Hello, is it me you’re looking for?

Ik ben iemand die eeuwig kan twijfelen en haar kop in het zand steekt wanneer het te moeilijk wordt, wanneer ik het even niet meer weet. Dat is de afgelopen weken gebeurd. Ik merkte dat ik prioriteiten moest stellen, dat ik niet alleen YouTube, maar ook Instagram voorrang moest, en vooral ook wilde geven. Twee kanalen waar ik enorm veel energie uit haal en waar het gelukkig heel goed mee gaat.

Mijn blog groeit al jaren niet meer en dat vind ik niet erg. Ik stop er niet meer de tijd en energie in om haar te laten groeien. Toch blog ik graag, omdat ik hou van schrijven, stukjes tikken over de mooiste beautyproducten met foto’s, swatches en meerdere looks. Dat zal ik ook zeker blijven doen, maar op dit moment kan ik niet zeggen op welke dagen er blogposts online komen en op welke dagen niet.

Wanneer de tijd verstrijkt zal ik het misschien beter weten en meer balans vinden, maar momenteel ben ik nog heel erg zoekende en moet ik in een nieuw ritme komen. Ik wil wel eerlijk en transparant naar jullie zijn, omdat jullie me al jaren volgen. Ik hou van jullie en ik hou van mijn blog. Mijn blog is mijn baby en dat zal het altijd blijven. Maar om me te kunnen blijven ontwikkelen moet ik keuzes maken en momenteel kies ik er voor om mijn YouTube kanaal en Instagram account op 1 te zetten.

In de weken dat ik het rustiger heb en merk dat ik tijd over heb, zal ik die tijd graag in mijn blog stoppen. Maar dat zal per week verschillen en ik kan daarom niks beloven. Volg me vooral op Bloglovin om de nieuwste blogposts niet te missen. En hou natuurlijk YouTube en Instagram in de gaten, daar ben ik het meest actief.

Bedankt voor het lezen en ik hoop dat jullie het begrijpen ❤️

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life Site | 6 juni 2018 | 76 reacties

Reacties

Door Ingrid op 6 juni 2018 14:23

Oh wat jammer. Ik las graag je blogs! Ben zelf niet zo van YouTube, maar ik zal zeker je instagram in de gaten houden en je site regelmatig bezoeken :)
Geniet van alles en maak je niet te druk! Je moet doen waar je je goed bij voelt :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2018 om 17:31:

Dankjewel Ingrid!

[Beantwoorden]


Door femketje op 6 juni 2018 15:10

Aah jammer maar heel goed te begrijpen! ♡ ik blijf sowieso rondhangen op je blog ;)

[Beantwoorden]


Door Nikki op 6 juni 2018 15:12

Ik vind dit wel mooi om te zien. Ik volg je al jaren, vanaf toen je eigenlijk echt nog een meisje was. Afgelopen twee jaar (maar vooral de laatste maanden) ben je echt aan het groeien tot een powerwoman die – enigszins uniek misschien wel – anderen oprecht in hun waarde laat terwijl ze zichzelf écht laat zien. Bij je nieuw verworven status ;-) hoort ook zeker het maken van keuzes waar je volledig achter staat. Dat is stoer! Het maakt je een nog sterkere vrouw. En daar kan naar mijn mening niemand iets slechts over zeggen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2018 om 17:31:

Enorm lief, dankjewel <3

[Beantwoorden]


Door Marlies Spaans op 6 juni 2018 15:13

Super goed dat je op jezelf past!.. Je keuze is ook hartstikke logisch! Ik hoop wel dat je blijft bloggen, volg je al jaren en jammer genoeg verdwijnt de ene na de andere blog. Maar nogmaals, ik snap je keuze! Je video’s blijven leuk, creatief en vernieuwend daar zit natuurlijk veel energie in! Keep up the good work, ben trotos op je.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2018 om 17:31:

Dankjewel Marlies en ik ga zeker mijn best doen, ik hou nog steeds van mijn blog!

