Winter foto’s #10

Het maken van het fotodagboek vind ik heel fijn, omdat ik terugblik op de week en van een afstandje kan bekijken hoe alles gegaan is. Afgelopen week was er een met ups en downs. Ik was met nieuwe dingen bezig, dat voelde heel goed en gaf me energie. Maar aan de andere kant was ik ook down en onzeker. Nu ik alles onder elkaar zie voel ik me wel heel goed en heb ik zin in een nieuwe week!

Vrijdag was een hele relaxte dag. Na het douchen weer in bed kruipen, zo’n dag.

En lekker eten bestellen! Poké bowls van Sushito.

Én comfy kleding aan doen.

Oh, en ik probeerde mijn nieuwe krulborstel. Nog wel ff wennen hoor, ik brand constant mijn vingers.

Zaterdag was ik overdag aan het werk, maar eind van de middag ging ik naar mijn nichtjes toe die ook in Amsterdam wonen. Dit is een van hun schattige cavia’s.

We willen elk jaar met kerst gourmetten, maar vanwege drukke agenda’s lukte dat ons dit jaar pas in februari, haha.

Elke keer dat we elkaar zien lijkt het wel nóg gezelliger te worden. We hebben uren gegourmet en gekletst. Dit is me zo dierbaar, kan nu al haast niet wachten tot volgend jaar ❤️

Zondag was het dan eindelijk zo ver en ging ik mijn nieuwe studio met lampen en microfoon opnemen. Ik vond het best spannend en nam daarom de hele dag de tijd. Omdat het ook nog eens zondag was, werd ik niet gestoord door mails, de telefoon of de deurbel en dat werkte ook echt heel fijn.

Ik maakte genoeg test shots en vroeg Peter via Whatsapp om zijn mening. En hoewel mijn make-up nergens naar zat en ik de microfoon niet goed ingeplugd had (waardoor het geluid maar door één speaker kwam in plaats van twee), was ik verder heel tevreden met het resultaat en de kwaliteit. Wat een super goed gevoel! Zo leuk hiermee bezig te zijn en nieuwe stappen te maken.

’s Avonds gingen we weer eens in bad met deze Lush bruisbal uit de Valentijnscollectie.

Hmmm… Heel bloemig!

Maandag waren we vrij en maakten we het huis aan kant. Jeffrey heeft zich over de planten ontfermd.

’s Avonds hadden we gereserveerd bij Ariba Ariba, een nieuw Mexicaans restaurant met shared dining. Deze guacamole was heel erg lekker.

Jeffrey was blij dat er verschillende pittige sauzen op tafel stonden die hij over elk gerecht kon gieten, lol.

Ook bestelden we ieder een frozen margarita die nogal hard aankwam. Gelukkig zakte hij toch ook best snel en voelden we ons een uurtje later weer oké.

Dinsdag kreeg ik nieuwe Essence producten binnen en stuurde daarom gelijk een berichtje naar Kruidvat Kalverstraat om te vragen of zij ook al de nieuwe producten hadden. Dat bleek zo te zijn! Ik ging er gelijk heen om producten in te slaan.

De rest van de dag voelde ik me ontzettend ‘bleh’. Ik weet niet precies waaraan het lag, maar ik zat gewoon even helemaal niet goed in mijn vel en voelde me onzeker. Lekker janken luchtte gelukkig wel op en Jeff was ontzettend lief voor me. Had hij ’s avonds zelf een frozen margarita gemaakt en kwam hij me die op bed brengen. En als ik hem dan zo zie, smelt ik helemaal. Sorry voor het kleffe gedoe, maar dat hij me dan zo steunt en troost doet me enorm goed.

Het handmatig instellen van de witbalans blijft een dingetje, na wéér groene foto’s gemaakt te hebben besloot ik een kleine reminder voor mezelf te maken.

Ik vrolijkte en pepte mezelf woensdag op door een nieuwe orchidee voor in mijn studiootje te kopen.

En mooie katoenbollen voor in de woonkamer! Die wilde ik al heel lang hebben.

OMG. EN TOEN KWAM DIT BINNEN. Een groot pakket met nieuwe Real Techniques kwasten… Hier gaat mijn hart sneller van kloppen.

’s Middags filmde ik de Eerste Indruk met Essence producten, wat weer zo ontzettend leuk was. Daarna wel ff stofzuigen, de glitters zaten overal.

Even een break van het bewerken van de video met chocomelk en Friends.

Onlangs vertelde ik al dat de puppy van de buren op onze deurmat had geplast. Donderdagochtend ging Jeffrey naar zijn werk en toen lag er een nieuwe deurmat, zo lief!

Ik kreeg dit geweldige wiel met Bourjois Rouge Edition Velvets, je kunt hem ronddraaien en zo het wiel een kleur laten kiezen. Holy wow… Super cool!

