10 x Lichaamstaal favorieten

In de serie Lichaamstaal presenteer ik je vandaag de allereerste favorieten video. Van naadloos ondergoed tot een menstruatiecup. No shame, ik deel al mijn persoonlijke tips, tricks en favorieten. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Het gedeelte met Gillette is gesponsord door Gillette Venus. Binnenkort is de nieuwe verpakking ‘Comfort Glide Venus & Olaz’ terug te vinden in de winkels

Twitter Facebook
Categorie: Video | 18 februari 2018 | 13 reacties

Reacties

Door Nienke op 18 februari 2018 10:26

Leuke video!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 18 februari 2018 11:20

Vera die trui ???
Waarvan is die?

[Beantwoorden]


Door Loes op 18 februari 2018 11:21

Wat een ideale video dit! Action heeft ook van die anti-slip sneakersokjes, die vind ik mega fijn en ook goed betaalbaar dus. Corsodyl ken ik alleen van toen ik mijn verstandskiezen heb laten trekken, toen moest ik dat gebruiken! Grappig dat het in deze video voorbij komt, klinkt wel heel handig.

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 februari 2018 14:06

ten eerste: Vera wat zie je er stralend uit :D
en ten tweede: super leuk video! naadloos ondergoed is zo fijn, heb zelf ook een stash liggen specifiek voor dagen dat ik veel moet lopen en er meer “geschuurd” wordt om het maar even plat te zeggen :’) over de menstruatie cup ben ik nog steeds niet helemaal uit. ik heb er wel al 2 staan maar heb het nog niet gedurfd het echt uit te proberen… oh en blaasontsteking, laat me er niet over beginnen.. heb het ook zo snel wanneer ik ook maar een dag net te weinig water drink!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 18 februari 2018 19:18

Wat zie je er mooi uit zeg! En heerlijk dat je hier gewoon lekker over praat :)

[Beantwoorden]


Door Nina op 18 februari 2018 23:10

Leuke video! Dit soort dingen zijn eigenlijk ook heel ‘gewoon’ om over te praten dus ik vind het heel goed dat je dat doet!
Ik heb ook de menstruatiecup al jaaaren en ik ben er zo blij mee! Ik heb er vooral veel aan gehad toen ik aan het reizen was, dan weet je in sommige landen niet wat ze hebben voor je menstruatie en dan zit je met je eigen cup gewoon goed! En als je gaat zwemmen heb je ook nergens last van, terwijl een tampon meteen verwisseld moet worden als je uit het water stapt.. Kortom, LOVE IT!

En zijn dit je nieuwe studiolampen? Ze doen je echt heel erg goed, je ziet er heel erg mooi en stralend uit!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 18 februari 2018 23:49

Hee Vera,

Die cranberry supplementen werken echt! Ik heb het afgelopen jaar 4 blaasontstekingen gehad en werd er helemaal gek van. Wanneer ik het aan voelde komen ging ik zo snel mogelijk naar de winkel om cranberrysap te kopen, maar dan was ik al te laat en had ik een blaasontsteking te pakken. Toen kwam ik erachter dat deze tabletten bestaan en ik slik er elke dag eentje om een blaasontsteking te voorkomen! Werkt super.
Het is ook echt wetenschappelijk bewezen dat dit helpt hoor dus je beeldt jezelf niks in! :)

[Beantwoorden]


Door Suus op 19 februari 2018 12:16

Wat zie je er goed uit! Die top staat je supermooi!!

[Beantwoorden]


Door Angela op 19 februari 2018 15:27

Zo fijn dat jij hier over praat!
Hunkemöller heeft ook heel fijn naadloos ondergoed (3 voor 13,99 altijd). Hangen gewoon tussen die pilaren en je kan alles met elkaar mixen.
Die H&M skinny vind ik ook erg fijn, van die lijn koop ik ook ‘gewone’ jeans.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 19 februari 2018 16:50

Goede video!
Gezond eten helpt bij mij heel erg tegen aften. Als ik er last van heb,gaat er een telefoontje naar de huisarts voor lidocaïngel. Dat helpt tegen de pijn en is het zo weg.
Verder om het te voorkomen poets ik alleen nog maar met Zendium tandpasta. Andere tandpasta zoals Elmex en Paradontax kreeg ik juist mondblaren van….

En de menstruatiecup heb ik wel liggen en 1x gebruikt. Echt de kans gegeven heb ik em nog niet… Dus die zou ik wat vaker moeten proberen om te kijken of het echt zo fijn is.

[Beantwoorden]


Door Marinda op 19 februari 2018 19:50

Wat ben je toch een heerlijk mens. Zou leuk deze video!

[Beantwoorden]


Door sanne op 20 februari 2018 11:37

heb je een linkje van de zwarte tregging van de H&M?

[Beantwoorden]


Door Anne op 4 maart 2018 23:29

Leuke video! ?

Ik heb zojuist de VeraCamilla Drinking Game bedacht: iedere keer dat je ‘super’ zegt in deze video een shotje doen ;)

[Beantwoorden]