[Beantwoorden]


Door Ivy op 6 juni 2018 15:24

Uiteraard moet je doen waar je je prettig bij voelt! Maar een beetje ouwe sukkel voel ik me wel. Want wat is nou de lol van Instagram? Het zijn toch alleen plaatjes met een beetje tekst? Of is er allemaal content die ik niet zie? (Ik heb zelf geen Instagram). Ik ben zelf meer een bloglezer, want ik heb geen tijd om veel filmpjes te kijken, dus ik persoonlijk hoop op toch nog veel blogs in de toekomst! Veel bloggers maken/maakten zich druk over een schema, maar mij maakt het niet uit. BlogLovin voert ze vanzelf wel aan wanneer ze er zijn. En dan lees ik ze vanzelf!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2018 om 17:32:

Foto’s inderdaad, maar ook instagram stories! Maar het kan ook heel goed dat het niets voor jou is, je hoeft/kan ook niet alles leuk vinden natuurlijk.

[Beantwoorden]

Ivy antwoordt op 11 juni 2018 om 22:07:

Nog nooit van gehoord, haha. Ik kijk er eens naar!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 6 juni 2018 16:13

Lieve Vera, ik volg je blog al vanaf het begin, en alhoewel ik eerlijk toe moet geven dat ik niet meer ieder filmpje op YouTube kijk, ben ik nog steeds groot fan. Je spontaniteit, positiviteit en authenticiteit vind ik dingen die je echt uniek maken, en daar waardeer ik je geweldig om, blog of niet. Je filmpjes over lichaamstaal en body positivity kijk ik overigens wel allemaal, en ben soms bijna tot tranen geroerd. Je bent een groot voorbeeld voor mij en hopelijk een hele hoop jonge meiden, dus ga vooral door met wat je doet, dit is zo belangrijk! Bedankt voor het mooie mens wat je bent :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2018 om 17:33:

Dankjewel Janneke, ontzettend lief <3

[Beantwoorden]


Door Nienke op 6 juni 2018 17:05

Ahhh! I really loveeeeed your weekly pictures, ik hou van vlogs en die lijken mij ook van jou zo leuk als je daar ooit interesses in krijgt. Maar oh wat vind ik het heerlijk dat ik op maandag lekker naar foto’tjes kon kijken.
Goodluck with your brand Vera <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2018 om 17:33:

De foto’s blijven! Deze maandag niet vanwege de weekvlog die morgen live gaat, maar komende maandag wel gewoon weer :)

[Beantwoorden]


Door Zaneta op 6 juni 2018 17:08

Ik hoop dat je blog blijf bestaan, want ik lees het graag :)
Maar ik snap je keuze.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 6 juni 2018 17:29

Jammer dat je blog minder aandacht gaat krijgen, ik ben trouw lezer. Je youtube kanaal volg ik ook maar met instagram heb ik helemaal niks.
Persoonlijk vind ik dit een communicatiemiddel voor mensen met de aandachtsspanne van een zieke kip. Oh, wat een commentaar ga ik nu krijgen…
Maar ik heb het serieus geprobeerd bij de instagramaccounts van verschillende bloggers en vloggers en kan er geen toegevoegde waarde in vinden vergeleken met hun blog of vlog.

[Beantwoorden]


Door Caro op 6 juni 2018 17:49

Wat jammer. Ik snap je wel. Ik heb alleen echt een hekel aan YouTube een Instagram. Dus vind het heel jammer dat je mindert. Maar ik gok dat ik in de minderheid ben met mijn voorliefde voor blogs. Ik volg je nu… 6-7 jaar?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2018 om 18:35:

Lang! Ik ben ook gewoon alweer 9 jaar bezig… pfoe!

[Beantwoorden]


Door Sara op 6 juni 2018 17:50

Wat ontzettend jammer, Vera! Ik had het wel een beetje verwacht, je bent inderdaad de laatste tijd veel actiever op YouTube en Instagram en je hebt nu eenmaal maar zoveel (werk)uren in een dag.
Ik volg je al van toen we tieners waren (we zijn ongeveer even oud) en ik heb je “transformatie” tot sterke & zelfverzekerde powervrouw op jouw blog met ontzettend veel bewondering gevolgd.
Je bent een voorbeeld voor velen van ons, niet in het minste voor de tieners van nu, die wellicht nog in de knoop liggen met zichzelf.
Ik volg je zeker en vast via je andere kanalen. Keep up the good work, we zien wel wanneer je terug een blogpost online krijgt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2018 om 18:34:

Dankjewel! <3

[Beantwoorden]


Door suzanne op 6 juni 2018 18:55

Ik vind jou blog echt één van de beste. Heel persoonlijk, eerlijk en je artikelen zitten goed in elkaar. Ik ben (helaas) iemand die vaak alleen maar leest en niet comment.
Ik snap de hele hype rond vloggen niet zo. Ik kijk alleen video’s van bloggers als ik het echt interessant vindt. Ik weet niet waarom, maar artikelen vind ik persoonlijk fijner.
Dus ik ben heel blij dat je blog gewoon blijft, want hij is zó goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2018 om 21:19:

Dankjewel Suzanne!

