MAC Hyper Real Glow palette Get It Glowin’

The hype is real. Althans, dat is wat ik moet geloven als het op het nieuwe MAC Hyper Real Glow palette aankomt. Best wel een naam en best wel een belofte. Drie onweerstaanbare zachte en oogverblindende highlighters om hyper van te worden. Althans, wanneer je net zo dol op bent op highlighter als ik.

Het is een compleet nieuw product van MAC. De verpakking, de look en feel, maar ook de kleuren van de highlighters zul je waarschijnlijk niet herkennen. Geen plastic ronde doosjes, of bekende best stelling mineralize skinfinishes die opnieuw zijn uitgebracht. Nee, op alle vlakken is dit een nieuw product. Een goed begin vind ik, MAC kan wel wat vernieuwing gebruiken… Maar is nieuw ook beter? Daar gaan we snel achterkomen.

MAC Hyper Real Glow Palette Get It Glowin’ € 39,50

Gold Coasting – Get It Glowin’ – Rosy Cheer

De highlighters voelen belachelijk zacht aan. Ze zijn haast romig te noemen. En ondanks dat ze zo zacht aanvoelen en en er veel pigment vanaf komt, heb ik van fall-out en overtollig poeder vrijwel geen last. Wat een geweldige formule! Ook de kleuren vind ik mooi en slim gekozen. Er is keuze uit goud, champagne en brons.

Gold Coasting

Ga voor goud? Begin met goud. Gold Coasting is goud zonder heel geel te zijn. De poeder smelt samen met mijn huid en heeft veel glans die goed op te bouwen is. Ik vind de kleur en glans combinatie prachtig. Ik denk dat Gold Coasting het op veel huidkleuren goed zal doen.

Get It Glowin’

Laten we proosten met de champagnekleur van Get It Glowin’. Deze tint past perfect bij mijn lichte huid en lijkt haast als zijden te glanzen op mijn jukbeenderen. Ook erg mooi.

Rosy Cheer

Voor mijn huid is Rosy Cheer net wat te donker waardoor de highlighter vlekkerig kan ogen, maar hij zal waarschijnlijk schitterend staan op de getinte of donkere huid. De bronskleur is warm net als de stralende gloed die er vanaf komt.

Is nieuw ook beter? In dit geval is daar geen twijfel over mogelijk. Wat is Hyper Real Glow een geweldig highlighter palette, dat duidelijk wel een kleine hype waard is. De highlighters zijn prachtig en de kwaliteit is geweldig. Ik ben heel benieuwd of MAC met nog meer (highlighter) paletten uit gaat komen, want daar zie ik wel wat in.

Get It Glowin’ is een heel mooi basis palette, maar met deze fijne formule van de poeders is er wat mij betreft nog veel meer mogelijk. Naast Get It Glowin’ heb ik online ook foto’s van een ander Hyper Real Glow palette met de naam Flash + Awe voorbij zien komen. Ik ben benieuwd waar MAC nog meer mee gaat komen!

MAC Hyper Real Glow is nu te koop bij alle MAC verkooppunten. Koop hem hier* online


Reacties

Door femketje op 13 februari 2018 07:58

om 1 of andere reden doet de verpakking me aan het merk W7 denken… maar de highlighters zien er wel top uit :D

[Beantwoorden]

Marlies antwoordt op 13 februari 2018 om 09:54:

Haha, had precies hetzelfde!

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 18 februari 2018 om 19:41:

Inderdaad

[Beantwoorden]


Door Sara op 13 februari 2018 08:35

Oehhh, mooi hoor! Zou het zelf, denk ik, niet kopen omdat ik al een stuk of 3 highlighters heb en laten we eerlijk zijn, de kans dat er zo eentje ooit opgaat als niet-visagiste is toch wel klein xD . Ziet er wel echt prachtig uit! ‘k Vind dat alle 3 de kleuren jou echt wel heel mooi staan.

