Bikini’s & zonnebrillen shoplog

Er staat een zomerse shoplog voor je klaar, met bikini’s en badpakken, maar ook zonnebrillen (snelle planga’s!) en een paar accessoires. Ik hoop je wat leuke tips mee te geven. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 17 juni 2018 | 6 reacties

Reacties

Door Sabrina op 17 juni 2018 18:06

Bikini’s staan je echt super tof!!

[Beantwoorden]


Door Marijke Elzinga op 18 juni 2018 07:30

Die lila zonnebril staat juist heel grappig.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 19 juni 2018 07:55

Wat een mega toffe en inspirerende video weer. Ik haal daar echt energie uit. Dankje!
Wat een gave bikini’s. Die brillen vond ik ook hilarisch.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 19 juni 2018 23:12

Allereerst, je hebt een prachtig vrouwelijk lichaam!!
Tip: kijk eens bij de badpakken en bikini’s van de swimwear van Prima Donna, wel prijzig maar dan heb je ook echte kwaliteit en de badpakken doen echt wat voor je lijf! De badpakken met beugel gaan op cupmaat en drukken je borsten niet plat maar liften ze juist mooi. Bij de bikini’s kan je ook voor grotere/hogere of kleine broekjes kiezen. Echt een aanrader!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 23 juni 2018 20:42

Wat een prachtige serie, en geweldig dat je jouzelf zo “bloot ” geeft. Ik geniet hier erg van en haal er super veel inspiratie uit voor mijn eigen rondingen. Ik hoop dat er nog veel meer komt! Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Ester op 16 juli 2018 14:09

Je hebt heel wat teweeg gebracht bij mij. :) Ik vind je video zo inspirerend, dat het me aan het denken heeft gezet. Ik heb zelf al mijn hele leven, of in elk geval vanaf het moment dat je je bewust wordt van je lichaam, al een hekel aan mijn lijf. Grotendeels door toedoen van anderen, maar uiteindelijk ga je ook zelf ‘the blanks’ invullen en helaas nooit positief.

Iets als een bikini dragen was ‘not done’. Dat ‘mag’ alleen als je superslank ben en anders is het ordinair, vies en/of gewoon ronduit lelijk. Dat is wat ik altijd zo’n beetje heb meegekregen. Als kind droeg ik wel een bikini, maar dan alleen het zwembroekje omdat ik door een hormonale afwijking, tot m’n achttiende geen borsten had. Vreselijk vond ik dat, want ik werd al zo vaak aangezien voor jongetje omdat ik kort haar had en geen meisjesachtige kleding. Het wegblijven van een topje, legt juist de nadruk op wat er niet is maar wel hoort te zijn.

Als puber en jongvolwassene werd het een badpak. Ik ben nooit écht dik geweest, maar heb wel periodes gehad dat ik wat steviger was, al is van echt groot overgewicht nooit sprake geweest. Toch kreeg ik van alle kanten mee dat mijn lichaam ‘niet mooi genoeg’ was. Ik droeg in m’n twintiger jaren weleens van die korte shirtjes zoals je nu ook weer ziet, dat kwam me vaak op commentaar te staan. Niet alleen zou ik ‘daar het lichaam niet voor hebben’ en ‘een lelijke pens’, maar ook moest ik mijn lelijke litteken (door toedoen van een ziekte tijdens mijn babyperiode) maar beter verbergen.

Eigenlijk draait alles om het ‘tevreden stellen van de maatschappij’. Mensen willen geen rolletjes zien, geen littekens, niets wat er anders uitziet dan in magazines en op picture perfect Instagram posts (die er toen uiteraard nog niet waren). Ik ben al die opmerkingen nooit vergeten (plus het feit dat ik jarenlang wekelijks voor lelijk werd uitgemaakt) en voegde daar mijn eigen ingrediënten aan toe.

Resultaat is een extreem slecht zelfbeeld en iets als een bikini was écht ondenkbaar. Ik ben vorig jaar zo’n 14 kg afgevallen (slechts de helft ervan was medisch gezien overgewicht) en voor die tijd verbood ik mezelf zelfs om me in badkleding te vertonen. Ook al vielen de mussen dood van het dak. Sinds het afvallen durf ik het wel, maar mondjesmaat. Ik voel me nog altijd ‘naakt’ en ‘kwetsbaar’ en ga het liefst als er nog verder niemand is. Even een frisse duik en weer naar huis.

Jouw video’s en verhalen en het feit dat jij je zó lekker voelt in bikini en dat ook gewoon laat zien, maakt bij mij wel dingen los. Waarom zou ik dat ook niet kunnen? De basis is inderdaad dat je een functionerend lichaam hebt wat gezond is (oké, bij mij enkele mankementen, maar er is goed mee te leven) en het zou niet uit moeten maken in wat voor vorm je gegoten bent. Elk lichaam zou de moeite waard moeten zijn. Mooi omdát het uniek is.

Ik heb zelf niet echt de illusie meer dat er nog veel zal veranderen aan mijn zelfbeeld omdat ik nooit iets anders heb gekend en het nog altijd regelmatig gevoed wordt, maar hoe jij vertelt over body positivity en het ook uitdraagt op de manier die zo kenmerkend voor jou is (gewoon echt, geen fake toestanden), dat maakt dat er bij mij toch wat beweging in bepaalde zaken komt. En daardoor kocht ik ‘opeens’ een mooie highwaisted bikini die ik inmiddels ook al heb gedragen. En het ging goed!

Ik heb ermee gezwommen, er waren meer dan 10 mensen en ik heb geen lelijke opmerkingen gehoord (ik verwacht nog altijd vaak dat mensen nare dingen gaan zeggen). En eigenlijk heb ik dat een beetje aan jou te danken, want zonder jouw inspiratie had het überhaupt NOOIT in me opgekomen om zelfs maar naar een bikini te kijken!

Thanks girl! Ik ben blij met mensen zoals jij.

[Beantwoorden]