantwoorden]

Eef antwoordt op 12 januari 2017 om 14:45:

Wat een leuke video jullie zijn een leuk stel met een dure smaak ????
Ben benieuwd wat jij gekocht hebt en in welke straten moet je zijn voor de leukste winkels??? Liefs x

[Beantwoorden]


Door sarah op 12 januari 2017 15:32

Ik vraag me af als jullie zoiets plannen of jullie dan met een budget op pad gaan of gewoon willekeurig geld uitgeven ,en het achteraf wel zien.

[Beantwoorden]


Door Robin op 12 januari 2017 17:16

Wat een leuk liedje gemonteerd achter het uiteten gaan in dat Mexicaanse restaurant. Voelde nog net geen sombrero op mijn hoofd verschijnen.

Londen is geweldig en verveeld nooit, zo zie je maar weer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2017 om 09:06:

haha, thanks!

[Beantwoorden]


Door Majorie op 12 januari 2017 19:32

Wat een leuk stel zijn jullie toch ook!

[Beantwoorden]


Door Celine op 12 januari 2017 20:41

Lief! Krijg zelf ook zin om te gaan shoppen ;)

[Beantwoorden]


Door Anna op 13 januari 2017 11:06

Wat een heerlijke vlog! Heb ‘m gekeken met warme chocolademelk in bed, haha. Zo leuk dat Jef ook van shoppen houdt. In grote steden raak ik ook weleens overprikkeld… Vind het altijd fijn om shoppen af te wisselen met andere activiteiten. Dus kan me voorstellen dat je iedere avond moe was haha!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 januari 2017 10:58

Wat leuk dat jullie samen naar Londen zijn geweest. Het is zo een leuke stad. Je boft maar met zo een vriendje die van shoppen houd haha. Ik krijg die van mij niet eens een uurtje mee.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 januari 2017 11:26

Leuke vlog! Ik vind jou en Jeffrey zo’n lief stel, jullie lijken me allebei hele lieve, warme mensen en ik geniet er echt van om jullie samen in videos te zien! Is het misschien leuk om een shoplog/lookbook te doen met Jeffreys geshopte items? Daar ben ik ook wel benieuwd naar, ook hoe hij ze zou combineren!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2017 om 10:55:

Lief, dankjewel! Jeffrey heeft aan het einde van de Londen vlog laten zien wat hij heeft gekocht.

[Beantwoorden]


Door Merel op 17 januari 2017 15:45

Wauw ik heb genoten van het kijken van deze vlog! Het is een tijdje geleden dat ik iets van je heb gezien.. ik kan me nog de video’s herinneren die je op nam in de periode dat je nog bij je ouders thuis woonde, en de eerste video’s van toen je net naar Amsterdam was verhuisd. Doordat ik het zelf erg druk kreeg in die periode, heb ik je site toen niet meer kunnen volgen, totdat ik deze vlog ineens op youtube voorbij zag komen! Ik vind het zo mooi om te zien hoe jij je hebt ontwikkeld over de gehele periode vanaf dat ik je site ken… ik gok dat we ongeveer dezelfde leeftijd hebben. En ik kan me dan ook herinneren wat voor onzekerheden je hebt overwonnen om destijds op je zelf te gaan wonen, wat nu al weer een tijdje terug is. Nu zie ik een mooie volwassen jonge vrouw die (zo lijkt het:) helemaal happy en lekker in haar vel zit, die een enorm liefdevolle relatie heeft, en vooral daarom heb ik ook zo genoten van het kijken naar deze vlog! (omdat ik je dus een paar jaar niet meer gevolgd heb) Een hele mooie ontwikkeling die je hebt door gemaakt! Gaaf! En geniet van het heerlijke leven! Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2017 om 10:56:

Dankjewel voor deze super lieve comment, Merel. En welkom terug! :D

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 19 januari 2017 13:14

wat een leuke vlog zeg, en wat een gezelligheid zo even samen op stap liefs soraya

[Beantwoorden]