Winter foto’s #12

De week viel een beetje in de soep omdat veel geplande afspraken helaas niet doorgingen. Dat was even omschakelen. Toch verzette ik nog aardig wat werk, hadden Jeffrey en ik weer eens een date night en voelde ik de voorjaarskriebels alweer opkomen… Kijk mee!

Vrijdagochtend dronk ik koffie met een van mijn favoriete PR-contacten bij the Hoxton aan de Herengracht. Het was super koud en de grachten waren dan ook (deels) bevroren, maar ik waagde me niet het ijs op. Ik kan ook niet schaatsen :(

Thuis stonden er een hele berg pakketjes op me te wachten! Uitpakken is altijd een feest.

’s Avonds luidden Jeffrey en ik het weekend in met sushi. We probeerden eens een ander restaurant dan waar we normaal bestellen. Kijk nou hoe schattig die bolletjes sushi zijn!

En we keken de film When We First Met op Netflix.

Dat het bijna lente is begin ik alweer goed te merken, ik heb krijg een beetje de drang om op te ruimen en schoon te maken. Zo zocht ik mijn la met ‘reserve make-upkwasten’ uit.

La leeg en alle kwasten op bed.

Dit is er overgebleven. Veel. te veel. Maar ja, ik gebruik de kwasten wel, het is heel handig voor video’s en reviews. En ik heb de ruimte, dus vooruit. Het mag.

En de kwasten die ik dagelijks gebruik zijn ook weer geordend. Fijn!

’s Avonds hadden Jeffrey en ik een date night.

Werkelijk geen één foto was scherp, dus voor de vorm: we gingen naar de film Game Night en zaten op een knusse love seat in de bioscoop.

Daarna nog even lekker pizza eten.

En een scroppino toe.

Zondag maakten we het hele huis schoon en gingen daarna even de stad in. Bij Zara Home kocht ik deze twee fotolijstjes.

Oh hé, jij ook hier? ?

Een bericht gedeeld door Vera Camilla (@veracamilla) op

Ik merk dat ik de kou helemaal niet zo erg vind, als de zon maar een beetje schijnt.

We gingen weer uit eten, omdat we al weken zin hadden in Aziatisch. Heeerlijk.

En daarna keken we thuis nog een van mijn lievelings films: Horrible Bosses.

Dit kocht ik zondag ook: geurstokjes van Rituals met de geur Green Cardamom. Onwijs lekker, maar ook zo’n mooie fles!

Herinneringen ophalen: maandag was het alweer een jaar geleden dat ik mijn eerste piercing liet zetten!

Wegzwijmelen bij deze prachtige parfums van Giorgio Armani Privé.

En maandagavond lekker in bad!

❤️

Dinsdagmiddag ging ik naar Hilversum voor een workshop over YouTube. Ik besloot voor een klassieke look met rode lipstick en winged eyeliner te gaan. Had ik al te lang niet gedragen, maar voelde nog even goed als altijd.

Het was een hele gezellige en nuttige middag. Dit zijn Jo-Janneke, Valentin een Amanda van mijn management ✨

Ik kon een lift krijgen naar station Amsterdam Zuid, wat heel fijn was. Het was inmiddels al zo’n acht uur ’s avonds dus ik besloot bij Julia’s snel even wat pasta te eten. Brengt herinneringen terug, toen ik nog in Arnhem woonde haalde ik super vaak Julia’s als ik naar Amsterdam was geweest en rond het avondeten met de trein weer naar huis ging.

Woensdag viel de nieuwe Linda. Meiden op de mat, met een van mijn beste vriendinnetjes op de cover! Teske staat er zo mooi op en ook de fotoreportage in het tijdschrift is geweldig.

De allerlekkerste producten werden bezorgd: nieuwe LUSH goodies!

Elke dag even naar buiten. Ook wanneer het regent. Met een paraplu is dat nog prima te doen en zelfs best fijn, ff wat frisse lucht meepakken.

Donderdag was het internationale vrouwendag en kreeg ik van Dior deze geweldige macarons (met rozensmaak!) om het te vieren.

Ze glinsterden zelfs… Mjam.

En ook kwam er een mooi pakket van Guerlain binnen, al was ik vooral gefascineerd door deze mysterieuze stickers die in het pakket zaten. Wat zijn het, viltjes voor onder stoelpoten? Ik heb nog steeds geen idee, haha.

Hoe was jouw week? X


Winter foto’s #11
Winter foto’s #10
Winter foto’s #9

PS: volg je me al op instagram?


Reacties

Door Femke op 12 maart 2018 06:12

Klinkt als een heerlijke week met leuke dingen. Yammm, Aziatisch eten is altijd goed.

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 12 maart 2018 06:27

Aziatisch is altijd goed! En oh, Never Mind the Ballistics moet ik ook nog steeds in bad mikken. Ik heb hem tijdens de sale gekocht in Düsseldorf. :-)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 12 maart 2018 06:36

Heel erg leuk om te zien! Weer een fijne week toegewenst.

