Lente foto’s #1

Afgelopen week kon ik vaak bijna niet slapen omdat ik vol adrenaline zat. Ik was bezig met een leuk onderzoekje (komt donderdag online!), had bijna elke dag afspraken, filmde lekker wat video’s en was ook veel achter de schermen bezig. Maar heel positief! Ik voelde me heel goed en happy, het waren allemaal leuke en belangrijke dingen waarmee ik bezig was. Oh, en de lente is begonnen!!!

Zoals je in mijn vorige fotodagboek kon zien ging ik naar de kapper, hier nog een duidelijke voor en na! Ik ben zo blij met de lavendelkleur, vind het dan ook heel jammer dat het snel vervaagt.

Mijn huid kon wel een oppepper gebruiken, dus bracht ik vrijdagavond een maskertje aan. En Jeffrey ook, haha. LOVE deze foto.

Zaterdag filmde ik een nieuwe Make-update!

En at ik deze heerlijke gnocchi met pompoenvulling.

Ik was in het weekend thuis aan het werk, maar besloot zondagmiddag even een break in te plannen om de stad in te gaan. Bij MAC kocht ik wat ‘benodigdheden’, zoals de MAC 239S kwast, wenkbrauwpotlood in Fling en Velvet Teddy lipstick.

Ik gebruik Velvet Teddy al heel lang maar had hem op een openbaar toilet laten liggen, een paar weken geleden. Ik begon hem te missen en dus kocht ik een nieuw exemplaar.

Maandag maakte Jeffrey dit lekkere broodje tussen middag, met rosbief, sla, tomaatjes, pijnboompitten en parmezaan.

Dinsdag ging ik naar een event. Mijn basic outfit (wel met roze sneakers ;)).

Lekker veel nieuwe producten bekijken en proberen.

Ik blijf die grote kannen met limonade maar fotograferen, weet ook niet wat het is.

Boodschappen bezorgd, bezorger had blijkbaar honger.

Woensdagmiddag had ik met Thijl afgesproken bij Waterkant.

En legde ik hem gelijk even uit hoe je mooie foto’s maakt met de portretfunctie van de iPhone.

Tijd om te stemmen! Heel belangrijk.

Bij Etos spotte ik een kleine stand van Essence, leuk!

Schoonmaken en proberen kalk van het glas in de douchecabine af te krijgen: een hele klus.

Schone kwastjes ❤️ Helemaal fris voor de video die ik de volgende dag ging opnemen.

En ohhhh ik kan niet wachten op mijn nieuwe oorpiercing die ik volgende maand krijg!

Het was een lange dag, dus woensdagavond ploften we op de bank en bestelden we Chinees. Met kroepoek. Dat bleek een hele ZAK. ‘Groter dan mijn hoofd!’

Donderdag nam ik de ‘I followed a makeup tutorial‘ TAG op. Zo leuk!!

En daarna kwam Thomas een video voor zijn YouTube kanaal opnemen.

Zo gezellig! Zoals je ziet heb ik weinig foto’s gemaakt, terwijl het een drukke week was. Ik heb wel ook delen gevlogd voor een video die donderdag online komt, ik denk dat dat het verklaart.

Hoe was jouw week? X


Winter foto’s #13
Winter foto’s #12
Winter foto’s #11


Reacties

Door Femke op 26 maart 2018 06:06

Wat een heerlijke, productieve week. Velvet Teddy heb ik ook, ik vind het een prachtige kleur en snap wel dat je deze bent gaan missen. Je haar ziet er mooi uit. Op naar weer zo’n heerlijke week!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 26 maart 2018 08:07

Wat een leuke foto’s!! Ik vind je haar echt prachtig :)

[Beantwoorden]


Door Suzy op 26 maart 2018 08:12

Wauw, je staat echt heel mooi op die laatste foto. En liefde voor je haar, so pretty!
Kalkaanslag tip: douchecabine insprayen met schoonmaakazijn, even inwrijven met doekje/spons en 10 minuutjes laten weken. Dan afspoelen met de douchekop en nadrogen. Geen geschrob, goedkoop en superschone badkamer.

[Beantwoorden]


Door Sara op 26 maart 2018 08:13

Lijkt me een heerlijke week :) . Je haar staat je werkelijk prachtig trouwens!

[Beantwoorden]


Door Nena op 26 maart 2018 08:18

He Vera,
Badkamerreinger van de Lidl erop spuiten, 5 minuten wachten, afspoelen met water en jouw glazen douchewand is weer zo doorzichtig als een champagneglaasje. Ieder andere badkamerreiniger werkt ook prima, of gewoon azijn gebruiken. Als je elke week de douchewand ontkalkt met badkamerreiniger heb je nooit meer kalkaanslag :-). En elke keer na douchen even schoontrekken met een trekker. God wat houd ik van schoonmaken haha.

[Beantwoorden]

Claudia antwoordt op 26 maart 2018 om 11:30:

Haha, ik wilde net hetzelfde zeggen! Degene die ik gebruik is de ‘antikalk reiniger’ spray van de AH. Anders inderdaad witte natuurazijn, evt in een spray overgieten voor handiger gebruik; dat gebruik ik overigens ook in de waterkoker, daar komen om de 2 weken zeker kalkvlokjes in.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 maart 2018 om 12:36:

Ik ga ermee aan de slag!

[Beantwoorden]

Froukje antwoordt op 26 maart 2018 om 22:59:

Jaaaaa!!! Eindelijk iemand die ook van schoonmaken houdt! Love it!

