Lente foto’s #10

Gewoon zo’n week die voorbij vliegt maar waarvan je aan het einde van de week ook niet goed meer weet wat je nou precies allemaal gedaan hebt. Oja, een fotoshoot, afspraak bij de bank, een event… Genoeg leuke dingen in ieder geval! Benieuwd? Lees dan verder.

Vrijdag was de migraine gelukkig vrijwel over en hoewel ik wel een beetje bang was dat ik te vroeg had gejuicht of dat het weer zou komen, besloot ik heel rustig de woonkamer te verbouwen voor de Fashion Nova shoplog te maken en te bidden dat het goed kwam. Ik was enorm blij toen de opnames erop stonden, het was gelukt!

Kijk nou! ’s Middags werd dit leuke pakketje van The Body Shop bezorgd, gepersonaliseerd met de labrador van mijn ouders: Juul!

Daarna begon ik als een gek met editen omdat de video zondag live moest.

Ik bestelde daarom om tijd te winnen (altijd een goed excuus ;)) avondeten bij Hummus House, de keuze viel op deze gevulde aubergines. Mega lekker.

Zaterdag was het tijd voor ‘the royal wedding’ van Harry en Megan, wat een mooie ceremonie was dat! De dagen erna heb ik nog nagenoten met nog meer info en mooie foto’s van het huwelijk, smelt er dan toch gewoon compleet bij weg.

’s Middags ruimde ik mijn kledingkast op en maakte ik hem eindelijk ‘lenteklaar’. Helaas gaf me dat niet zo’n voldaan gevoel als normaal, ben nog steeds op zoek naar kleding waarin ik me happy en mezelf voel.

Jeff ging weer even terug naar zijn roots en hielp me met het schilderen van een stuk statief wat in beeld is wanneer ik film. We maakten hem wit zodat het minder zou opvallen.

’s Avonds aten we kaasfondue! Die mislukte helaas compleet waardoor we uiteindelijk maar terug gingen naar de supermarkt om een kant en klaar pakje te halen.

En omdat we alle seizoenen Friends weer gekeken hebben, haalde ik mijn DVD-box tevoorschijn voor de leuke extra’s. Helaas zijn de DVD’s heel erg beschadigd (ben er altijd netjes mee omgegaan, zo suf!) waardoor hij het niet deed :( ik twijfel nu serieus om een nieuwe box te kopen…

Zondag kwamen mijn ouders en filmden Jeffrey en ik de eerste indruk van een unisex make-upproduct.

’s Avonds lekker in bed nieuwe afleveringen Brooklyn Nine-Nine kijken en fangirlen omdat Jess uit New Girl een rolletje heeft in een van de afleveringen.

De enige foto die ik maandag maakte. Cactusijsjes eten in bed. Niet zo’n succes, doe mij dan maar gewoon een ouderwetse ‘stoplicht’.

Dinsdag had ik een fotoshoot en besloot ik daarom met mijn nieuwe krultang weer eens mijn haar te krullen. Waarom ben ik hier zoooo slecht in? Ik heb wel tien keer mijn vingers verbrand en had krullen vol met knikken.

Mijn eigen huis werd gebruikt als ‘set’ van de shoot, heel tof om eens te doen!

Woensdag was ik weer eens niet weg te slaan bij mijn computer toen ik er achter kwam dat ik nog moest lunchen en over een kwartier bij de bank moest zijn… Dus snel maar wat crackers eten onderweg.

Donderdagavond lukte mijn maaltijd beter. Ik at de Spicy Pumpkin pizza van Magioni met pompoen bodem. Heerlijk!

Daarna stapte ik op de pont naar de A’dam Toren voor een event van L’Oréal.

Er werden festival haartrends getoond en besproken door Floor Kleyne. Een van de beste en leukste haarstylisten van Nederland.

Nog even mijn cocktail leegdrinken voor de spiegel.

Het event vond plaats op de 16e etage, in de loft van de A’dam Toren. Toen ik in de lift naar beneden stapte om naar huis te gaan, werd ik verrast met een mini disco!

Perfecte afsluiting van de avond en de week!