[Beantwoorden]


Door femketje op 12 maart 2018 07:19

die bath bomb ziet er goed uit :D vrolijke kleurtjes!
en wat heb je veel kwasten, wel erg handig om er zoveel extra te hebben liggen :)

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 12 maart 2018 07:26

Wat een fijne week heb je weer gehad! Wat grappig dag jij ook vaak bij de Hoxton afspreekt, daar doen ook veel pr meiden van mij hun afspraken met mij. Fijne locatie en altijd lekker knus. Die Rituals geurstokjes zijn heeeerlijk, ik had van die geur een kaars gegeven aan mijn schoonmoeder en die was er helemaal dol op! Waar ik wel nieuwsgierig naar ben is of al je pakketjes thuis worden afgegeven of heb je een PO box? Nemen je buren dan soms wat aan? Ik moest mijn buren van tevoren inlichten dat ze misschien wat vaker pakketjes moesten aannemen voor mij vanwege het bloggen haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 maart 2018 om 09:25:

Ze worden thuis bezorgd, ik heb geen auto of rijbewijs dus ik zou niet weten hoe ik de pakketjes anders elke keer bij het postkantoor zou moeten ophalen. Ben wel veel thuis en neem ook veel voor de buren aan, dus dat valt allemaal wel mee gelukkig.

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 12 maart 2018 08:29

Die fotolijstje van de ZARA zien er leuk uit zeg! En wat een heerlijke macarons!!

[Beantwoorden]


Door JD op 12 maart 2018 08:47

Weet iemand waar ik het anastasia modern renaissance palette kan kopen (in een gewone winkel, dus niet online)? Bij de douglas? Ik zie op de site enkel het subculture palette, dus neem aan dat ze in de winkels ook enkel die hebben.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 maart 2018 om 09:24:

Volgens mij momenteel enkel online.

[Beantwoorden]

Daphne antwoordt op 12 maart 2018 om 21:23:

Ik heb Modern Renaissance afgelopen zaterdag bij de Hudson’s Bay in Enschede zien liggen!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 12 maart 2018 09:03

Al die pakketjes wow! Leuke foto’s weer :)

[Beantwoorden]


Door Indira op 12 maart 2018 09:50

hmm kunnen die stickers niet ‘geurtjes’ zijn? dus als je er een af haalt ruikt hij? haha is maar een gok… i want to know wat het zijn!

[Beantwoorden]


Door Loes op 12 maart 2018 11:20

Die geurstokken van Rituals ruiken zo heerlijk! Hele bijzondere geur. Hoe vond je de film ‘when we first met’? Ik ben er nieuwsgierig naar!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 12 maart 2018 11:26

Nee! Laat me niet met een cliffhanger zitten! Haha! Nu wil ik ook weten wat die ‘mysterieuze stickers’ zijn!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 maart 2018 om 13:14:

Ik weet het zelf ook nog niet :O

[Beantwoorden]

P. antwoordt op 12 maart 2018 om 16:31:

Zit er geen geurtje onder verstopt toevallig? :P

[Beantwoorden]


Door Mariska op 12 maart 2018 12:04

Zo mooi en lekker he die geurstokjes van Rituals. Ik heb die van mij helaas weg moeten doen. :-( Ik zat al sinds de kerstdagen continu te niezen en snotteren en mijn neusslijmvliezem waren gortdroog en pijnlijk. Terwijl ik nooit verkouden ben. Toen ging ik een terugrekenen en ineens dacht ik sinds de kerst heb ik die geurstokken. In de schuur neergezet als test en meteen geen last meer van mijn neus. Zo jammer!!! Het ruikt zo lekker en de vaas is zo mooi. Er zit nog zoveel in. :-(

[Beantwoorden]


Door Marloes op 12 maart 2018 16:26

Zat er in het pakket van Guerlain een geurtje? Misschien zijn het geurstickers (waar je nog parfum op moet spuiten), die je bijvoorbeeld in je tas kunt plakken zodat je tas ook lekker blijkt ruiken?!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 maart 2018 om 17:49:

Ja er zat wel een parfum in het pakket! Ik ga op onderzoek uit, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 12 maart 2018 17:56

wat een leuke fotolijstjes heb je gekocht zeg. ik vind het altijd erg lastig leuke foto’s uitkiezen hiervoor, keuze’s maken ben ik niet erg goed in. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Mandy op 12 maart 2018 19:23

Leuke foto’s allemaal! De outfit die je aan hebt op de instagramfoto is leuk zeg! En ohh, nu heb ik zin in sushi…

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 12 maart 2018 20:37

Wat een hoop pakketjes hihi!! En hoooo die lente kriebels, zo herkenbaar :)

[Beantwoorden]


Door Rachel op 13 maart 2018 22:49

Wat een overheerlijke foto’s zeg, die sushi ziet er mega goed uit maar die pizza ook haha! erg leuk verslag weer

[Beantwoorden]


Door Eline Wijns op 18 maart 2018 11:09

Altijd fijn een overzicht van je week te zien. Zo te zien heb je een hele fijne week achter de rug. Ik wens je bij deze ook een fijne nieuwe week toe.

Liefs

Eline

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Winter foto’s #13 op 19 maart 2018 06:00

[…] foto’s #12 Winter foto’s #11 Winter foto’s […]


Door Jasmine op 19 maart 2018 17:51

Rode lippen blijft je echt goed staan! Wat een gezellige week heb je achter de rug. Lekker met lief op de wandel.

[Beantwoorden]