Unboxing & what’s in my Dior camera bag? (+storytime)

Een unboxing, storytime én What’s In My Bag? in één! Een heerlijke uitgebreide video waarin ik alles vertel en alles laat zien van mijn nieuwe Dior tas (Camera Clutch). Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 10 juni 2018 | 5 reacties

Reacties

Door femketje op 10 juni 2018 11:58

ik moet ook altijd nog eens een echte mooie designer bag scoren (bucketlist iets), maar vind ze nog steeds zo ontzettend duur :’)

de tas die je gekozen hebt is wel erg gaaf, ik hou wel van zo’n handig formaat en het leer is super mooi! :)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 10 juni 2018 13:17

Wat heerlijk! Ik vind de tas super mooi! Zo’n soort tas zou ik ook kunnen kopen (alleen zit ik nu nog in het Michael Korts segment ;)) Ik zou alleen eerder voor zilveren hardware kiezen, want koele kleuren staan mijn beter.
Geniet ervan!

[Beantwoorden]


Door Nancy op 11 juni 2018 12:59

Wat leuk om te zien …hoe blij jij bent met deze mooie designer tas. Ik vind deze tas ook heel mooi,en zou deze zelf ook zeer zeker dragen….maar ik zou net als Nienke liever gaan voor een uitvoering met zilverkleurige details. Hier ook een koel type (ha,ha)

btw : te gek die nieuwe kleur haar !!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 12 juni 2018 17:01

Oh wauw Vera, wat een prachtige tas! Ik snap wel dat je hier zo blij mee bent!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 14 juni 2018 19:08

wat een prachtige unboxing, en natuurlijk een prachtige tas. Ik verbaasde mij echt hoeveel er in de tas verdween. liefs soraya

[Beantwoorden]