Londen luxe & lingerie shoplog

De beloofde shoplog na de Londen vlog van donderdag is hier! Een kleine waarschuwing vooraf: er zitten veel luxe items en high end merken in. Als je dat niets vindt, kun je de video beter misschien niet kijken of die delen overslaan. Ik kocht natuurlijk ook make-up en mooi nieuw ondergoed bij Victoria’s Secret. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 15 januari 2017 | 57 reacties

Reacties

Door Thalya op 15 januari 2017 07:38

Nu weet ik niet of dat voorlopig nog de bedoeling is, maar ik wou toch even melden dat je video nog privé staat, liefste Vera :)

[Beantwoorden]


Door Susan op 15 januari 2017 07:45

Oh ik was hier al zo benieuwd naar! ik kom vanmiddag terug als die niet meer op privé staat :)

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 15 januari 2017 08:01

Jammer, de video is niet te bekijken. Ben nu wel extra benieuwd

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 15 januari 2017 08:52

Ohhh ik wil ‘m graag zien! Ben dol op Londen en high end, dus ik kan niet wachten :) snel van privé afhalen ;) Malou x

[Beantwoorden]


Door Sophie op 15 januari 2017 09:33

Die schoenen van Gucci zijn te gek! Leuk om te combineren met een straight fit of mommy jeans (H&M heeft op dit moment heel mooie) met zwarte netkousjes erin!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2017 om 10:22:

Dankjewel voor de tip! :)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 15 januari 2017 09:38

Jij hebt echt een hele goede smaak! Prachtige items! Deze haarkleur staat je heel mooi. Q

[Beantwoorden]


Door Alissa op 15 januari 2017 09:53

Woahhhh????
Cartier love ring! Wat gaaf! Ik ben al zo lang aan het twijfelen om ‘m te kopen, vanwege de prijs.
Is de Cartier op de luchthaven óók taxfree? Zo ja, mag ik vragen hoeveel hij daar kost? Je zou me enorm helpen!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2017 om 10:22:

Ja, scheelt 20%!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 15 januari 2017 09:57

Waauw, die ring! =D Superleuke video!

[Beantwoorden]


Door CherietteCamilla op 15 januari 2017 10:00

Prachtige video en wat een supermooie aankopen!!
Heerlijk moment dat je op de knop drukt van de Cartier ring Haha, als een kind zo blij :’)

[Beantwoorden]


Door Femke op 15 januari 2017 10:01

Die liquids van The Balm zijn echt hun geld waard. Ze blijven lang en voelen helemaal niet zo super droog aan vind ik!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2017 om 10:23:

Ohh, ik ga ze deze week eindelijk proberen, ben heel benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Syl op 15 januari 2017 10:12

Oe wat een mooie items! Gewoon van genieten

[Beantwoorden]


Door Dionne op 15 januari 2017 10:16

Wauw, dat ondergoed ziet er heel tof uit!

[Beantwoorden]


Door TheShadeOfitAll op 15 januari 2017 10:52

Je spreekt Debenhams helemaal verkeerd uit lol. Dure merken zijn niet alles, sommige mensen kunnen er met een volledige high end outfit alsnog uitzien alsof ze het bij elkaar hebben geshopt op de Albert Cuyp markt en de andere heeft genoeg ‘swag’ om goedkopere dingen duur uit te laten zien. Helaas val jij in de eerste categorie. Nee, niet jaloers gewoon een observatie.Dolly Parton zei ooit ‘It takes alot of money to look this cheap’

[Beantwoorden]

Mirte antwoordt op 15 januari 2017 om 11:47:

Ik vind het oprecht heel erg voor je dat je dit soort reacties kunt plaatsen en alsnog gewoon met jezelf kunt leven. Ik zou me kapot schamen. Overigens laat ze geen high end kledingstukken zien, alleen accessoires. Je comment is dus niet alleen gemeen, maar daarnaast slaat het ook nergens op.

[Beantwoorden]

Sofie antwoordt op 15 januari 2017 om 13:12:

Meen je dit nu? Het feit alleen dat je moet zeggen “nee, niet jaloers”, zegt genoeg. Ik hoop oprecht dat deze reactie het hoogtepunt van je dag was (waarom dat zo is, laat ik aan jouw ongetwijfeld geniale brein over).

[Beantwoorden]

Burterfly antwoordt op 15 januari 2017 om 14:22:

Wauw. Wat is dit een waardeloze reactie. Wat is je doel hiermee? Bah!

[Beantwoorden]

Alissa antwoordt op 15 januari 2017 om 17:19:

Wat een triest bericht????.
Het zijn vaak de mensen die zich het niet kunnen permitteren die dit soort dingen zeggen. She didn’t asked for your opinion. You’ve had your 5 seconds of fame, bitch Bye!

[Beantwoorden]

Heleen antwoordt op 15 januari 2017 om 21:22:

Is het wel eens in je opgekomen dat jouw mening niet De Waarheid is? En is het wel eens in je opgekomen dat het ook totaal onnodig is om jouw schijtmening op deze manier te ventileren?
ik hoop dat het besef snel komt. Echt veel leuker, zowel voor jou als voor anderen.

