Lente foto’s #11 & #12

We hebben wat in te halen! Twee weken aan foto’s maar liefst, hoewel er donderdag natuurlijk ook een bomvolle weekvlog online is verschenen. Wat heb ik genoten van de afgelopen 14 dagen. Gave events, lekker weer, ijs, terrasjes, leuke afspraken… Ik heb me geen moment verveeld. Kijk mee!

Vrijdag haalde ik bij het stadsloket mijn nieuwe paspoort en identiteitskaart op. Ik wist dat het druk zou zijn, maar wilde gewoon niet te lang wachten met ophalen en dus nam ik de wachttijd van driekwartier maar voor lief.

Jeff was met me mee en na het stadsloket dronken we een drankje aan het water. Hadden we wel verdiend in die hitte.

Ik had een hele mooie zonnebril gezien die maar niet uit mijn hoofd ging. Vrijdag kocht ik hem en sindsdien is hij niet meer van mijn neus af te slaan. Ik vind hem zooo mooi! Hij is van het merk Chloé.

Op zaterdag bewerkte ik de ‘instagram polls bepalen mijn look: EXTREME’ video, zodat die online kon.

De trein vanaf CS naar Utrecht reed ik niet en dus moest ik eerst met de metro naar Bijlmer ArenA om daar op de trein te kunnen stappen. Het was ontzettend heet en vanwege het Toppers concert in de arena zat de metro ook nog eens bomvol. Doordrenkt met zweet was ik blij toen ik in de trein gelukkig wel een zitplekje kon bemachtigen. En ook blij dat ik in de metro rustig was gebleven, ik raak in het OV en zeker wanneer het druk is gauw in paniek. Bleh.

Eind van de middag was ik bij mijn ouders in Arnhem aangekomen en maakten mama en ik deze flammkuchen.

’s Avonds is het zo romantisch bij mijn ouders in de tuin met al die lampjes.

Ik heb bij mijn ouders nog een eigen slaapkamer, wat echt een luxe is. Helaas gebruik ik hem vaak vooral als opslagplaats en dus was het tijd om weer eens goed op te ruimen. Tadaaa!

Zondagmiddag ging ik op bezoek bij mijn oom en tante die een paar maanden geleden zijn verhuisd. Ik had het huis nog niet gezien, maar was wel heel benieuwd.

’s Avonds reed ik weer terug naar Amsterdam met dit mooie uitzicht.

Maandag was ik thuis aan het werk, maar eind van de middag ging ik toch nog even de deur uit voor het Garnier Schone Gezichten Week event. Check hoe leuk deze koelkasten vol met micellair water zijn!

I just can’t stop smiling… ?

Een bericht gedeeld door Vera Camilla (@veracamilla) op

Het was het begin van een mooie week :)

Dinsdag was Jeffrey vrij en zo lief om mij te helpen met mijn bikini video. We gingen naar het strand voor ontspanning, maar ook om te filmen.

Bikini body ready ✅ #bodypositivity #selflove #bikinibody

Een bericht gedeeld door Vera Camilla (@veracamilla) op

En als we er dan toch zijn: ook om Instagram foto’s te maken!

’s Avonds hadden we nog een afspraak samen en gingen we lekker uit eten.

Woensdag vloog ik alweer naar Berlijn met Douglas!

Outfit switch! Dit droeg ik naar het event/diner. Benieuwd naar de details van mijn outfit en meer info over het event? Bekijk dan zeker even de weekvlog.

De tijd vloog voorbij! Er was een presentatie, champagne, diner en een geweldige photobooth waar ik met Sanne van Douglas PR deze foto maakte.

Donderdag vloog ik weer terug naar Nederland. Helaas vanwege het slechte weer in Amsterdam wel met vertraging, maar ik was blij dat we überhaupt konden vliegen.

Thuis ging ik in speedy gonzales mode mail beantwoorden, mensen terugbellen en ondertussen gauw wat te eten bestellen.

Er kwamen nieuwe Lush producten binnen uit de vaderdag collectie. Je ziet onder andere een bath bomb, maar ook baardolie.

