Lente foto’s #13

Lentefoto’s #13… De laatste van 2018! Ik blijf het zeggen: ik geniet met volle teugen van deze weken. Wat een contrast met vorig jaar, toen ik niet lekker in mijn vel zat en het gevoel had dat niks lukte. Maakt me echt heel erg blij dat alles zo goed gaat en dat ik veel leuke dingen kan doen. Daarom weer lekker veel foto’s van een heerlijke, volle week.

Vrijdag hadden Jeffrey en ik samen een afspraak.

Daarna aten we hotdogs bij Bulls & Dogs, it’s been too long! Zo lekker.

Weer thuis rommelden we wat aan en werd ondertussen dit geweldige Karl Lagerfeld x ModelCo pakket bezorgd. Unboxing is te zien in mijn instagram stories! Deze collectie is exclusief verkrijgbaar bij Douglas*.

Ook nog leuke stickers erbij. Love it ?

Het kussen dat ik vorige week kocht, kreeg een mooi plekje op de bank. Katoenbollen in de vaas ernaast… kleine aanpassingen die het toch net wat gezelliger maken in huis.

Mijn favoriete sneakers van dit moment, ze zijn van Prada (gekocht in outlet Roermond) en zitten mega lekker.

Boodschappen doen en fruit (aardbeien en kersen) halen bij de bioligische boerenmarkt.

Ein-de-lijk foto’s bestellen voor de lijstjes op die kast die al maanden leeg staan.

Zaterdag ging ik weer aan het werk. Ik deed wat boodschappen en maakte een stop bij Kruidvat. Deze spiegel zag er heel handig uit en had ik bijna meegenomen.

Tijd voor swatches!

Pauze met het boek Body Positive Power en watermeloen.

Zondag kwam Thijs met Marlies op bezoek. Kadootjes! Mega schattig ingepakt.

Een Google Home! Helemaal uit Hongkong. Super tof, echt een heel lief kado.

Lipstick testen zonder verder make-up te dragen, vind het er bij mij toch een beetje gek uitzien.

Thijs en Marlies gingen tussendoor nog even de stad in, maar kwamen daarna terug en bestelden pizza. Ik had ondertussen al gegeten maar dat gaf niks, vond het gezellig dat ze er waren.

Maandag was ik de hele dag in Den Haag met Edith! Ze heeft me geholpen met shoppen (donderdag komt de video van onze shop sessie online!). Daarna friste ik me thuis even op, at ik wat en ging ik door naar de Glamour Forever Party. Dit was mijn outfit. Jurkje van Vanilia, jasje van Topshop en riem van YSL.

Het feestje was in Paradiso en Ronnie Flex trad op. Ik ging alleen, wat ik wel even spannend vond maar wat uiteindelijk een goede keuze bleek. Ik kwam genoeg bekenden tegen, maar ik wilde ook gewoon heel graag Ronnie zien optreden, dus ik had ook genoeg tijd om daar van te genieten. Was echt ontzettend leuk! En dat op een maandagavond.

Dinsdag was ik wel een beetje gaar, maar koffie met m’n lover maakt veel goed.

Kreeg ook nog eens deze prachtige bloemen. Zo lief!

Dinsdag filmde ik de Eerste Indruk met krijt make-up en racete daarna door naar Hilversum. Mama en ik gingen naar de voorvertoning van Ocean’s 8. Ik keek als Ocean’s fan al maanden uit naar deze film.

De film met volledig vrouwelijke cast vond ik echt super tof. Hij deed niet onder voor de andere Ocean’s films.

Na de film sliep ik bij mijn ouders in Arnhem. Woensdagochtend dronk ik nog even koffie met ze en ging toen weer terug naar Amsterdam.

De foto’s kwamen binnen! Ik deed ze gelijk in de lijstjes. Super leuk! Nog niet helemaal compleet, maar wel aardig op weg.

In de video van iJustine zag ik dat ze een super mooi nieuw iPhone X hoesje had in zalmroze kleur. Ik liet me overhalen en bestelde hem ook.

Oud vs. nieuw. Moet er wel aan wennen dat het geen siliconen, maar leer is. Vind siliconen net wat lekkerder in de hand liggen.

Woensdagavond wilde ik nog even naar de Bijenkorf, want de sale was net begonnen. Ik verwachtte niet veel, maar ging toch met twee paar nieuwe schoenen naar huis. Oeps. Oh en een t-shirt, maar die was niet in de uitverkoop.

Lekker badderen en naar bed.

Donderdag kwamen er weer geweldige pakketten en producten binnen. Giorgio Armani spande de kroon.

Ook dit pakket, met de Vibes collectie is geweldig. Allemaal felle vloeibare lipsticks. Unboxings staan wederom in mijn instagram stories (vastgepind op mijn account, klik op het lipstickje).