Hoe was jouw week? X


Lente foto’s #9
Lente foto’s #8
Lente foto’s #7

Twitter Facebook
Categorie: Lente/zomer/herfst/winter foto's | 28 mei 2018 | 29 reacties

Reacties

Door Leah op 28 mei 2018 06:33

Die discolift is een leuke verrassing als je instapt ?

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 28 mei 2018 08:08

De jurk die je op de eerste foto aanhebt is echt super!

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 mei 2018 08:08

ik kan ook echt niet goed overweg met normale krultangen :’) altijd verbrande vingers, oren en ga zo maar door XD

[Beantwoorden]


Door anna op 28 mei 2018 08:18

Wat een super leuke foto’s! Ik vind je roze bank zo ontzettend mooi <3

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 28 mei 2018 08:49

Wat een fijne week heb je weer gehad! Zo leuk dat pakketje van The Body Shop, altijd leuk als ze het persoonlijk maken. Ik moet mijn kast ook nog lente/zomer ready maken, afgelopen dagen ben ik echt aan het struggelen met wat ik precies aan moet doen. Word maar eens tijd dat ik dit weer netjes ga sorteren. Die dag dat Harry en Meghan gingen trouwen heb ik vanaf 10 uur al alles via de BBC bekeken. Ik ben zo’n fan van elk Koningshuis! Stiekem hoop ik later bij RTL Boulevard te staan en alle ins and outs te vertellen over hen, hihi.

[Beantwoorden]

Lonneke antwoordt op 1 juni 2018 om 12:38:

Mooi was de royal wedding hè! En die uitzending duurde echt iets van 6 uur ofzo, maar ik vond het geweldig om te zien!

[Beantwoorden]


Door Loes op 28 mei 2018 09:34

Wat een fijne week! Die events zien er altijd zo leuk uit, zo goed georganiseerd!

[Beantwoorden]


Door Femke op 28 mei 2018 09:38

Wat een fijne week. Pfoe toen ik laatst mijn kast opnieuw aan het indelen was en winterkleding eruit haalde werd ik daar ook minder blij van dan normaal. Ik heb de Royal Wedding ook gekeken, heb ervan genoten. Toen afgelopen weekend de speciale Vogue editie uitkwam was ik ook weer helemaal blij.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 28 mei 2018 09:48

Wat een leuke week heb je achter de rug. Het event ziet er ook gaaf uit!

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 28 mei 2018 09:51

Wat een prachtige lentejurk Vera! Mag ik vragen waar die van is? Ik heb zelf ook echte curves en dat soort jurkjes staan mij altijd erg mooi en ik voel me er op en top vrouwelijk in.

Overigens een tipje voor je krullen: het is het fijnst als je een krultang hebt zonder een tang waar je de krullen tussen moet klemmen. Door het klemmen van de lokken krijg je namelijk knikken. Maar omdat jouw krultang dit wel heeft zou ik je lok er gewoon omheen draaien. Zo voorkom je dat!

En ik houd de tang altijd naar beneden toe gericht. Misschien dat het helpt! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 mei 2018 om 11:28:

Hij is van H&M!

Ik ga het proberen met de krultang, dankjewel voor de tip!

[Beantwoorden]

Eveline Fleur antwoordt op 29 mei 2018 om 11:14:

Graag gedaan hoor, veel succces! Ik ga bij de H&M gluren. ;)

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 28 mei 2018 13:04

Wat een heerlijke week, alleen erg jammer van de migraine. Ik vind die lift wel een leuke verrassing. Ik wens je een fijne week toe. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Lou op 28 mei 2018 15:50

Echt best bizar dat de body shop een beetje in jouw foto’s gaat zitten zoeken en plukken om hun eigen product aan de man te brengen. Tamelijk f’d up.

Ik zag je trouwens nog voorbij komen in een verhaal van de Volkskrant. Op zich een goed verhaal over de betrouwbaarheid van influencers, maar ik vroeg me wel af: hebben ze jou eigenlijk nog om een reactie gevraagd of hebben ze gewoon jouw wimperserum slip als voorbeeld gebruikt?

[Beantwoorden]

Lou antwoordt op 28 mei 2018 om 15:53:

Herstel, het was de NOS!

