Glamglow #Glittermask + Q&A over de liefde

Omdat het vandaag Valentijnsdag is upload ik een dagje eerder. Ik heb namelijk een speciale video waarin ik een nieuw masker probeer (een geweldig GLITTER masker!) en ondertussen vragen beantwoord over de liefde. Geen plannen vandaag of vanavond? Doe vooral met me mee! Het masker bestel je hier online bij Douglas*. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 14 februari 2018 | 8 reacties

Reacties

Door Femke op 14 februari 2018 07:16

Ik stond overlaatst op het punt het masker te bestellen maar dat heb ik toen uiteindelijk niet gedaan! Fijn dat je er nu een review over hebt.

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 februari 2018 08:03

super leuke Q&A video :D ik ben zelf al 13 jaar samen met mijn (nu alweer) man, wij waren toen 14 en 17 dus waarom zou een jong startende relatie niet werken :D

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 14 februari 2018 08:23

Wat een geweldig gezichtsmasker!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 14 februari 2018 09:00

Oef, ik zou dit écht niet aandurven met mijn gevoelige huid. Ik gebruik alleen nog maar natuurlijke producten haha. Het ziet er natuurlijk wel vet uit :P

[Beantwoorden]


Door Michelle op 14 februari 2018 20:59

Leuke video Vera! Ik was zelf 16 jaar toen ik mijn vriend leerde kennen, hij was 18 jaar. Inmiddels zijn wij 10 jaar samen, waarvan 2.5 jaar getrouwd en papa en mama van een 15-maanden oude dochter. Een relatie op jonge leeftijd kan dus zeker wel overleven ;) Wij vinden het juist erg leuk dat wij elkaar al zo lang kennen. We hebben alles van de puberteit, tot aan studies, samenwonen etc samen meegemaakt.

[Beantwoorden]


Door Gerry 60 jr. op 15 februari 2018 10:16

Vera, wat praat jij makkelijk en wijs uit de losse pols. Heel goed.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 25 februari 2018 20:08

wat een heerlijke glimmers zeg, een prachtig masker om te zien. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Mariska op 27 februari 2018 09:02

Leuke video! Ik ben nu 32 (dit jaar word ik 33) en heb wel wat scharrels en kortere relaties gehad, maar ben nu blij alleen. Gewoon de ruimte, geen rekening houden met iemand anders en compleet je eigen ding doen. Krijg ook heel vaak de vraag waarom ik nog geen relatie heb. Nou, gewoon niet. Ik ben nog niemand tegen gekomen met wie het zo goed gaat.

[Beantwoorden]