[Beantwoorden]


Door Laura op 15 januari 2017 10:54

Hi Vera wat een super leuke vlog! Zou je mij de precieze naam kunnen geven van je Monica Vinader ketting? Ik vind hem echt super mooi en zou eens online willen zoeken. Bedankt :)

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 15 januari 2017 om 10:55:

Met vlog bedoel ik natuurlijk shoplog haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2017 om 10:23:

De naam heb ik niet en hij was in de sale, dus ik vrees dat je hem niet meer kan vinden/kopen :(

[Beantwoorden]


Door Britt op 15 januari 2017 12:02

Wat een prachtige spullen! Ik ben heel erg benieuwd naar de reviews van de beauty-producten. Ik vind die bh wel heel apart trouwens, ik zie er graag een outfit mee! En die schoentjes/loafers zijn beeldig, wauw!

[Beantwoorden]


Door Margot op 15 januari 2017 12:06

Hey Vera,

Al vetlang niet meer gereageerd maar mag ik even zeggen… OMG you look so happy <3 Geen idee of je je hebt opgejut om zo vrolijk te zijn of dat het daadwerkelijk je mood was, but keep it going girl <3 Because you look fabulous when being so happy :* <3 xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2017 om 10:24:

Dankjewel Margot! Ik ben ook echt happy hoor, gelukkig :D

[Beantwoorden]


Door V W op 15 januari 2017 12:13

Super leuke video…vooral je Gucci, Valentino & Cartier aankopen zijn zo waanzinnig mooi. Ik vind ook dat je best een mooie ring voor jezelf mag kopen hoor. Why not? Mooie spullen hebben ze bij Victoria Secret he?! Vind het helemaal niet gek dat je dat laat zien maar begrijp dat je je daar even overheen moet zetten haha.
Wat ik wel gek (nou ja meer jammer…) vind is dat je je van te voren al moet verantwoorden tegen over sommige mensen dat je hier lang voor gespaard hebt e.d. Ik denk dat iedereen gewoon zelf moet weten wat ie met zijn eigen centen doet.
Vond het heel leuk om te zien, heerlijk bij weg gezwijmeld.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2017 om 10:24:

Dankjewel! Leuk om te horen! :)

[Beantwoorden]


Door Amy op 15 januari 2017 12:54

Wat heb je prachtige items gekocht! Vooral die sjaal vind ik echt heel erg mooi. En Victoria’s Secret ben ik nog nooit echt binnen geweest omdat ik het misschien wat overrated vond, maar nu ik je aankopen heb gezien ga ik misschien toch maar eens een gokje wagen.. vind ze toch wel erg mooi :-)

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 15 januari 2017 13:23

Die oorringetjes van Céline, helemaal mijn ding, ik ben de laatste ook weg van ringetjes <3 Ook erg fan van de top/beha van Victoria's Secret, heb nog niet eerder zoiets gezien maar staat je vast super!
Duss, genieten van al dat moois en niks aantrekken van (idiote) commentaar :) :)

[Beantwoorden]


Door Leonie op 15 januari 2017 13:42

Mooi om te zien hoe blij je bent met je aankopen! :) En ook tof dat jij je lingerie laat zien.

[Beantwoorden]


Door anna op 15 januari 2017 14:46

Wat een heerlijke shoplog, je bent goed los gegaan, love it! En geweldig dat je je ondergoed laat zien, waarom niet inderdaad? Zo kunnen wij ook weer inspiratie opdoen toch :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2017 om 10:24:

Hope so :D

[Beantwoorden]


Door Nienke op 15 januari 2017 15:00

Wat was dit een heerlijke shoplog om te zien! Je hebt echt mooie spulletjes gekocht. Heel leuk! Ik vind het stoer dat je de lingerie ook hebt laten zien. Ik vind dat ook leuk om te zien. En de boodschap in de video vind ik ook tof. Over bodyshaming en over he prachtige Cartier ring. Heel goed dat je die dingen ook voor jezelf koopt. Dat ben ik zelf ook steeds meer aan het leren en ik geniet ervan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2017 om 10:24:

Thanks Nienke!

[Beantwoorden]


Door Liselotte op 15 januari 2017 15:28

Juist met zwarte panty dragen, super mooi!
Met een mooi jurkje, of zwart rokje en mooie top.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 januari 2017 15:48

Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik kan mij goed voorstellen dat die bh prachtig staat, niet iets wat je dagelijks draagt maar zeker mooi om te hebben. De ketting vind ik ook prachtig!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 15 januari 2017 15:57

Jouw shoplogs zijn altijd een feestje om te kijken! Hele mooie aankopen heb je gedaan.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 15 januari 2017 16:20

Kat Von D staat al LANG op mijn to-try list. Benieuwd naar de Tattoo Liner. Mooie beha hoor!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 15 januari 2017 16:28

Wat een heerlijke video was dit, ik heb er echt van genoten! Ik ben vooral onwijs nieuwsgierig naar je concealer en liquid lippie van Kat von D, ik wil zelf ook de concealer & lock-it foundation nog bijzonder graag proberen.