[Beantwoorden]


Door Vera op 28 mei 2018 17:16

Wat vind ik je huisje toch mooi ingericht! De roze bank in combinatie met de blauwe poef, love it. Heb zelf ook de Royal wedding gekeken en ik vond het ook zo mooi. Eigenlijk heb ik dat niet snel maar deze bruiloft was toch wel even genieten. Zomer jurkje van de eerst foto staat je echt heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Mara op 28 mei 2018 17:31

mooie foto’s

kan je misschien in een blog schrijven hoe je meer bezoekers kan krijgen en hoe je kan samenwerken met merken en dat je het dan opgestuurd krijgt om te testen. want daar heb ik al een lange tijd vragen over!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 28 mei 2018 20:07

Wat balen dat je je niet helemaal voldaan voelde na het wisselen van je kledingkast! Ik heb dit jaren lang gehad, altijd moeite met het vinden van mijn stijl. Maar ik heb nu ein-de-lijk echt een kast waar ik helemaal blij mee ben en die ook echt ‘af’ is. Ik heb wel net een andere stijl dan jij denk ik, maar ik heb er onlangs een artikel over geschreven met een video, wellicht helpt het je om een kast samen te stellen waar je écht blij van wordt :) Je hummus house maaltijd ziet er overigens echt goed uit!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 29 mei 2018 20:53

Ik wil nog altijd eens een keer beginnen aan de serie Friends, hoor er altijd zulke lovende verhalen over.

[Beantwoorden]


Door Elise op 30 mei 2018 09:20

Komen er ook nog geschreven artikelen? Of nu alleen maar video’s?

[Beantwoorden]


Door Meryem op 30 mei 2018 11:08

Ik heb een hack van beautylab. Als je een hoge staart maakt en dan de pluken krult. Elestiek uit je haar trekken en klaar is kees. Ik heb het dit jaar al vaker mijn haar gekruld dan ooit.

[Beantwoorden]


Door Jess op 30 mei 2018 13:22

Leuke foto’s weer <3

[Beantwoorden]


Door Sarah op 30 mei 2018 16:38

Als het om friends gaat is het serious! Ik bewaak mijn box met mijn leven. Echt balen dat jouw dvd’s beschadigd zijn. En gaaf zo een disco lift. Even over haar krullen…ik begin er niet eens meer aan. Ik wil zo graag van die mini krulletjes in mijn haar maar na een kwart van mijn haar te hebben gedaan ben ik het zat en kap ik ermee duurt mij allemaal te lang…leuk zo een kapsel waarvan alleen 1/4 krult voor twee dagen…NOT!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 30 mei 2018 18:54

Hi vera,

Is dit al jouw zomerrooster? Omdat je al een tijd zo weinig en onregelmatig post? Kan je iets meer vertellen hoe en wanneer en wat online komt misschien?

Liefs

[Beantwoorden]


Door roos op 31 mei 2018 09:48

ja inderdaad er wordt de laatste tijd ontzettend onregelmatig geplaatst, ik wil je niet aanvallen ofzo maar het zou professioneler zijn als je gewoon laat weten van dat je prive dingen hebt waardoor je eventjes onregelmatig post of dat je eventjes vertelt dat je al aan je zomer rooster bent begonnen.

Misschien dat je via je social media wel iets hebt laten weten, maar ik volg je daar bv niet op dus dan vind ik het wel zo netjes voor de mensen die je niet daar volgen of uberhaupt geen social media hebben dat je op je blog laat weten wat we kunnen verwachten

[Beantwoorden]


Door Tineke op 31 mei 2018 16:33

Altijd zo leuk om een kijkje in jouw week te nemen.

[Beantwoorden]


Door Jaco op 1 juni 2018 22:30

Ben je weleens in de Summum winkel in de Hartenstraat geweest? Ze hebben hele mooie vrouwelijke kleding en de service is erg fijn. Wie weet iets voor jou, omdat je schreef dat je zoekende bent! X

[Beantwoorden]


Door Diede op 8 juni 2018 14:04

He Vera! Waar is dat leuke blousje van met space print?:):)

[Beantwoorden]


Door Ester op 14 juni 2018 07:45

Al even geleden dat ik op je blog heb gekeken, omdat ik tegenwoordig juist meer naar YouTube kijk. Leuke foto’s! Had er een paar al op Instagram voorbij zien komen.

[Beantwoorden]