Winter foto’s #3

Het begin van een nieuw jaar, een verlate Kerst gourmet (waarvoor ik de kerstboom nog maar even liet staan) met m’n nichtjes én de eerste dag in Londen van het shoppingtripje dat Jeffrey en ik gepland hadden. Vanwege Kerst en oud & nieuw qua foto’s een kortere week, maar qua invulling hopelijk lekker divers.

1 januari ging ik nog even met Jeffrey langs mijn ouders. In verband met privé omstandigheden wilde ik vooral mijn moeder nog graag even zien, maar ook gewoon om het nieuwe jaar gezellig in te luiden.

Proosten op het nieuwe jaar met champagne cassis.

Omdat Juul met Kerst de kerstboom omgooide, sneuvelden er een aantal ballen. Als vervanging kochten mijn ouders daarom een aantal kleine discoballen, wat ik best grappig vond.

❤️

Zo’n mooie lucht!

Jeffrey kookte weer eens een van mijn favoriete gerechten: rijst met kip en groenten in oestersaus.

De volgende dag lunchten we bij Metropolitain.

Het eten was heerlijk! Ik vind het er nooit zo heel fijn zitten, het is er best krap en de tafels zijn klein en laag, maar het eten en de koffie is er top.

Ik maak nogal eens lipstickvlekken in mijn jas en dat zorgt elke keer voor stress. Gelukkig werkt wasbenzine fantastisch. Tipje! Probeer wel eerst een klein stukje op de stof aan de binnenkant, om zeker te weten dat de stof mooi blijft en niet beschadigt.

Weer eens lekker in bad.

Woensdag was de laatste dag voor ons vertrek naar Londen en mijn nichtjes zouden ’s avonds komen gourmetten. Daarom deden we nog wat last-minute aankopen.

Waaronder een handbagage koffer voor Jeffrey.

We hebben lekker gegourmet, met marshmallows als toetje.

Het was onwijs gezellig en eigenlijk is één avond veel te kort om met al mijn nichtjes bij te kunnen praten. Gelukkig staat er alweer een cocktail party gepland.

Donderdagochtend vlogen Jeffrey en ik naar Londen. Aaaah! Ik blijf vliegen spannend vinden, gelukkig is de vlucht naar Londen heel kort.

We vlogen met British Airways en kregen tijdens de vlucht een heel schattig bakje water en zakje popcorn. Cute!

In de coole lift van ons hotel.

Shoppen in Superdrug en super veel leuke producten en gift sets van Zoella tegenkomen.

En in Boots de prachtige wimpers van Fleur! Daar heb ik er weer een aantal van ingeslagen.

I LOVE IT!

Ik vind het altijd zo schattig hoe Jeffrey gelijk alles wil uitzoeken in de hotelkamer. Waar zijn alle knoppen voor? Hoe werken de gordijnen? Wat staat er in de mini bar?

De mooie portemonnee die ik van Jeff en de handschoenen die ik van mijn vader kreeg, gingen allebei mee. De handschoenen heb ik niet nodig gehad, het was helemaal niet koud. De portemonnee daarentegen…

De eerste avond aten we bij Wahaca, een gezellig Mexicaans restaurant. We wisten alleen niet dat het een heel ‘snel’ restaurant was, het was een beetje Wagamama-achtig. We wilden juist relaxed zitten en de tijd nemen. Woeps.

Na de eerste dag in Londen lagen we ’s avonds uitgeput in bed. Met dit als uitzicht, aan het plafond. Een schilderij! De rest van Londen zie je in het fotodagboek van volgende week en donderdag zal er ook een vlog online komen.

Hoe was jouw week? X


Winter foto’s #2
Winter foto’s #1
Herfst foto’s #13


Reacties

Door Femke op 9 januari 2017 06:08

Klinkt als een fijne, gezellige week. Leuk dat je in Londen bent, ik vind Londen zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 januari 2017 06:23

Ah leuk London! Ben benieuwd naar je vlog.

[Beantwoorden]


Door Susan op 9 januari 2017 07:36

Ben heel benieuwd naar de Londen vlog!

[Beantwoorden]


Door Isabella op 9 januari 2017 07:40

Godsamme, dat eten bij Metropolitain ziet er zo lekker uit hahaha, ik heb net ontbeten met een vieze groene smoothie en nu heb ik er serieus honger van gekregen :’) Leuke fotodiary weer! X

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 9 januari 2017 07:50

Veel plezier in Londen!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 9 januari 2017 08:49

Wat een leuke foto’s! Vooral die met je nichtjes :)

[Beantwoorden]


Door Jacqueline op 9 januari 2017 09:09

Ik ben benieuwd wat je allemaal in londen hebt gekocht.. maak je een shoplog? :) Trouwens, ik zat donderdag bij je in het vliegtuig van a’dam-LCY… in het echt ben je nog mooier!

[Beantwoorden]


Door JMY op 9 januari 2017 09:18

Hoi Vera,

Mijn complimenten je blog ziet er altijd fanatisch uit. Mag ik vragen van welk merk de handschoenen zijn? Ze zijn prachtig.

Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2017 om 11:21:

Dankjewel! De handschoenen zijn van Ted Baker.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 9 januari 2017 09:20

Zag er gezellig uit, dat feestje met je nichtjes! Ben benieuwd naar je Londen volg.
.

[Beantwoorden]


Door Louisa op 9 januari 2017 09:30

Ziet er gezellig uit! Een extra kerstdag met familie/vrienden is altijd leuk om te doen (: Voelt toch anders dan gewoon een date plannen met z’n allen haha. Heb je nog goede voornemens/doelen dit jaar?

