MAC Fix+ Pinklite

MAC heeft onlangs een aantal nieuwe Fix+ sprays uitgebracht. Met een (andere) lekkere geur, of… met glitter. Magie in een flesje. Je lavalamp van 15 jaar geleden is er niets bij. Deze shimmer dwarrelt door de substantie in de fles. Goldlite in het goud en Pinklite in het roze. Bij de MAC counter werd ik betoverd en kocht Pinklite om te proberen.

De verpakking is hetzelfde als de gewone Fix+, maar dan met glimmende bronskleurige bedrukking. Bam! Supertof. Fix+ Pinklite belooft de make-up te fixeren, heeft een frisse geur, voegt een parelmoerglans toe en hydrateert de huid. Ziet er dus niet alleen magisch uit, belooft ook echt wel een beetje magie te verrichten.

MAC Fix+ Pinklite € 17,50

Heel belangrijk: goed schudden. De shimmer zakt naar de bodem en door te schudden dwarrelt hij weer vrij door de fles. En door te schudden krijg je ook echt een gelijkmatige glow en geen vlekken.

Het effect is subtiel (gelukkig!), maar daarom wel lastig vast te leggen. Goldlite heb ik in de winkel ook gezien en gesprayd en daarvan vond ik het effect zichtbaarder. Mooi, maar op mijn witte huid leek het me wat te heftig. Daarom heb ik Pinklite gekozen voor een subtiele glow.

Voor – Na

Wat is dit ont-zet-tend moeilijk te fotograferen zeg! In de spiegel zie ik een mooie parelmoer glow, op de foto’s… niet zo. Als je goed kijkt naar mij wangen, neus en kin zie je op foto twee wel net wat meer glans. Het effect is gelukkig heel mooi subtiel, maar daarom wel een ramp om vast te leggen.

Het is belangrijk dat je goed schudt, anders krijg je vlekken (mocht je die toch krijgen: gelijk even deppen met een beautyblender en ze zijn weg!). Het effect is subtiel, maar dat vind ik alleen maar positief. Daardoor oogt het nog enigszins natuurlijk. En wil ik meer glans? Dan spray ik nog een keer. Vind je hem mooi, maar ben je nog niet overtuigd, probeer Pinklite+ vooral eens in de winkel. Dan zie je de parelmoer glinstering pas echt goed en ben je zo betoverd. Ik wel in ieder geval.

MAC Fix+ Pinklite is hier* te koop.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 12 juni 2018 | 22 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Anne op 12 juni 2018 08:09

Love it! Hou altijd zo van deze reviews; op basis daarvan al meer dan eens producten ook gekocht!

[Beantwoorden]


Door femketje op 12 juni 2018 08:17

zulke glows zijn inderdaad altijd lastig op camera vast te leggen. ik denk dat ik deze zelf maar eens moet proberen om het effect op mijn huid te zien :D

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 12 juni 2018 08:35

Prachtig deze ken ik nog niet.
Ik heb wel een andere van dit fijne merk ;-)

[Beantwoorden]


Door Marlies op 12 juni 2018 09:45

Zie je de glitters zitten of is het meer een glow na het aanbrengen? Op de foto ziet het er iig prachtig uit.

[Beantwoorden]


Door Jip op 12 juni 2018 09:46

Ik zie het effect wel redelijk hoor, lijkt me een heel mooi product! Is Pinklite dan ook alleen geschikt voor mensen met een koele ondertoon?

[Beantwoorden]


Door Loes op 12 juni 2018 10:13

Op de foto zie ik het resultaat inderdaad niet zo goed, maar hoe je het omschrijft in de spiegel, klinkt het wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Elke op 12 juni 2018 11:10

Ik ga deze toch eens in de winkel bekijken, ik ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Jess op 12 juni 2018 11:20

Oeh, ik ben benieuwd! Met dit soort producten ben ik altijd alleen bang dat ik lijk op een discobal, aangezien ik al een glimmend vet huidje van mijzelf heb!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 12 juni 2018 11:51

Ik zie het effect wel degelijk! Lijkt me wel leuk om eens te proberen!!

[Beantwoorden]


Door Yara op 12 juni 2018 11:53

Wauw, die ziet er heel interessant uit!
Liefs,
Yara

[Beantwoorden]


Door Nienke op 12 juni 2018 12:14

Met mijn vette glimhoofd voeg ik liever niet nog meer glans toe. ;)
Maar als je geen vette huid hebt, lijkt het mij een mooi product.

[Beantwoorden]


Door Jessie op 12 juni 2018 14:05

Ik heb hem ook laatst gekocht en ben er ook super enthousiast over! Als ik in de spiegel kijk nadat ik het heb aangebracht kan ik het resultaat ook niet zo aanwijzen maar het geeft gewoon een super frisse uitstraling en heel de dag door als ik in de spiegel kijk ziet mijn makeup er veel frisser en natuurlijker uit dan normaal. Love it!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 12 juni 2018 17:02

Wat een mooi product! Vooral in de zomer lijkt me dit prachtig!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 12 juni 2018 17:08

Alleen die glans in het flesje is al prachtig, op je gezicht vind ik ‘m ook gorgeous. Als mijn reguliere fix spray van MAC op is ga ik deze proberen!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 12 juni 2018 19:49

Ik heb deze ook en het effect vind ik mooi, maar de spray zelf vind ik niet echt goed verdelen. Ben ik de enige die dat vindt? Ik ben misschien mijn Etos fixing spray gewend. Die geeft altijd een bredere spray en niet zo’n ‘douchestraal’. ?

[Beantwoorden]


Door Sara op 12 juni 2018 21:12

Yesss! Had gezien op Instagram dat je deze had en ik was zo ontzettend benieuwd naar je review. Je hebt me overtuigd, ik wil ‘m ook! ? Heb een droge huid dus een mooi glansje is altijd welkom, wou alleen zeker zijn dat ik geen discoball zou worden ?

[Beantwoorden]


Door Bo op 12 juni 2018 21:56

Dit klinkt goed! Ga ik zeker in de winkel proberen, ik heb nog nooit mac fix + gehad maar die wil ik ziezo nog eens proberen. Ik gebruik er nu een van Urban Decay

Vraagje, Vera zou jij een artikel of video willen maken met de make-up kwasten die je het fijnste vind. Ik wil namelijk nieuwe gaan aanschaffen maar ik kan niet echt nederlandse reviews vinden met ook de duurdere kwasten erbij.
:)

[Beantwoorden]


Door Jelisa op 12 juni 2018 22:07

Leuk effect! En wauw welke lipstick draag je hier? Love it!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 13 juni 2018 21:11

Ben erg benieuwd geworden, en ga zeker even teksten in de winkel als ik er kom. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 14 juni 2018 10:37

Ik heb zelf een hele vettige huid van mezelf, dus een extra glans heb ik niet echt nodig haha. Toevallig zag ik ergens dat je zelf heel makkelijk dit zelf kon maken. Dus als je het graag wilt aanschaffen, zeker even opzoeken hoe je dit zelf thuis kan maken.

[Beantwoorden]


Door Laura J op 14 juni 2018 11:28

Ziet er mooi uit!
Zelf ben ik nooit zo voor dat soort geurende sprays op m’n gevoelige huid.

[Beantwoorden]


Door Roshni op 24 november 2018 21:01

Je lijkt helemaal roze. Goed kijken, het lijkt alsof je toch geen foundation op hebt ! Echt zonde want die linker foto is je foundation goed. Voor een beetje stralend huid kan er een goede highlighter gebruikt worden..

[Beantwoorden]