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 26 maart 2018 08:56

Wat een fijne week! Ik vind je haar zo mooi geworden, een koele kleur staat iedereen heel erg goed. Bij lavendel vervaagt het ook heel erg mooi (heb zelf ooit paars gehad) dus ben benieuwd hoe het er over een paar weken eruit gaat zien. Ik doe soms ook met mijn vriend een maskertje, ik kies dan expres voor een sheetmask haha. Hij haat het gevoel van een koude katoenen vel op zijn huid en haalt het al na 10 minuten eraf. Ik kan soms echt slapen met een sheetmask zodat de serum helemaal word opgenomen in mijn huid.

[Beantwoorden]


Door Britt op 26 maart 2018 09:20

Ik vind die foto van jullie twee met dat maskertje zo schattig samen! Je haar is trouwens zo mooi geworden, zonde dat het zo snel vervaagt!

[Beantwoorden]


Door Eline op 26 maart 2018 09:47

Wat fijn om te lezen dat je zo’n goede week hebt gehad!

Misschien een vreemd verzoekje, maar zou je een keer een artikel willen schrijven over praktische huishoudelijke dingen, je schoonmaak-routine voor je huis, hoe je het netjes houdt, tips voor klusjes zoals de douche kalkvrij maken? Ik woon al een tijd op mezelf, maar ik blijf het lastig vinden om echt een goede routine te ontwikkelen, dus zo’n artikel lijkt me echt super fijn.

[Beantwoorden]


Door anna op 26 maart 2018 10:14

Wat een super gezellig weekje, leuk om te zien! Ik vond je video van de tutorial die je na ging doen echt heel erg tof. Zoiets zou ik wel vaker willen zien! En je haar is zo mooi geworden, jammer dat het niet echt lang blijft!

[Beantwoorden]

Aboutsbstyle antwoordt op 26 maart 2018 om 10:28:

Ik blijf het zeggen, je haar is echt mooi van kleur. Heerlijk een positieve drukke week, haal ik persoonlijk altijd veel voldoening uit. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door femketje op 26 maart 2018 11:04

ik vind je haarkleur zooooo pretty :D het is dat ik het eigenlijk niet mag kleuren voor mijn werk, anders was het ook al lang zo’n soort pastel tint geweest!
en goed dat je me er aan herinnerd: ik moet mijn kwasten ook weer eens wassen :)

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 26 maart 2018 11:06

Wat een leuke week! Je haar is echt prachtig geworden, het staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 26 maart 2018 12:04

Rampzalig, die kalk op het doucheglas. Wij hebben hetzelfde probleem, haha. Ik vind trouwens dat je ontzettend goed op die laatste foto staat; je nieuwe haarkleur staat je geweldig! Oh ja, ik dwing m’n vriend af en toe ook tot een maskertje. :’)

[Beantwoorden]


Door Loes op 26 maart 2018 12:40

Ik vind van die voor- en na foto’s altijd zo leuk! Je haar is echt prachtig geworden. En zo gezellig, samen een maskertje.

[Beantwoorden]


Door Eef op 26 maart 2018 14:21

Wat een grappig gezicht jullie samen met een maskertje ik krijg mijn vriend niet zo ver
Hoor . En wat eten jullie lekkere dingen zeg krijg er honger van…

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 26 maart 2018 20:18

Wat fijn dat je zo lekker in je vel zit! Ik voel me ook nog beter nu het lente is :) Je haar is zo tof! En wat een leuke kiekjes weer :)

[Beantwoorden]


Door Bianca Schrijft op 26 maart 2018 23:27

Wat een heerlijke foto’s en wat super dat je duidelijk geniet van het moment. Echt super. Bedankt voor de tip door de foto met het citroen, dat ga ik morgen eens uitproberen.

[Beantwoorden]


Door Janique op 27 maart 2018 14:08

Wij moesten thuis vroeger altijd de douche afdrogen na het douchen! Dat ging dan ook de kalkvorming tegen volgens m’n moeder, en ik moet ook zeggen dat we indd nooit zulke duidelijke ‘druppels’ kalk op de douchedeur gehad hebben… Misschien is dat een idee? :) Je haar is echt heel mooi! Jammer dat het al zo snel weer vervaagd, had een vriendin van me ook toen ze haar haar zo’n zilver/grijstint had geverfd, zulke kleuren pakken misschien gewoon slecht?

[Beantwoorden]


Door Ashley op 27 maart 2018 15:16

Hallo Vera!

Ik zag de foto met je “basic outfit” en ik dacht meteen… wow. Die jas en donkere kleding staan je ontzettend goed.
Hoe ik het zo inschat hebben we het zelfde figuur (zowel qua lichaamsvorm als maat) en ik heb altijd moeite met zulke jassen te vinden omdat ze op mijn heupen niet sluiten, of dan juist te groot zijn bij mijn bovenlichaam.
Mag ik vragen waar jij die jas vandaag hebt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 maart 2018 om 09:30:

De jas is van Mango, er zit ook nog een ceintuur omheen.

[Beantwoorden]


Door Laura op 27 maart 2018 19:15

Ik vind je haar nog steeds zo tof!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 27 maart 2018 19:55

Je haar is echt tof!! Ik heb het een tijd geleden rosé blond laten verven, was ik ook zooo blij mee, maar bleef ook echt veel te kort zitten helaas.

[Beantwoorden]