Zaterdag gingen Jeff en ik shoppen. Er zit een nieuwe Louboutin winkel aan de P.C. Hooftstraat waar ze schoenen en tassen, maar ook nagellak verkopen! Het is een kleine winkel wat jammer is, want ik had ook wel de lipsticks en eyeliners willen zien.

Zondag was ik vrij, maandag was ik de hele dag bezig met het bewerken van de weekvlog en dinsdag maakte Jeffrey dit recept wat ik eerder die dag had gespot op het Instagram account van Monique van Loon. Tor­tel­lo­ni met pompoen­-tomatensaus en ri­cot­ta. Lekker en snel gemaakt.

Woensdag was ik thuis aan het werk, maar besloot ’s middags toch even naar buiten te gaan voor wat frisse lucht. Ik maakte er gelijk een klein uitje naar Sissy-Boy van.

Ik had namelijk eerder een geweldig kussen met bijtjes gespot en besloot die te kopen voor mijn roze bank om het geel uit de salontafel wat meer op te halen. Blij mee!

Lekker op de bank met een ijsje en een boek op mijn iPad. Ik hou dus eigenlijk meer van waterijs dan van roomijs (Magnum, Cornetto, etc).

Donderdag had ik een paar afspraken in Den Haag!

Ik lunchte met Edith van Style Has No Size op het geweldige dakterras van Bleyenberg en we kletsten drie uur(!) lang.

Daarna liep ik door naar het kantoor Adfactor en Hello Sparkle!, waar ik alweer zes jaar heel fijn mee samenwerk. Ze regelen al mijn betaalde samenwerkingen, verzorgen mijn management en zijn dus gevestigd in Den Haag.

Amanda van mijn management en ik dronken nog even een kopje koffie samen.

Mijn iPad mini is alweer zo oud, kijk hoe Spotify eruit ziet! Maar hij werkt nog prima, zeker omdat ik er eigenlijk alleen (een paar keer per jaar ;)) boeken op lees. Dat was ook weer fijn in de trein terug naar huis, aangezien de batterij van mijn telefoon als zo goed als leeg was.

’s Avonds hadden Jeff en ik weer een Mexicaans avondje. Heeerlijk.

Dat waren alweer de twee weken, die voorbij zijn gevlogen! Komende week heb ik ook veel leuke dingen op de planning staan, ik kan niet wachten om je er volgende week alles over te vertellen.

Hoe was jouw week? X


Lente foto’s #10
Lente foto’s #9
Lente foto’s #8


Reacties

Door FEMKE op 11 juni 2018 06:21

Wat een heerlijke twee weken zeg! Ik vind je nieuwe zonnebril echt super gaaf, staat je goed.

[Beantwoorden]


Door Meryl op 11 juni 2018 07:48

Wat een heerlijke 2 weken en dat kussen van de sissy boy is zo leuk ?

[Beantwoorden]


Door femketje op 11 juni 2018 08:16

aah die louboutin lakjes <3 zo pretty maar ontzettend onhandig om op te bergen in mijn nagellak-lades haha XD

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 11 juni 2018 09:15

Wat een heerlijke weekjes!! Je nieuwe zonnebril is prachtig!

[Beantwoorden]


Door Vera op 11 juni 2018 09:53

Wat weer een Zomerse foto’s! Vond de foto’s van het event leuk om te zien. Ik vraag me dus echt af of die nagellakjes van Louboutin of de kwaliteit al een stuk beter is? Je zonnebril staat je echt heel goed.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 11 juni 2018 11:59

Wat een fijne week heb je achter de rug! Love de zonnebril ook, staat je top!

[Beantwoorden]


Door Tineke op 11 juni 2018 12:21

Je ziet er prachtig uit in bikini! Die Lush collectie is erg mooi,
Liefs

[Beantwoorden]


Door Veronique op 11 juni 2018 15:07

heerlijke weken :)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 11 juni 2018 15:56

Wat een heerlijke zomerse foto’s. Bij één van de foto’s las ik dat jij in paniek kan raken als het druk is in de trein. Ik herken dat, helaas, maar ik vraag mij af hoe jij daar mee om gaat?

