Winter foto’s #9

Valentijnsdag. Hoewel Jeffrey moest werken, werd ik toch heel lief en helemaal onverwacht door hem verrast. Het was verder een prima weekje, met leuke afspraken en genoeg om over na te denken. Door het zonnetje leek het zelfs al een beetje lente… Kijk mee naar de foto’s!

Vrijdag viel er weer een beetje sneeuw!

Goed uitzicht vanuit mijn slaapkamer, want ik voelde me brak door mijn menstruatie. Kruikje erbij, pijnstillers geslikt en een beetje rustig aan doen.

Zaterdag werd er al wat valentijnspost bezorgd! Een mooi pakket van Yves Rocher.

Jeffrey en ik maakten het huis aan kant en zetten eindelijk de Billy kast in elkaar die ik een paar weken geleden kocht.

Die heeft een plekje in de gang gekregen voor een deel van de schoenenverzameling van Jeffrey en mij.

Zondag moest Jeffrey werken en daarom kookte ik weer eens een keer. Ik maakte een hartige taart met broccoli en ham. Gek genoeg vind ik bakken wél leuk, of het nou een hartige of zoete taart is: dat maakt niet zoveel uit. En hij lukte super goed! De rest van de taart vroren we in zodat ik die kan eten wanneer ik ’s avonds alleen ben.

Maandag probeerde ik deze volume spray van CHI. Woooow, mijn haar zat de rest van de dag heerlijk volumneus.

Ik film altijd met de geïntegreerde microfoon van mijn camera, maar na 9 jaar werd het tijd voor een professionele mic. Maandag kwam hij binnen!

’s Middag lunchten we weer eens bij Bagels & Beans, daar waren we al een poos niet meer geweest.

?dag

Een bericht gedeeld door Vera Camilla (@veracamilla) op

En daarna maakte Jeffrey deze foto van mij voor Instagram. Ik merk dat ik steeds meer moeite heb met het uploaden van foto’s en dat ik daarom nog maar weinig plaats. Vroeger vond ik IG heel leuk, maar tegenwoordig weet ik er niet zo goed raad meer mee…

Ik had zin om koekjes te bakken, maar ik had eigenlijk niet helemaal de juiste ingrediënten in huis. Dus de koekjes zagen er misschien wel mooi uit, lekker waren ze niet, haha.

’s Avonds gingen Jeffrey en ik naar Fifty Shades Freed. Tja. Vond er niet veel aan.

Maar het was wel heel gezellig en aansluitend aten we heerlijke sushi bij Tomo Sushi.

Ik heb de oorringen die ik van Jeff voor mijn verjaardag kreeg, al vaak in. Vind ze echt geweldig.

Nog even een stuk wandelen met dit mooie uitzicht ❤️

De volgende ochtend starten met een bananen smoothie en een aflevering Friends.

‘Hou je van pannenkoeken?’ appte Thijl me vorige week. Dinsdagmiddag lunchten we bij eethuis De Hoek. Love pannenkoeken!

En daarna bracht hij me thuis met de Prius. Ik hou van de Prius. En super lief dat hij me thuis wilde brengen.

Met een van mijn nieuwe lampen probeerde ik voor het eerst in mijn slaapkamer te filmen. Ik ben nog niet helemaal tevreden over hoe het eruit ziet, maar het begin is er!

En toen was het alweer Valentijnsdag! Jeffrey moest werken, maar had de ochtend wel vrij en verraste me met een superlief champagneontbijt op bed. We doen eigenlijk nooit echt wat met Valentijnsdag en ik had dit totaal niet verwacht!

En dit gebeurde er, wat ik heel sneu vond voor Jeffrey, want hij had zo zijn best gedaan. Maar ik kon er ook om lachen, omdat je het helemaal niet verwacht en afvraagt wat iemand bezielt zoiets te doen. Gelukkig werd het al snel opgelost door de Bijenkorf.

Tot slot kreeg ik ook nog een rode roos. Mega lief.