Nog veel plezier in Londen!
Cheers x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2017 om 11:22:

Dat kun je hier lezen: http://veracamilla.nl/2017/01/mijn-2016/ :)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 9 januari 2017 10:08

Dat ziet er uit al een leuke week! Met natuurlijk als hooge punt London. Jaloers..

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 9 januari 2017 10:38

oh Londen zo leuk….
Zelf zou ik dit jaar graag weer ‘ns naar Milaan gaan, compleet anders maar eten & shoppen gaar daar enorm goed.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 9 januari 2017 10:52

Dat gerechtje dat Jeffrey maakte zag er inderdaad wel heel lekker uit! En woah, ja, coole lift zeg!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 9 januari 2017 11:22

Ah wat heerlijk om in Londen te zijn! Veel plezier nog in Londen en ik kijk uit naar je vlog donderdag :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 januari 2017 11:33

Leuk dat je weer in Londen bent geweest! Klinkt als een fijne week

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 januari 2017 13:05

Ohh ik wil ook weer naar London, houd zo van die stad!

[Beantwoorden]


Door Rachel op 9 januari 2017 15:15

Wat een heerlijk overzicht weer zeg wauw

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 9 januari 2017 15:31

Leuk om te zien! Gourmetten is altijd gezellig. Superleuk dat jullie naar Londen zijn gegaan. Ik ben alvast benieuwd naar je vlog. Die lift in het hotel is wel heel cool zeg. En ik denk dat het een mannelijk trekje is dat mannen altijd alles willen uitzoeken in een hotelkamer, haha. Het eten bij de Metropolitain ziet er ook lekker uit!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 9 januari 2017 15:55

Oeeh, London! Ik ga erheen als ik slaag dit jaar :) Zou Jeffrey een keer een recept kunnen maken over de rijst met kip en groenten in oestersaus?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2017 om 11:22:

Ik ga het hem vragen!

[Beantwoorden]


Door Britt op 9 januari 2017 16:54

Ah, heel misschien dat ik dit jaar naar London ga, kun je dan een hotspot-artikel online zetten? Je boft ook maar met zo’n vriendje die zo lekker voor je kookt trouwens! Ik ben toevallig van de week ook naar Metropolitan geweest, ik vond het eten er heerlijk! Een goeie plek voor een volgende keer.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2017 om 11:22:

Ik hoop dat de vlogs al wel veel duidelijk maken, qua hotspots! :) donderdag online trouwens.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 9 januari 2017 17:34

Ziet er uit als een leuke week!

Veel plezier in Londen. Wat betreft Wahaca, je kan er juist wel rustig zitten, maar het ligt eraan waar je gaat natuurlijk. Hoe centraler – hoe drukker, hoe sneller ze je zullen proberen weg te werken. Juist omdat Wahaca beetje tapas achtige gerechten heeft is het heerlijk er wat langer over te doen.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 9 januari 2017 17:36

Leuke foto’s weer!

En ik zie enige herkenbaarheid in het vliegen naar een bestemming. Ik ben dan ook een echte schijtlaars wat vliegen betreft. (en heb te maken met een angststoornis, wat het niet makkelijker maakt: heb een keer 3 uur lang boven in de lucht gehuild en gegild van de paniek haha! Het voelt gewoon enorm onnatuurlijk) Lees nu dat jij het ook niet het meest leuke vind. Hoe ervaar jij dit? Zit je van te voren ook op tegen de vlucht zodat er belemmering in de voorpret is? Heb jij voor jezelf tips of oefeningen en merk dat je dat, hoe vaker je vliegt, hoe minder spannend het word? Of blijft dit hetzelfde? Gewoon pure nieuwsgierigheid, lees graag ervaringen van andere mensen die vliegen ook spannend vinden en ben nog steeds opzoek naar de gouden oplossing. Merk dat, als het even kan, ik tripjes met vliegtuigen ontwijk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2017 om 11:24:

Ik ben van te voren vaak erg gespannen, ziek ook. Dat is heel lastig, want dan wil ik eigenlijk echt niet gaan omdat ik me niet goed voel, maar mijn lichaam houdt me voor de gek. Ik probeer zoveel mogelijk afleiding te zoeken, goed op mijn ademhaling te letten en muziek luisteren. Maar ik vlieg alleen korte vluchten, dat moet ik er wel bij zeggen. Lange vluchten durf ik helaas nog niet.

[Beantwoorden]


Door Syl op 9 januari 2017 18:54

Jouw portemonnee blijft heel cool! Het is dat ik geen geld meer overhoud om er in te doen als ik hem zou kopen haha

[Beantwoorden]


Door Ester op 9 januari 2017 20:21

Leuke foto’s Vera! En wat grappig, ik heb ook nog een aantal van die discoballen-kerstballen. Ze zijn al behoorlijk oud want ik kan me herinneren dat ik ze al had toen ik nog bij m’n ouders woonde maar ze zijn onverwoestbaar. :)

[Beantwoorden]


Door Emke op 9 januari 2017 20:34

Super leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 9 januari 2017 21:00

Hopelijk niets ernstigs in de privé omstandigheden, maar de foto’s zijn weer leuk! Ik wil ook eens naar London, gewoon om te kijken hoe het daar is, maar ook om de korte vliegtijd denk ik :)

[Beantwoorden]


Door Nadieh op 9 januari 2017 21:18

Londen is zo fantastisch! Heel veel plezier, Vera!

[Beantwoorden]


Door anna op 10 januari 2017 12:16

Wat een leuke foto’s! Zo gaaf dat je in Londen bent, kan niet wachten op de vlog! Fijn he zo kort vliegen, ik ben er ook niet dol op…

[Beantwoorden]


Door Nienke op 15 januari 2017 21:58

Leuk om te zien hoe al die foto’s dan toch weer een verhaal vormen, leuk!

[Beantwoorden]