[Beantwoorden]


Door Meriam op 6 juni 2018 18:57

De ‘hype’ van het volgens van een beautyblog lijkt de laatste jaren steeds meer af te nemen. Toch ben jij van de rij beautybloggers als een van de weinige overgebleven. Ik kan als jaren lang, volgens mij vanaf ongeveer het beging, ontzettend genieten van je artikelen en je manier van schrijven.
Ik volg je zeker ook op instagram en hou je YouTube kanaal in de gaten. Je bent de afgelopen jaren zo ontzettend gegroeid, een groei waar je mega trots op mag zijn!

Ondanks dat je minder zal plaatsen op je blog, kom ik zeker nog wel af en toe terug om te kijken of je eventueel toch wel wat heb geplaatst.

Lieve Vera, dapper dat je deze keus heb gemaakt en je jezelf alleen maar verder gaat ontwikkelen.

Liefs x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2018 om 21:19:

Onwijs bedankt voor je lieve woorden, Meriam! Doet me goed.

[Beantwoorden]


Door Ivon op 6 juni 2018 19:09

Ik zie steeds meer bloggers deze stap maken, en begrijp het wel.
Het is ook jouw werk, jouw “commerciele bedrijfje” van jezelf en daarbij horen keuzes maken waar je je energie en aandacht wel en niet in steekt.
Dat is wat je een goede zakenvrouw maakt!
Ik blijf je zeker volgen op Youtube en weet zeker dat je daar net zo een succes wordt/blijft als dat je blog al die jaren is geweest!

Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2018 om 21:18:

Heel lief, dankjewel Ivon!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 6 juni 2018 19:15

Aaaah vind het stiekem wel een beetje jammer hoor hihi, geniet al jaaaaren van je blog. Maar héél begrijpelijk, je kunt je niet op 10 dingen tegelijk focussen, ik herken het helemaal. Veel succes met alles Vera en ik houd je blog in de gaten :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 6 juni 2018 19:24

Lieve Vera,

Fijn om te horen dat je blog niet verdwijnt!
Ook ik heb een hele lichte huid (met roodheden) en dat was de eerste reden om je te gaan volgen.
Toen ik je blog (bijna dagelijks) ging volgen merkte ik wat een leuke, lieve meid je bent, en heb ik heel wat beautytips van je overgenomen :-)
Ik hoop dat je blog toch nog lang blijft bestaan, wellicht wat old school maar hou van je reviews met mooie foto’s :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2018 om 21:18:

Dankjewel, super lief! En ik ben ook nog steeds dol op reviews hoor :)

[Beantwoorden]


Door Roksana op 6 juni 2018 19:29

Ik was er onlangs nog over bezig dat ik het zo jammer vind dat de meeste blogs stoppen en/of minderen omdat ik zo graag geschreven reviews lees. Ik volg je ook sporadisch op YouTube maar kijk zeker niet elke video. Terwijl ik op je blog wel alles lees. De meeste blogs die ook een dergelijke aankondiging deden volg ik niet meer. (als ik een blog een aantal keer op zoek en er geen nieuwe content op staat, ga ik die blog na een tijd niet meer in het oog houden helaas) Ik hoop dat je op zijn tijd de perfecte balans gaat vinden en toch weer een soort van schema gaat hebben, zou het namelijk jammer vinden moest ook deze blog mijn aandacht verliezen.

Succes in ieder geval!

[Beantwoorden]


Door isabel op 6 juni 2018 19:57

Ah wat spijtig, al respecteer ik je keuze (natuurlijk) volledig. Verandering is eng, mensen zijn er niet voor gemaakt denk ik, dus ik vind het heel dapper dat je de stap durft te zetten én daar ook nog eens transparant in bent.
Ik volg je toch ook op instagram en Youtube, dus ik blijf mijn dosis Vera wel hebben en klaag niet. Natuurlijk is het spijtig, maar als je stil blijft staan geraak je ook niet vooruit in het leven. Veel succes meid!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2018 om 21:17:

Lief! Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Jasmien op 6 juni 2018 21:20

Oh, dat is spijtig… Ik lees je blogs nog altijd heel graag! Ik kom elke dag kijken of er een nieuwe post is. Maar ik kijk ook heel erg graag naar je video’s, dus ik ben zeker blij dat die blijven komen. Blijf je je video’s hier ook posten?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 juni 2018 om 18:12:

Natuurlijk, video’s plaats ik gewoon door!