En nog een aanwinst op het dressoir: nieuwe Daisy Twinkle parfums. Zien ze er niet geweldig uit?

Charlotte Tilbury kwam een bos ballonnen brengen.

Met een aantal mooie lipliners en lipsticks.

Ik reviewde de Crushed Foil producten van L’Oréal, binnenkort online!

En maakte voor het eerst foto’s met de lampen in plaats van zonlicht/daglicht en ook dat ging nog niet helemaal zo als het moest, maar ik weet dat dat erbij hoort en dat ik moet blijven oefenen.

’s Avonds vlak voor sluitingstijd nog even naar de supermarkt gesprint om ervoor te zorgen dat ik de volgende dag niet zou verhongeren. Ik + boodschappen doen = een vak apart.

Donderdag kreeg ik deze doos met zoete producten van Lancome binnen. Een macaron, iemand?

En tussen het make-uppen door keek ik naar schaatsen.

’s Middags had ik nog een zakelijke afspraak.

En ’s avonds at ik deze heerlijke pasta met courgette en asperges.

Appeltje met een beetje kaneel toe. En zo vloog de week alweer voorbij!

Hoe was jouw week? X


Winter foto’s #8
Winter foto’s #7
Winter foto’s #6

PS: volg je me al op instagram?


Reacties

Door Tineke op 19 februari 2018 07:08

Haha dat van die bonbons, dat komt toch niet serieus in je op om te doen. Wat associaal!
Liefs

[Beantwoorden]


Door femketje op 19 februari 2018 07:58

die MJ parfums zien er zo pretty uit :D
en oehh pannenkoeken! :D

[Beantwoorden]


Door Vera op 19 februari 2018 08:12

Naaaa wie bedenkt zich om een bonbon uit een doos te pakken en hem dan niet te kopen! Die moet wel hele erge honger hebben gehad of op dieet hebben gestaan en niet mogen snoepen haha. Vind juist je foto’s op Insta leuk en mooi!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 19 februari 2018 08:18

Oh wat ben je goed verwend op Valentijnsdag, allemaal mooie cadeautjes en pakketjes :). En wat zien die parfum van Marc Jacobs er prachtig uit. Och, wat sneu voor Jeffrey; iemand had er al een bonbon uitgehaald! Dat verwacht je ook niet!

[Beantwoorden]


Door Agata op 19 februari 2018 08:27

Ik kan niet zo goed koken en houd er ook niet van maar bakken vind ik juist erg leuk, en ook dus quiches en andere hartige dingen. Weet ook niet waar het aan ligt :) Je quiche zit er erg lekker uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2018 om 09:44:

Thanks! :D

[Beantwoorden]


Door Sarah op 19 februari 2018 08:41

Jakkes, die bonbons ? hahaha, wat erg zeg! En die daisy parfums en macarons Omg.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 19 februari 2018 09:00

Wat een heerlijke week heb je weer gehad! Ik word altijd blij als ik al je foodpics zie vooral je taart ziet er super goed uit. Ben je daar dan de hele dag mee bezig of ben je zo’n persoon die dit binnen een uur kan klaarmaken? Ik had ook het Yves Rocher pakketje binnen gekregen en vond het zo leuk ingepakt. Vaak met alle Yves Rocher lijnen die ze net uitbrengen besteden ze veel aandacht aan het pakketje. Ohh en ik wil wel een macaron van Lancome! :p Mijn week was as usual werken en van het weekend het huis opgeruimd. Deze week staan er leuke dingen op de agenda! Kom je ook naar The Beauty Editor event?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2018 om 09:45:

Neeee geen hele dag, is zo gepiept! En dat is echt niet omdat ik zo’n keukenprinses ben ;)

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 19 februari 2018 09:05

Je pasta met courgette en asperges ziet er zo lekker uit! En serieus, die missing bonbon, wat bezielt sommige mensen toch?!