PS: Ik las op een Amerikaanse site dat Mac de felbegeerde Whisper of Gilt in de permanente collectie zou uitbrengen. Toevallig al iets horen over waaien? :)

[Beantwoorden]

sophie antwoordt op 6 maart 2018 om 21:51:

nou, daar vergis je jezelf in! heleaas heb ik in soft en gentle na 1 jaar iedere dag gebruiken penn geraakt! ik baalde heel erg maar heb zin om in london een nieuwe te kopen

[Beantwoorden]

Sara antwoordt op 8 maart 2018 om 17:12:

Oh echt? In dat geval komt deze misschien toch nog op de wishlist ^^ ’t is echt zo’n mooi palette

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 13 februari 2018 09:06

Wat een mooie palette! Alle drie de shades staan je heel mooi en altijd fijn om te horen dat ze super zacht aanvoelen. Ook zien ze totaal er niet cakey uit op je huid, dat heb ik namelijk wel vaak met bepaalde highlighters. Het is niet echt een palette die ik zelf zou aanschaffen omdat ik nog tig andere highlighters heb liggen die ik heel fijn vind, maar een zeer mooi product!

[Beantwoorden]


Door anna op 13 februari 2018 09:46

Wauw wat een prachtige highlighters, de eerste kleur staat je echt zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 13 februari 2018 10:33

Leuk om hier een review over te lezen. Ik kwam hem zaterdag tegen bij de bijenkorf en ben nog nooit zo lyrisch over een highlighter geweest haha. Ik heb hem meteen meegenomen (de rosegouden versie) en hij is werkelijk SCHITTEREND. Deze gouden staat jou ook prachtig!!

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 13 februari 2018 12:37

Wat een geweldig palette! Ondanks dat ik al heel veel highlighters heb, heb ik dit palette volgens mij toch echt nodig ;)

[Beantwoorden]


Door Loes op 13 februari 2018 12:45

Wauw, wat een prachtige highlighters! Vind ze wel vrij goud, ik weet niet of dat goed matcht met mijn huid.

[Beantwoorden]


Door Raissa op 13 februari 2018 14:30

Als single zou ik gold coasting zeker aanschaffen. Ik ga liever voor singles, één kleur waar ik weg van ben, dan een palette met meerdere waarvan ik er één of meerdere niet of nauwelijks zou gebruiken.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 13 februari 2018 17:34

mooie highlighters, en wat klinkt je review ook goed. alleen de verpakking vind ik wel aan de jammere kant, niet helemaal mijn persoonlijke smaak. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Ivon op 13 februari 2018 20:13

Hele mooie highlighters! Vind de verpakking wel een beetje goedkoop ogen voor Mac zn doen.. Maar wel leuk dat ze zich wat aan het vernieuwen zijn.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 14 februari 2018 00:41

Wat een mooi palette. Ik dacht eerst dat de kleuren te heftig zouden zijn omdat de pigmentatie ervan af knalt op je swatches, maar dat viel dus reuze mee. De kleuren combo is ook top idd.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 14 februari 2018 10:59

Wauw, wat een fantastisch palette!

[Beantwoorden]


Door Nathalie Piersma op 14 februari 2018 18:44

Wauw hoe gaaf. En eerlijk gezegd vind ik de prijs reuze meevallen, je krijgt er maar liefst 3 prachtige highligters voor. Moet ik ook scoren. Mooie foto’s ook weer. Wat zul je glowen op valentijnsdag, fijne dag, groetjes.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 16 februari 2018 18:47

Mac heeft naar mijn idee echt iets verandert aan zijn finishes. Een tijdje terug werd ik al omver geblazen door de swatches van een Mac palette die je liet zien en nu deze highlighters! Goed teken, maar blijf Mac toch vaak achter de feiten aan blijven lopen… Trends mengen zich bij Mac vaak te laat in het assortiment vind ik.

[Beantwoorden]


Door Lauren op 18 februari 2018 09:59

Mooie highlighters, ik zie ze ze persoonlijk alleen graag nog ietsje feller. Het mag echt wel heel erg shiny zijn voor mij!

Ik zat ook de hele tijd te kijken naar je oor, je piercings zijn zo mooi! Echt knap!

[Beantwoorden]


Door S op 19 februari 2018 16:18

Zo mooi! Is deze limited edition of zit deze vast in het assortiment nu?

[Beantwoorden]


Door Just Demi op 21 februari 2018 10:59

Wat een prachtige kleuren! ze staan je alle 3 prachtig

[Beantwoorden]