Donderdag kwam de Essence Eerste Indruk video online, het was de tweede video die ik in mijn studio opnam maar de eerste die online kwam en toen bleek dus dat de mic niet goed ingeplugd zat. Ik kreeg allemaal reacties met de vraag waarom mijn stem maar uit één oortelefoontje kwam en ik snapte er he-le-maal niets van.

Gelukkig was Peter zo lief om gelijk even langs te komen en met wat instellingen het geluid bij de andere video wel goed klinkend (en uit twee speakers) te krijgen. Enorm fijn!

Hij bleef nog even thee drinken, natuurlijk uit zijn eigen mok ;)

Ik heb het afgelopen week al op Twitter gedeeld, maar ik wil het hier ook nog vertellen: op 5 april ben ik de gast van het nieuwste #Girlboss event in de bibliotheek in Rotterdam! Tijdens dit event beantwoord ik alle vragen over het ondernemerschap. Kaarten zijn hier te koop!

Hoe was jouw week? X


Winter foto’s #8
Winter foto’s #7
Winter foto’s #6

PS: volg je me al op instagram?


Reacties

Door Laila op 26 februari 2018 06:14

Hele lieve buren heb je, en hartstikke leuke foto’s zoals altijd.

[Beantwoorden]


Door Femke op 26 februari 2018 06:26

Al met al een fijne week. Fijn dat je zo lekker bezig bent met ke nieuwe studio en dat je daar hulp bij kunt krijgen wanneer nodig :-). Op naar een mooie, nieuwe week!

[Beantwoorden]


Door Macblogster op 26 februari 2018 07:26

Het is mooi om te zien hoe lief Jeffrey voor je is.
Het event in Rdam ga ik idd even naar kijken. Cool.

[Beantwoorden]


Door Syl op 26 februari 2018 07:42

Ik heb de glitter real techniques kwasten ook besteld… nou ja… niet allemaal. Ik mocht er 3 van mijzelf. Omdat mijn oude real technique kwasten al jaren meegaan en ik geen ander excuus kon bedenken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2018 om 10:27:

Ik vind het een heel goede reden ;)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 26 februari 2018 07:42

Wat leuk om weer te zien. Ik herken me er zelf ook in dat je aan de ene kant een fijne dag hebt en je geweldig voelt, maar dat je ook bleh momenten hebt en het liefste hele dag in bed wil blijven liggen.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 26 februari 2018 09:03

Wat een fijne week heb je weer gehad. Ik vind het altijd leuk om te zien wat je allemaal hebt gegeten, vooral de Mexicaan ziet er super nice uit. Ik heb een hele slechte ervaring met de Mexicaan gehad (springend/half kotsend uit de tram gesprongen) maar misschien moet ik het toch maar weer een kans geven haha. En wat super lief van de buren!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 26 februari 2018 09:12

Ik volg je al enige tijd en ongetwijfeld ben ik één van je oudere volgers ;-) (qua leeftijd)
Maar wat doe je het allemaal goed en wat zie je er goed uit. Door jou (en MayraLouise) ben ik mijzelf ook meer gaan accepteren zoals ik ben. Niemand is hetzelfde. Ga zo door (met lekker jezelf zijn) Hele fijne dag gewenst :-), Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 februari 2018 om 10:27:

Dankjewel Ingrid, super om te horen ❤️

[Beantwoorden]


Door Mariska op 26 februari 2018 09:22

Het is toch alleen maar fijn dat je iemand hebt die zo goed voor je klaarstaat? :)

[Beantwoorden]


Door Veroniquie op 26 februari 2018 09:48

Wat een leuke week!
:)

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 26 februari 2018 09:59

Wauw wat ziet dat weel met Bourjois lipsticks er geweldig uit!!!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 26 februari 2018 10:11

Wat een leuk weekje! Dat eten bij de Mexicaan ziet er echt super uit!

[Beantwoorden]


Door Denise op 26 februari 2018 10:14

Wat een fijne week en ontzettend lief dat Jeffrey er altijd voor je is <3

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 26 februari 2018 10:38

Een enerverende week! Heerlijk dat je een bad hebt, dat wil ik ook ;). Heel lief dat Jeffrey zo zorgzaam voor je is als je niet lekker in je vel zit. Dat heb je dan ook echt even nodig. En hoe fijn is het dat je nu gewoon een eigen microfoon hebt bij je filmpjes. Het heeft even wat voeten in de aarde, maar je hebt nu gewoon topgeluid!

[Beantwoorden]


Door Loes op 26 februari 2018 10:41

Lekker weekje weer! Balen dat er ook een minder dagje tussen zat, maar gelukkig was Jeffrey er voor je. Ik vind die katoenbollen trouwens heel tof staan!