[Beantwoorden]


Door Edith-Sofia op 19 februari 2018 09:41

Wat een leuke foto’s! Super lief van Jeffrey! Leuke pakketjes heb je ontvangen. Wat bizar van die bonbon!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 19 februari 2018 09:50

Leuke foto’s! Die hartige taart ziet er heerlijk uit. Oh en ik deel je mening over Instagram, ik heb er de laatste tijd ook moeite mee..

[Beantwoorden]


Door Susan op 19 februari 2018 10:14

Ooooh die parfums van Marc Jacobs <3 Moet ik hebben!! Hij blijft het maar weer flikken met die geweldige verpakkingen.

[Beantwoorden]


Door Veronique op 19 februari 2018 10:17

Heerlijke week :)
Weer een mooie week gewenst :D

[Beantwoorden]


Door Loes op 19 februari 2018 10:24

Wat een fijne week! Die grote oorringen staan je zo mooi, echt heel leuk. En hahah dat van die bonbons, wat een gek verhaal?!

[Beantwoorden]


Door anna op 19 februari 2018 10:29

Wat een fijne week! En wat ben je verwend op Valentijnsdag, zo lief! Haha, dat van die bonbon! Dat kan echt niet :p

[Beantwoorden]


Door Denise op 19 februari 2018 10:37

Zo lief van Jeffrey! Ik las je tweet al over de verdwenen bonbon, zó gek haha. Gelukkig is het opgelost door De Bijenkorf :-)

[Beantwoorden]


Door Eveline Fleur op 19 februari 2018 11:01

Ahhh zo lief dat je verrast werd met valentijnsdag. Dat maakt het extra leuk als je het niet verwacht. <3 Wel echt asociaal van die bonbons zeg.. ik hoop verder dat ze wel verrukkelijk waren hihi. :) En appel met kaneel vind ik zo lekker! Ik eet dat altijd op mijn werk als tussendoortje. Jumm <3

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 19 februari 2018 12:48

Wat gek dat iemand zomaar een bonbon uit de doos had gehaald al, hoe haal je het in je hoofd haha. Zo te zien heb je wel een fijne week gehad en was het gelukkig snel opgelost door de Bijenkorf. Instagram vind ik ook niet zo leuk meer de laatste tijd.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 19 februari 2018 20:20

Wat een lief Valentijnsontbijtje!! En mmm ik twijfel nog of ik naar 50 shades zal gaan haha!

[Beantwoorden]


Door Sophia op 19 februari 2018 21:31

Haha wat schandalig van dat doosje bonbons! Dat verwacht je zeker niet! Maar het is aan de ene kant ook wel weer heel grappig.
Wauw wat zien die Daisy parfums er mooi uit, die kleur ook <3! Een prachtige aanwinst voor je parfum stash. Ik ben benieuwd hoe ze ruiken!
Doe mij maar een macaron hihi, ben er dol op!
En wat een lieve vriend heb je toch! Dat zijn de leukste momentjes, van die lieve dingetjes die je totaal niet verwacht. Daar kunnen geen cadeaus of duizend rozen tegenop. Mijn man verraste me ook heel lief op Valentijnsdag <3.

Liefs Sophia

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2018 om 09:45:

Ja super lief, word weer helemaal week in m’n benen als ik eraan denk ❤️

[Beantwoorden]


Door Britt op 20 februari 2018 15:53

Wat een bizar verhaal van die bonbons, dat kan je toch niet maken?!

Die oorringen zijn inderdaad zo mooi, heel chique!

[Beantwoorden]


Door Elana op 20 februari 2018 19:55

Die Daisy parfums, wauw!!
Oh men, die bonbons, wat zijn er toch aparte mensen op deze wereld…

[Beantwoorden]


Door Mariska op 24 februari 2018 11:43

Dat van die bonbons is best wel apart, haha! Schandelijk eigenlijk als je zoiets doet, koop het dan gewoon.

[Beantwoorden]


Door Ashley op 5 maart 2018 17:23

Super leuke foto’s Vera!

[Beantwoorden]