Shoppen met een stylist

Vorige week ging ik shoppen met stylist Edith Dohmen in Den Haag. Ze hielp mij met mijn kledingcrisis door me te leren anders naar kleding en maten te kijken. Ik maakte een vlog van deze dag met lekker veel tips van Edith en paskamer shots. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 21 juni 2018 | 5 reacties

Reacties

Door Dees op 21 juni 2018 16:05

Zo leuk! En heel herkenbaar, shoppen is soms echt een strijd. Dank voor deze fijne vlog lieve Vera <3

[Beantwoorden]


Door Regina op 21 juni 2018 16:08

Wat een ontzettend leuke video. De volgende keer ga ik graag met jullie meewinkelen zeg! Dit is ook wat ik nodig heb. #Inbetweenie

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 21 juni 2018 16:41

Super leuk om te zien! Ik heb jarenlang rondgelopen in outfits waar ik niet blij van werd. Heb weleens gedacht aan het inschakelen van een stylist, maar durfde dat niet ofzo!? En vond het ook te duur haha. Pinterest heeft me gelukkig enorm geholpen. Ik heb nu een capsule wardrobe en ik word van élk item ontzettend blij :)

[Beantwoorden]


Door Fatima op 22 juni 2018 19:52

Hoi,
Dit is de eerste x dat ik reageer super leuke video.
Wil je toch ff een tip geven om ook eens bij zizzi te kijken.
Super goede kleding goede pasvorm en redelijke prijzen

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 23 juni 2018 21:01

Erg leuke video, ik heb genoten van deze shoplog. Liefs soraya

[Beantwoorden]