Hoe was jouw week? X


Lente foto’s #11/#12
Lente foto’s #10
Lente foto’s #9

Twitter Facebook
Categorie: Lente/zomer/herfst/winter foto's | 18 juni 2018 | 23 reacties

Reacties

Door Marjolein op 18 juni 2018 07:39

Leuke foto’s! Knap dat je in je eentje naar het feestje ging, vind dat toch altijd best spannend haha (maar aan de andere kant, waarom niet?!). Leuke pakketjes heb je gekregen!

[Beantwoorden]


Door Femke op 18 juni 2018 08:39

Wat een heerlijke week. Ahhh de Oceans film, die wil ik zo graag zien.. ben echt zo benieuwd :-). Leuk dat je toch naar het Glamour feestje bent gegaan en het je goed bevallen is.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 18 juni 2018 10:22

Wat een leuke foto’s weer. Ah al die perspakketjes, ben erg benieuwd naar alle producten!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 18 juni 2018 10:29

Spannend dat je alleen naar een optreden gaat. Ik weet het of ik dat had gedurfd hoor. Vraag overal iemand voor mee het liefste, houd ook zeker niet van alleen zijn ook. Prachtige pakketjes heb jr weer binnen gehad, verlang stiekem weer naar een pakketjes party. Liefs soraya

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2018 om 15:19:

Snap ik wel, met Jay-Z en Beyonce zou ik het ook niet snel gedaan hebben maar Paradiso is een stuk kleiner en dichterbij… en het beviel goed!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 18 juni 2018 10:55

Zo leuk dat je toch alleen heen ging naar het concert van Ronnie Flex! Waarom zou je inderdaad niet gewoon gaan? Je komt altijd wel bekenden tegen :). Heel leuk! En wauw, ik ben benieuwd naar je geshopte kleding.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2018 om 15:18:

Ja, was heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Lindsey beljaars op 18 juni 2018 11:32

Wat een heerlijke producten allemaal weer. Super leuk weekje, en op een maandag naar een concert van Ronnie Flex, tof!!

[Beantwoorden]


Door Laurie op 18 juni 2018 11:44

Ik hoorde slechte reacties over die spiegel in het Kruidvat. De led lichtjes zouden bijna geen effect hebben.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2018 om 15:18:

Dan toch blij dat ik hem niet gekocht heb :)

[Beantwoorden]


Door Marjoleine op 18 juni 2018 11:54

Leuk om te lezen Vera! Fijn dat je zo goed in je vel zit <3

[Beantwoorden]


Door anna op 18 juni 2018 12:07

Wat een prachtige items heb je gekocht en gekregen, wauwie! En oh, ik heb de afgelopen week ook foto’s besteld, op de een of andere manier is het uitzoeken van foto’s echt zo’n rotklus die je liever uitstelt he, hahaha.

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 juni 2018 12:11

Ocean’s 8 lijkt me super gaaf! ♡

[Beantwoorden]


Door Esther | Traits Studio op 18 juni 2018 13:03

Klinkt inderdaad als een volle maar hele fijne week! Hoe bevalt het boek Body Positive Power je? Ik ben daar wel benieuwd naar.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2018 om 15:18:

Vind het erg fijn en leerzaam!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 18 juni 2018 19:54

Aaah ik vind je bank nog steeds zo gaaf <3 En wat héérlijk zo'n markt!

[Beantwoorden]


Door Marlies op 18 juni 2018 23:05

Oeh, ik ben alvast heel benieuwd naar je video van donderdag! :)

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 19 juni 2018 10:11

Wauw, dat pakje van Karl Lagerfeld en Modelco!
Je haar is trouwens echt kei mooi!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 25 juni 2018 09:47

Wat een fijne week heb je weer gehad! Ik zie een paar super leuke pakketjes hehe, ik word altijd zo blij als een pakketje helemaal mooi is ingepakt met matching doos. Tijdje terug had ik ook een nieuw hoesje gehaald voor mijn iPhone. Rood met leer .. maar heb er best spijt van. Ik heb nogal harde en lange nagels van mezelf en elke keer als ik nu naar mijn telefoon grijp maak ik krassen (en deuken!) in het leer. Ik heb het al een keer goed ingesmeerd maar na 2 maanden begon het leer al te vervagen … dus ben weer terug naar mijn plastic hoesjes :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2018 om 15:18:

Ah shit :( Jammer!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Zomer foto’s #1 op 25 juni 2018 10:13

[…] foto’s #13 Lente foto’s #11/#12 Lente foto’s […]


Door Kate op 25 juni 2018 20:32

Hoi Vera, het peach hoesje van Apple hebben ze wel degelijk in siliconen voor de iPhone X. Check de Apple site maar. ;-)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 28 juni 2018 13:23

Hoi Vera,
Volgens mij heb ik het al ergens voorbij zien komen, maar kan het nergens terugvinden; Waar is dat zwarte ‘crop’ shirt van met die touwtjes in het midden (die je op de foto aanhebt waar ‘lente foto’s #3 op staat).
Vind hem namelijk heel leuk en hij staat jou ook echt goed!

[Beantwoorden]