[Beantwoorden]


Door Mariska op 11 juni 2018 17:36

Leuke foto’s! Ik vind het vooral ook zo tof dat je bezig bent met body positivity! ♥

[Beantwoorden]


Door Kelly op 11 juni 2018 18:08

Oh yay! Eindelijk een winkel met Louboutins in Amsterdam. Tijd voor een tripje!

Love je bikini foto’s overigens. You shine! ♥

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 11 juni 2018 20:28

Leuk verslag weer Vera :) Wat een toffe zonnebril! En dat broodje (ik denk gegrilde groente?) ziet er ook héérlijk uit!

[Beantwoorden]


Door Leanne op 11 juni 2018 22:15

Ik houd echt van die allereerste foto! Sta je heel mooi op

[Beantwoorden]


Door Eveline op 12 juni 2018 01:46

Hoi Vera, allereerst: je weken zien er weer fantastisch uit! Ik heb dit ook op Facebook gepost, maar wel als reactie en ik denk dat je die niet zo vaak checkt. Maar ik wilde @instagram een reactie van jou op een hater liken, maar ik zit hier op Tenerife met ontzettend slecht internet. Dus ik was er al bang voor; ik heb denk ik de opmerking van de hater geliked :’). Aangezien je me nu geblokkeerd hebt. Ik begrijp dat je die azijnpissers en haters blokkeert. Het is zo zwak om iemand die je niet kent af te zeiken op
internet. Blegh. Maar Je bent een grote inspiratie voor mij en ik zou dit graag bij jou willen ophelderen. En je ook graag weer willen volgen op instagram haha ?. Hoop dat je dit leest en dat je me kunt deblokkeren. Xxx

[Beantwoorden]


Door Nicky op 12 juni 2018 07:14

Jaaa! Wat ben ik blij te zien dat deze nog online komen! Na je artikel waarin je uitlegde meer tijd in IG en YT te gaan steken, dacht ik dat deze er als eerste uit zouden vliegen. Ik hou echt van deze weeksamenvattingen!

[Beantwoorden]


Door anna op 12 juni 2018 08:05

Wat een hoop leuke foto’s! Wat grappig dat je naar Berlijn vloog, kan natuurlijk gewoon, maar ik ben tot nu toe daar alleen met de auto of trein naartoe gegaan haha!

[Beantwoorden]


Door Jess op 12 juni 2018 11:19

Wat een heerlijke foto’s weer! Ik vond jouw bikinifoto op instagram ook echt super, body positivity! <3

[Beantwoorden]


Door Eef op 12 juni 2018 14:11

Hoi Vera wat een leuke weken heb je gehad, ik vind je zonnebril
Kei leuk ik kan zo,n model helaas niet dragen met sterkte :( en je ziet er goed uit
In bikini.

[Beantwoorden]


Door Ester op 14 juni 2018 07:52

Leuk foto overzichtje weer! Calippo cola vind ik ook zo lekker! Al was citroen altijd mijn favoriet, maar die is er niet meer helaas.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 14 juni 2018 10:34

Wat een fijne week heb je weer gehad! Je zonnebril van Chloe is echt super leuk, geeft je echt een diva feeling vooral door de bijzondere frame. Ik heb laatst ook een nieuwe zonnebril aangeschaft van Gucci. Voor mij is een zonnebril uitzoeken altijd heel lastig omdat ik bolle wangen heb en elke dag false lashes draag. De meeste brillen raken mijn lashes of mijn bolle wangen. Gelukkig had ik er één gevonden! En ik moet even zeggen dat je er geweldig uit ziet in je bikini!~<3

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 14 juni 2018 18:39

heerlijk om weer een overzicht te zien, en wat hebben we genoten van het warme weer he? helaas nu niks meer van te merken. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Lente foto’s #13 op 18 juni 2018 06:00

[…] foto’s #11/#12 Lente foto’s #10 Lente foto’s […]


Door veracamilla.nl | Zomer foto’s #1 op 25 juni 2018 10:13

[…] foto’s #13 Lente foto’s #11/#12 Lente foto’s […]