Shoplog, combineren en setjes maken met stylist Edith

Na de shop vlog video van donderdag, kon een echte shoplog natuurlijk niet uitblijven! Je hebt me de kleding al zien passen, maar wat heb ik uiteindelijk gekocht en hoe kan ik het combineren? Edith geeft tips en maakt setjes met me. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 24 juni 2018 | 9 reacties

Reacties

Door Tineke op 24 juni 2018 10:42

Oh wat tof, een video met Edith! Ik vind haar kledingstijl altijd erg mooi!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 24 juni 2018 11:04

Wat leuk zo’n samenwerking met Edith! Ik heb haar wel eens op tv voorbij zien komen en ze kleedt zicht erg tof :). Fijn dat je zo weer inspiratie hebt opgedaan voor je eigen kledingstijl.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 24 juni 2018 12:10

Wat een gezellige video :) Fijn om te zien dat je weer helemaal happy bent met de outfits die je draagt!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 24 juni 2018 19:36

wat een heerlijke vrolijke video, ik kan genieten van deze inspiratie. en ik ben benieuwd om toch ook weer is andere winkels in te lopen. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 24 juni 2018 20:47

Wat een leuke filmpjes samen met Edith! Jullie zijn zo echt en vrolijk maar ook mooi en fashionable! Graag meer filmpjes. Ik word zo blij van jullie en raak geïnspireerd:-)

[Beantwoorden]


Door Lieke op 24 juni 2018 20:58

Wat een gezellige video, waar ik (en misschien ook andere kijkers wel) ook iets aan had!

Ik vind je er op het moment steeds blijer uitzien, Vera! Je oogt minder bezorgd en je bent ook zo eerlijk naar ons toe.
Mooi!

(Het enige wat ik echt minder vind de laatste tijd.. Is je haar! Je hebt zo’n mooi gezicht en een leuke lengte qua kapsel. Maar die kleur staat niet zo mooi bij je teint (althans, op video dus) en het maakt je vaal. En staat ontzettend slonzig. Sorry, no sorry.. Als ‘vriendinnen’ (viral) moet je eerlijk zijn toch?)

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 25 juni 2018 19:32

Niet mee eens. De kleur heeft een warmte toon en staat prima. Maar smaken verschillen. Het mag alleen wat respectvoller. Ze vraagt niet om je mening en het gaat nu ook niet over haar haar en tegen een vriendin die haar haar geverfd heeft zeg je toch ook niet dat het slonzig is??

[Beantwoorden]

Lieke antwoordt op 26 juni 2018 om 07:09:

Hoi Annemiek,

Ik vroeg dus absoluut niet om een reactie van jou.

[Beantwoorden]

Amnemiek antwoordt op 26 juni 2018 om 17:20:

Jij mag reageren hoe je wil maar kritiek op jou mag niet….hm…Beetje dubbel…

[Beantwoorden]