[Beantwoorden]


Door Marjoleine op 26 februari 2018 10:42

Aw Jeffrey is zo lief voor je! Heel mooi om te zien <3 En super lief ook van je buren dat er een nieuwe deurmat lag. Leuk om je foto's weer te zien, fijne week!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 26 februari 2018 11:06

Wat leuk dat je nog steeds met je nichtjes iedere keer gaat eten! En oh, dat velvet wheel, zo gaaf! Ben heel benieuwd naar de review van alle kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Saar op 26 februari 2018 13:27

Mmm gourmet! Zo lekker, hoewel ik steeds voor mini veggie-vleesjes ga. Leuke post!x

[Beantwoorden]


Door Annika op 26 februari 2018 13:53

En nu heb ik zin in een Poké Bowl…

[Beantwoorden]


Door Nathalie Piersma op 26 februari 2018 15:22

Jeetje Vera wat ziet je huisje er mega gezellig uit, heel mooi geworden. Ik snap je helemaal soms heb je van die momenten dat het zomaar even niet gaat (ha dik gisteren). Lief dat je vriend je dan zo weet op te peppen. Maar wees niet te hard voor jezelf, je mag soms best even niks. Leuke foto’s bij bovenstaand artikel en je nieuwe camera en microfoon betalen zichzelf wel terug, het ziet er allemaal super uit. Goede week you can do it!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2018 om 10:50:

Dankjewel Nathalie ❤️

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 26 februari 2018 15:41

Jaaaaa, die Real Techniques kwasten! Wat een pareltjes. Ik sloeg bijna stel achterover toen ik ze ineens bij een Kruidvat zag hangen. Ze werken ook nog heel fijn! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 februari 2018 om 10:50:

Goed he! En zijn zo moooooi!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 26 februari 2018 15:46

wat een heerlijke week om te zien weer zeg. en gelukkig is het geluid weer goed gekomen. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Britt op 26 februari 2018 16:23

Je boft maar met zo’n vriend, ik hoop dat je je weer goed en lekker in je vel voelt maar met zulke dagen mag je lekker extra verwend worden! Die kwasten zien er heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Sophia op 26 februari 2018 16:28

Wat een leuke week heb je weer gehad. Vind dit een van je leukste artikelen. Lieve foto van je vriend! Ik vind je helemaal niet klef hoor haha, het juist super lief van je om je uit te laten over hem.
Die lippenstift draai wheel; GE-WEL-DIG! Gewoon elke dag een draai geven en aan de hand daarvan draag je je kleur haha, super leuk bedacht van Bourjois.

Liefs Sophia

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 26 februari 2018 19:48

Wat een leuk verslag Vera! Ik heb vandaag ook een beetje een baaldag, meh! Gelukkig heb jij een ontzettend lieve vriend die voor je zorgt :) En wat lief van de buren zeg!

[Beantwoorden]


Door Vera op 26 februari 2018 20:09

Ondanks de baaldag ziet het eruit als een heerlijk weekje. En juist superlief van Jeffrey :-)
Ben heel erg benieuwd naar de kleurtjes van Bourjois.
Trouwens, wat een leuke buren heb je!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 26 februari 2018 22:10

Wauw, die Real Techniques kwasten zien er super uit!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 27 februari 2018 19:51

Leuke foto’s! En nooit excuseren voor zo’n lief vriendje ;)
Hopelijk voel je je weer wat beter en super lief van je buren zeg! Onder deurmat is een keer tijdens een vakantie gestolen. Jup een deurmat.. gestolen.. Heel vreemd.

[Beantwoorden]


Door Ivon op 27 februari 2018 21:55

Ziet er zo over het geheel genomen uit als een fijne week ja! Goed om zo wekelijks even terug te kijken, zie je alles toch meer in perspectief. En niets mis mee beetje “klef” gedoe over Jeffrey, juist fijn toch dat je iemand hebt die je steunt! Ik heb dat geluk ook.. zeker tijdens onze verbouwing kon ik van de stress en vermoeidheid zomaar ineens gaan zitten huilen. Fijn als er dan iemand naast je op de bank zit die weet dat je dit even nodig hebt ;-)

en OMG dat spinning wheel zag ik al op instastory inderdaad, zo gaaf!!

[Beantwoorden]


Door anna op 28 februari 2018 11:38

Haha die deurmat met het strikje erom, zo grappig! Wat gaaf dat je bij het Girlboss event bent. Ik vind het zo fijn om te zien dat Jeffrey zo lief voor je is, smelt smelt! Hopelijk voel je je deze week wat beter!

[Beantwoorden]


Door Marije op 3 maart 2018 14:48

Leuke week heb je gehad aan de foto’s te zien. Jammer van het ‘bleh’ momentje, maar heerlijk dat je dan zo’n lief vriendje hebt die voor je zorgt en je zo steunt! Hoef je je nooit voor verontschuldigen ;). En wat een leuk wiel van de Bourjois Rouge Edition Velvets.

[Beantwoorden]