[Beantwoorden]


Door door op 6 juni 2018 21:33

Oh wat jammer… Begrijpelijk wel, het is blijkbaar de trend, maar ik heb helemaal niks met Youtube (filmpjes kijken doe ik alleen als er niemand in de buurt is, en dat is eh… bijna nooit) en Instagram… daar blijf ik liefst zo ver mogelijk van weg. Van die opgeklopte fake-voorbeeld wereld word ik gewoon depressief.
Dus ja, ik zal je artikelen erg missen, er blijft volgens mij nog nauwelijks iets soortgelijks over, maar een mens moet nu eenmaal geld verdienen, dus ik wens je veel succes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 juni 2018 om 18:12:

Instagram kan ook juist een hele mooie plek met positieve inspiratie zijn, het is net wie je volgt! Misschien toch eens proberen?

[Beantwoorden]


Door Anne op 6 juni 2018 22:05

Ah Vera, het zat er al een beetje aan te komen, maar vind het toch wel jammer hoor! Las je blog altijd tijdens het ontbijt om lekker rustig wakker te worden. Dat is met een filmpje toch anders (meer prikkels ofzo haha) en Instagram scroll ik vaak zo snel doorheen omdat er zoveel te zien is dat ik daar niet zo aandachtig in ben.

Maar, ik kan me voorstellen dat er meer groei mogelijk is op YouTube en Insta, en zeker als je hart daar nu ligt, dan moet je daarvoor gaan! Ik volg je sowieso via Bloglovin, en ik ben blij dat je in ieder geval niet stopt met je bezigheden :) Veel geluk!

Liefs,
Anne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 juni 2018 om 18:12:

dankjewel Anne!

[Beantwoorden]


Door Elsemiek op 6 juni 2018 22:19

Ik kreeg al het idee dat het eraan zat te komen. Ik kijk regelmatig op je blog, dagelijks een paar keer, en ik lees je blogs dan ook erg graag! Maar ik begrijp het. Ik blijf je natuurlijk nog gewoon volgens op YouTube en Instagram ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 juni 2018 om 18:13:

Fijn om te horen, dankjewel Elsemiek :)

[Beantwoorden]


Door Nathalie Piersma op 6 juni 2018 22:27

Ha Vera, logisch dat je soms deze keuzes moet maken het moet allemaal wel te doen blijven, juist omdat je zo oprecht en eerlijk je mening geeft, gaat er (denk ik) veel werk zitten in een goede review geven. Ik kijk het liefst je filmpjes, juist omdat ik dan ondertussen mezelf bijvoorbeeld op kan maken. Uiteraard kijk en luister ik de filmpjes met mijn volle aandacht hoor, maar het is zo makkelijk om dan ondertussen wat kleine andere dingetjes te kunnen doen. Wijs besluit. Neem je ook tijd om af en toe niks op je agenda te zetten en ‘de boel de boel’ te laten. Succes en veel liefs, Nathalie.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 juni 2018 om 18:13:

Snap het helemaal. En heel lief, dankjewel Nathalie.

[Beantwoorden]


Door Caroline op 6 juni 2018 22:44

Maar post je wel je YouTube filmpjes hier dan? Groetjes Caroline
En denk he nog na over mijn sproetjes vraag (zie gisteren)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 juni 2018 om 18:13:

Ja die blijven hier ook gewoon verschijnen!

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 7 juni 2018 04:59

Goed dat jij pas op de plaats maakt!
Mensen vergeten hoeveel tijd en energie jij hierin stopt….
Ook heb je ook nog een naast dit een priveleven…

Xoxo

[Beantwoorden]


Door Syl op 7 juni 2018 06:27

Ik zag het al een beetje aankomen…
Maar je bent in elk geval wel meteen duidelijk.
Ik hoop dat je een keuze kan maken waar jij je goed bij voelt. Succes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 juni 2018 om 18:14:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door JD op 7 juni 2018 08:52

Oh, wat jammer! Ik volg je blog nu al jaren. Maar ik respecteer je keuze. Wanneer jij je beter voelt bij Youtube en Insta moet je daar gewoon voor gaan. En ook daar kunnen we je gewoon volgen, het is en blijft dezelfde leuke Vera❤️ Heel veel succes met je zoekproces!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 juni 2018 om 18:14:

Super lief, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Arnie op 7 juni 2018 09:59

Hi Vera, begrijpelijk dat je keuzes moet maken, en goed dat je kiest waar je zelf het meest plezier aan beleeft en je creativiteit in kwijt kan. Ik vind het wel jammer hoor! Je ben een van de weinige bloggers die nog regelmatig geschreven content op haar blog plaatst, die ik altijd erg leuk vind om te lezen! Ik gebruik instagram zo min mogelijk want hoewel ik het leuk zou vinden jouw stories te zien, is mijn ervaring dat ik binnen no time weer naar de zoveelste Kardashian gerelateerde foto zit te kijken. Dat doodt mijn eigen productiviteit zo. Met youtube heb ik in zekere zin hetzelfde, hoewel ik met heel veel plezier naar je videos kijk!
In ieder geval respect dus voor je dappere keuze en succes met uitvogelen hoe je vanaf hier verder wilt.

Oh en mogen de weekly snaps pleeeease blijven?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 juni 2018 om 18:15:

Ja hoor, maandag weer een nieuwe!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 7 juni 2018 11:00

Ik had het de afgelopen tijd inderdaad al gemerkt. Veel video’s die op je blog verschenen, maar geen blogs. Ik snap je keuze heel goed, als dat meer bij je past of je goed ligt en waar je de meeste energie uit haalt, dan is dat het allerbelangrijkste! Jammer dat er minder blogs komen, maar het gaat om jou :). Succes met alles!

[Beantwoorden]


Door Lou op 7 juni 2018 11:18

Ahh dapper besluit hoor! Veel succes met je verdere plannen, ik hoop dat je eruit kan halen wat je wilt! Ik denk dat ik misschien één van de weinige mensen ben die jouw YouTube-filmpjes of Instagram overslaan, dus ik blijf je blog wel gewoon bezoeken zo af en toe… Wieweet dat je er in de toekomst wel weer meer tijd en energie in wilt stoppen, haha! Knap dat je keuze hebt kunnen maken, ik wens je veel groei en alle goeds toe!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 juni 2018 om 18:15:

Dankjewel Lou!

[Beantwoorden]


Door Meryem op 7 juni 2018 11:51

jammer ik waardeer jou reviews blog altijd. maar gelukkig kan je daar ook mooie video’s van maken op youtube.

[Beantwoorden]


Door Laura J op 7 juni 2018 13:35

Heel logisch dat je prioriteiten moet stellen Vera!
Al vind ik het persoonlijk wel jammer, omdat ik juist zo van je blog houd! Ik heb helemaal niks met Instagram, en ook je video’s bekijk ik meestal via je blog en niet via Youtube (omdat ik sowieso elke dag even je blog check).
Maar ik snap dat je keuzes moet maken. Ik hoop alleen dat, zoals je zelf ook zegt, je blog inderdaad je “baby” blijft. Want het is een prachtkind! ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 juni 2018 om 18:15:

Heel lief, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Nanda op 7 juni 2018 14:00

Jammer! Ik vond de foto’s elke maandag altijd leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 juni 2018 om 18:15:

Die komen nog steeds!

[Beantwoorden]

Nanda antwoordt op 11 juni 2018 om 11:26:

Jay!!!

[Beantwoorden]


Door Saskia op 7 juni 2018 14:14

Ahh, jammer zeg! Vond je wekelijkse foto’s en reviews met mooie foto’s altijd heel erg leuk om te lezen (en ik heb ook nog niet vaak een beautyproduct gekocht zonder eerst naar een positieve review op jouw site te zoeken, haha).
Maar daarnaast natuurlijk ontzettend begrijpelijk en goed dat je doet wat het beste voelt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 juni 2018 om 18:15:

Komt nog steeds online, alleen niet meer op vaste dagen :) <3

[Beantwoorden]

Saskia antwoordt op 14 juni 2018 om 18:55:

Gelukkig! (:

[Beantwoorden]


Door Julia op 7 juni 2018 14:21

Goed dat je voor jezelf je prioriteiten duidelijk hebt gesteld Vera! Als je merkt dat het te veel wordt, is het super goed om daar keuzes in te maken. Al vind ik het stiekem wel jammer, want zo veel blogs hebben hun focus inmiddels op YouTube gelegd, terwijl ik het juist ook zo fijn vind om blogs te lezen! Ik hoop wel dat je wekelijkse foto-overzichtjes blijven :) Ik vind trouwens dat je wel een hele mooie ontwikkeling doormaakt met ook meer focus op body positivity!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 juni 2018 om 18:16:

Die blijven! En heel lief, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door I op 7 juni 2018 14:54

Hai Vera, ook hier iemand die je blog juist zo leuk vind :) Maar ik volg je ook wel op youtube hoor! Ik vertrouw altijd op jouw mening dus ik check altijd even in de drogist voordat ik wat koop, maar daar zal ik geen video kijken ;). Jammer dus vanuit mijn perspectief – maar, het is belangrijk dat je doet wat je het leukst vind en in andere carrieres groeien mensen ook door naar andere gebieden. (Plus, als een markt stervende is, dan kán je niet anders).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 juni 2018 om 18:16:

Dankjewel! En ik blijf het ook doen, maar na 9 jaar is het ook wel heel leuk om de focus op net wat anders te hebben.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 7 juni 2018 19:33

Hey Vera, jammer dat het bloggen op een lager pitje komt. Ik ben een fan van de traditionele blogs waarop je lekker beauty reviews kan lezen. Vond het zo fijn dat jij dat nog deed.. ;) Trouwens jij bent ook de enige blogger waar ik trouw de youtube filmpjes van kijk. Je blog’s ga ik missen, maar ik vind het tof dat jij je zo aan het vernieuwen bent, je ontwikkeling zien is mooi en herkenbaar. Dat je zo open bent over je angst en paniekaanvallen en je items over lichaamstaal daar haal ik veel steun en inspiratie uit! Dank je wel en ga zo door. Liefs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juni 2018 om 10:18:

Dankjewel Josephine, waardeer ik! :) X

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 7 juni 2018 20:26

Wat jammer dat je zo in strijd zit. Ik snap je keuze helemaal, al ben ik zelf toch meer van het lezen dan 2p minuten een filmpje kijken. Dit toch omdat het vaker tussendoor kan en of als ik moet wachten. Ik volg je uiteraard overal en dat verandert niet. Doe het rustig aan en hoop dat je snel een lekker ritme gevonden hebt. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Maud op 8 juni 2018 12:16

Hey Veer,

Ik miste al een tijdje je blog posts. Ik kijk elke ochtend en steeds stond er niks. Ik hou er zovan om je posts te lezen, soms kan ik gewoon geen video kijken of heb ik er geen tijd voor. Ik snap je keuze maar ik mis de posts echt.

Heel veel kusjes, Maud

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 juni 2018 07:41

Jammer Vera, ik kijk standaard elke dag op je blog of er nog nieuwe posts online zijn gekomen, dus ik merkte al dat het er de laatste tijd wat minder waren. Natuurlijk volg ik je nog wel op YouTube en hoop ik nog veel reviews van je te lezen of te zien!

[Beantwoorden]


Door VWillemse op 9 juni 2018 09:36

Oeh zo jammer, ik ben zo goed als doof en versta geen gesproken video’s :-/
En op insta krijg je toch minder product informatie …

[Beantwoorden]


Door Petra op 10 juni 2018 10:11

Jammer! Ik lees graag (in mijn eigen -hoge- tempo) en heb niet zo het geduld om video’s te bekijken. Ik redeneer “wil ik echt nu 14 minuten naar deze unboxing gaan kijken of lees ik het artikel even in 3 minuten door voor voor mij interessante elementen”. En dat valt dus ten nadele van de vlogs uit.

[Beantwoorden]


Door Jess op 10 juni 2018 16:18

Wat jammer Vera, maar je moet doen wat voor jou goed voelt! Ik ben zelf meer van blogs lezen dan van youtube filmpjes kijken, maar youtube is zo aan het groeien de laatste tijd dat ik het heel erg snap.

[Beantwoorden]


Door Mieke op 11 juni 2018 08:50

Vooral doen waar jij je goed bij voelt! En waar je energie van krijgt. Ik kan niet voor anderen spreken, maar ik ga in elk geval nergens naar toe ? Ik volg je via Bloglovin en zie dus wanneer er een nieuwe post online staat, of dat nu een video of geschreven artikel is. En ik volg je ook op Instagram natuurlijk ?
Mijn dochtertje van 6 maanden kijkt al graag mee naar je video’s ? super schattig en grappig om te zien!
Groetjes!

[Beantwoorden]