Oh en die schoenen; ik vind ze echt fantastisch! Lekker classy en vrouwelijk door het subtiele hakje. Ik krijg weer onwijs veel zin om zelf ook een shoptripje te boeken naar London!

[Beantwoorden]


Door Emilie op 15 januari 2017 17:10

Wat is die ketting mooi! En ik vind het ontzettend leuk dat een youtuber/blogger ook eens “doodnormaal” zijn ondergoed laat zien ;) Part of life! Die onderbroekjes leken me trouwens leuk!

[Beantwoorden]


Door Izzy op 15 januari 2017 17:29

Heel erg leuke aankopen. Ik vind de love collectie van Cartier alleen niet zo super, maar ik moet zeggen dat je echt super goed staat met die ring, en dat ik vind dat hij echt wel bij je past.
En super dapper dat je je ondergoed zo durft laten zien, dat is toch meteen een stapje verder eh. ;)

[Beantwoorden]


Door Anne op 15 januari 2017 18:16

Ik vind het juist mooi om te zien dat je voor een aantal kwalitatieve en tijdloze producten bent gegaan. In plaats van veel goedkopere artikelen te kopen. Ik weet zeker dat je nog jaren plezier gaat hebben van wat je hebt gekocht. De schoenen zijn trouwens juist leuk met zo’n donkere panty maar denk dat ze ook prachtig staan onder een jeans met een simpele top of blouse.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2017 om 10:22:

Dankjewel Anne! ❤️

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 15 januari 2017 19:37

Het ondergoed van VS is heel erg aangenaam om te dragen!
Iedere keer moet ik iets meebrengen ;)

[Beantwoorden]


Door Heleen op 15 januari 2017 21:28

Die bh is mooiii! En de laatste slip vind ik ook erg mooi, met gouden opdruk.
en nu weet ik eindelijk waar je die ring van hebt! (Monica Vinader) Heb je vast wel eens eerder genoemd, maar ik volg je nog niet zo lang. Zit serieus te overwegen om hem te kopen. Nouja, nog maar even over dubben.

[Beantwoorden]


Door Miriam op 16 januari 2017 19:27

Ik vind het echt ontzettende oude vrouwen schoenen. Maar de rest is wel mooi :) En he, het is jouw geld. Je hoeft je tegenover niemand te verantwoorden!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 17 januari 2017 07:56

Ooit moet ik ook echt naar Victorias secret, je hebt echt mooie dingen daar geshopt! Dat kettinkje vind ik ook heel mooi en past heel mooi bij je. Leuke shoplog! Ik werd er ook helemaal vrolijk van

[Beantwoorden]


Door Do op 17 januari 2017 10:09

Leuk, zo’n shoplog, ook al is het allemaal niet mijn stijl, ik vind het toch fijn om naar te kijken. Ik zit vooral te zwijmelen bij de verpakkingen, haha… Een doosje in een doosje, en dan een zakje, een knopje, strikje, heerlijk! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 januari 2017 om 10:55:

Dankjewel Do!

[Beantwoorden]


Door Ester op 17 januari 2017 16:35

Wat leuk om te zien! Ik ben zelf járen geleden een midweek in Londen geweest en ik was op slag verliefd op die stad, al heb ik toen niet eens echt geshopt. Zelf heb ik een heel andere smaak qua kleding en accessoires, maar ik vind het daarom juist altijd leuk om te zien wat voor dingen anderen kiezen en kopen. Iedereen heeft tenslotte een andere smaak en dat maakt mensen juist leuk en interessant. :)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 18 januari 2017 09:27

Hey vera, je hebt ontzettend leuke dingen gekocht! Ik heb dezelfde schoenen van Gucci, ik draag ze meestal met een jeans om de look iets stoerder te maken, ze zitten echt heel fijn. En je ring is suuuuper mooi, ik ben in het gelukkige bezit van de love armband van cartier :)

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 19 januari 2017 13:40

Wouw wat een mooie sholog zeg. Wat een prachtige spullen heb je gekocht, en wat heerlijk dat je het dan ook allemaal kopen kan met net dat extra betekenis. Ik houd daar zelf ook wel van. En wat straal je in deze video, maar dat is natuurlijk wel te begrijpen. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Nicole op 22 januari 2017 00:46

Wat een mooie luxe items! Ik vind de lingerie zo mooi. Ik wil ook naar de VS!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 5 februari 2017 19:27

Hi Vera! Je hebt genoten in Londen zo te zien!!!
In welk hotel verbleven jullie? Ik wil ook binnenkort naar Londen, maar weet niet zo goed welke wijk leuk is.
Alvast bedankt!

[Beantwoorden]


Door Melike op 23 februari 2017 09:59

Ik vind het zo jammer dat je je ‘verantwoord’ voor deze mensen. Screw them. Jij werkt hard en koopt wat je wil it is at simple as that. Ik hou er echt van om deze video’s van je te kijken! Keep on going. Veel mensen zien niet in dat je eigenlijk 30 uur per dag werkt, ja echt per dag, en dan blijft er meestal niet eens tijd over om te shoppen. Doe je het een keer, is het verkeerd. Same problem here.

[Beantwoorden]