Urban Decay All Nighter Concealer

De perfecte concealer is voor mij 8 uur diepe slaap en de perfecte huidconditie in een tube. Dat concealer de donkerste kringen, diepste wallen en grootste pukkels camoufleert is iets waar ik elke keer weer op hoop. En het is wat Urban Decay met de All Nighter Concealer belooft. Voor een feestje er feilloos uitzien, maar ook na een feestje met een frisse blik voor de dag kunnen komen.

De All Nighter Foundation was er al, daar schreef ik in 2016 al een review over. Nu is er 1,5 jaar later een bijpassende concealer. De foundation was enorm dekkend en mooi mat, dat geeft me goede hoop voor de concealer. De verpakking is in ieder geval al even mooi.

Urban Decay All Nighter Concealer € 25,50

Geen pompje, maar een tube met sponsapplicator. Makkelijk doseren en aanstippen op plekjes.

Fair Neutral

Voor

Aangestipt

Ingeblend

Met foundation

Na

Ik heb de All Nighter Concealer gecombineerd met de Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup, omdat de All Nighter foundation momenteel voor mijn huid te droog is. De concealer is ook aan de droge kant, dat valt wel te verhelpen met een basis en goed afpoederen, maar is toch iets om in gedachten te houden als je een droge huid hebt.

Ik heb de All Nighter concealer in dezelfde kleur als de Naked Skin concealer. Handig! Dat scheelt weer zoeken. Toch merk ik wel dat zelfs deze lichte kleur voor mij soms net nog wat te geel is. Dat kun je op de foto’s misschien ook wel zien.

De Urban Decay All Nighter Concealer is super dekkend, compleet mat en heel langhoudend. Hij kan soms wat in de lijntje kruipen, zeker wanneer je huid droog(er) is, maar verder doet hij helemaal wat ik van een concealer hoop en bij de All Nighter ook wel een beetje verwachtte. Of je ‘m nou onder je ogen of een hardnekkige pukkel gebruikt, je kunt er de hele nacht mee door.

Urban Decay All Nighter Concealer is te koop bij geselecteerde Ici Paris XL en Hudsons’ Bay filialen.


Reacties

Door femketje op 15 februari 2018 08:02

voor mijn wat vettere huid klinkt deze wel erg veelbelovend :D

[Beantwoorden]

Romy antwoordt op 21 februari 2018 om 18:42:

Hey! Ik heb echt een hele vette huid en ik heb de foundation aangeschaft en de settingspray, beide olie vrij, alleen de foundation is zelfs op mijn huid enorm droog.. En ik heb echt een enorm vette huid.. Dacht dat ik dat moest laten weten voordat je het aanschaft voor 40 euro x

[Beantwoorden]

femketje antwoordt op 24 februari 2018 om 09:57:

Thanks voor je reactie! Ik ga er nu wel even wat langer over nadenken inderdaad :o

[Beantwoorden]


Door Rianne op 15 februari 2018 09:30

De dekking ziet er echt super uit! Ik word ook erg blij van de mooie verpakking ;)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 15 februari 2018 10:07

Klinkt goed! Deze zou ik graag zelf eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 15 februari 2018 10:10

Hij klinkt wel fijn! Ik vraag mij alleen af of hij niet in de lijntjes onder mijn ogen zal gaan kruipen, omdat mijn huid daar vaak wat droger is.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 15 februari 2018 10:12

Oeh ik ben hier wel heel benieuwd naar! Klinkt erg goed!

[Beantwoorden]


Door M op 15 februari 2018 10:38

Vind het een erg mooie concealer op jouw huid! Ik denk dat het vooral lijkt dat de concealer wat te geel is door de roodheden op je gezicht. Als je foundation en concealer meer een roze ondertoon hebben wijkt dat denk ik weer te veel af van de kleur van bijvoorbeeld je nek en hals.

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 15 februari 2018 10:45

Goede dekking! En oh, ik word hebberig van die verpakking! Helemaal mijn ding!

[Beantwoorden]


Door Loes op 15 februari 2018 11:20

Deze concealer klinkt heel fijn! Ik heb zelf de naked skin een tijdje gebruikt en die vond ik ook super prettig in gebruik. Ziet er goed uit en ik vind het gelige niet heel erg opvallen!

[Beantwoorden]


Door anna op 15 februari 2018 14:02

Wauw, wat een prachtig effect geeft deze concealer! Die wil ik weleens proberen :-)

[Beantwoorden]


Door Edith-Sofia op 15 februari 2018 14:45

Wauw, lijkt me een super fijne concealer. Mooie verpakking ook.

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 15 februari 2018 17:03

De foundation vind ik helemaal top, heb ook nog steeds geen betere gevonden. En heb inmiddels ook heel wat flacons er doorheen gejaagd. Ik ben dan ook wel benieuwd naar de concealer, een perfecte combinatie misschien. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Kelly op 15 februari 2018 19:14

Deze lijkt me top! Ik gebruik nu de Naked concealer van UD en die vind ik ook heel prettig. Zit al een tijdje te twijfelen deze eens te proberen!

[Beantwoorden]


Door Susan op 16 februari 2018 07:59

Jaaa ik wil deze! Vind hem wel duur maar dat zou ik er voor over hebben. Hij ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 16 februari 2018 08:35

Hij dekt mooi! Helaas wat aan de matte kant en met mijn droge huid is dat helaas geen succes. Fijne review!

[Beantwoorden]


Door Annika op 16 februari 2018 09:56

Hij staat je erg mooi. Ik vind de verpakkingen van Urban Decay altijd zo mooi, maar dat prijskaartje, hè. Echt iets om voor te sparen.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 16 februari 2018 12:30

Hij dekt best goed zo te zien maar ik denk dat deze concealer de lijntjes accentueert op mijn wat droge huidje.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 18 februari 2018 13:28

Thanks voor de goede review!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 18 februari 2018 18:06

Wauw wat een mooie verpakking. Ik ben al tijden op zoek naar een goede high-end concealer, tot op heden heeft er nog geen een mijn Catrice concealer weten te verslaan qua natuurlijke dekking haha.

[Beantwoorden]


Door AnnaHayli op 22 februari 2018 15:00

Alleen om de verpakking zou ik hem al kopen, zo mooi!

[Beantwoorden]


[…] moeten zijn. Hij won meerdere prijzen en is een van NARS’ best sellers. Na de reviews van Urban Decay All Nighter Concealer en de Makeup Revolution Conceal & Define was ik heel benieuwd of ik nog enthousiaster zou […]