Persreis Berlijn, roze haar & pashokjes shoplog | weekvlog

Omdat ik afgelopen week heb gevlogd, stond er maandag geen fotodagboek online. Ik heb vorige week zóveel leuke dingen gedaan! Een perstripje met Douglas naar Berlijn gemaakt, ik ben naar de kapper geweest (nieuwe haarkleur!) en doe een kleine shoplog. Allemaal in deze video! Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Deze video is in samenwerking met Douglas.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 7 juni 2018 | 11 reacties

Reacties

Door Mariëlle op 7 juni 2018 16:57

Leuke vlog weer Vera :) Wat een super tof event, ben benieuwd hoe de uitwerking van Douglas zal zijn!

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 juni 2018 17:36

oh wauwie je haar is zo gaaf :D oeh en love dat shirt met hartje op :)

[Beantwoorden]


Door Tineke op 8 juni 2018 12:21

Ik vind jouw vlogs altijd erg leuk! Heb je blog al een tijdje niet bezocht, zo eerst maar eens even bijlezen.
Liefs

[Beantwoorden]


Door An op 9 juni 2018 15:10

Hoi Vera,

Op instagram kan ik niet meer antwoorden, ga ervan uit dat je mij dan geblokkeerd hebt.
Niet erg volwassen van je als dit zo is. Blijkbaar mag je je mening niet geven en mag je alleen maar zeggen hoe geweldig mooi je bent.
Zeggen dat ik een bikini totaal niet mooi vind, is genoeg om me het zwijgen op te leggen;)
Blijf het jammer vinden dat je obesitas promoot als iets wat goed is, terwijl het gewoon mega ongezond is. Kom je zelf ook nog wel achter.
Succes.

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 9 juni 2018 16:46

Obesitas houdt in dat je ernstig overgewicht hebt en dat is bij Vera zeker niet het geval. Ze is plussize en heeft curves. Ik vond de bikini wat minder staan maar haar houding erbij vind ik super. Ook dat je jezelf laat zien zonder make-up vind ik leuk. En je make-up,kleding en sieraden laten je sprankelen!

Kritiek moet kunnen maar wel op een respectvolle manier!

[Beantwoorden]

An antwoordt op 9 juni 2018 om 22:51:

Hoi

Overgewicht is obesitas. Morbide obesitas is zwaar overgewicht. Noem het curvy of plus size maar medisch gezien is het obesitas. Vera vertelt dat ze bijna 20 kilo is aangekomen en dat ze nu nog meer weegt dan vorig jaar. Vind ik persoonlijk verontrustend want dat betekent dat ze stelselmatig meer binnen krijgt dan wat het lichaam nodiccheeft. Waar stopt het? Zie dagelijks mensen die het veel te ver hebben laten komen en dan plots op een punt komen dat ze inzien dat hetceo niet meer kan.
Fijn die body positivity maar er wordt veel te veel gepromoot dat overgewicht hebben ok is. Het gaat me niet om het uiterlijk, de ene vindt dik mooi en de andere niet. Het gaat me om het gezondheidsaspect.
Gr

[Beantwoorden]

Naomi antwoordt op 11 juni 2018 om 11:53:

Normaal reageer ik nooit, maar zeggen dat het je om het gezondheidsaspect gaat, is natuurlijk de grootste onzin ooit. Als je niks zinnigs te melden hebt, houd dan gewoon je mond en kom ook niet aan met je ‘bezorgdheid’ of wat het ook mag zijn.
Ik ben blij dat er zoveel diversiteit is in de wereld en daarbij mag iedereen zijn/haar mening uitten, maar doe dat lekker op één of ander openbaar forum en niet direct op de man, want als iemand aangeeft blij en tevreden te zijn met haar lichaam, wie zit er dan nog op jouw idee daarover te wachten?
Als ik jouw reacties lees ben ik oprecht gelukkig dat ik niet zo simpel denk als jij en schoonheid vanbinnen en vanbuiten kan waarderen.
Obesitas promoten doet niemand en bovendien, als iemand daadwerkelijk denkt ‘lekker morbide obesitas’ te worden naar aanleiding van de body positivity die je overal steeds meer ziet, dan doet diegene dat toch, wat kan jou het in godsnaam schelen?
Dan heb jij gelijk ook weer lekker wat om af te zeiken, ieder wat wils, toch?

[Beantwoorden]


Door Naomi op 11 juni 2018 11:54

Naar aanleiding van mijn reactie op An:

Vera, ik volg je al jaren en wat ik al zei, normaal reageer ik nooit, maar: Keep up the good work en blijf wie je bent.
Want wie je bent is perfect en dat geldt voor iedereen.

[Beantwoorden]


Door Ria op 11 juni 2018 19:57

Hoi Vera, ik heb genoten van je vlog, je komt zo leuk, spontaan en grappig over, ik kon het zien dat je lekker in je vel zit.
Ik volg je eigenlijk al heel lang,maar reageer nooit, maar bij deze wil dat wel doen.
Ik ben 45 jaar,mede door jouw blog blijf ik me jong voelen?
Je mag van mij vaker vloggen hoor!
Ga lekker door zoals je bezig bent, je bent prachtig van binnen en van buiten!
Groetjes Ria

[Beantwoorden]


Door Ester op 14 juni 2018 07:45

Wat is je haar gaaf geworden!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 14 juni 2018 20:52

wat een leuke week zeg, ik snap dat je genoten hebt. mijn kaptafel is ook altijd vies en ook zeer snel. ook niet schoon te houden helaas. liefs soraya

[Beantwoorden]